Gott nytt år!




Bustier, Gina tricot. Nitbälte, Bikbok. Lila kjol, Topshop. Kuvertväska, Second hand. Sandalpumps, Laredoute


Nu åker jag iväg för att fira in det nya året och säger därför redan nu Gott nytt år till er, mina fina läsare! Utan er hade den här bloggen aldrig betytt så mycket för mig som den nu gör. Ni har funnits med i både upp och nergångar under det här året och era kommentarer ger mej så mycket glädje. Hoppas ni följer med mig nästa år också. Vi ses då!

Gott nytt år! <3

Tonight im wearing this


Nyårsafton

Vaknar upp med en hemsk smärta i ryggen och magen, är svullen som en ballong. Känner ni igen er? Världens mensvärk med andra ord. Det enda som hjälper är naproxen som sitter i 12 timmar. Är dock lite nojjig eftersom det är nyår idag och naproxen är inget lyckat läkemedel att ta med alkohol så får nog avstå. Men inte kommer jag vara en glad pingla ikväll om den här värken håller i sig  :(

Hur som helst, bestämde nyårsoutfiten igår! Och tror jag är ganska nöjd. Visar er ett litet smakprov snart!

Förra veckans!

  

Vilken outfit föredrar ni? :)

Ett litet paket..

.. kom idag till mig på jobbet. Från Ellos var det och innehöll påslakanet som jag så gärna ville ha och ett par hanky panky lookalikes som satt riktigt bra, färgerna var finare än på bilden och även hipstertrosorna var riktigt söta. Ibland förvånar mig verkligen Ellos, har ganska svårt för att beställa kläder därifrån annars då dom burkar vara så stora i storlekarna men den här gången blev det perfekt, nöjda jag!


Nyårsstrejk

Verkar vara något skumt med bloggen? Den nyårsstrejkar eller något liknande! Tydligen gick det inte att gå in på den imorse och nu är det bara vit bakgrund men inläggen syns iaf. Hoppas det rättar till sig snart. För ändringar i designen har ju inte gjorts. Sånt här stör mig verkligen! Men är väll bara att hålla ut tilsl det rättar till sig...


Helg outfit


Kom på att jag faktist aldrig riktigt la upp outfitsbilderna mer än en ansiktsbild när jag kom hem. Såhär såg jag iaf ut i lördags.

♥ Kavaj, H&M
♥ Volangtop, H&M trend
♥ Kjol, H&M
♥ Strumpisar, H&M

Såg visst nu att det blev H&M all over!


En dag på stan

Idag blev det in till staden trots allt. Mötte upp Emelie (den tredje av alla mina Emelior) för att kika runt lite men alltså det här är nog sista chansen jag ger julrean. Det är proppfullt överallt. Man går in i folk, folk går in i än och det är allmänt rörigt. Neh både jag och Emelie dissade det där.

Vi gick och satte oss på café istället. Käkade skagenbaugette och drack blåbärssmoothie. Gott vare och det blir alltid mycket skratt när man är med Emelie! Konstigt det där, man känner varann som små och sen när man träffas igen är det så gottt som vanligt. Humorn är iaf densamma!


Jag och Emelie!



Summa på kardemumma blev det alltså noll shopping för mig idag också.

smaskens!

Idag åt vi tacopaj till middag, storfavoriten.
Ni glömmer väll inte att ni kan
göra den själva också, tips tips!


Min doft









Oavsett vad för parfymer jag testar så går jag alltid tillbaka till den här. Den doftar Johanna som mamma säger. Är nu inne på min tredje Gucci Envy Me och den här gången var det älskling som gav mej den i julklapp, Tack!



29 december


Boots, Din sko. Sammtstights + kofta, Gina tricot. Päls, H&M. Fransväska, Bik bok

lovely pyjamas


Yrvaken med toffsen på sne, men i min nya pyjamas! Söt som socker är den. Fick av Emil i julklapp och invigdes inatt. Sov hur gott som helst i den. För visst är det sovkläderna som avgör hur man sover.. Absolut! ;)

redo för 2009


Dagarna innan jul köpte jag den här almanackan. Jag använder mig av almanacka så sjukt mycket nu när jag jobbar extra lite överallt, det är olika tider och pass hela tiden så jag tyckte faktiskt jag var värd en fin. Föll för den här från Ordning och Reda.

Vill ha!


Idag gav jag och Emil oss ut i mellandagsrean för att hitta dator till mig. Visste redan vilken jag ville ha. Den här rosa lilla söta saken från LG men blev inget köp än, måste jämföra priser och lite sånt först. Men det var kul att bara få se på den i verkligheten, så gullig! Vi åkte vidare till stinsen för att kolla klädshopping istället. Men hörrni? Julrean är inte speciellt kul alltså, köpa allt som ingen vill ha? Jag väntar stort på vårsäsongen att komma ut i butikerna!


Dagkräm



Blev tipsad om ACO Face Ansiktskräm.
Oparfymerad och finns för torr hy och normalhy.
Köpte den på Apoteket för 77kr

Någon av er som testat den?

Google översätt!

Nu alla mina läsare så kan ni läsa min blogg på erat språk! Jag är fullt medveten om att jag har en heldel läsare från andra länder varav Emelie ibland skriver små översättningar till mina inlägg. Nu är det slut på det för nu kan ni alltså översätta hela bloggen till just erat språk!


Hur bra som helst!
Ni hittar denna översättare i marginalen till vänster :)

birthday party

Idag åkte Emil och jag hem från landet. Blev hem till mig en snabb sväng för att byta om och sen vidare till honom för att fira hans bror som fyllde år. Hela släkten var där (och dom är inte några!), så fullproppat med andra ord. Men trevligt! Vänligaste farmorn och mormorn i världen tror jag, gulliga kommentarer hela kvällen fick man.



Iklädd den här outfiten fick det bli

annandag jul



Tar år att lägga in bilder med den här uppkopplingen så det får bli till att uppdatera ordentligt när jag kommer hem, vilket är imorgon kväll! Så fortsätt njuta av ledigheten ni alla som fortfarande är jullediga 

Kramar från mig uppe i kylan!

Translation
I am going home tomorrow and then it will be some updates. Enjoy your holiday!

Julafton




Vilken underbar jul det har varit! Snö i massor och bara julmys.
Hade på mig klänning från Glitzy och kanske är det några av er som ser att jag har lite löshår i? Köpte clips och löshår i min färg dagarna innan jul, hade rakt på julafton och lockigt på juldagen vilket nog föll sig lite bättre då håret annars är väldigt spikrakt. Kortaste längden tog jag så det blir så naturligt som möjligt. Fortfarande rätt ovant när man använder det, men snyggt!
Någon av er som använt er av clips?


Translation
I love the christmas! I bought some hair a couple of days ago, it feels different but I like it :)

God Jul

Vill bara önska er en God Jul alla läsare!
Har massa bilder att visa er men uppkopplingen är alldeles för långsam.
Njut av julen nu allihopa!

Kramar

Translation
Merry christmas my dear readers!

Natural



Idag kör jag natural all over. Inget smink och annat tjaffs.

♥ Tisha, Weekday
♥ Stuprör, Åhléns
♥ Boots, Din sko



Byta julklappar

Igår kväll, eller rättare sakt inatt kom älskling hit så bytte vi julklappar. Så mysigt. Vi har valt att inte öppna dom utan väntar tills julaftonsmorgon och öppnar på varsitt håll! Blir mer spännande så. I år blev det tre ganska stora paket som jag gav till älsklingen och dom såg ut såhär




Något som är så roligt med mej och Emil är att det här verkligen är en viktig grejj, inte vad vi köper, inte för hur mycket men att man har en tanke bakom det. Jag älskar att pyssla, fixa och trixa med julisarna och det ska ligga kärlek bakom varje tycker jag. I år hade verkligen Emil ansträngt sig och jag blir så glad och tycker det är roligt att det känns lika viktigt för honom. Vill ni se mina fina paket?.. Klart ni vill!



Tror det ligger sisodär 5 paket där i och jag är spänd som tusan på vad det kan vara. Men den som väntar får se, imorgon är det julafton!

God jul på er alla fina läsare!

Translation
This beautiful basket with presents in it is from Emil, I am very curious..

Knäck

Sista julklappen är klar, nämligen knäcken till morfar som jag gör varje år!
Själv är jag inte så förtjust i knäck, alldeles för sött och klibbigt. Men visst hör det julen till trots allt :)
















Gillar ni knäck? :)

En vit jul

Julstressen och allt det här gråa här hemma har inte fått mig i stämning alls.
Men nu så, ska bli underbart med snö,
 åka skidor och bara byta miljö helt, till julmiljö.
Snöa ska det enligt SMHI göra på julafton också, kalas!




Mest av allt längtar jag nog upp till backen,
en dag som den här när solen skiner vore inte helt fel,
och syster kan ju inte heller låta bli att meddela mig om hur härligt dom har det.




Weekday


Sprang på den här tishan inne på Weekday, såg den på min vänn Jennifer idag men kände igen den från någon annanstans, sen kom jag på det, 
Ellen såklart!

149 spänn så var den min, vad tycks?

Måndag 22/12


♥ Pärlhalsband
♥ Leopardkofta, Bik bok
♥ Bomullstunika, Gina tricot
♥ Jeans, Diesel
♥ Stövlar, Sko punkten
♥ Pälsjacka, H&M


Julshopping

Jösses säger jag bara.
Att vara inne i stockholm stad dagar innan julafton är ju kaotiskt!
Jag och Emelie trängdes nämligen runt bland tusen andra människor
 som också skulle handla julklappar såklart.
Ett tag trodde jag att jag skulle spy på en expidit för att jag mådde så illa i stressen.
Inne på Åhléns såg det ut som myrornas krig på tv ungefär.
Men hur som helst är jag äntligen klar. Imorgon kväll åker jag upp till landet,
till snön, till nära och kära, till julen helt enkelt!
:)



Har ni fixat klart med alla julisar än?

Veckans outfits!

1.    2.  3.  4.

Vilken gillar ni bäst av veckans outfits? Rösta på eran favorit! :)

Ljus


Lekte lite med ljusseffekterna i photoshop. Finns så många saker i det där programmet som man inte äns testat på trots att man gått en treårig utbildning i foto. Man får akta sig så man inte fastnar för länge, är rätt lätt när man trixar och har sig. En bild blir ju aldrig direkt klar....

Nostalgi

Vill ni veta något roligt, något som får mej att tänka tillbaka på då jag och lillasyster var små. Julen såklart, då vi hade paketkalender varje morgon. Vi var så ivriga och nyfikna så för några veckor sen i början av december kom syrran hem och sa till mamma "det finns faktist en i min klass som har paketkalender fortfarande, skulle inte vi också kunna få det?" Och pysselmorsa som man har så satte hon igång. Det blev småsaker såklart, ibland godis och liknande men även små söta pennor, bodylotionar och shampoon. Allt i miniformat!  Så gulligt :)



 
Men eftersom jag inte alltid har tid så brukar det lägga sig på hög så jag får endel paket att öppna sammtidigt. Mysigt äre ju endå. Dessa två ska öppnas idag!

Snart är det jul :)

Pojken i glaskulan

Beck pojken i glaskulan fram 65,5 820374#001.jpg
Ligger nu i sängen framför tvn och kollar Beck,
den här filmen har jag sett förut och är riktigt bra.
Slå på tv4+ om du vill se.
Själv har jag jobbar i 10 timmar trots att jag inte är helt frisk
så det blir sängen hela kvällen för min del.
Ni är så bra ska ni veta, läste så s j u k t  f i n a kommentarer nyss!

Kramar i massor till er!

Undies

Såg igår när jag skulle klicka hem påslakanet
att man behövde köpa för 200:- för att göra en beställning
så klickade även med mig lite billiga undies.


Dessa hanky panky liknande trosor som fanns i tvåpack för 59:-
Ska bli spännande att se om dom känns lika  bekväma och snygga som Hanky Pankysen.


Den här hipstertrosan fick även följa med, för ynka 29:-




Tror inte beställningen hinner komma innan jul,
men hade ju varit kul förstås, som lite julklappar till mig själv! :)

vinterblek

Känner mig blek som ett lik när jag sitter här hemma osminkad, grå och dann. Sitter och kollar egenom turkietbilderna från  i somras. Jag har väll inte sådär väldans lätt för att bli kålbrun på sommaren men jämför man med nu så oj oj, då ser man faktiskt skillnad. Lite färg som i somras hade inte varit fy skam att ha kvar nu mitt i vintern!




REA på Hem och inredning

Hos Ellos.se har dom nu rea upp till 70% Hem.
Jag hade tänkt klicka hem det här fina påslakansettet för bara 99:-!
Skynda fynda vettja!


Grevgatan 22


Beställde nyss den här boken på Adlibris.com, kom på att jag hade en rabattcheck där som jag hade fått i någon goodiebag för länge sen, så varför inte passa på att använda den? Har blivit lite på sistone att jag läst mycket böcker. Har verkligen perioder när det gäller läsandet. Men när man väl gör det så somnar jag så mycket bättre och hur skönt äre inte att ha något tidsfördriv när man är sjuk som nu?

Jag har tidigare läst Jenny Leeb's bok
Stella och Sebastian och den älskade jag verkligen, så den är ett tips från min sida, får se om den här håller samma nivå.

Handling:

  "Det var kärlek vid första ögonkastet när Josefine såg lägenheten på Grevgatan 22. Hon var övertygad om att de som gick hemåt längs en gata som avslutades med en sådan underbar utsikt över vattnet måste ha ett lyckligare liv än andra. Det var som att promenera mot ett löfte om något fantastiskt."

Josefine ska snart fylla trettio och i hennes värld går ingenting upp mot en kul kväll på krogen och en hanterbar flirt. Hon vet hur hon ska sköta både män och jobbet på reklambyrå för att få det hon vill. Men så dyker Jesper upp och livet trasslar till sig rejält.
Samtidigt som Josefine kämpar med att få rätsida på kärlekslivet är hennes syster Emelie lyckligt gift och bor med familjen i ett stort hus i den fina förorten. Josefine tror inte en sekund på att man, barn och villa detsamma som lycka, men Emelie verkar vara nöjd. Ända tills den dag hon av misstag läser ett sms som hon definitivt inte borde se. Från den stunden vänds även Emilies tillvaro upp och ner och hon tvingas omvärdera både livet och kärleken.

Någon av er som läst den? :)

Någon outfit..

.. av mej blir det inte idag, men på söta Sara som jag sprang på igår på stationen och sällskapade med in mot stan. En outfit helt i min smak! Och med den ombloggade pälsvästen som pricken över i!
Ni känner säkert igen den va? Kommer från Bikbok


Förståelse

När man är såhär dålig som jag är idag, så känner man sej plötsligt ganska ynklig, man blir mammas lilla flicka igen och man längtar bara tills det ska gå över. Jag blir även ganska känslig sånna här dagar blandat med deppighet men även lycka över andra saker, över er tex!

Tusan va fina kommentarer ni gett mej på
det här inlägget. Jag öppnar upp mej helt här och ni gör detsamma! Att läsa era kommentarer är inte bara peppande och glädjande utan också helt rörande. Vilka fina människor ni är, jag skulle utan tvekan aldrig vilja byta ut mina läsare mot några andra den saken är klar ;)

Så tack snälla ni som visar att ni inte bara bryr er
utan även  f ö r s t å r  också, det är det inte alla som gör!





mitt i stressen...

...så blir man magsjuk. Vet inte riktigt hur jag ska lösa allt det här, jobbar ju hela veckan. Men får väll ta en dag i taget. Har ringt och sjukanmält mig för posten idag iaf så får vi se hur det blir imorn. Håll era tummar för att jag blir bättre, det här kom verkligen olägligt :(

julklappar

Titta vad pappa kom hem med efter jobbet.
 Ganska smaskigt inför jul tycker jag!


17 december



♥  Tisha, Gina tricot
♥ Sammetstights, Gina tricot
♥ Boots, Din sko
♥ Silveramulett, present


16 december



♥ Pälsmössa, Åhléns
♥ Klänning, Lindex
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Stövlar med höga skaft, sko punkten
♥ Pärlhalsband, Guld fynd


Påväg till jobbet


New york dream


Central Park nästa!  I wish...

Läs gärna detta

Hej på er
På senaste tiden har jag fått endel jobbiga kommentarer, anonyma självklart som jag då heller inte har valt att publicera. Mycket är nästan personangrepp men även nedsyn på min blogg, mitt sätt att blogga och hur den har gått neråt. Fick häromveckan höra att jag till och med borde lägga ner bloggen. Hur som helst är det inget jag har planer på att göra med däremot har jag även fått kommentarer på att ni märkt att jag kanske inte brinner lika mycket för bloggen längre. Så nu hade jag tänkt förklara för er hur det ligger till.

Hade jag fått göra det här på heltid hade jag varit ö v e r l y c k l i g. Jag älskar att skriva och inspirera men på sistone har jag faktist inte äns kännt att jag nått ut med inspiration. Varför? Jo, tiden.. Jag har tre extrajobb som jag försörjer mej med, inte äns outfitsen känns speciellt roliga då jag alltid fått anpassa mig till vilket jobb jag ska gå till. Jag vill gå i klackar, matcha med nitskärp, fransar, snygga plagg och accesoarer. Men eftersom jag inte är någon glamorös fashionista som kan glida runt dagarna i ända som man kan önska, så funkar varken det på ICA, Posten eller när man städar. Därav har bloggen fått lida extremt. Det blir mycket vardagssnack och när jag läser egenom tycker jag inte äns det känns speciellt innehålsrikt som jag vill att det ska vara.

Jag försöker så gott jag kan, går upp en halvtimme tidigare för att hinna posta en dagens outfit då jag vet att jag kommer hem tidigast halv 10 på kvällen. Bloggen har ibland blivit lite till ett stressmoment, jag missar bussen för att jag bloggar jag till och med struntar att äta för att hinna blogga. För att jag så gärna vill! Jag får dåligt samvete när läsarantalet sjunker och era kommentarer blir färre, det blir till en ond cirkel.

Kanske känner vi alla likadant just nu, det närmar sig jul ochvi  julstressar. Jag har fått höra mycket genom dom här två åren att många som läser min blogg gör det just för att jag har så många updates och liknande. Sluta skriva vill jag inte göra, och jag vill ha tillbaka er gamla trogna hit igen, så jag hopppas att det just nu bara är en svacka med för mycket jobb och för mycket stress.

Men nu till frågan, vad föredrar ni, mycket updates som kan innehålla vardagliga saker och även mode men kanske inte alltid så genomtänkta, bara jag helt enkelt. Eller föredrar ni kanske ett eller två inlägg om dagen som jag verkligen lagt tid på. Oavsett vilket så tar bloggen mycket tid från mig så jag kan inte som dom större bloggarna ha det här som jobb och få lön för det. Det här är min hobby som jag älskar, och jag vill varken att anonyma kommentarer ska dra ner den och min tro på den men heller inte stressa ihjäl mig för att vara alla till lags. Med det här inlägget söker jag inte sympati från er utan mer förklar och ger er en synvinkel på hur det är från mitt perspektiv.
 
Snart är det nytt år och nya tag, men snälla ni som läser, lämna några ord om det som skrivits ovan, ni kan hjälpa mig så det blir bättre!

15 december

 

Rea



Sitter och bläddrar runt på
Ellos.se, har faktist köpt en heldel julklappar där i år,
dock inte på rean men med rabattkoder som ramlar in i mailboxen titt som tätt.
Nu har dom iaf upp till 70% rabatt så kanske kan man fynda något?

söndagkväll


Söndag idag, vilket innebär Wallanderkväll!
Vad jag har hört är det här en av dom bästa, så jag har höga förväntningar på den.
Hitills har det varit mest hemskt!
Men den som ser får veta... Ni kollar väll också? ;)

Veckans outfits

1. 2. 3. ´
4.
 5. 6.

Vilken outfit gillar ni mest? :)

14 december



Tröttheten tar över just nu, hjälp säger jag bara. Förstår varför söndagar från början var meningen som vilodagar. Men men, va gör man inte. Nu är det jobb för min del. Och ni, det har varit lite dåligt med kommentarer på sistone, eller tycker ni inte? Jag saknar dom iaf! 

Kram!

Lussefika





Lussebulle och lussecheescake, här snackar vi saffran!
Ganska smaskig var cheescaken som mamma hade gjort,
saffran är det i det gula men bottnen som vanligtvis brukar vara i digestive är nu i pepparkaka, juligt! Mitt hjärta till lussebulle fick älskling såklart!

Kram på er!

Lucia



Lucia..
 ..och även om jag inte är med i något luciatåg idag så älskade jag att lussa
 när jag va mindre. På bilden ovan är jag lucia och tätt därefter kommer min barndomskompis Emelie som tärna. Så söta vi var!
Känner ni igen mig?

Till hemmet

Häromdagen tog jag och älskling bilen till IKEA för att köpa lite nöpdvändigheter till hans rum. En spegel var på tiden tyckte jag och det blev en riktigt snygg, om jag ska vara helt ärlig måste jag erkänna att jag börjar gilla hans rum mer än mitt eget, nu är det inrett precis som jag vill ha det!


Hemnes heter den och kostade 699kr men eftersom det var sista exet lyckades vi pruta ner den lite. Verkligen hur snygg som helst!



Blev även lite småsaker som doftljus och ljusfat
TINDRA MYS Doftande blockljus
Ljus i trepack 69 kr
IDEAL Ljusfat
Ljusfat 59 kr

12/12


Idag har jag ägnat morgonen åt att slå in lite julklappar och lyssnat på julmusik. Myser runt i min stora kofta från Monki. Är inte gammelrosa och vita pärlor bland det sötaste som finns? Min mening iaf. Platta stövlar idag med då det blir 6 timmars stående arbete. Och ni, glöm inte Idolfinalen ikväll!

11 december


Platta skor och enkel outfit får det bli när det är jobb som gäller.
för övrigt ser jag lagomt skräckslagen ut på bilden, men man kan å andra sidan inte stå och fota sig själv hela morgonen (japp, var faktist imorse jag fotade). Och det där med avklippta huvuden är ju inte så väldans roligt tycker jag, så en rädder johanna fick bli alternativet.

♥ A-linjeformad kofta, Gina tricot
♥ Kjol, H&M
♥ Strumpbyxor x2, Åhléns
♥ Stövlar med höga skaft, Sko punkten

on my finger


Skymtade ni min ring igår kanske? Hur söt som helst men endå lite maffig sådär. Hittade den häromdagen inne på Indiska och vet ni, man får faktist unna sig en liten egen julklapp också, då annars mina flesta pengar går till mina nära och kära den här månaden. 39:- så är den din!


Dagen i ord

Finaly home. Blev en lång dag idag också. Topshop minglet som vi skulle förbi lite snabbt blev helt plötsligt över två timmar. Riktigt mycket folk, men träffade på Emelie (min barndomskompis) och hennes vän, så det var trevlans trots att jag inte kom hem med något, inte till mig iaf.

Mysig dag annars, mötte upp min söta Emma för att luncha (enda tiden vi hinner ses nu innan jul känsn det som!), saknar att inte träffas varje dag. Blev iaf grekiskt, souvlaki. Åh vad jag älskar!
Nu ska jag gå och ringa älsk som säkerligen försökt få tag på mej hela kvällen (jädrans dålig batteritid på min nya mobil!) Minus för det.
Natti natti sen alla söta :)




10 december



♥ Pärlörhängen och pärlhalsband, Guld fynd
♥ Bustier, Gina tricot
♥ Kofta, Zara
♥ Jeans, H&M sqin
♥ Stövlar med höga skaft, Sko punkten (Nya!)
♥ Maffig ros - ring, Indiska

Ikväll efter jobbet blir det förbi topshop en sväng på
shoppingkväll med  veckorevyn, vi ses där va? :)


9 december



Inget vidare vinterväder trots att det är december, men vi stockholmare är väll vana. Jobb idag igen, men först blev det en sväng på stan! Och jah, ni ser väll. Shoes som jag faller för som vanligt. Tur att inte mamma min läser bloggen!
Visar er dom imorgon :)

♥ Päls, H&M
♥ Lång svart Kofta, Lindex
♥ Strumpisar x2, Åhléns
♥ Stövlar, Sko punkten
♥  Skinnväska, Indiska

Julklappar


Har nyss varit uppe på jobbet och hämtat ut det här bamsiga paketet från Ellos. Inget är till mig utan allt är julklappar och jag är nöjd! Blev en heldel och oftast brukar man behöva skicka tillbaka något, men tror nog jag behåller allt. Det tråkiga är att jag inte kan visa er grejjerna här på bloggen, för riskabelt helt enkelt. haha


Trevlig tisdag på er, kram!

8 december



Nyss hemkommen från jobbet. Gjorde dagen i dessa kläder!

♥ Skjorta, H&M
♥ Linne, Monki
♥ Strumpisar x2, Åhléns
♥ Benvärmare, Gina tricot
♥ Stövlar med rosett, Sko punkten

Veckan som gått

1.
  2.  3.  4.  5. 6.  7.

Veckans outfits följer här ovan. Och nu upp till er,
vilken är favoriten? :)


Vinnaren är!


Lottningen är dragen och det blev Sofia W som vann tävlingen. Kontakta mig på min mail:
[email protected] så skickar jag priset såfort jag kan!

Och ni, jag tar nog tillbaka det där om att aldrig mer ha en tävling, det här va ju jättekul ju! Även om det var få som tävlade så var det roligt att göra små lappar och dra en vinnare! Nästa gång hoppas jag förstås på fler som tävlar! Jag funderar på att lotta ut lite kläder kanske, från bloppisen eller liknande? Kan ju vara svårt när inte alla har samma storlek, men vad tror ni, skulle det kunna vara något? 

Höjdpunkt

Höjdpunkten på söndagarna har på sistone blivit Wallander. Jag bara älskar dom filmerna, helt klart värt att se fram emot. Likaså tyckte jag om Beck när dom visades på söndagar förut.
Svenskt kriminaldrama får tummen upp av mig!


Ikväll är det den filmen Jokern som visas.
Ska ni kolla? Klart ni ska!



 


Passa på!

Min tävling avslutas 22.00 ikväll, så passa på att tävla,
chansen är stor att vinna!

Den 7 december



♥ Kofta, Vila
♥ Bastop, H&M
♥ Strumpisar x2, Åhléns
♥ Benvärmare, Gina tricot
♥ Stövlar med rosett, Sko punkten

Jobba jobba jobba....

.. nu till jobbet igen. Kul att ha öppningen hela helgen så man får sova till 7 varje morgon. Finns inte en tanke på att gå ut sånna här helger. Men man ska väll va glad, det är ju pengar som sakt. Nu ska jag snart rusa till bussen för att inte missa. Hoppas ni får en trevlig söndag, outfiten läggs upp när jag kommer hem. Kram!

Lussebak



Det luktar jul här hemma! Jag, syster och hennes kompis har precis bakat lussebullar som nu står i ugnen. Tre plåtar blev det och ikväll blir det att gå ner till farmor och farfar och ge dom några. Sånt uppskattas. När jag va liten gillade jag inte lussebullar, inga andra bullar heller för den delen, det märks att man blivit äldre, sötsuget ökar, eller hur var det med det där? Gillar ni lussebullar? :)

Grått och kallt



Burr vilken tråkigt väder ute. Det regnar och är grått och kallt. Inge snö och inge julkänsla för fem öre... Jag har precis kommit hem från jobbet, hoppat i mysbyxorna och satt mej här men såhär klädde jag mig iaf när jag jobba.

♥ Halsduk, Kappahl
♥ Päls, H&M
♥ Jeans, Tiger
♥ Knästrumpor, Åhléns
♥ Stövlar med rosett, Sko punkten

Glöm förresten inte att tävla i
min tävling, imorgon drar jag v i n n a r e n och dom som tävlat hitils har ju iaf 25% chans att vinna om man säger så. Tråkigt att ingen nappade på det och ville tävla när det är så lätt att skriva att man är med bara. Men men då vet man vad man inte ska göra om iaf, tävlingar går bort.  Allt är erfarenheter!

Idolkväll

Foto:
Ikväll blev det idoltittande för mej och Emma. Vi har proppat i oss godis, popcorn och dounats, jösses vad mätt jag är.

Hur som helst kan jag inte sluta med att skratta och le åt Kevin som verkligen kan göra allt, sjunga alla musikgenrar, röra sig på scen och framförallt med glädje, redan artist helt enkelt. Jag hoppas även att Alice får stanna ikväll, men Kevin är ju som sakt en redan solklar finalist!

5 december



♥  Ljusgrå tunika, Gina tricot
♥  Kofta, Gina tricot
♥  Halsduk, Kappahl
♥ Päls, H&M young
♥ Strumpbyxor, Åhléns
♥ Overknee strumpor, Gina tricot
♥ Skoletter, Sko punkten


Nyttigare och smaskigare


Idag kom Emelie förbi efter jobbet med massa god frukt. Mums. Passionsfrukt och annanas är verkligen favoriterna. Mycket bättre än godis, eller vad säger ni? :)

Intervju med mig



Häromdagen gjorde
Kathe som modebloggar från Amelia en intervju med mig.
Tyckte det var jättekul att vara med och svara på frågorna
 så
läs den gärna!


Vinn extensions med clips!




Jag har länge velat testa clips, har faktist till och med provat ut vilken färg jag ska ha, och det finns en nyans i exakt min! så varför inte vinna dom? Vore ju perfekt till jul och nyår. Tävlar gör ni
här

works hard for the money

skönt att äntligen komma hem. Inte hade jag någon aning om att vi skulle ha utbildning, trodde vi bara skulle sitta och sortera post jag och Emelie, snacka om allt mellan himmel och jord, äta lite mandariner och lyssna på musik. Men icke da, nu är man Maskin-operatör minsann, hör på ordet. Låter nästan lite viktig eller hur?

Hur som helst hade vi utbildning idag att lära oss maskinen och när jag först såg den så tänkte jag ah här ska vi nog stå alla tio men icke da, maskinen ska man sköta själv! Tänk er mej, brevid en stor maskin. Öppna upp hela grejjerna när det krånglar. Styra det från en dataskärm sammtidigt som man jobbar med att flytta, hämta och och få all post att gå runt. Om jag nu endå är igång och förklarar kan jag väll lika gärna bre på med töntfaktorn, den sorterar faktist 40 000 brev i timmen! Racerfart, så det gäller att ha många bollar i luften, inge snack och käka mandarin här inte.Fasen också...


Ganska tråkigt ser det ju ut. Men lite coola är vi nog Emelie och jag, resten är killar.

4 december


Igår var jag hemma hos min barndomskompis Emelie, var 7 år sen jag va där sist tror jag. Jättemysigt vare, hon hade nu "eget" boende som var jättefint inrett. Skulle tagit lite bilder men hans inte med, får bli nästa gång. Fick iaf låna den här gulliga tunikan som för henne bara låg och skräpade. Kul när andra kan glädjas av det man själv tröttnat på, eller hur!

♥ Tunika, H&M trend
♥ Strumpisar x2, Åhléns
♥ Skoletter, Sko punkten
♥ Pärlhalsband, Guld fynd
+ Svart kofta
   Jackan från Zara 

Tajt schema

Tänkte försöka lägga mig i tid idag. Imorgon börjar jag nämligen jobba på Posten fram till jul (och några veckor i januari), något jag gjort dom senaste jularna. Ett perfekt extrajobb för dej som går i skolan, men nu jobbar jag ju redan på ICA, vilket är betydligt närmare och betydligt roligare så därför tänkte jag vara smart i år, man vill ju stå kvar i postens register om man skulle behöva jobb senare så jag svarade alla dagar jag inte kunde jobba, jul och nyår och mellandagarna. Hade inte räknat med att få jobb alls då dvs. Men det fick jag, därför har jag dom senaste dagarna försökt byta bort tider på ICA och försökt få ihop mitt schema, blir 7 dagar i veckan jag kommer jobba ungefär, ibland 6 dagar när jag har tur.. Vardagar på posten, helgerna på ICA. Ännu en anledning att längta till julen och ledighet!
Omslagsbild
Nu blir det sängen och Boken Dumpa Matthew som jag fick i en goodiebag för ett tag sen. Har inte kommit så långt men den verkar helt okej hitils, någon av er som läst den?




Och ni, glöm inte att vara med i min tävling!
Jag menar, vem säger nej till en bra dansfilm, gratis!
 ;)


Translation
I got this book in a goodiebag and I think that it's very nice actually.

Tubtunika

Fick frågan om jag kunde visa klänningen som jag hade på mig idag, fast lite bättre. Den kommer från Gina tricot och är egentligen ganska simpel, bra basklänning under koftor och liknande men även bara som den är. A-linjeformade plagg är en favorit hos mig, smickrande passform på dom flesta kroppar.



Translation
This is my new dress from Gina Tricot, very simple but very useful.

Today's outfit


♥ Kofta, Bik bok
♥ Klänning, Gina tricot (NY)
♥ Strumpisar x2, H&M och Åhléns
♥ Silver medaljong
♥ + Svart päls, H&M
       Stövlar med rosett, Sko punkten


Mystider

Igår spenderade jag hela dagen ute hos älskling på landet.
Vi bakade peppisar, kollade på filmen Love actually (något vi alltid gör innan jul)
och lagade Tacos. Det var julstämning för fulla muggar, det enda som fattades var snön utanför...









Var tvungen att fota deras adventsljusstake, tyckte den var så otroligt fin!


Translation
Emil and I baked some gingerbread cookies today and watched Love Actually, I love that movie. We also ate tacos, yummie..

Knas med bloggen

Kan bli så iriterad när datorer och liknande inte fungerar. Här sitter jag helt ovetande om att mina publicerade inlägg under dagen inte har synts? Dom är publicerade och allt står det, men det syns inget när man går in på bloggen! Suck säger jag bara... Eller har det synts för er? Dagens outfit åkte upp imorse och idag har jag haft en mysig kväll ute hos älskling. Blir det här inlägget publicerat tro?...


Translation
Today my blog has been giving me troubles, I have not been able to write on it.


Tisdag 2/12



♥ Linne, Monki
♥ Kofta, gina tricot
♥ Strumpbyxor, H&M
♥ Halsband, Snö

Måndag 1/12



♥ Kofta, Indiska
♥ Jeans, H&M
♥ Halsband, Snö

Tävling!

Just nu har jag bloggtorka, idéerna gapar tomt och inspirationen känns lite halvdan. Så varför inte dra till med en tävling tänkte jag. Då jag inte har några sponsorer eller annat så tar jag alltså priset ur egen ficka (allt för er! ;) och hoppas såklart ni uppskattar det!

Priset är DVD:n Step Up 2, helt ny och oanvänd med plastförpackning kvar.


För att VINNA filmen gör du ett inlägg på din blogg om tävlingen och länkar hit, du skriver sedan en kommentar här nedan med länken till inlägget du gjort.

Har du ingen blogg så deppa inte för det, du tipsar då 3 vänner om den här tävlingen istället! om dom sen är med och tävlar så gör dom på samma vis + att dom skriver vem dom blev tipsad av. 

Jag står även för frakten och du kan tävla fram till Söndagen den 7 december  kl 22.00, då avslutas tävlingen och jag lottar en vinnare!


Translation
Write a comment if you want to be a part of the competetion.