Tips ansiktskräm!

Sun kissed face cream är en ansiktskräm med "soft tanning" alltså lätt brun utan sol effekt. Jag skulle säga att den ger mer lyster än färg men jag gillar den verkligen. Just nu dessutom så ska dom göra om förpackningen så dom säljer ut alla gamla till halva priset, 35 kr eller något sådant, ett kap!
Så pass på innan dom  tar slut


Veckans outfits

Ännu en vecka har gått och imorn gå vi in i en höstmånad,
 så här kommer augustis sista outfits från vecka 35

1.
 2.3.   4.   5.  6.  7.

Vilken outfit skulle du helst bära? :)

Modell för en dag

Idag är sista dagen att "tävla" om modell för en dag som jag vann förra gången. Ni vet säkert hur mycket jag älskade att stå framför kameran och framförallt hur lyckade bilderna blev! Jag vill bara göra det igen och igen, let me win!


Sunday



Eftersom hela min klädsel idag enbart går i svart och vitt (inte speciellt ovanligt) så varför inte en svartvit bild?













Idag blir det jobb för min del, har rättare sakt väldigt bråttom till bussen just nu, hörs i eftermiddag!


♥ Linne, H&M
♥  Randig overszetröjja, Gina tricot
♥ Kjol, H&M
♥  Leggings, Lag 157
♥  Tygskor, H&M barn






.

Frusen

Kännde för att bya om tll något lite mysigare ikväll, börjar bli så himla frusen nu, ett stor tecken på att hösten verkligen är påväg (jag fryser jämt under vinterhalvåret!)



♥ Kofta från Gina tricot
♥ Lång baströjja i gammelrosa, H&M
♥ Strumpisar, H&M
♥ Ankelboots, Sko punkten


Nu åks det iväg till Solna på kräftskiva med vänner till familjen, mys :)

Årets sista kräftskiva?

Ikväll är det kräftskiva som gäller igen!
Men jag klagar inte, älskar ju kräftor fast det blir nog sista för i år kanske? haha.
Kameran åker med så kanske dyker det upp några bilder senare ikväll!




dagens outfit


usel natt

Hej på er vänner
Jag har verkligen sovit så dåligt inatt, rent ut sakt uselt. Vaknar med dunderhuvudvärk och idag är det jobb som står på schemat. Var en tjej på jobbet som ringde igår med ganska kort varsel och kolla om jag kunde jobba, jag har ju knappt några tider nu så det är bara att ta allt man kan få. Planerna för dagen låg egentlien på att passa Emmas systers barn, Saga och Tindra men som sakt, ändrade planer.

Vad ska ni göra denna lördag? (Hoppas ni vakna på en härligare sida än jag)

Symaskin och jag

Fick ett ryck nu på kvällsfronten och kom på att jag faktist inte använt mina chinos särskilt aktivt då jag inte sytt in dom som jag ville nere i benslutet. Så nu tog jag mig i kragen och gjorde det. Anar dock att det inte är sista gången jag syr i dom där byxorna, jag känner mig nämligen aldrig riktigt klar med mina syprojekt, lite tajtare lite tajtare...


Nå, vad tycks?

Bounce curl liquid

Igår när jag klippte mig hos Therese fick jag av henne en produkt från Osis för lockigt hår (vilket jag har om jag inte plattar det!) Aldrig testat några hårprodukter för just lockigt hår eftersom jag mest plattar, men visst är det värt ett försök att testa få till lockarna!



Perfkta lockar med flexibel stadga, ger mycket volym och funkar lika bra att ha i torrt som fuktigt hår

Inbjudan



Ska bli jätteroligt att gå!
Är det någon av er som ska dit så kanske vi kan gå tillsammans? :)

City

Nu blir det en sväng in till stan för min del, ska möta upp syster efter skola och kolla runt lite :) Eventuellt ska jag även möta upp en tjej som handlat av mig på bloppisen, men vi får se. Vädret är verkligen inte på våran sida idag, så jag kör enkelt och bekvämt!


Så vad tycker ni om min page? haha neda,
men blir grymt snyggt med uppklippningen sådär när jag har det uppsatt i knut.

♥ Grå tishaa, H&M
♥ Upprullade stuprörsjeans, Bikbok
♥ Skinnjacka, köpt i gamla stan
♥ Tygskor, H&M barn
♥ armbandsklocka, cocoo.se
♥ Medaljong i silver, studentpreset
♥ Väska, Charmant

Min stil

Rösta gärna på mig! Kanske vinner jag och blir "modell för en dag" igen! :)

burr


Hej på er!
Idag är det fredag men för mig känns det knappt någon skilnad, svårt att hålla reda på dagarna när man bara jobbar hipp som happ, den ena blir den andra lik. Egentligen är jag nog mer ute efter ett måndag-fredag jobb, rutin tack!
Hur som helst, jag vaknar till regnet som smattrar mot rutan, sugen på att gå upp? näee ...


Nyklippt

Som vanligt får man lite ångest när man ser hårresterna ligga där på golvet även fast man 10 minuter innan stått och klagat över hur slitet håret faktist var. Det blev hur som helst bort med allt nött och slit, men endå kan jag inte låta bli att känna min tom utan det. Men jag är alltid såhär, nu är det bara till att vänja sig och övertyga sig om att man faktist inte kan gå runt med hur slitet hår som helst.


Torsdagens outfit



♥ Tröja, Monki
♥ Strumpisar, H&M
♥ Skoletter, Sko punkten


Nu ska jag och Emil snart och klippa oss hos Therese (Emils brorsas tjej), jag har inte klippt mig på snart ett år tror jag (skäms på mig!) och mitt blonda slitna hår går verkligen av hela tiden. hur som helst, bilder efteråt kommer! :)

Internet-krångel

Blir tokig när tekniska grejjer inte bara kan funka som dom ska. Nu är det glapp i vårat bredbandsjack igen och inget funkar som det ska, till råga på allt så verkar det som jag håller på att få nåot slags virus på den här datorn för det ploppar upp rutor hela tiden när man använder internett (när det funkar vill säga). aja, ska iag föröka blogga på som vanligt så gott det går när internett väl funkar.


Trevlig torsdag på er!

Bio-kväll

Igårkväll blev det Bio sådär mitt i veckan, passade finfint. Dock valde Emil en skräckis, Barnhemmet, den var bra och trovärdig då den hade en handling och inte sådär skum som många andra rysare, men tusan vad jag skrek där i salongen! Fy alltså, sista halvan av filmen satt jag nog bara och kika fram mellan Emils fingrar.


 

Någon mer som sett den? Va tyckte ni?

Dagens Outfit


♥ Rutig skjorta, H&M
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Ankelboots, Sko punkten
♥ Väska, Second hand
♥  Armband: Lucky words, Cocoo.se
                       Brunt flätat i läder, köpt i turkiet
                       Silver och skinn, handgjort
 

Städning

Lillördag och städningsdag för min del! Bland det tråkigaste som finns men när det är klart känns det ju så skönt. Så om ni undrar vart jag håller hus så är de det jag sysslar med. En outfit kommer dock dyka upp sen, så håll utkik! :)

kram på er

Guldbonus

Min guldbonus från H&M har kommit men jag kan inte låta bli att klandra mig själv, för hade jag handlat för ynka 200kr mer hade jag fått bonus på 500:-  istället. jaja, riktigt i-lands bekymmer. Dessutom hade detta kuvert till mig säkert legat ute i köket på tok för länge för 20% rabatterna som man också fick går ut idag!

 Nu kliar det i fingrarna hörrni!














.

En liten lägenhet..

... skulle inte sitta fel. Den får gärna ligga centralt i stan och så får jag inreda den precis hur jag vill! Skulle bli så fint ska ni veta, men än så länge får jag drömma, ett heltidsjobb är steg ett. Ikea katalogen har kommit och idéerna sprudlar verkligen men såfort jag kollar mig omkring i mitt rum så dör dom ut. Går inte att ha det sådär enkelt, snyggt och stilfullt som man föreställer sig, när man som bor hemma måste samla allt nödvändigt i ett och samma rum.

för att komma till saken ligger problemet just nu i förvaringen för mina kläder. Två garderober och en byrå räcker inte till. Funderar på vad för förvaring som skulle kunnas tjoffas in här... (Jennifer, kom inte och säg att jag ska rensa bort massa kläder, det klarar jag bara inte av, Mina käraste ägodelar ju!)


Väskor till salu

Ni har väll inte glömt min och Jennifers Bloppis?
Jennifer har precis lagt in nya gobitar och denna gången är det väskor som är på tapeten och billigt dessutom, spana in!


Jag har fallit pladdask...

... för spetstrenden!
Rösta gärna på mig hos
mode.feber

gårdagensshoppingskörd




♥ Röd/lila/vinröd oversize tröjja, Monki 250:-
♥ Lacktights, Gina tricot 149:-
♥ Svart linne med supersnygg rygg, Monki 180:-
♥ Spetströjja, Monki 180:-


Spetsa till dig i höst

Idag så är jag med på ett litet hörn i city, där Caroline skriver om mode.
Denna gången handlar det om spetstrenden som kommer synas mycket framöver



På  tal om det så shoppades det lite spets redan igår för min del, kan ni gissa vad? :)

Sommaren är kort


(fotad under kvällsfotografering, gamla stan. FOTO C)

Sommaren är alldeles för kort och snart kommer hösten krypande, det känns verkligen i luften, om inte på dagarna så på nätterna, när vi skulle hem från kräftskivan i lördagsnatt var det inte mer än 8 grader tror jag. Kallt. Jag kan inte mer än erkänna att jag gillar inte den här mellantiden, ena dagen varmt, andra kallt, sol, inte sol. Ballansgången mellan sommar och höst är ojämn och man har noll inspiration i kläder, känns nästan lite tråkigt att köra på sommarkläder och gör man väl det visar det sig att det är för kallt. neh, hösten har dykt upp i butikerna och man går redan och plockar, en dag slår det bara till

Gonatt på er alla söta


Välkommna till familjen

Som jag nämnde blev det lite shopping idag, härligt! Känns som det var ett bra tag sen, på en second hand- butik i sundbyberg fyndade jag och Jennifer väskor! Vet inte hur länge vi stog där och provade och försökte välja. Beslutsångest på hög nivå. Det slutade iaf med att dessa fick följa med mig hem


 klassisk skinnväska i svart,
 funkar lika bra som liten kuvertväska till fest eller enkelt hängande över axeln




Svart väska i syntet, ganska lik mina flesta väskor, gillar det enkla och stilrena i dessa typer av väskor



Denna axelremsväska är i skinn, med reglerbart axelband och har guldiga detaljer. Den är aningen sliten i skinnet men det ger bara sin charm enligt min mening



Alla dessa tre väskor gick loss för bara 175:- tillsammans, vad ska man säga. Svårt att motstå!

Lunch i solen

Vilken dag är helt slut, och vad har jag gjort då? Jo shoppat haha. Min vardagsmotion helt klart. Vi började faktist i sumpan då mamma visade mig och Jennifer till en Second hand- butik där blev vi kvar ett långt tag innan våra magar höll på att dö. Vi drog till en pizzeria och satte oss ute i solen, jag med en räksallad och Jennifer med en pizza. Måste bara säga, att äter vi där igen så delar vi nog på en pizza, dom var galet stora, som familjepizzor.


wayfarerna åkte på och maten smaka prima!


Måndagens outfit



♥ Randig långtröja, H&M
♥ Strumpisar, H&M
♥ Skoletter med snörning, Sko punkten
♥ Kavaj, H&M
♥ Väska, Secod hand
♥ Medaljong runt halsen, Studenpreset
♥ Flätade armband, turkiet och handgjort

Outfits V.34

Här kommer outfitsen från veckan som gått! Känns så konstigt att första delen av veckan består av lättklätt i klänning och kjol medas andra halvan är jeans och kofta. Längtar tillbaka till alanya!

1.
   2.  3.   4.
Men nu till frågan, vilken är eran favorit? :)


The beach

Fick en kommentar från en läsare ikväll om filmen The beach som går på 6an 22.00, inte sett filmen förut men såg att den fått bra betyg. Leonardo Dicaprio spelar i huvudrollen. Får se hur länge jag håller mig vaken, men den blir absolut värd ett försök! Tack för tipset! :)



Det är drömmen om att finna det äkta och outforskade som driver den unge amerikanen Richard till Thailand. På ett billigt hotell i Bangkok träffar han det franska paret Francoise och Étienne och en underlig figur vid namn Daffy. Daffy är en äldre äventyrare som märkts av för mycket sol och för mycket droger. Han berättar för Richard om en hemlig ö - ett paradis på jorden med en perfekt strand, som ännu inte förstörts av turister.

Dagen efter hittar Richard en papperslapp fastsatt på sin dörr. det är en handritad karta av ön och tillsammans med Francoise och Étienne ger sig Richard ut på en riskfylld resa. De finner vägen till paradisön och tror sig befinna sig i himmelsriket på jorden. Men ett himmelrike som visar sig vara allt annat än perfekt, och drömmen förvandlas sakta men säkert till en mardröm....

Sunday



Inget på tv, inga idéer eller planer för varken den här dagen eller kommande kvällen. Det är söndag med stort S.
Tänkte därför passa på att fråga er varför eller rättare sakt vad ni läser i bloggen? Går ni in för att kolla dagens outfits, min shopping, bilder av alla dess slag eller kanske för att läsa mest vad jag gör om dagarna? Vore intressant att veta vad som gör att ni dras hit, då ska jag självklart försöka fylla ut med mer av det också! Nya önskemål?

kram på er


tröst-shopping

Seg söndag är bara förnamnet. Sitter fortfarande i pyjamasbyxor. Mitt största problem idag har varit att få in kläderna från turkiet-resan i garderoben, då det helt plötsligt har blivit proppfullt. Inte en galge till går in. Hur jag ska lösa det problemet på mina 12 kvadrat har jag ingen aning om. Istället så tröst-shoppade jag i brist på annat. Osmart? ohjaa.  Men tusan vilka läckra klackar!



Dessa fast i svart klickade jag hem på laredoutes sommarrea.
220 kr fick jag punga ut istället för orginalpriset 450:-
Smart köp? Ohja!

Kräftskiva!

Här kommer lite bilder från kvällen igår,
grymt gott och grymt kul hade vi!


Hattarna på!


partynissarna runt bordet


En glad Johanna


Så var vi igång!


Nubbe


tre snyggingar


Botten upp!
(ni kan ju se hur gott jag tyckte det var)


Mys i soffan


på gång?..


.. Defenitivt!


Guitar hero



Dags att gå hem?


Dagen efter

Go morgon på er!
Blev en riktigt trevlig kräftskiva igår med allt som hör till, för övrigt käka jag upp ett helt paket själv och måste nog säga att jag tog hem priset, eller hur Jennifer? ;)
Det blev även snapsdrickande med visor och så får vi inte glömma
 kräfthattarna!  haha
Kanske vågar jag visa er lite bilder sen när Sanna skickat dom!

trevlig söndag på er! kram

Lördag 23/8

























♥ Örhängen, Mammas
♥ Kofta, Gina tricot
♥ Linne med spets, Gina tricot
♥ Leggings, H&M
♥ Bruna skinpumps, Euro Sko
♥ Flätade läderarmband



.

Kräftskiva

lkväll är det kräftskiva som gäller, hemma hos Sanna blir det med Jennifer, Sara, Linnea och så jag såklart plus allas pojkvänner. Jag är tokig i kräftor så mamma har köpt ett stort paket plus att pappa kom in och sa igår att han hade fått färska svenska kräftor av en kille på jobbet, hur najs är inte det. Undra bara hur många Emil kommer få nu när jag är i farten!


Är ni lika tokiga i kräftor som jag? :)

Ge mig


Läckra sandalpumps från
Laredoute, måste bara slå till på ett par!
Vilka gillar ni bäst?

Go morgon Lördag

Det mysigaste eller åtminstone det skönaste som finns det är att vakna sisst av alla en morgon på helgen, alla sitter redan vid frukostbordet och allt är uppdukat. Alla platser är tagna så man får tränga in sig längst bort, så om man verkligen måste ha något som inte redan står på bordet så blir ju någon annan tvungen att springa åt en.

Jag äter nästan alltid naturell yoghurt (eller lättfil) med en klick sylt och  lite müsli  utöver det ett kokt ägg och grönt té (man får se till att skära ner på kolhydraterna efter en vecka med all inclusive!)

                

Hur brukar eran frukost se ut? :)

Casanova

Ikväll, eller rättare sakt om en timme börjar filmen Casanova 5an. Såg den på premiären för 3 år sen och jag minns att jag tyckte den var riktigt bra. Ska bli kul att se igen!


Kolla ni också!

Ruta in hösten



Tänk er ett par lacktights skyhöga pumps eller ankelboots, klockrent!
199:- H&M

Shopping

Vi har besök från norrland, piteå närmare bestämt,
och vad passar då inte bättre än lite Stockholmsshopping?
Jag klagar inte!


Fredag 22/8

 



♥  Kavaj, H&M
♥  Blommig blus, Lånad och omsydd
♥  Ribbat vitt linne, Topshop
♥ Stuprörsjeans, Bik bok
♥ Bruna skinpumps, Euro Sko
♥ Flätat läderarmband, köpt i turkiet
♥ Läder och silverarmband, handgjort

Spets i all ära

Spets är så läckert och kommer komma ännu mer
till hösten än det gjort i sommar.
När vi var på Monkifesten såg jag en heldel gobitar hos dom,
blandannat en cape i enbart spets och även den här spetströjjan


Har sett att den redan spridit sig endel i bloggvärlden så var och varannan
kommer säkert bära denna spetssak, men vad gör det.
Ska det va så ska det!  180 kr om jag inte minns fel, vad tycks?

Hårkaos

Mitt hår var en risbuske innan jag åkte iväg på semester, nu är det ett svinto med gräslig utväxt. Ungefär så känns det. Saltvatten är inte bra för håret så därför badade jag mycket med uppsatt hår, men vågorna däremot kastade sig gärna också uppåt så den planen bröts ju.

Har för övrigt inte klippt mig på (håll i hatten nu!) 10 månader! Fy skäms på mig.  Anledningen är att jag hatar att gå till frisören. Har hitils klippt mig hos en kompis syster som jobbade som frisör tidigare, inte längre. Och väl hemma hos henne kunde jag springa in på toaletten hur många ggr jag ville o ch spegla mig och småpeta på hur jag ville ha det. Tror inte heller att jag någon gång gått till en frisör och gått därifrån utan att vara gråtfärdig. Mitt hår är inte att leka med.

Nu blir det duschen med silvershampoo från Matrix och därefter inpackning från osmo  (intensive deep repair mask), låter bra va? Dessutom luktar den god kokos!


 

Ayia napa

Nu bär det av igen!
neh jag skoja bara, denna gången är det min söta Emma som ska åka men jag är endå avundsjuk, fattar inte att jag inte "fick nog" av den här veckan för jag vill bara ha mera av solen. Hon ska för övrigt bo på ett sjukt fint hotell på cypern





Jag vill också!

Din stil

Nu var jag här igen, rösta gärna på mig!

Dagens klädsel



H&M all over!

Det var en dag på stranden..


... som jag redan saknar!


Videoblogg - alanya

Som ni kanske läste så filmade Emil lite där nere, bara med mobilkameran så kvallen var väll inte det bästa. Var tänkt att jag skulle visa er dom när jag var där nere men youtube funkade ju inte på hotellets datorer så vi la ner det. Har dock en video från första dagen när jag snubblar runt i vattnet, man sjönk verkligen ner i sanden!


Kvalitén är verkligen hur dålig som helst i såhär stort format men härligt var det iaf!
Om ni kollar när Emil filmar upp mot hotellen så ser ni vårat, blue diamond, det blåa :)

hemma!

Nu är jag hemma igen! Känns skönt men lite konstigt sammtidit. Det är så kallt och vad händer nu då?haha. Måste klargöra det där med shoppingen för visst var den billig. Det gällde bara att hitta rätt och våga pruta.Vi fick ner några priser men det är så svårt när turkarna där nere är så grymt dåliga på engelska. men men, blev bara en dag i alanya stad för det var ju på tok för varmt att gå runt alltså. Vi bodde nära ett lite mindre centrum, Oba, där vi knata runt på kvällarna.

Älskling köpte kallsonger, badshorts, vanliga short och lite sånt. Själv har jag bara köpt smått, armband i silver, läder och lite sånt dära. Men vi käkade däremot ute sista dagen (annars hade vi ju allinclusive!) Och då åt jag pasta carbonara för 10 lira, alltså mindre än 50 spänn. Inte fy skam det. Härligt med semester!

Men nu är jag tillbaka!
Tänkte sätta mig ner nu och svara på alla era fina kommentarer :)

Hemresa

Hej pa er!

Snart blır det aka hem for varan del, men nagra tımmar vıd poolen har vı kvar. Kanske glomde att namna det forut men for kanske tva natter sen vaknade bode jag och Emıl pa natten av ruskıgt ont ı halsen, darefter kom forkylnıngen och jag fıck sjalvklart oxo ont ı oronen. Ganska jobıgt att vara sadara matta och sjuka ı denna varmen. Om det ınte vore for det skulle jag mer an garna stanna en vecka tıll men nu blır det kanske lıte skont att komma hem oxo.

Kıllen pa apoteket har sa att det var jattevanlıga symptom och att man kunde fa det om man hade luftkondıtıonerıng pa hotellet och ar man ute ı 45 grader och sol och sen ın ı kall-luften ıgen, da det vaxlar kraftıgt mellan varmt och kallt sa for man forkylnıngen. Kan kanske stemma men jobbıgt blır det. Sola ar ju heller ınget att rekomendera nar man ar sjukt, bakterıerna frodas verklıgen.

Hur som helst ska vı nu ga upp och ata varan sısta buffe har pa hotellet!
Kommer tıll Arlanda (om allt gar som det ska) 2 ınatt, Ses snart bloggen! ;)

Kvallens sısta outfıt ı alanya!





♥ tubklannıng, Gına trıcot
♥ pumps, H&M
♥ armband, kopt har ı turkıet

Nast sısta dagen ı turkıet

Idag ar sısta hela dagen vı har. Vı aker hem ımorgon, klockan 5 pa kvallen hamtar bussen oss, sa kommer nog tıll Arlanda nagon gang runt 2 pa natten. Kanner mıg ınte alls redo att aka hem. Brannan har precıs borjat synas lıte sa en vecka tıll hade varıt perfa for dens skull! Alsklıng ar jattebrun som vanlıgt saklart!


Stek vıd poolen!



Varldens sotaste lılla vıldkatt, aldrıg sett tanıgare katter an dom har. hemskt

Garkvallens outfıt!

Har nı saknat mına dagens outfıt?
Har kommer en!





♥ Lınne med spets, Gına trıcot
♥ Volangkjol, Topshop
♥ orhangen och parlhalsband, Guld fynd

More pıctures!


pavag tıll stranden


En svang tıll oba centurm for att kopa ıce-tea!  haha


Vı har det hur bra som helst, vill inte aka hem!


solnedgang vıd poolen


Alsklıng bestaller ı baren

sol, bad och shopping i alanya!

Idag startade vı formıddagen med att sola vıd poolen for att sen ınnan lunch bada lıte ı havet. Kan ınte sluta saga att det ar sa underbart for det ar det, men man blır grymt trott av varmen. Vı har varmast ı hela varlden just nu, kanns ganska sjukt! Alskar btw att lasa era kommentarer, nı ar sa fına! :)



alsklıng pa stranden


jag alskar havet!


En drınk vıd poolen funkar med ıof! :)




Sen tog vı en tur ın tıll alanya stad. Var nastan omojlıgt att knata runt ı varmen, jag har dessutom brant mıg ıdag, darav emıls skjorta for att dolja axlarna


Vı tog en glass po burger kın


Svetten rann men sen knata vı vıdare!

Maste bara medge att shoppıngen ar ınte alls sa bıllıg som jag trodde att den skulle vara. men men, knappt man pallar kolla ı affarer utan att storkna!


Nagot nı vıll se mer av eller som jag ska beratta om? tog en halvtımme att lagga ın bılderna pa detta satans sega ınternett namlıgen, saknar nog mın dator lıte tror jag! haha :)

Hors ımorgon?


kram pa er!

Lovely!

Hej pa er alla!
Tack for alla fına kommentarer, skont att nı ınte glomt bort mıg! :)

Nu ar vı antlıgen har. men vılken resa.  skulle akt 5, vı kom pa planet 8 men den lyfte ınte forran halv 11! helt sjukt. dom behovde fa nogon sıgnal fran turkıet att vı far lyfta och hela skandınavien arbetade med problemet men som sakt vı kom tıll slut ıvag. Har ere ar det underbart! 44 grader ı skuggan. smalter nastan! 28 grader ı havet sa otroligt skont!
Har fılmat for tankte vısa er men youtube funkar ınte har sa kan ınte lagga upp fılmen :( blır nagra bılder sa lange!









Nagon som ar avundsjuk? ;)

väntan...

Blir heldeppig av sånt här trots att Emil försöker muntra upp mig och säger att vi kommer iväg snart, det måste bára bli så :) Om en timme då alltså. Vi har iaf fått matkupong av flyggrejset så nu har vi käkat lite middag som vi annars skulle gjort på planet vid den här tiden. Tänkte lägga upp lite bilder, redan haha. Men finns inget usb uttag här. Längtar verkligen ner dit nu, hoppas hoppas hoppas, ni får hålla tummarna för oss att planet går 20.00 nu!

Kommer sakna er, kram!

Iritation!

Blir så jävla iriterad! Vi står i kön för att kliva på planet så säger dom i högtalarna. Planet mot Antalya har tekniskt fel och vi kommer att byta plan, mer information kommer senare. 5 minuter efter. Planet mot Antalya kommer att gå 20.00, klockan 8a ikväll! Hur jobbigt är inte det.. sitta här i 3 timmar till. Jag pallar inte med sånt här skit. Kan man inte bara få åka på semester utan krångel! ååååh. Bäst för dom att planet går 8a annars blir jag galen, ska fan ha ersättning tillbaka isf! :(

Reseoutfit


Väskan är packad och klar, om en halvtimme drar vi ut till Arlanda! shit, jag börjar bli lite nervis faktist. haha

Reseoutfiten består bara av bekvämligheter:
♥ Vit/marint randigt linne (som klänning), Gina tricot
♥  Leggings, H&M
♥ Svart tunn cardigan, JC


Ni får ha det så grymt bra här hemma nu och glöm inte att kika in här, ska försöka blogga så mycket jag kan där bortifrån, förhoppningsvis med massor av bilder också om det går!

Bye bye!

Tisdfördriv

Nu hade jag inte direkt tänkt ligga uppe på hotelrummet hela dagarna,
men det blir ju som sakt endel lata dagar på stranden när man är på semester.
Så syster har lånat ut två böcker som hon trodde skulle passa mig prima!


 
En shopalics bekännelser                                 En shopaholic i new york

Någon som läst dessa?, jag bara läst en bok av sophie kinsella tidigare
och det var "mina hemligheter" och den var verkligen grymt bra!

Nu är det nära!

Jag kan inte fatta att vi åker redan imorgon, har varit så ovanligt lugn eller rättare sakt seg i packandet. Kvällen spenderades efter Jennifers födelsedagsfirande hos Emma och jag har inte äns packat klart. Vi åker imorgon och jag tror inte jag riktigt fattat det än? Inatt kommer nog resfebern! haha.  Jag och Emil sitter här i sängen och kollar in vädret, kommer bli kanonvarmt där nere! Hur hett som helst :)


Våran vecka med strålande sol!

På stranden i Danmark

Jag hade nästan glömt bort bilderna från Danmark,
la in dom igår då mamma haft kameran på landet under hela tiden.
Var härligt och se och nu längtar jag bara ännu mer till att åka utomlands imorgon!
Ska bli så härligt med sol och värme.
Regnet här hemma är inte mycket att hurra för



Sussanna jag och syster längs strandkanten



Sommarglädje i största slag!



Glassigt, eller hur? haha



 


Tisdagens outfit



♥ Jeansjacka, vero moda
♥  Volangtop, H&M
♥  Leggings, H&M
♥  pumps, H&M


Okej allihopa, hade tänkt försöka blogga endel idag, imorgon åker jag ju till alanya! :)
Men nu är det så att vårat internett har lagt av helt, har gått runt i en halvtimme snart här i huset för att få kontakt på någon annans trådlösa nätverk och nu äntligen har jag fått igång det på låg nivå.Tur att man bor i lägenhet ibland. 

Ska försöka blogga lite mer senare men det ligger som sakt på gränsen för att det ska funka över huvudtaget =/ Klockan 5 blir det hem till jennifer för födelsedagsfirande!

Grattis Jennifer!


Idag fyller världens finaste tjej år! Hela 20år (gammal som gatan!) haha, skoja.
Massa pussar och födelsedagskramar från mig till dig, vi ses ikväll!


Jennifers kväll

Igår vad vi ute och firade jennifer lite i förskott med  middag och mys!
Blev thaibuffé på Pong. Väldigt gott (lite starkt, mesig som jag är)
 Kvällen dokumenterades självklart i lite bilder!


Sanna, Jennifer och Jag gjorde oss i ordning hemma hos mig.
Jennifer bar kläder från min garderob i form av ett blommigt linne med rygguringning från Gina tricot och volangkjol från Topshop


Jennifer och Jag på tåget in mot stan :)


Alla tjejor runt middagsbordet!



Senare drog vi vidare till alex för att ta ett glas, då mötte vi även upp lite annat trevligt folk


Och det slutade med att Jennifer var såhär glad och kännde sig stencool i dessa brillor! haha

Muffinsfabriken

Nu har jag iaf kommit en bit med packningen, det mesta av kläderna är klart, nu är det prylarna, sminket, krämerna och sånt som är kvar. Emma hade en liten överaskning med sig när hon kom också, en björnbärsmuffins! Hur god som helst, köpt på muffinsfabriken där dom har hur många sorter som helst, smaskens, tack vännen!


Emelies bilder

Nu har jag valt ut mina två favoritbilder från Emelies fotografering, dom är verkligen hur härlgia som helst och fräknarna är pricken över i!




new pictures!





Nya bilder från plåtningen i onsdags, den översta är min favorit, sådär härligt sommrigt med vatten och vid vassen!
Vilken är eran favorit?

Rosa

Jag har nog aldrig varit sådär tokig i rosa som vissa verkar ha blivit under perioder (skulle isf vara när jag var väldigt liten!) Men däremot tycker jag det är väldigt sött och flickigt. Mamma köpte ett par nya flipflops till mig inför alanya resan vilket jag blev jätteglad för och hon valde rosa när hon  tänkte på mig sa hon. Emelie har också lånat ut mig en bikini som även den är rosa (när jag som hastigast nu kom på att jag inte hade speciellt många bikinis som föll mig i smaken?) Så lite rosa blir det nu på semestern! gölligt :)


Gillar ni rosa? :)

Vart ska man börja?





Vet inte hur jag ska börja med det här packandet, blir tokig. Sådär småstressad av att jag inte börjat men sammtidigt vet jag inte hur jag ska gå till väga, Garderoberna står på vid gavel och endå ser jag ingenting. Hur kan två fulla garderober kännas så toma? I-landsproblem på hög nivå jag vet. Emma som räddaren i nöden ska komma hem till mig efter jobbet och få mig på rätt spår. Vilken röra det är när allt ligger på golvet också...

2 dar kvar!

Alltså kan inte fatta det, vi åker om två dagar till alanya! Har gått så fort på slutet, jag och Emil har jobbat om varandra och nu är jag äntligen ledig ett tag. Jag är en sådan människa som brukar börja packa veckor innan och nu är det två dagar kvar.

Det blir till att packa och tvätta. Har skrivit packlista redan fast för "saker" såsom solskydd, alvedon, laddare och sånna där nödvändiga grejjer. Jag är nämligen en expert på att packa för mycket.. speciellt kläder.. förra gången hade jag med mig sisodär 3 outfiíts per dag vilken är ganska orimligt att man använder i 30 graders värme. I år tänkte jag satsa på bikinis! shorts, byxdres och baslinnen! Varför ta med för mycket? gu va jag är dålig på det här..



Är ni duktiga på att packa rätt?
Eller är det bara jag som blir tokig av att vilja ha med hela min garderob.. utifall..

summer

Idag var jag och Emelie i stan för att hämta bilderna på henne och även några på mig. Bilden som kommer i cityTisdag (missa inte!) har jag inte fått sett en, ska bli så grymt kul o se! Men jag fotades ju även lite själv i samma tema som Emelie. Och denna bild tyckte faktist mamma och även jag var ganska olik mig. Men jag gillar den!



Vad tycker ni? 

Svar på frågestund

Postat av: hehe

hur du kan va så jävla söt?


Svar: Hur kan du vara så snäll? ;)


Postat av: Lina

Japp som ja fråga förut hur träffa du din pojke? ^^


Svar: oj, hur ska jag börja. Han gick i samma skola som en barndomskompis till mig i högstadiet så jag hade sen långt innan honom på msn men jag pratade aldrig med honom "en i mängden" ungefär. Tills jag började gymnasiet och han började ett annat gymnasium vägg i vägg med mitt. Vi "hälsade" på varann lite lätt när vi sågs då våra skolor hade samma uteställen som man käkade lunch på. Vi började ta upp kontakten på datorn ibland och träffade på varann på bussen påvägen hem. Det ena ledde till det andra? En dag bjöd jag med honom hem, någon måste ju ta första steget!


Postat av: Ellinor

älskar att läsa din blogg :) Nåra frågor jag undrar.
1. Hur många syskon har du?
2. Har du några djur?
3. Har du några komplex


Svar: Jag får börja med att tacka! Blir så glad

1: Jag har en lillasyster som är 16 år

2: Har en katt som heter Tess

3: Det har nog alla. Jag gillar inte min mage och tycker att min otroligt smala midja i samband med mina höfter ger konstiga proportioner. Däremot så har jag börjar uppskatta mig själv mer dom senaste åren. Man lär sig att tycka om sig själv och kan se till det bästa hos sig själv! Mitt hår är för övrigt jobbigt då det måste plattas, önskar att det var rakt och snyggt hela tiden!


Postat av: Cassandra

Favoritfilm? Favoritgodis? Favoritaffär? Vilka länder har du varit i? Vad har du för mobil? Någon dröm?


Svar: Dirty dancing och Sex and the city filmen!, På frågan om min favoritaffär måste jag nog vara lite tråkigt och inte dra till med något eget, jag bara älskar H&M, man kan hitta allt där! Jag har faktist inte varit i så många länder, Danmark, Spanien, Grekland och Finland många gånger, skulle dock väldigt gärna vilja åka till New york och Japan någon gång under min livstid, vore coolt! Jag har en w810i som jag haft i flera år nu och den funkar fortfarande super!

Drömmar har vi nog alla, men jag kan inte sätta fingret på mina inte riktigt än, det varierar ju så mycket


Postat av: malin

hur många läsare har du?


Svar: Fick den frågan häromdagen och det är så svårt att säga för det är verkligen olika, det beror helt på mig hur mycket jag bloggar och vilken dag det är, mindre läsare på helgerna då man oftast är ute osv. men mellan 300-500 ungefär, på senaste har det varit över 600 tack vare mode.feber



Postat av: louise

jag har en fråga: hur lärde du och din kompis jennifer känna varandra? har ni känt varandra länge? :)


svar: Jag och Jennifer har inte kännt varandra längre än 4 månader men måste säga att det känns mycket längre. Jag har nog vetat väldigt länge vem Jennifer varit då vi båda bor i kungsängen men vi träffades faktiskt genom bloggen, hon läste min blogg rätt aktivt och kommenterade, vi började snacka mycket och jag hade tidigare praktiserat på hennes mosters frisörsalong. Vi är väldigt lika, min pojkvänn lade märke till det redan första gången han träffade henne. Har nog ingen kompis som är sådär lik mig till sättet och tror just därför att det har funkat så bra mellan oss. Första gången vi träffades var faktist för att jag skulle låna hennes studentklänning som hon hade förra året!

Vi har redan en relation som känns kommer hålla länge!


Postat av: Elli

tycker din blogg är jättebra och du passar väldigt bra framför kameran!! är modell något du skulle vilja jobba som i framtiden? Kramar


Elli: Jag har alltid tyckt om att stå framför kameran och lika mycket bakom. Foto i sig är ett väldigt stort intresse. Men det var först när mode.feber fotade mig som jag märke hur mycket jag älskade det. Fick bra respons både av fotografen och stylisten och kännde mig bekväm. Bilderna blev hur bra som helst och första känslan när jag kom hem var bara att jag ville göra det igen och igen! Skulle jag få chansen att jobba med det i framtiden skulle jag självklart ta den. Det är svårt att lyckas inom det och jag tror att oavsett vad är det viktigt att man har fler bollar i luften vid sidan om, men visst, jag tycks fastna på bild och jag ä l s k a r det!


Veckans outfits!

Hörrni, varför har ni inte påmint mig? Det har helt fallit bort på senaste tiden när det varit så mycket annat i fokus. Veckans outfits brukar ni vara flitiga med att rösta på och det passar sig ju prima nu när det är söndag!

1.
   2.     3.    4. 
5.     6. 7. 8.  9.

Vilken är din favorit? :)

Söndagens outfit

      

♥ Jeansjacka, Vero moda
♥ Tishaa, H&M
♥ Stuprörsjeans, Bik bok
♥ Lackpumps, Sko punkten
♥ Medaljong, Studentpresent
♥ Armband, handgjort
♥ Lucky words armband, Cocoo.se

Foto

Idag hoppas jag att jobbdagen kommer gå fort, jag och emelie ska nämligen åka efter mitt jobb och träffa Daniel och Caroline från stockholmstreetstyle/mode.feber (fotograf och stylist) Emelie ska få sina bilder och jag får förhoppningsvis några också, bilden inför city är då klar och sen fotades jag och Emelie tillsammans i vattnet.
Fick en liten snekpeek av Caroline på mailen när jag fotades vid vassen.
Spännande!


Jag älskar att göra det här, mer mer mer!

Söndag

Idag är det söndag, men känner mig hyffsat utvilad efter gårdagen endå. Vi blev inte ute så länge, några skulle jobba så partystuget var inte på top. Det blev iaf en jättemysig kväll med så god mat, thaibuffé, jag blir helt tokig av buffé, äter dessvärre alltid för mycket av den så jag  trodde kjolen skulle spricka igår, men vad gör man itne när man vill plocka av allt, fanns tillåme sushi!  Jag börjar fatta varför pappa alltid kallat mig gourme-unge!

Angående min
frågestund, jag jobbar nu under dagen så jag tänkte att jag sätter ihop ett inlägg när jag kommer hem, så ställ gärna mer frågor, har upptäckt att det blir så mycket roligare att svara på när ni verkligen vågar ställa lite, vad som helst! Ju annorlundare desto bättre!
Så tveka inte!

Kvällens

  


Nu blir det utgång med tjejorna, Jennifer ska firas som fyller 20 på tisdag!
Thaimat står på schemat och kanske blir det även utgång?

♥  Linne med spets, Gina tricot (NY)
♥  Kavaj,H&M
♥  Vippkjol, H&M
♥  Lackpumps,Sko punkten
♥  Silverarmband, present av älsk
♥  Hjärthalsband


Trevlig kväll på er! :)

Frågestund

Min vänn Jennifer satt och kollade igenom min blogg för några dagar sen, finns mycket i arkiven nu när bloggen är över 2 år. Hur som helst hade hon hittat ett inlägg då jag hade såkallad "frågestund", jag kommer knappt ihåg det själv men nu tyckte hon det skulle vara kul om jag hade det igen, läsarantalet är ju lite större nu. Frågan är bara om ni vill veta något? Eller rättare sakt finns det något ni inte redan vet om mig? haha, det gör det kankse alltid

 Jag ger det ett försök. Ingen press, men undrar ni något, så kör på!

 Ni kan fråga på hela kvällen så gör jag ett inlägg med svar imorgon :)

Dagens outfit



♥ Blommigt linne med spetsdetaljer, H&M
♥ Jeans, Koola Anna
♥ Kavaj, H&M
♥ Pumps, H&M


Nu blir det jobb för min del, men bara några timmar, ikväll ska Jennifer firas!


Ny Design!

Nu är det nytt här i bloggen, hela designen är ändrad
och jag tycker det känns  höstfräsht med nytt! Och urläckert dessutom!
Längesen jag ändrade själv i bloggdesignen nu 
men denna gången är det Daniel (fotografen) från
Stockholmstreetstyle
som hjälpt till! Bilderna i headern är från plåtningen och jag är helnöjd.

Vad tycker ni om den nya designen? :)

Din stil

Var ett tag sen jag skickade in "din stil" nu men varför sluta när det var det som förde mig till Six a.m in the morning repotaget och nu även bilden för City! Kika in här och rösta på mig!


Filmkväll

Har jobbat hela kvällen och kom nyss hem.
Älskling var här hemma och hade hyrt film och köpt godis,så mysigt!
Filmen heter The heartbreak kid



Någon som sett den?

Rain
















♥ Svart tunika,
Gina tricot

♥ Spetskofta,
garderobsfynd

♥ Gummistövlar, Duffy

.

Huvudvärk

Idag är det en sån dag då man bara vill sitta inne och vara hemma, känns inte det minsta som en fredag, vädret är blä och jag har dundrande huvudvärk, kan kanske bero på vädret, trycket? Vad vet jag men jag är inte det minsta sugen på att åka och jobba om en timme.

Sitter i pyjamas med en kopp grönt té och en bok och skulle inte ha något emot att sitta kvar här. Städat har jag inte orkat göra och för första gången på två veckor bestämde jag mig för att laga lunch, men misslyckades. Slutade med att en halv tomat och en macka fick bli dagens lunch.



Vad gör ni idag?


Spets

Ingen har nog missat att det kommer synnas mycket av spets i höst,
jag tyckker personligen att det är assnyggt speciellt i svart då såklart!



Dessa strumpisar finns att köpa för 98:- spänn på Åhléns just nu! Mönstrade ben är något jag kommer satsa på då jag älskar att gå i klänning och kjol, lite variation mot det helsvarta skadar inte!

Benen på bilden tillhör Anna Kubel


http://JohannaGelinder.se

Det här har jag velat göra länge. Och med  en vänns hjälp blev det äntligen fixat! När jag skapade min blogg för sisodär 2 år sen, eller är det mer? Så tänkte jag inte alls på namnet, det var upptaget och upptaget igen så jag la på fler nnn och aa:n vilket kanske inte var det smidigaste namnet om folk ska hitta tillbaka till än.

Nu kan ni hitta mig på
http://johannagelinder.se Det funkar självklart att gå in som vanligt på http://johannnaas.blogg.se men johannagelinder.se är ju så mycket lättare att komma ihåg! Bra va? :)


Kvällens

Dåligt med uppdatering idag, jag vet. Jobbade till 7 och därefter åkte jag och Emma in mot stan. En ny monki butik ska öppnas på sergelgatan, Caroline från mode.feber hade skrivit upp mitt namn på listan. Först var det mingel i butiken sedan var det upp till hötorgsskrapans tak för fest! Jag och Emma blev dock inte kvar så länge då hon skulle upp och jobba riktigt tidigt imorgon.


Kvällens outfit





♥ Kavaj, H&M
♥ Spetsfodral, Gina tricot
♥ Vippkjol, Sytt själv
♥ Flätat skärp
♥ Prickiga strumpisar, H&M
♥ Lackpumps, Sko punkten
♥ Halsband, Pilgrim
♥ Armband, Present av älsk
♥ Axelremsväska, Second hand


Mer bilder från kvällen dyker upp imorgon!
Sov sött alla läsare :)

Dagens outfit


♥ Gammelrosa kofta, Monki
♥ Svart fodral, American Apparel
♥ Strumpisar, H&M
♥ Skinnpumps, Din sko
♥ Armbandsklocka, Cocoo.se
♥ Halsband, Snö

Morgon musik

Go morgon på er!
Snart blir det jobb för min del. Är ni lika som jag som springer mellan datorn, kylskåpet (som för övrigt gapar tomt), badrummet och gardaroben på mornarna? Veronica Maggio håller mig sällskap i stressen!


Ge mig!


Efter att bärt dom här under
plåtningen och senast idag faktist, kan jag inte mer än säga att jag ska ha dom!  4 storlekar för stora och endå så läckra. Kan knappt vänta tills jag får ett par som sitter perffa runt fötterna! Caroline har bloggat om dom så dom flesta vet nog redan att dom kommer ut V.37 i butik, spara en 36a åt mig!

Stockholm City

Idag blev det en till plåtning, denna gång med min vänn Emelie som följde med mig förra gången när jag hämtade bilderna. Och blev även hon erbjuden en idé inför ett repotage som skulle passa henne. Bilderna togs vid vattnet och jag tror att det kommer bli hur grymt som helst. Även jag blev fotad och denna gången kommer en bild hamna i tidningen City.
Så håll ögonen öppna!


Today's



Idag bjuder jag på en outfit från mitt stökiga vardagsrum. På söndag kommer resten av familen hem så då är det förhoppningsvis ordning och reda här hemma och det ska bli så skönt att få fota med min vanliga systemkamera istället för en digitalkameran som till och med har sand i linsen. (rekomenderar inte att fota alltför mycket på stränder!)

♥ Grå kofta, Gina tricot
♥ Vitt baslinne, H&M

♥ Jeans, Bik bok
♥ Väska, Charmant

Good morning

Hej på er!
Tusan vad jag är trött, hoppas på att det inte ska regna idag iaf, jag och emelie ska nämligen ut på en liten grejj, berättar mer när jag kommer hem!

Trevlig dag på er, kram!

.


Näst sista bilden. 
Ni ska bara veta hur skakis jag var där i början, hästen är säkert 3 meter,
jag klättrade upp på svansen och väl uppe var det högre än man
kunde tro nerifrån, men det största problemet var ju inte att komma upp,
utan ner! Haha, resultatet blev iaf  grymt bra, så det var ju värt det!

Nu blir det sängen och kolla sex and the city, sen sova. Blir till att gå upp tidigt imorgon!
Gonatt kramar!

Shopping

Idag blev det trots allt lite shopping, försöker tänka höst men det är lite tråkigt när dom flesta butiker fortfarande rear ut sommarkläder och höstkollektionerna inte helt kommit till rätta. Jag har dock kommit fram till att mina bara ben och tunna strumpbyxor måste kombineras med annat i höst, ett par svarta jeans i klassisk tajt stuprörsmodell behöver införskaffas och mycket riktigt hittades ett par till billiga 299:- Köpte också en mysig kofta i grått (gu så jag älskar grått!) Ett cremefärgat baslinne med spets (som Emma tipsade om) köptes också :)


Svarta stuprörsjeans från Bikbok
Mysig långkofta med krage som även går att knytas i midjan (längden är perfekt då den även går att använda till tights och strumpisar!) köptes på Gina tricot





Linne med söta spetsdetaljer, som även funkar som miniklänning resten av sommaren, även denna från Gina tricot


Tisdag


Längesen jag bar jeans, men vädret talade inte heller för barbent
Nu blir det shopping!

♥ Lång kofta, JC
♥ Marinblått linne, Gina tricot
♥ Uppkavlade stuprörsjeans, Dr denim
♥ Bruna pumps, Euro Sko
♥ Klocka, Cocoo.se
♥ Halsband, Studentpresent

Ruskigt

Regn, regn och åter regn. Tusan vad det blåser också. En riktig innesittardag egentligen. Tror dock inte mitt rastlösa jag klarar av att göra det på min lediga dag. Vad passar då itne bättre än.. Shopping! Ruskigt längesen jag shoppa kan jag tala om, senaste var nog vippkjolen och det var ju innan danmark. Och något som är ännu bättre, slipper åka komunalt  i ovädret. Sanna hämtar upp mig i bilen sen åker vi o hämtar Jennifer från jobbet. Perfekt!



Är det dåligt väder hos er också? Vad hittar ni på idag? :)


Kom höst



Hösten har kommit till H&M och det kliar i fingrarna. Mina färger regerar, grått,svart och brunt! Stora koftor är bland det mysigaste man kan bära, väntar med spänning på allt som kommer ut i butik, inte minst alla shoes!

Kontrast

Nyss hemkommen från jobbet, blir sent när man jobbar till stängning alltså. Är nog lite bortskämd med skolan endå, vi hade mycket hemmajobb och fick laptops av skolan, kunde ju blogga i stort sett närsom. Men som sakt, varje ledig tid jag har så hamnar jag här, det ska ni veta!

Tänkte visa upp den näst sista av bilderna från
plåtningen. Står i ganska stor kontrast till min ICA tröjja som jag hade på mig nyss, kanske ska jag gå till jobbet såhär nästa gång?



Gratis bio

Ni är säkert trötta på allt tjat om denna sida men nu är även jag medlem. Det verkar vara en vettig sida om man är ute efter gratis biobiljetter och presentkort! Och vad är inte mysigare än att sitta på en mörk bio tillsammans med den man håller kär? Eller shoppa gratis! Bli värvade av mig här så får ni 25 extra poäng.


blue



Jag fortsätter att visa upp bilderna, även fast säkert dom flesta av er redan sett dom på
Modefeber. Denna bild tycker jag känns så skönt avslappnad. Blå väst, blåa stentvättade jeans, blåa naglar, gråblå bakgrund och ljust blont hår, like it! Blått kommer inte sluta finnas i min garderob efter den här sommaren kan jag lova!

tillbaks med rutinerna!

Är ni den typen som hellre städar skrivbordet på datorn än resten av lägenheten? Som tror att ett paket med brödskivor räcker prima för en hel veckas frukost (och middag!).. Tydligen har jag blivit den personen som tror det. Upptäckte nyss hur dåliga mina matvanor har blivit sen jag kom hem, börjat jobba och bor själv här hemma. Inte konstigt att  pengarna har räckt finfint när jag faktist inte handlat något. Nu är dock brödet slut, lägenheten ser ut som ett bombnedslag och jag jobbar idag till stängning men sen är jag faktist ledig några dagar.

Börjar ana att jag måste ta tag i endel saker. Vet ni att man faktist kan gå upp i vikt av att inte äta (inte bara att man får ont i magen!) Jag börjar tveka på om jag vågar publicera det här i min kost och hälsa kategori, ni som ofta ber mej om råd angående matvanor och träning! Fy skäms på mig. Det kanske är som alla säger trots allt, hinner man inte och stressar så får man dåliga både mat och träningsvanor! Kan dock påpeka att på träningsfronten har jag och Jennifer en liten sak pågång, skriver mer om det när det är spikat och klart!

Glöm inte att äta en rejäl frukost nu! (och mellanmål och lunch och middag!) Jag har tydligen verkat glömma.. Nu blir det ner till konsum och handla, chao!

Söndagkväll

Blev hemmakväll hos Jennifer, skönt. Min första lediga dag den här veckan (förutom i tisdags då plåtningen gjordes!). Vi åt hemmagjord pizza snackade massa strunt och checkade kläder. Hennes nya garderob hade inte kommit än så fixandet med det fick vänta. Lånade dock hem ett par urläckra jeansshorts, visar er i veckan om vädret tillåter!
Vilken regnig kväll det blev, åska och blixtrar. Och värre blir det, vädersnubben varnar för kommande dagar med regn och storm. Det här som skulle bli min kommande sola-vecka! Jennifer hade till och med planer på att åka ut med båten i några dagar, men det ställs nog in. Men bra för mig, för då kan ju vi ses under mina lediga dagar. Shopping piggar säkert upp!


Nu blir det til att sova för min del, jobb imorn, i g e n.. (sen ledigt!)

Jumpsuit


Våga byxdress!

Eller vad säger ni?

Brist på fantasi

I brist på fantasi, som för tillfället bara ligger hos bilderna från plåtningen, vill ha varje plagg mer och mer. Så åkte iaf en H&M outfit på med remsandaler där till.  Hem till Jennifer och sola blir det, vi ska också fixa med hennes nya garderob och spana in vad som behövs för nytt inför hösten, visst har man endå lite höstkänslor nu? Kan inte låta bli att fundera ut en ny höstgarderob! Men tills dess



♥ Linne och Kjol, H&M
♥ Remsandaler, Din sko
♥ Wayfarers, Accent


favoritoutfiten

Den här outfiten är bara så Johanna rätt igenom, volanger volanger i flera lager och sen en axelbandslös korsetliknande top upptill! Hatten har jag redan nämnt att jag måste införskaffa men en volangkjol från Acne för 4000:- blir nog till att fortsätta drömma om!


Make up



Min make up under fotorepotaget gjordes av
Lisamarie, det blev hur läckert som helst och satt hela dagen när vi fotade (7 -tim) trots att det var 30 grader varmt.
Ett stort tack till dej, resultatet blev grymt!

Dansa i fransar



En sista bild för ikväll kunde jag inte låta bli att publicera!
Den blåa himmelen ovan får mer än gärna dyka upp imorgon på min lediga dag :)


Gonatt alla söta!

En av mina favoriter

Partynatten är inte över ...



Six a.m in the morning

Gossip Girl

Kan inte låta bli, måste lägga in en till bild. Denna tycker jag känns lite Gossip Girl inspirerad, älskar klänningen från Beyond Retro och hatten och skorna måste jag bara köpa!


Six Am In the morning

Nu har jag varit och fått bilderna, och jag trodde dom skulle bli bra, men dom blev bättre! Är så nöjd och glad över att jag fick den här chansen! Kan inte sluta kolla på dom. Att Daniel och Caroline (från stockholmstreetstyle, modefeber) också blev supernöjda, gör mig bara ännu gladare! Vill göra det igen! Väntar på att pojkvännen ska komma hem så jag får visa han, men det är flera timmar kvar. Här kommer iaf en av mina favoritbilder

Glöm inte att spana in modefeber ikväll, där kommer hela repotaget upp!

Lördag

Uppe med tuppen idag igen för att jobba, men fy vad jag känner att det är helg, inte alls van att jobba på helgerna. Det blir iaf en kort dag och det roligaste att se fram emot är att idag kommer jag att få se bilderna! Gick faktist snabbare än jag trodde då dom sa att det skulle ta en vecka ungefär, men jag är bara glad. Vi ska mötas upp i stan efter jag jobbat klart, hoppas bara att dom blev bra, ibland är man ju lite självkritisk trots allt!

En dagens slänger jag in senare, har bråttom nu, Chao alla söta! :)

Fredagkväll

Det blev en mysig fredagkväll trots allt, jag anar dock i efterhand att jag borde ha struntat att dricka totalt, även om det inte var mycket. Jag vet hur jag mår dagen efter. Om 7-8 timmar ska jag gå upp igen och jobba =/ Ingen hit. Grillningen var iaf god och salladen en favorit hos mig, med fetaost såklart, till det hade vi klyftpotatis och marinerad fläskfilé



En glad Sara och en glad Johanna!

Fredag


Jag fortsätter att köra på grått, kanske har jag lite höstkänslor trots allt?
Neh, det är för tidigt jag har inte fått ut tillräckligt av min sommar än, men efter turkiet så!

♥ Fodralklänning, Indiska
♥ Remsandaler, Wedins
♥ Armband i läder och silver, handgjort
Håret uppsatt i slarvig knut

Ikväll blir det iaf lite kontakt med omvärlden, känns som jag bara jobbar och sover, men grillning står på schemat med Jennifer och gänget, härligt! Kameran åker med

Ha en trevlig kväll!