Våren påväg

Idag lunchade jag och Emil ute i solen! Hör och häpna, jag är inte den som sitter och fryser ute om man säger så, men idag känndes det verkligen som våren var påväg. Solen var framme länge, det blåste inte så kraftigt som innan och det skönaste, det var inte speciellt kallt!


Pannkakor med sylt och grädde!


Och en god chailatte till det

tittut :)

Just nu känner jag mig helnöjd med datorn.
Har fått igång mitt trådlösa nätverk efter mycket krångel.
Datorn har även en inbyggd webcam som jag testa lite, väldigt bra kvalle på bilderna måste jag endå säga!



Min egna lilla sötnos!

Äntligen slog jag till.
Välkommen hem till mig säger jag mer än gärna!
Då den här söta lilla rosa saken flyttat in hos mig. Woho!
Sitter just nu med den här i mitt knät och kollar runt lite, försöker lära mig vart och hur allt funkar.

Tror vi kommer få många fina stunder tillsammans ;)


Today's 31/3-09



♥  Jeansskjorta, MQ
♥ Top, H&M
♥ Jeans, Bik bok
♥ Converse
♥ Fjäderhalsband, Lindex
♥ Lucky words armband, Cocoo.se

Tips!

Jag fullkomligt älskar min jeansskjorta som jag hittade hos MQ för några veckor sen. För er som också är ute på jakt efter en kommer här ett tips som är på ingång hos Mandel. Riktigt när den kommer in vet jag inte, men jag tror priset är budgetvänligt. Och det uppskattas alltid!


Jeansskjorta från Mandel

träna träna!

Kom nyss hem från dansen, tusan va kul det är! Dansen ger mej en sån energi som jag inte kan få från någon annan träningsform känns det som. Jag kanske blir aningens för flamsig och sprallig av det, men det får jag bjuda på!
Längtar redan till föreställningen i vår, kommer bli så kul!


Hairspray 2008

Vemdalen 2009

Woho vilken härlig weekend jag haft, här kommer bilder uppifrån härliga snön!


Utsikten från våran stuga


Laddade!


Syster och jag i liften


Världens sötaste varm choklad med grädde


Mysigt fika (jag gråter inte, tror det är blixten som fastnat på min kind)


fixa och grejja


Utanför våran härliga stuga som låg mitt i backen!


Lite god dricka i solen efter åkningen!


Soppåse race. Klara färdiga gå!


woho! haha


Jag vann ;)


Det snöa som sjutton, men jag lyckades glida runt endå!


Slutkörda? ...


Det blev god middag på restaurang!


Det bjöds på god sallad..


... smaskiga förrätter!


Och till varmrätt åt vi en riktigt god fondue!


Mys!


Hej då!

Hemma!

Nu är jag hemma, finaly. Efter 50 mils bilresa. Gu va trött jag är, har varit upp kl 8a varje morgon under dom här dagarna och den här morgonen dessutom blev det ju till att sova en timme mindre då man ställde om klockan, städning och packning och sånt tråk inför en lång bilresa blev det ju bara  idag.
 
Jag är iaf jättetrött och tänkte frossa i att läsa lite bloggar, uppdaterar mig lite dvs! Och sen kolla Gossip Girl och Van Veeteren som  går ikväll, ni vet hur mycket jag älskar kriminaldraman!



Härliga Vemdalen

Hej på er!

Nu har jag varit bloggfri i tre dagar. Usch va tråkigt egentligen. Men ganska avkopplande att vara ifrån nästan allt tekniskt som man annars använder så mycket i vardagen. Vi har det underbart här uppe, stugan är supermysig vi är åtta pers och vi äter god mat, åker skidor och bräda och idag hörrni, då åkte jag offpist från toppen nere i en ravin, jösses har nog aldrig åkt ner för en såndär vägg med meterhögsnö förut, men jag klara det! Sen blev det skogsväg en lång bit för att komma ut i backen och vi passera även en bäck som Carro råkade hamna in, haha., Vi har det härligt vill jag lova och jag har träningsvärk i hela kroppen! Imorgon kommer jag hem, hoppas ni saknat mig lite!
Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen lalalala

Kramar!

Vemdalen nästa!


Hur härligt ser inte det här ut? Det skönaste med att åka upp och åka såhär i slutet av sässongen är helt klart solen, hoppas på massor nu! Ni får ha en fortsatt bra vecka och helg!

Kramar!

Orkesterkavaj!


För er som inte hann få tag på
orkesterjackan från Gina tricot finns nu en liknande hos Ellos, där dom dessutom har erbjudande om 50% rabatt, så passa på! Ord pris: 399:-

bapelsin då gubbjävel!

Jag måste bara visa det här klippet för er, pappa visade mej det igår natt och jag höll på att garva ihjäl mig. Han med! Det är ett radioprogram med Ulf Elving som kallades, upp till tretton. Barn var med och tävlade och det sändes mellan 1972-1992. Ni kanske har hört det förut? Så extremt roligt iaf!



Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen, solen skiner här hemma så jag och älsk promenerad upp till centrum och köpte grädde och andra tillbehör. När vi kom hem hade mamma gräddat klart våfflorna, gu va smaskens det är! Nu har jag dock proppat i mig för mycket så magen är rund som en boll. Men men, är ju bara våffeldagen en gång om året (äter det dock gärna oftare!).

Förutom våffeldagen är det en annan speciell dag idag, nämligen för en speciell tjej. Min fina vänn Emelie fyller 20 år! Massa Grattis till dej gumman!


Ät lite våfflor nu hörrni, och njut!

Tigi Superstar



Efter
Emelies klippning hos gulliga Therese köpte jag den här produkten, hon hade i den i Emelies hår och den luktade verkligen underbart! Jag som annars inte brukar bry mej så mycket om sånt just, men den här, gick inte att missa! När jag dessutom fick höra att det var värmeskydd som gav volym på köpet, Hallå? Jag har inte använt värmeskydd på säkert över ett halvår och jag plattar håret jämt, så det här var verkligen ett nödvändigt köp. Hoppas nu bara den är bra! Rabatt fick jag också, plus för det!

Produkten beskrivs såhär:
En värmeaktiverande lotion som tar volymen till nya höjder.
Ge dig själv och ditt hår samma behandling som en superstjärna

Egenskaper:
Utseende: Tjockt och massivt hår.
Känsla: Glansigt och smidigt.
Konsistens: Lättflytande.
Hårtyper: Alla längder och hårtyper.
Doft: Citrus och bär.
Detaljer: Värmeskydd.

Nyckelingredienser:
Veteaminosyror Stärkande egenskaper.
Pro-Vitamin B5 Antioxidant som reparerar och stärker.

Användning:
Arbeta in Superstar i händerna och fördela genom hårets hela längd.
Fönas och stylas som vanligt.
Se hur håret går från platt till full volym på ett kick!


Någon av er som testat? Vad tyckte ni? :)

Klä dig varmt



Efter att ha trotsat vintern i sisodär några veckor nu och rent ut sakt frysit häcken av mig när jag gått ut så ger jag upp. Våren verkar inte vilja komma än. Mamma som varit ute tidigare idag sa att det var svinkallt så nu åker jeans på och en varm kofta. Måste också påpeka att våran andra dator här hemma har hängt sig så kunde inte använda mig av photoshop idag. Så jag fick, tycker verkligen det är hemskt att säga det, klippa i paint! Kvalitén blir ruskigt dålig och jag helt pixlig. Minus för det, men vad gör man?

♥ Kofta, Lindex
♥ Jeans, Dr denim
♥  Boots, Din sko
♥ Väska, Indiska
♥ Guldiga örhängen, H&M

Go morgon

Go morgon på er sötisar!

Solen skiner men det ligger snö på backen, blä. Bort med all snö nu känner jag. Tror jag inte nämnt det men imorgon kväll åker jag upp till Vemdalen för skidåkning under helgen, sen när jag kommer hem vill jag ha riktig vår här hemma!
Det skönaste med att åka skidor fram mot våren är ju solen i backen, love it!

Idag blir det dock lite andra planer, ska in med Empa till staden för lite klippning hos Therese (emils brors tjej) och sen blir det lite jobb för min del. Funderar eventuellet på att följa med och träna sen också, men får se hur det känns senare (jag tränade ju faktiskt igår!), om nu det kan vara någon ursäkt. Älsk kommer hem till mig senare inatt, så tråkigt när vi jobbar så totalt olika, blir ett riktigt puzzel för att få ihop allt. Men den som vill den kan!

Puss och kram på er och ha en bra dag!


Bloggträff

Idag i mailboxen hade den här personliga inbjudan till en bloggträff kommit. Verkar roligt och det är först till kvarn då det bara finns 150 platser. Vårpartajj kallar dom det och det bjuds på mat, drink osv på en klubb i ......Norrköping! Gu va snopen man känner sig när man redan börjat öppna almanackan.

Men men, man ska väll inte klaga, allt brukar ju nästan äga rum i stockholm så man är nog lite bortskämd. Såg dessutom att jag jobbade den dagen, men visst hade det varit kul endå, ni som ska dit få parta loss lite åt mig med! :)


Pusskalas!

Idag fyller min älskling år, grattis grattis till dej gubben!
Dessvärre kommer vi inte kuna fira den tillsammans då han jobbar, surt!
Tänkte dock att vi kunde se tillbaka på helgen då vi firade han istället. Men efter att ha kollat på bilderna så ser det mest ut som pusskalas. Undra varför killar blir så kärleksfulla, även mot varandra, när alkohol är med i bilden? haha. Det osade kärlek natten lång iaf, och när är det fel egentligen!


Lite fördrinkar hemma hos mig


Pojkarna hade laddat upp


Dom återkommande bilderna på tåget, så även denna gång!


En överaskande puss kanske?


Och lite kramar


Och ännu mer vänskapskärlek


Så mycket mer än vänskap, min födelsedagspojke!


Alla grattar födelsedagsbarnet!


Och vi fortsätter vara glada! Frågan är dock om personerna till höger börjar få i sig lite mycket?


Några har koll på läget iaf!

the outfits

1. 2. 3.

Det här är vad jag har att bjuda på den här veckan, tre ganska så olika outfits, en party, en väldigt casual och ja, en som  mer speglar hur jag klätt mig mest på sistone, volym upptill och tights eller strumpisar nedtill.

Vad föredrar ni?

Vilken kväll!

Gårkvällen, eller ska vi kanske säga natten, var hur kul som helst! Vi slog klackarna i taket och dansa tills svetten rann. Till och med min annars icke så dansiga pojkvänn skaka loss, i like! Vi snubblade hem vid 5 snåret imorse och idag är jag så himlans trött och seg. Har lockat hit Emma som känner sig lika seg hon, så blir det en lugn söndagkväll framför gossip girl. Ska slänga upp alla bilder sen!


Tills dess bjuder jag på denna, min fina bästa vänn och jag <3

21/3-09

   

♥ Kavaj, H&M trend
♥ Fodral, weekday
♥ Prickiga strumpisar, H&M
♥ Pumps, Din sko
♥ Nitclutch, Gina tricot
♥ Halsband, Gina tricot
♥ Armband, present av älsk

Såhär ser min outfit ut ikväll, vi ses i dimman!

Kvällen

Ikväll blir det utgång för att fira min älskling som fyller år på måndag. Ska bli väldigt trevlans. Men först blir det till att föra lite här hemma hos mig framför Robinson som har premiär idag, min släkting Anna Lundh är nämligen med, ska bli väldigt kul att se, jag tror hon är en fighter! Slänger in en dagens när jag är klar, nu locktången!



Min pyssling, Anna Lund, hennes blogg hittar ni
här!




like it





Den här tjejen kan sin grejj vill jag lova.
Alltid lika snygga outfits och hon bär upp dom med stil.
Columbine heter hon.


Lets dance

Idag är det hemmakväll för min del, har öppningen imorgon på jobbet. Så just nu kör vi stenhårt framför tvn, jag, Emma, Mamma och Pappa.

Lets dance har regerat hitils och nästa vecka är det final. Jag som älskar dans kan inte låta bli att ryckas med. Vore som en dröm att få lära sig allt det dom får av proffessionella dansare. Alla tre par som är kvar är sjukt duktiga, men min favorit är lätt Morgan, så underbar personlighet och utstrålning! Tätt därefter kommer Laila såklart. Magnus, muskelberget är också lysande, men någon måste ju åka ut.








Sitter någon av er hemma och kollar som jag? Vilken är eran favorit?

Friday



♥  Päls, H&M
♥ Tisha, Gina tricot
♥ Jeans, Bik bok
♥ Converse
♥ Guldörhängen, H&M

Converse

Igår när jag jobbade och höll på bland paketen så såg jag helt plötsligt av en slump att ett ellos paket var till mig! Woho! Jag scannade ut det direkt. Jag har inte äns fått smset från Ellos att hämta ut det än, sega dom är. Hur som helst innehöll dom mina Converse som jag beställde med 50% rabattkod, hur bra är inte det?


250 spänn blev det, kap!

Muffinsfabriken

Titta va min Emma hade med sig till oss ikväll, gigantiskt stora muffins från muffinsfabriken! Dom är så söta att man knappt vill äta upp dom, men sugen är man trots allt!




Massa Dagens!

För er som är intresserade tycker jag ska spana in "dagens outfits" hos feber. Det finns mycket inspiration att spana och jag har även lagt upp mina favoriter, så rösta gärna! :)


Dagens outfit 18/3-09


Idag har jag jobbat hela dagen lång för att sen träffa Jennifer, kändes som evigheter sen på samma gång som det kändes som vanligt. Det är så det ska vara, saknad blandat med, "som förr!"

Snor en gammal bild i galleriet för idag har jag faktiskt haft den här outfiten rakt av!
Frippan, tröjjan, kjolen you name it!


♥ Tröja från Monki
♥ Kjol från Gina tricot
♥ Skinnstövlar från Din sko

Ett litet paket...

... döck upp hemma hos mig idag. Från Heaven Devil som hade sin vernissage för några veckor sen.


Och i det lilla paketet fanns..


"Everyday Boost Cards" med trettio stycken kort som vardera har en god egenskap. Man tar ett kort varje dag och tänker lite extra på det. Så fint tycker jag!

Förra veckans!

Ny vecka nya tag! För mig känns det nästan som måndag, blev väckt av jobbet imorse så åkte direkt dit för att jobba, därefter bar det vidare med Emma hem till hennes syster för barnpassning, därav har bloggen inte fått så mycket plats idag. Men innan vi fortsätter vidare in i veckan måste vi ju avsluta förra veckan med dess outfits!

1.  2. 3. 4.

Vilken är eran favorit?

Björn Axen Torrshampo

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag inte skulle klara mig utan mitt kära torrshampo, favorit hitils har varit Lee Staffords som både mattar ner och ger volym. Sist jag var inne på Kicks och skulle köpa nytt så blev jag rekomenderad att testa Björn Axen som hade kommit med ett nytt torrshampo. Skulle tydligen var ännu bättre än mitt gamla, så förväntningar är höga!


Någon av er som testat?


Dagens outfit 16/3-09



♥ Jeansskjorta, MQ
♥ Linne, H&M
♥ Sammetstights, Gina tricot
♥ Boots, Din sko
♥ Halsband, Gina tricot
♥ Svart "lucky words" armband, Cocoo.se
♥ Armand i silver och svart skinn, handgjort

Gossip


Min förmiddag har spenderats med frukost i sängen framför gossip girl. Jobbade ju hela kvällen igår, så mamma spelade in det till mig. Hände mycket i det här avsnittet, nu vill jag bara se nästa!

Smoothie


En exotisk frukt-smoothie blev det till frukost idag. Ibland känns det så svårt att äta på morgonen. Man känner inte riktigt suget efter mat på samma sätt som under andra måltider på dagen. En smoothie är ett perfekt val i sånna lägen, och enkelt att få ner!

Today's 15/3-09


Nu är det snart jobb för min del, har kvällspasset. Jobba blir det till att göra i den här outfiten!



♥ Kofta, JC
♥ Randig tröja, H&M
♥ Denimtights, Gina tricot
♥ + armband i silver och svart läder

Melodifestivalen 2009


Igårkväll utsågs vinnaren i melodifestivalen, Malena Ernman. Lite smått oväntat tycker jag, som för övrigt missade nästan hela festivalen då jag stängde på jobbet. Hann hem till utröstningarna iaf. Oavsett om den här låten inte var min personliga favorit så tror jag faktiskt den kan göra sej bra i Eurovision song contest. Är ungefär sånhär musik resten av länderna brukar komma med och även röstar på!

Vilken låt var eran favorit igår? Vann rätt?

Second hand

Nu ska jag snart iväg och checka second hand med mamma och hennes vänninor. Var längesen jag shoppa second hand nu och man brukar ju faktiskt alltid hitta något. Får hålla tummarna. Sånt här är roligt vill jag lova!


Tosday's 13/3-09



♥ Kofta, JC
♥ Bastop, H&M
♥ Strumpisar, Åhléns
♥ Boots, Din Sko
♥ Silveramulett, present

Billig shopping!

Min barndomsvänn Emelie har lagt upp lite auktionertradera, mycket är oanvänt och riktigt fina plagg, jag skulle inte tacka nej till många av dom! Det mesta kommer från H&M trend, kolla in dom här!


Lunch på bönan

Åkte in lite tidigare till stan idag innan jobbet och mötte upp Emelie för en lunch på Bönan igen. Så mysigt café med jättegoda hälsorätter, pasta, ciabattamackor och liknande.


Grillad ciabatta med mozarella, parmaskinka, tomat och basilika

aprikos

En av sommarens och vårens färger är aprikost, och jag bara älskar det! Så himla härliga färg. För några dagar sen blev det här fodralet från weekday mitt! Kommer vara så fint till sandaler och skinnjacka, men kommer även använda det som fint linne med en snygg kjol över. Hur läckert som helst iaf och det kryllar av kombinationer att bära det på!





Vad tycks?
250:- Weekday!

hårfix


Jag och Emma har hårkväll här hemma. Vi slingar min utväxt, färgar och slingar hennes hår och sitter nu och väntar på resultatet. Jag sitter och hoppas på att slippa gula skiftningar och Emma på röda toner. Är trots allt lite spännande att hålla på med hårfix hemma. Håll tummarna för oss!


Dagens outfit 11/3-09



♥ Tisha, Weekday
♥ Kofta, JC
♥ Kjol, Gina tricot
♥ Dubbla strumpisar, Åhléns
♥ Boots, Din sko
♥ Armband i flätat silver och svart skinn

Pannkisar!

Jag och syster har stått för en ganska så sen men väldans god pannkaksmiddag. Mums! Var väldigt längesen jag åt det. Sylt och grädde blev det till, perfekt!



  • 4 dl vetemjöl
  • 8 dl mjölk
  • 4 ägg
  • Vaniljsocker 

Recept för 4 pers


Jeansskjorta


Den här snygga jeansskjortan fick följa med mej hem igår, perfekt ljus färg. Tog den i storlek 38 för att få lite oversizad modell. Kommer bli grym till klackar och tights eller varför inte shorts och converse när det närmar sig. Tack för tipset måste jag säga till Sussie som bad mig kika efter den här hos MQ.

Spårlöst

Maria och Beata söker syster och föräldrar i Polen. Foto: TV4

Ikväll är det säsongs-premiär av Spårlöst. Ett program där personer söker upp familjemedlemmar eller släktingar som dom aldrig träffat. Både spännande och rörande brukar det vara. Har inte sett det på väldigt länge men jag minns att jag brukade kolla på det när det hette Spårlöst försvunnen. 21.00 på 4an för er som är intresserade! Jag, Emma och Emelie sitter bänkade i Emelies nya lägenhet i älvsjö och popcorn blir det därtill!

Today's 9/3-09

 
Jag känner mig som en riktig snorunge, det gör jag faktiskt. Min förkylning verkar inte ge sig vilken har resulterat i ingen träning på en hel vecka, plus att jag nu kommer missa en till danslektion. Känns supertrist. Att jag samtidigt har haft dåliga hårdagar dessa dagar och en hy som aldrig varit torrare. Näsan är helt fnasig av alla snytningar och överläppen har tagit stryk också. Neh, jag är som en riktig snorunge helt enkelt.

♥ Top med sidendetaljer och knäppning längs ryggen, Gina tricot
♥ Stuprörsjeans, Dr denim
♥ Knähöga stövlar, Sko punkten
♥ Pälsjacka, H&M divided

Dagens lunch

Igår åt vi supergod Flygande Jakob här hemma.
 Inte ofta vi gör den matträtten men riktigt smarrigt endå måste jag säga,
 får bli till lunch med me andra ord!





hon kan hon


Klingen kan sitt är ju bara att konstatera, så enkelt men endå så fab!
Jag vill ha det slappa linnet som hänger så snyggt.
Måste allt komma från Acne?

Denim


En jeansskjorta känns så rätt, måste bli mitt nästa! Frågan är bara vart jag ska hita en snyggt oversizad. Har ni någon koll? Mina ögon är stora som jordglobar efter detta köp!

Visningar

Söndagar har börjat bli en dag då vi hela familjen går på lägenhetsvisningar! Den här dagen har vi varit väldigt effektiva, 4 stycken lägenheter i ett svep. Jag tycker många av dom har potential faktiskt så nu gäller det bara att övertala mamma om samma sak. Hon är nog den som har svårast att släppa taget, även om jag hade väldigt problem med den tanken i början också. Men nu är jag på! Nu ska vi banne mej in mot stockholm!



På tal om att bo, vart bor ni egentligen? Jag är nyfiken!

Goodiebag!

Har ju helt glömt bort att visa er vad som fanns i goodiebagen från Vernissagen i torsdags, så här kommer den!


Så himla fin goodiebag, det var sidenbad, spetskanter och sen vitt och svart, dom gjorde det med stil verkligen!


Och innehållet såg ut såhär (ni får ursäkta röran, jag håller på att byta sängkläder!)

Produkter från Redken, Casall, Oriflame, Jägermeister och Heaven Devil.


Andra chansen

Ganska tråkigt på bloggfronten idag får jag börja med att säga, men jag fajjtas fortfarande med min jädrans förkylning och hosta så det finns inte så mycket energi till annat, heller inte inspiration tyvär. Blä, börjar bli aningen trött på det här. Ser dock att ni kikat in här lite endå vilket ger mig mer sug att blogga trots allt! Blev andra chansen hemma i tvsoffan för min del ikväll. Och dom som gick vidare var dessa två! Ganska otippat kände jag. Vad tyckte ni?

 

Caroline af Ugglas som jag för övrigt delat taxi med hem från tv4 huset och som även är mammas körledare, cool tjej! Men låten kändes väll ganska njaa i det här sammanhanget?

Sarah Dawn Finer, fin powerbalad men för mig känns det heller inte schlager, gillar nog mest låtarna med lite go(!) i endå, när det vankas eurovision song contest!

Vita converse

Ett par vita converse är nu påväg hem till mig. Har länge tyckt att det är så snyggt på andra men tvekat gällande mig själv. Nu i vår är det dock ingen tvekan om saken. Conversen kommer sitta på allas fötter, så även mina!


(psst!, hos ellos kan du nu shoppa två varor och få 50% på den dyraste!)

Bandjacket


Den här orkesterjackan är den ultimata. Perfekt marinblå färg med snygga silverdetaljer. På två timmar tog den slut på hemsidan. Helt galet och efter att
Caroline på Modefeber igår la upp att hon hade knyckt åt sig en så förstod jag att dom skulle gå åt som smör ute i butik oxå.

Jag har jobbat hela dagen så för mig fanns ingen chans om inte .... jag skulle ta och ringa Emma endå! Och det gjorde jag. Den var slut i flertal butiker men fanns i en butik några 42or och någon 32a. Gissa om 32an blev min? Det kan ni fethajja! Oh yes vad fin den är!

Heaven devil vernissage


Champange, snittar och tända ljus


Och ännu mer. Dom hade gjort så fint ska ni veta!


Tyvärr enda bilden som togs på mig. Nåväl, ni skymtar iaf min nya fransväst, favorit-tishan och så kedjorna såklart!


Mer av det goda!


Och så goodiebagsen såklart, visar er innehållet later!

Vernissage

Heaven Devil håller ikväll i en vernissage som jag blivit bjuden på, ska bli väldigt trevlans. Mingel, bubbel, tilltugg, visning av deras kläder och så självklart goodiebags. Hoppas jag träffar på någon av er, skulle vara kul!




Helt slut...

Riktigt skönt att vara hemma, riktigt riktigt riktigt. Efter att ha jobbar 10 timmar typ, när man inte äns är frisk. Det har varit hemskt idag på jobbet mina vänner. Trodde ju att jag börjat repa mig, förutom halsen då. Så får jag rethosta, riktigt rethosta som sitter i hela tiden. För det första är det inte så jättekul att ha det jobbet jag har i sånna situationer. Jag hostar inte bara på alla kunderna, utan på deras mat! Fräsht, jättekul att komma och handla på ICA igen.

Neh fy, var faktiskt inte kul, en arbetskolega undrade vad jag egentligen gjorde där, men inte visste jag att den här hostan skulle komma som fas 3 i mina förkylningperiod. Jösses asså, jag trodde jag skulle dö där i flera timmar. Iaf, mina kolega sa neh Johanna, nu springer jag ner till apoteket och köper hostmedecin! Så jah, det var min räddare iaf och inte äns den har tagit helt död på min hosta efter sisodär fem shots! Hur som helst kan jag ju känna mej glad som inte jobbar imorn igen. Nu ska jag snart krypa ner i sängen med en bok som syster gav mig, hon tyckte den var jättebra, "Den jag ville ha" heter den.

Natti natti på er mina söta, och missa inte sex and the city kl 11! Perfekt avslut på kvällarna ;)


Today's


♥ Kofta, JC
♥ Tisha, Gina tricot
♥ Sametstights, Gina tricot
♥ Skoletter, Sko punkten

Jobb står på schemat för min del, så den här bekväma outfiten får göra mig sällskap. När jag vaknade imorse hade jag tappat rösten och försöker jag prata nu låter jag mest som en kråka med basröst. Känns lite sådär halvjobbigt att sätta sig i kassan och prata med kunderna, men vad gör man. Blir apoteket för lite halstabletter innan, så tänker jag hinna förbi banken också.

Trevlig onsdag på er!


Ballerina


Perfekta ballerinaskon hittar du hos
have2have.
Svart och nitar, kan det bli bättre? Ganska lika dom som sålts på Zara, med skillnad från att dom inte fanns i svart va? Åh, det kliar i fingrarna!

New book

En ny bok kommer om några dagar landa i min brevlåda. Känns skönt. Såg på Englas blogg idag att hon hade fått hem den och jag tyckte den lät som en riktig johannabok så fick bli en beställning från adlibris (så billigt och bra!). Att boken dessutom kommer på bio snart i Sverige känns bara ännu roligare. Då har man lite koll innan så kan man jämföra sen också. För er som har sömnproblem som jag så rekomenderar jag verkligen att läsa. Man får en helt annan sömn, och somnar oftast in snabbare än om zappar i timmar framför tvn.


Har ni läst den? Vad tyckte ni? (utan att avslöja för mycket bara!)

Säsongspremiär


Ni missar väll inte säsongsstarten av DH ikväll! 21.00, Bänkad!

Heide klum says fuck you

Klicka för att visa större bild...

Den här tishan har ju varit på tapeten ett bra tag, jag tycker den är supersnygg och har varit nära på att klicka hem den ett flertal ggr. Frågan är bara om den inte är lite uttjatad redan, eller kommer bli i loppet av några veckor i min garderob. Beslutsångest! Snygg är den och det tycker jag varje gång jag tittar på den. Men nu till frågan, Grå eller Vit?

visning

Jag proppade i mig några alvedoner och åkte iväg för att möta upp familjen och gå på visning. Börjar bli riktig rutin med det här känner jag och jag gillar det! Kanske ska man satsa på att bli mäklare eller något?

Hur som helst är det intressant att se olika sätt och bo på, olika planlösningar osv. Att vi kommer få det mindre om vi flyttar är ju helt klart! Närmre stan, mindre plats. Högre priser för mindre ytor. Men vi vill närmare huvudstaden så är det bara. Närmare till allt helt enkelt. Där vi kollar lägenheter är sundbyberg/solna trakterna

Den
här lägenheten var inte speciellt stor men vi skulle nog kunna klämma in oss i den, det blir vad man gör det till och det skulle faktiskt behövas en rensning känner jag. Plusset var att det var nyrenoverat kök och det är en stor prio känner jag, fräsht!



Hurvida vi kommer buda på den eller ej är för tidigt att säga, blir nog mycket diskussioner här hemma dom närmsta dagarna. Men spännande är det! Har aldrig flyttat under mina snart 20 år (förutom en gång när jag var 2 år och det var på samma gata kan jag tilläga!), så visst kommer det kännas konstigt om vi gör det, men allt är erfarenheter! Är nog ganska nyttigt trots allt.

Dansa i fransar

När jag blir frisk (har nu nämligen fått feber också) så blir det dansa i fransar för min del. En fransväst från Mora fick följa med mig hem förra veckan. Dom hade 25% rabatt på hela butiken så hur kan man motstå? Och vet ni, dansa i fransar är faktiskt min grej!


149:- Cubus!

Home

Hej på er!
Nu är jag hemma, finaly. Han faktiskt se gossip girl och har nu tagit en välbehövd dusch. Hade ju faktiskt kunna säga att jag känner mig på banan igen, men tyvär inte. Ibland undrar jag om kroppen planerar i förtid vissa saker. Som nu under veckan, jag har mått prima, haft lite känningar till förkylning men knaprat förkylningstabletter sådär utifall (esberitox). Men så går hela veckan, man klarar sig prima men så sista dagen då man bara ska packa ihop, dagen då man faktiskt kan sova lite längre, då bryter det ut. Suck säger jag bara, halsen gör ont och kroppen värker. Att shamponera sig är värsta projektet för att hålla upp sina spagettiarmar (ja dom känns faktiskt så i dessa lägen). Aja, ska försöka få mig lite skönhetssömn och vakna frisk och kry imorgon, har ju dans för tusan!

Trevlig söndagkväll på er! Och för er som är becktokiga som jag, five minutes left! ;)

sista dagen

Idag är det sista dagen här uppe i vinterlandet. I eftermiddag åker vi hem (jag håller mina tummar för att hinna hem till gossip gilr!). Det har varit ganska kallt här uppe, igår fryste jag nästan ihjäl i backen men inom bara några veckor så är jag på en skidresa igen och vi går ju som tur är mot ljusare och varmare tider!


Update: Nu har jag suttit i en haltvimme här och försökt ladda upp en bild, jag ger upp! Vi ses där hemma :) kram