30/4-09



♥ Kofta (NY!), H&M
♥ Puderrosa tunika, Gina tricot
♥ Väska, Cubus
♥ Tygskor, Vagabond

Valborg

Go morgon alla söta!
Solen skiner och det ser vindstilla ut här i stockholm, skulle inte förvåna mig om det börjar blåsa, regna och blir minusgrader ikväll, är ju trots allt valborg! Men man kan ju iaf hålla tummarna. Om det blir någon brasa för min del ikväll vet jag faktiskt inte. Ska höra med mina vänner vart kvällen bär, men nu blir det frukost ute i solen på ballkongen och sen jobbar jag till sju ikväll.


tid

Tiden bara går, alla studentskivor är igång och när en vänn sa till mig att hon skulle ha mösspåtagning imorn så slog det mig hur snabbt tiden har gått. Snart är det ett helt år sen våran student, och den tiden var det roligaste jag varit med om i mitt liv. Glädje i massor och vädret var underbart. Än har jag inte börjat sakna skolan, plugget men studenttiden och allt därkring det skulle man gärna vilja uppleva igen. Tur att man kan minnas


Emma och Jag för ett år sen på våran mösspåtagning.


Jag säger bara till er alla som tar studenten i år, passa på att njut, ta vara på tiden och lev livet! Det är en underbar tid som ni kommer minnas länge!

Sminkbord

Igår köpte jag det här sminkbordet blocket. Hoppas på att jag kommer få in det i mitt lilla rum i vireberg. Passar bra då jag har mycket av malmserien i mitt rum. Sängstomme och byrå tex. Kommer bli tajt i badrummen nämligen och eftersom jag har två egna badrumsskåp i nuläget proppat med smink och hudvårdprodukter så behöver jag definitivt lite förvaring till det när vi flyttar.


Sminkbord i björkfanér från serien Malm, IKEA

Dagens outfit 29/4-09



♥ Jeansjacka, Vero Moda
♥ Tunika, Gina tricot
♥ Halsband, H&M
♥ Solbrilor, Accent
♥ Väska, Cubus
♥ Ballerinaskor, H&M

Vireberg


Jag vet att många av er redan haft era aningar, och jag tror att jag medvetet har dragit lite på det med tanke på allt nytt som kommer förändras. Jag vet att jag behöver en förändring, kanske till och med flera. Var där senast i helgen och det känns bra, jag tror det kommer bli rätt. Flytten till Vireberg

Vireberg tillhör solna, men ligger ungefär i mitten av solna och sundbyberg om ni frågar mig. Ni som vet vart solna buisnesspark ligger så är det väldigt nära där. 10 minuters promenad till sundbyberg station 10 minuter till solna centrum. Flytten kommer äga rum i mitten av sommaren, innan dess blir det renovering av lägenheten och massa annat. Saker ska slängas då man samlat på sig en hel del under 20 år, plus att vi får mindre yta att bo på helt klart. Med pirr i magen ser jag endå fram emot det väldigt mycket, kanske är det vad jag behöver, en ny start.

summer

Minnen säger jag bara. Sitter och kollar i akrivet här på bloggen, från förra sommaren. Finns så mycket härligt att titta på. Fastnade bland annat för den här kvällen, riktigt roligt hade vi. Måste göras om i sommar!


från vänster: Emma, Jocke, Jag, Jennifer och Sanna

Vädergubben sa nyss på tv att det ska bli mellan 20-25 grader imorn, superhärligt med andra ord!

bara vara


Vissa dagar känns jobbigare än andra, det bara är så tror jag. Ibland önskar jag att jag slapp tänka över huvudtaget. Jag har fått rådet att bara låta allt vara, leva för dagen, stunden. Kräver nog stor övan för mig. Men jag är så trött på alla bekymmer. Längtar till kroatien (bilden ovan), nu är det inte långt kvar trots allt, en månad ungefär. Det här är vi värda så det skriker om det!

Goodiebag


Kom som sakt hem med en goodiebag igår, alltid lika roligt med småsaker. Den innehöll allt detta.

- Hårborste
-Schwarzkopf Bonacure hairtherapy
-Shcwarzkopf Bonacur Colorsave Shampoo
- Vitamin focus
- Ekologisk roibosté
- Tan towel
- veckorevyn tidningen
- Vera br ccs, Day cream
- Rosa rakhyvel
-Stay ups
- Bindor/tamponger
- Nöt och fruktblandning
- Kondomer
- Rakgel

Sunday

Sunny sunday. Ser ut som solen ska våga sig fram idag också. Inte för att det rör mig som ska sitta instängd i en butik hela dagen, men för er andra kan det nog vara härligt! Inte alls avundsjuk. haha. Hade gärna sluppit gå upp idag och öppna butiken känner jag, söndagar är som tyngst.

Får leva på resten av helgen istället, igår var det ju som sakt Veckorevyns Ego dag. Har en fullspäckad goodiebag att visa er, men den blev visst kvar borta där vi hade grillkväll igår. Får hämta den i samband med att dom hämtar bilen.


Allt i rosa som vanligt såklart :)

njuta

Det har varit en alldeles perfekt dag. Gårdagens natt som gjorde att jag fick tre timmars sömn är en annan femma. Jag tackar bara för att jag har dom bästa vännerna som ställer upp och känner mig som jag är, och när man är inte som man är? Weird men trots den ynka sömnen blev dagen lovely. Uppe med tuppen som sakt, en sväng till solna med mina föräldrar för att sedan sätta oss på en uteservering på odenplan och äta mozarella och parmaskinka ciabata. Vidare till veckorevyns Ego-dag med Emma. Gick därifrån med härliga goodiebags, glada leenden på läpparna (trötta fötter dock) och det kändes som en jummen sommarkväll. Tog tåget hem till kungsängen, knatade upp till sussie och väntade in min familj, Grilla ute och åt massor av gott. Kvällen avslutades med robinson, jordgubbar med glass och massa skratt.
Ge mig sommar!




still shining

Tackar för solen säger jag bara, den har skinit konstant idag och gör fortfarande. Så härligt, får sommarkänslor. Ikväll vill jag bara ha kul, umgås med mina bästa vänner. Tack för att ni ställer upp!


Och puss på er söta!
Trevlig kväll :)

Today's

Strålande solsken idag. Var meningen att jag skulle jobba men blev ändrade planer. Har sytt på mina plagg till dansuppvisningen (läs mamma har sytt) sen blev det promenix upp till sussie, en sväng förbi jobbet och ja, stros i solen helt enkelt. Morgondagen är fullspäckad för min del. Men vad händer ikväll tro?



♥ Brillor, Accent
♥ Sjal, Mammas
♥ Skinnjacka, Ellos
♥ Kofta, Ny från H&M (visar er mer av den gobiten sen)
♥ Strumpisar, H&M
♥ Ballerinas, H&M
♥ Väska, Cubus

5 av dom 10 plaggen!

Eftersom många av er blev nyfikna på vad som fanns i bagen så tänkte jag visa endel av det, egentligen har jag redan visat det förut via bloppisen.



Tée från H&M's fashion against aids collectionen.


Mörkbrun top i min favoritkvalité viskos.



Vit top med djup ringning och söta knappar som detaljer.


image14
Oanvänd polotröja i svart från H&M


image12
Mjuk ribbstickad tröja med fin halsringning.


Intresserad?, för 200 kr då frakten redan ingår blir allt detta ditt plus lika mycket till!
Skriv en kommentar i fältet nedan eller maila på 
[email protected]

Veckorevyn gör det igen

Nu är det alltså dags igen för ett event med veckorevyn. Känns jättekul, är verkligen sånt här jag behöver just nu. Dom kallar det EGO-dag och varför inte. Tänker ta med mej Emma och nu ska vi bara ha trevlans och tänka på oss själva och varandra. Där kommer självklart finnas massa andra trevliga bloggerskor, blir så roligt! Ska någon av er dit? :)



Vi ses på Ambassadeur!


Män som hatar kvinnor




Nyss hemkommen från Bio med mina goa tjejor. Blev filmen män som hatar kvinnor. Har inte läst böckerna som mamma dagligen påpekar att jag verkligen måste läsa! Nu förstår jag varför. Riktigt bra film! men hemsk, så grov. Usch, endå är det så spännande. Jag tackar mina vänner för att jag fick sitta i mitten, gömde mig lagomt mycket bakom Emelie i hennes kofta. Ni som inte sett den, gå och se den trots att man satt på helspänn med klump i magen genom nästan hela filmen!

apartment heaven


Fick i uppdrag av pappa att fota deras nygjorda lägenheter ute i gubbängen och jag säger bara wow! Jättehögt i tak, öppen planlösning och så fräsht. Ni som sitter hemma med några miljoner som ni inte vet vad ni ska göra med, så här har ni tipset! Själv fortsätter jag att drömma...


först till kvarn

Det rensas för fullt här hemma, av olika skäl. Istället för att slänga eller helt enkelt spara som jag brukar göra så tänkte jag ge er chansen. I bagen ligger 10 plagg, några lite äldre, några helt oanvända osv. Kläderna passar den som har XS-S. Vissa av plaggen är några som legat uppe på bloppisen andra är sånt som jag bestämt mig för att göra mej av med helt enkelt. För 200 kr (inklusive frakt!) Är alla tio plaggen dina!

Först till kvarn är det som gäller,
skriv en kommentar i kommentarfältet eller maila mig på
[email protected]

.

Ni ser också, jag vet. Jag har fått kommetarer på senaste tiden då folk frågar mig om jag mår dåligt, dom märker skillnad på bloggen. Kanske syns det i hur man skriver, kanske blir det mer opersonligt? Jag vet inte och kan heller inte svara på den frågan mer än att jag inte har mått speciellt bra under en ganska lång tid, mer än så vill jag inte utlämna. När då människor endå inte tar hänsyn till det, sparkar lite mera på äns brister då blir man förbluffad. Hade det varit för några år sen skulle jag kunna handskas med det men när man är svag börjar man leta fram brister hos sej själv, letar efter det man blir anklagad för och till slut vet man inte vem man är. Självkänslan blir svagare likaså självförtroendet och man står där och känner sig likgiltig. Pga någon annan nära relations åsikter. Jag har fått höra från flera i min närhet att det gått för långt, att bli behandlad på det här sättet är ingen människa värd och inte heller acceptabelt. Man går sönder. När man går egenom tuffa perioder behöver man omtanke av sina nära, det är då man förstår vilka som verkligen finns där, att utnyttja det för att göra andra svagare är för mig obegripligt. Det kommer hända mycket i mitt liv nu framöver, kommer berätta lite närmare sen men just nu får bloggen lida lite, inspirationen för att skriva går på sparlåga. Hoppas ni har förståelse för det och finns kvar. Era kommentarer uppmuntrar, tack

Dagens klädsel



♥ Randig tröja, H&M
♥ (under) Top, MQ
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Converse
♥ Halsband, H&M

Stan

Nu blir det en sväng in till stan med pojken, han har massor som ska shoppas, hoppas jag iaf! Jag själv ska inte köpa något alls, finns inte pengar till det såg jag nu när jag kolla kontot. Men desto roligare att leta åt han, finns så mycket snyggt till killar alltså!



Ha en trevlig dag alla söta!

15/4-09

Idag blev det inte mycket bloggning, fick nämligen rycka in som hastigast på jobbet ikväll, tog stängningen. Har dock hunnit med att sy lite kläder till dansuppvisningen, samt bokat en resa till kroatien, inte helt fel det ;) Hoppas ni har haft en bra dag, imorgon är det torsdag och snart är det helg, vill ha sol imorgon då det står shopping på schemat!

Natti natti alla söta :)

Kroatien, here i come!

Fick ett erbjudande på mailen från ving häromdagen, då kunde vi inte hålla oss längre. Har kollat mycket på kroatien förut men det har varit så väldans dyrt. Men med det här erbjudandet så slog vi till! Det ser helt underbart ut, den 31 maj åker vi, så det blir första veckan i juni som vi tillbringar på varmare breddgrader!














Resa Rabac - Kroatien

Någon som varit i kroatien förut? Kanske till och med på samma hotell? Hotellet heter Albona och ligger i Rabac.
Jag vill veta allt, berätta!


Snart åker vi Emma! :)

helgens party

Påskhelgen innebar långhelg, najs! Helgen startades bra med tjejmiddag och partajj hos Johanna, jösses asså, när två Johannor kör igång kan det ju inte bli annat en party, shottades som tusan och dansades! Blev övernattning där med andra ord. Tack för den kvällen Johanna! Och till er alla söta tjejor som va där, superkul att träffas :)





Dagens klädsel


Solen kom fram trots allt, underbart! Jag och mamma satte oss med lite gott att äta på konserthustrappan och glassade. så det ska vara.

Outfiten såg ut såhär:
♥ Jeansskjorta, MQ
♥ Guldiga örhängen, H&M
♥ Linne, H&M
♥ Fjäderhalsband, Lindex
♥ Denimtights, Gina tricot
♥ Väska, Cubus
♥ Converse

Sy


 


Dansuppvisningen närmar sig och om bara få veckor ska alla outfits vara klara till alla nummer. Det här året medverkar jag i fyra dansnummer varav jag ska sy outfits till 3 av dom. Jösses, tur att man har en mamma som kan sin grejj, men visst har man lite
förkunskaper så borde nog gå bra, eller?

Hur som helst är det inga vardagsplagg som ska sys utan allt är i glittriga paljetter! Ni får se resultatet senare, nu blir det in till stan för inhandling hos Ohlssons tyger.

Redo för sommaren


Den här bikinin finns nu i mina ägor. Snyggt med leopardmönstret, kommer passa bra i sommar. Något jag dessutom gillar med just denna bikinin är att det går att ha både halterneck och vanligt men har endå bygel. Jag kommer ha den halterneck som en trekantsbikini ungefär, gillar det bäst så.

Beställd hos
H&M online.
Underdel 98:-
Överdel 129:-


Pilgrim

Igår messade mamma mig då dom är på landet, hon påstod att påskharen hade varit i mitt rum under natten. Jasså jasså, hittade den här fina påsen från Pilgrim, innuti låg ett par örhängen från pilgrim och lite pengar. Mycket bättre än godis enligt min mening! Tack mamma och pappa..öhm, jag menar påskharen! :)


Glad Påsk!

Först måste jag önska er glad påsk mina fina läsare!
Igår var det tjejmiddag och partajj. Sjukt kul måste jag faktiskt säga. Massa trevliga människor som jag aldrig träffat förut. Blev kvar hemma hos Johanna då jag inte kände mig speciellt sugen på att gå ut och gå mitt i natten. Däremot när vi vakna upp imorse, halvbakis och danna så kände jag bara, gu vilken härlig dag. Solen sken och det kändes bara så vårigt! Nu blir det påsklunch hos farmor och farfar för att senare äta påskmiddag med Emil och hans släkt. Gu så gott :)

Hur firar ni eran påsk?























♥ Fransväst (syns knappt på bilden), Cubus
♥ Linne, Monki
♥ Strumpisar, Åhléns
♥ Boots, Din sko
♥ Fjäderhalsband, Lindex
♥ Armband, Cocoo.se







.


tjejor tjejor

Min kamera har varit på villovägar sen förra helgen, som tur var hittades den i trygt förvar i Emmas väska. Och nu är det redan helg igen och ikväll blir det en till tjejmiddag! Woho ska bli så trevligt! Men inte glömma förra helgens tjejkväll än! Se och lär, titta och njut!


Det började hemma hos Emelie med god middag, drinkar och så självklart den klassiska marängsvishen, I love!


Och så var festen igång! Brukar bli så rätt tidigt för min del. Någon som vet varför? Släpper här loss i soffan till musik från Grease. Jag menar, hur kan man inte släppa loss då egentligen?

Av en slump togs den här bilden sammtidigt. Klockrent, gänget är tillsammans! ;)



Ut i natten, Hanna och födelsedagsbarnet själv, vi fira med champange


Jani, vi skippar nog kommentaren till den här bilden


Happy birthday to you!


Skål skål :)


Långfredagen


♥ Linne, H&M
♥ Kjol, American Apparel
♥ Strumpisar, Åhléns
♥ Ballerinas, H&M
♥ Halsband, H&M

Sol

Solen är tillbaka! Woho, blev nästan rädd när det var så grått igår. Har hört att det ska bli bra väder hela påskhelgen så jag antar det bara är att njuta nu då. Först på listan idag, prommis med Emma!

 

2 dagar i paris



Jag och älskling har precis kollat på filmen 2 dagar i paris och jag måste faktiskt medge lite besvikelse. Inte alls som jag hade tänkt mig. Väldigt rörig, luddig och allmänt konstig. Visst var det kul att se miljöerna men näh. Filmen var nog inte i min smak trots allt. Har ni sett den, vad tyckte ni?


Tights

Tights är bland det skönaste att gå i tycker jag. Dessutom kan det vara det snyggaste då det finns så himla många läckra varianter. Jag fastnade för dom här med nitar på. Funkar absolut till party. Ska finnas hos Gina tricot just nu men jag har ingen möjlighet att ta mig till en sådan i veckan. Tråk. Hade passat perfa för helgens härligheter.


Kanske har ni lyckan att finna dom? :)

dagen i ord

Min dag har varit lång, men jag har fått endel gjort endå känner jag. Sånna dagar är det alltid så mycket skönare när man går och lägger sig.
 
Började dagen med storstädning här hemma. Därefter direkt till städjobbet i stan. Mötte upp Emma efter och åkte vidare för att köra ett träningspass. Hem därefter då farmor och farfar skulle komma för en tidig påskfika, och nu stängde dom precis igen dörren här. Juste, jag hann med och duscha medans dom var här också, satt på golvet i duschen och gjorde rent fogarna, snacka om grovstädning!

Nu förtjänar jag lite bloggläsning och sen börjar sex and the city kl 11 som jag brukar försöka somna till. Imorgon blir det jobb på ICA. Nanna sött sen mina fina läsare!

Inspiration


Så enkelt men endå så tusans snyggt. Inspirationen står Elin Kling för, utan tvekan!

Storstädning

Syrran och jag har storstädning här hemma idag. Nästan så svetten rinner när man är i farten. Har dragit på det här väldigt länge, men nu är det bara att köra!



Denim

För er som gillar jeansskjortor lika mycket som jag just nu så kommer här ett tips! Såg den här på Cubus, är i lite längre modell. Jättefin tvätt är det på den tycker jag.



Tisdag 7/4-09







♥ Skinnjacka, Ellos
♥ Sjal, Mammas
♥ Top, Monki
♥ Denimtights, Gina tricot
♥ Converse
♥ Brillor, Accent




stråhatt

Har köpt mig en liknande hatt som på bilden nedan. Så fint till jeansshorts, sandaler och någon lös tisha upptill. Just nu har dom en från Gina tricot som jag slog till på. 129:- får du hosta upp. Nemas problemas eller vad säger ni?


Bild lånad från stilic.blogg.se

Ballerina


Idag inviger jag mina ballerinaskor för säsongen. Våren är här!

♥ Skinnjacka, Ellos
♥ Tisha, Weekday
♥ Jeans, Åhléns
♥ Ballerinas, H&M

Första veckan i april

Och såhär såg jag ut. Våren är påväg och jag bor i mina converse känns det som. Blev några vardagsoutfits och en party.

Men vilken gillar ni bäst?


1. 2. 3. 4.

Last night

 
Igår var det tjejkväll, blev middag och utgång med mina härliga tjejor!
Körde på mittbena, vilket jag säkert inte haft sen jag var 12, orkesterjackan åkte också på, like alot!

Orkesterjacka, Gina tricot. Linne, Monki. Lackights, Gina tricot. Skor, Din sko. Halsband och väska, Gina tricot

party!

Idag firar vi min fina Emelie som fyller 20! Det är party party med tjejorna, outfiten och massa annat läggs upp imorn. Slå klackarna i taket nu, så hörs vi imorn!


Six A.M. in the morning

Jag och Emma satt nyss och kollade runt på mode.feber.se och kom över moderepotaget på mig som gjordes föra sommaren. Så mycket sommarfeelings jag får av att kolla på det. Tror jag visade alla bilder här i bloggen men själva repotaget tror jag faktiskt aldrig jag la in. Så här kommer det!







Today's


♥ Guldiga örhängen, H&M
♥ Jeansskjorta, MQ
♥ Aprikosfärgat linne, H&M
♥ Svart flätat skärp
♥ Fjäderhalsband, Lindex

Nasi goreng

Ikväll blir det nasi goreng till middag. Var väldigt längesen jag åt det, men det är verkligen supergott. Smakar det som jag hoppas det skall göra så lägger jag ut receptet här på bloggen senare.



Trevlig kväll på er!

Säg att...

.. våren är här för att stanna! Blir helt kär i våren, soligt hela dagen och på min ballkong har det hör och hämpa varit bikiniväder i stort sett! Blir som en varm grop där på somrarna och även våren. Härligt!


24 grader ute, känn på den ni!


Satte mig på balkongen, käkade sushi till lunch och solade. Kan det bli bättre?


Frasse kom förbi och vi blev jäkligt sugna på glass!


Så vi tog bilen till sigtuna och åt mjukglass på våfflan! Så härligt vid vattnet :)


Hoppas eran dag har varit lika vårig som min!
 Kramar

tillväxt i garderoben


Uppkavlade ärmar, stora fickor. Kunde inte motstå. Hittades på REA. 99kr Cubus

Vardagslyx



Ett nytt nummer av Glamour damp ner i brevlådan igår. Jag hoppade på något erbjudande för några veckor sen med tre tidningar och har även en premie att hämta ut på jobbet (ica). Får bli en promenad i vårsolen för att hämta paketet. Hur härligt är det inte med lite skön läsning som kommer hem till än titt som tätt? På tal om tidningen Glamour, har inte läst den speciellt mycket förut.

Brukar ni läsa den eller vilken tidning är eran favorit?

Svar

Vad har du för framtidplaner? Ex. Studera och i så fall vad? Mina framtidsplaner just nu är ganska få. Låter kanske lite läskigt att inte veta vad som komma skall, men jag tror det är viktigt att inte hoppa på något för forrt. Plugga känner jag mig inte redo för än då jag inte vet vad jag vill göra. Just nu vill jag tjäna lite pengar, resa och uppleva saker!


Då undrar jag vad du vill jobba med i framtiden? om du skulle vilja plugga och isåfall till vad? Och vart du skulle vilja bosätta dig någonstans? Gillar din blogg supermycket :) Som jag nämnde innan vet jag inte i nuläget vad jag vill plugga till. Det jag vet är att jag skulle trivas inom mode helt klart, det skulle vara som att vakna upp och få syssla med sin hobby varje dag.  Men det är en ganska svår bransch att komma in i. Egentligen är jag ganska öppen för det mesta. Har funderat lite på mäklare och liknande yrken, gärna saker som har med ekonomi att göra. Min dröm och mitt mål är att få boende i innerstan här i stockholm! Kul att du gillar min blogg, tack kära du.


Vad är viktigast för dig i ett bra förhållande?
Finns så mycket jag skulle kunna rada upp här, ett förhållande är inte felfritt vilket ingen människa kan vara heller, men ärlighet är väldigt viktigt för mig, så även humor och gjädje i ett förhållande. Man ska känna sig bekväm, kunna prata om allt . Helt enkelt kunna ge varann trygghet och närhet. Jag är ganska öppen som person och är även det i mina förhållanden, både kroppsligt och i tal och skrift. Finns så många sätt man kan visa att man bryr sej om en annan människa :)

Vem är din idol? Oj, idol. Är jag tråkig om jag säger ingen? Får nog säga pappa isåfall. Ingen kille (eller man) kan nog mäta sig med döttrars pappor. Eller vad säger ni? ;)
 
Vilken är din favoritfilm?
Dirty dancing. Tror inte äns jag kan räkna till hur många ggr jag sett den filmen. Underbar!

Vilken är din favoritartist?
Skulle nog inte vilja påstå att jag har någon favoritartist, jag lyssnar på det mesta som går att dansa till, musik är livet!

Vad ska du jobba med i framtiden?
Som jag nämnde innan, det får tiden utvisa...
 
Vad gör dig glad?
Fina gester i vardagen, kärlek, sommaren, shopping.. Ska jag fortsätta? ;)
 
Vad gör dig ledsen?
Besvikelser, när man inte behandlas som man själv behandlar sin omgivning. Dåliga dagar då allt känns grått och trist, oro i kroppen. Svek.

Jobbar du som modell?
Nej det gör jag inte, men skulle gärna vilja jobba med det parallelt med något annat. Tror det inte är något att syssla med på heltid, kan vara rätt tufft och skulle nog inte passa mig. Men jag älskar att stå framför kameran, är otroligt intresserad av foto och så ja, Mode! Lovely att bli stylad och plåtad. Bland det roligaste jag gjort :)

Varför började du blogga?
Jag började blogga ungefär för tre år sen. Då mest som en kul grejj, något att testa på helt enkelt. Sen fastnade jag i det och fick bra respons från läsare även om bara det tog över ett år. Jag gillar att skriva och mode, och kläder har alltid varit ett stort intresse som jag haft öga för.

Vad gör du för något på dagarna? jobba/plugg??
Jag tog studenten i våras 08. Just nu jobbar jag på ICA och även lite på pappas jobb.

Hade du bra betyg på högstadiet/gymnasiumet?
Jag har alltid prioriterat skolan och haft ganska högra krav på det jag gör. Gick ut med snittet 17,8 (10=G 15=VG 20=MVG). Hade mestadels mvg men hade två g och några vg som drog ner det.

Vilka länder har du varit i?
Spanien, Egypten, Grekland, Turkiet, Finland, Danmark

Favoritmat? Tacos, Sushi, Grillat på sommaren :)

Har du modellkontrakt, eller betalar du för modell-för-en-dag grejs?? Asså, får du liksom betalt för att stå modell? :) Jag har inget modellkontrakt i nuläget med betalar heller inte för att få stå modell, har heller aldrig fått pengar för att stå modell. Jag blev utvald av en fotograf och stylist för att dom gillade min stil. Det blev bra bilder så dom fotade mig lite en gång till.


Jag har förståt att du har många nära vänner men vilken är din absolut bästa? :)

Dom som är riktigt nära är faktiskt inte så många som man kanske kan tro men har verkligen riktigt nära relationer med dom. Min bästa vänn är Emma som har funnits för mig och ställt upp i vått och torrt, jag gör detsamma för henne. Vänner ska man ta vara på!

Vad ska du göra efter studenten ? Studentdagen var bland dom bästa i mitt liv. Vad som ligger framför mig just nu är öppet. Jag försöker ta det som det kommer och inte hoppa på något hastigt. Jobbar just nu..


Hur många läsare har du varje dag?
Det varierat väldigt mycket men ligger just nu runt 300. Har som mest haft upp mot 800 per dag.

Vad väger du? :)
48 kg

Det var allt för denna gången, kör en frågestund lite längre fram igen!


a womens right to shoes



Åh, har köpt mig ett par så fina läckerbitar ska ni veta. Tusen ggr finare på foten och dom sitter perfekt. Var nog helt enkelt meningen att just jag skulle köpa dom! (nivet att jag blir såhär när det gäller skor!) Hur som helst tänker jag visa er hur dom sitter på såfort jag packat upp dom ur påsen.

Dagens outfit 2/4-09



♥ Pälsjacka, H&M
♥ Kofta, Gina tricot
♥ Denimtights, Gina tricot
♥ Converse
♥ Väska, Cubus

Ha en trevlig dag alla
och glöm inte att fortsätta ställa frågor i
inlägget nedan!

Fynda Armband

 

Just nu fram till den 5 april är det fri frakt hos Bracy.se.
Dom har massor med fina armband, så passa på!


Frågestund!

Brukar sällan ha det här i bloggen, men just nu har jag bloggtorka och skulle mer än gärna svara på frågor då jag faktiskt verkar ha många återkommande läsare som följer bloggen. Visst är min blogg ganska personlig, men det finns alltid mer man undrar över, eller?
Fråga om allt ni vill, jag lovar att svara på varenda en :)


Svarar på allt under morgondagen, tveka inte nu!

Fjädrar

Ett nytt halsband i samlingen som är helt olikt mina andra. Bar det igår, och tror det kommer bäras till det mesta i vår och sommar, passar perfekt :)


Kommer från Lindex