Mello

Ost och kex, semlor, massariner. Jag vet inte vad vi har tryckt i oss ikväll framför melodifestivalen. Mycket behövdes väll då det här var den sämsta delfinalen enligt min mening. Ibland undrar jag hur dom väljer ut egentligen, tror det var den andra delfinalen då typ fem bidrag var riktigt bra sen kommer den här med ingen bra? Aja, mina favoriter var iaf  Star Pilots, den andas mycket 80-tal tycker jag, gillas!


Mys i backen

Idag har vi haft en heldag i backen, kom precis hem.
Jag är frusen som vanligt men mysigt när man har någon att värma sig med. hihi.
Snart blir det tacos, sen födelsedags partajj med några vänner!


Snöiga dalarna

Hej på er!
Här uppe är det riktigt mycket snö! Lite småkallt också även fast jag inte varit ute så mycket idag. Har nämligen varit och hälsat på mina små kusiner, dom blir bara större o större för varje gång jag ser. Vi har busat lite, och fotat såklart, så visar er några bilder på busfröna sen. Nu blir det äta lite mat sen upp på berget för kvällsåkning, mysigt!



inte min dag

Idag har varit en sån där dag då allt känts fel, man mår piss, känner bara blä osv. Något att blogga om har inte funnits på världskartan och dagen kommer bli lång för min del. Snart blir det jobb några timmar till stängning sen bär det av direkt upp till landet. Snö och skidor blir det resten av veckan och kameran åker med såklart.

 Tänkte därför passa på att säga hej då till er mina fina läsare!




Kramar / Johanna

God morgon..

.. eller ah, ganska dålig morgon för min del. Inte det att jag skulle upp tidigt eller åka iväg någonstans utan sånna här mardrömmsnätter är inte att hurra för. Vaknat ett flertal ggr och kan med andra ord inte sovit speciellt djupt.

Nivet säkert hur det känns, när man vaknar mitt i natten så otroligt trött så det finns inte, men så fort man blundar är bilderna där igen. Hur ska man göra egentligen? Lika bra att gå upp vid tio snåret var det iaf, då grannarna här uppe inte hade något som helst problem med att banka och spika, borra och ha sig. Dom flyttade in för kanske hmm. 5 år sen minst, och dom håller fortfarande på! Blir tokig ibland asså.

Sitter nu iaf med ett av mina favorittéer som jag tog det sista av idag, så ska väll försöka njuta lite extra av det. Magic Dessert heter det för er som undrar, ett rött té smaksatt med Ananas, Mango & Citron


Dagens outfit 24/2-09


 


Körde en ganska basic outfit idag, baslinnet är nytt, likadant som alla mina andra baslinnen jag har men i en fin puderrosa färg. Gillas!


♥ Kofta, Bik bok
♥ Linne, H&M
♥ Svarta denimtights, Gina tricot
♥ Pumps, Sko punkten
♥ Armband, cocoo.se


Nitad

Har shoppat lite smått på sistone, nivet sånt där som bara slinker ner i påsarna. Den här väskan tex, från Gina tricot. Vet att det är många som redan nappat på den. Men efter att ha gått runt ett bra tag i butiken, lagt ner båda min och Emils mobil, mina läppglans osv, så tyckte älsk att jag hade lekt klart min uterunda. haha. Så den fick följa med hem!


129 billiga kronor fick jag ge

Asläcker!

Girls night out!

 Fränziii fyllde ju 20 år i helgen, det firade vi som attan ute i vimlet!

Titta och njut ;)


Grattis till fina tjejen!
Firades med Champange














lovely sushi


Sushin från igår hade inte suttit helt fel just nu.
Magen kurrar efter ett sent träningspass!

Monday 23/2-09



♥ Randig tunika, Vila
♥ Skinnväska, Indiska
♥ Strumpisar, H&M
♥ Skinstövlar, Din sko
♥ Armband, Cocoo.se
♥ Pärlörhängen, Åhléns

I taket lyser stjärnorna

Igår var det jag som fick välja film, jag valde i taket lyser stjärnorna, en svensk film baserad på en ungdomsbok. Jag kom ihåg när jag läste den i högstadiet, otroligt rörande, nästan lite för. Att dom lyckades göra filmen ännu starkare var otroligt bra! Över förväntan för min del alltså. Emil som gick in med ett litet njaae på läpparna sa faktiskt efteråt, riktigt bra gjord för att vara svensk film (bra kretik för att komma från han kan jag understryka)

För att sen berätta lite mer vad jag kände för filmen, jag kände kärlek, sorg och såg massa liknelser. Den här filmen känns så nära på något sett, den utspelar sig inte bara på vårat språk i vårat land utan den handlar om saker som skulle kunna vara nästan vem som helst av oss. Jättefin var den, det var inte bara på ett utan ett flertal ställen som man inte kunde hålla tårarna i från. Men mitt i bland allt så fanns det ju, det viktigaste, glädjen och humorn i filmen! Jättefin film som sakt, sevärd absolut!



Bara för att jag älskar svenska filmer och för att jag gillar just den här typen av film så mycket dessutom, så måster jag ge den högsta betyg!

5/5

Veckans!

Vi kör en veckans, med alla outfits som vanligt tycker jag.
Ni röstar, jag lyssnar och tar till mig!
Here we go!

1.
 2.  3.

(oj, den här veckan har jag visst snålat med kameran)

söndags-shopping-bio

Vi hade grymt kul igår kväll/natt, kom hem sisodär vid fem snåret i yrvädret, och ännu mer snö är det när man vaknar. Vet inte om jag är redo för det här riktigt, kanske borde bli då det blir upp till stugan och åka skidor om några dagar. Tills dess ska jag försöka vänja med. Gör det genom att gå ut till bilen! Sen blir det en sväng till Kista för lite shopping kanske? God mat och så mysig bio med älskling. Perfekt söndag!



Ha en bra söndag alla söta, bilder från gårdagen kommer definitvt att visas later!


Kvällens outfit!


Nu blir det utgång för att fira Fränsiii som fyller 20! Party party natten lång!

♥ kavaj, H&M
♥ Spetslinne, Gina tricot
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Boots, Din sko
♥ Kedjor, H&M


Jag tänker svart

Tror faktiskt jag alltid tänker svart? Svart går alltid hem och är något jag trivs i. Ikväll vill jag ha boots så jag inte fryser ihjäl, något kavajigt vill jag bära hela tiden. Tights får det bli, gärna lack, sen är jag sugen på att bära något transparant också, helst i svart spets. Underkläder, ja ni kan ju gissa? Svart! Och juste, jag glömde, silverkedjor såklart!


















Får se vad jag lyckas knåpa ihop,
en enda stor röra i garderoben...

saturday 21/2-09

Sitter framför datorn och käkar annanas, övermogen dock. Tusan vad segt mina dagar har gått på sistone. klockan är halv 2 och jag sitter fortfarande vi datorn och hänger. Ikväll blir det utgång för att fira Frasse som fyller 20! (!!!!) Grattis grattis vännen!
 
För övrigt har jag inte gjort mycket mer än pratat med pappsen i telefon, dom är på landet, åker skidor och har sig. Snart blir det min tur också! Har tagit ledigt i veckan. Där har vi han, pratandes i tele med mig! ;)


morgondiskussion

Emelie säger:

haha men fyy

Johanna säger:

ser lite pojkig ut i mina drag i fejjan

Emelie säger:

måste se

Emelie säger:

hahaha'

melie säger:

jag ser väl ändå mer maskulin ut

Emelie säger:

med fettigt hår

Johanna säger:

neeh

Emelie säger:

hihi

Johanna säger:

okej håret va lite fett

Emelie säger:

hahaha inte så lite heller!!

Johanna säger:

men i ansiktsformen

Johanna säger:

du är ju jättesådär, kvinnlig!

Johanna säger:

modellig i ansiktet

Johanna säger:

starka drag o så

Emelie säger:

haha men korven då

Emelie säger:

ser ju ut som ja rökt på litegrann

Johanna säger:

jah

Johanna säger:

asså du blev ju inge bra på bilden

Emelie säger:

hahaha

Johanna säger:

men jag som inte äns gjorde något konstigt

Johanna säger:

såg inte bra ut för det

Johanna säger:

va det jag mena

Johanna säger:

om man endå vore typ. Elin kling!

Emelie säger:

du ääääär en elin kling

Emelie säger:

fast johanna!!

Emelie säger:

gelinder

Emelie säger:

ännu bättre!


Kan ju understryka att hela konversationen gällde EN bild! Som vi uppenbarligen inte var så nöjda med.

give it a try

Trots min huvudvärk som plågat mig hela natten och dagen så har jag tagit mig i kragen för ett försök till träning. Emma är laddad till tusen och duktiga hon åker direkt från jobbet. Jag får hoppas att det ger mej lite energi och inte motsattsen så jag tuppar av. Upp till bevis!






.

Skit

skit skit skit, vi fick inte lägenheten :(

Dagens outfit 20/2-09



♥ Kofta, Gina tricot
♥ Tröja, Monki
♥ Kedjor, H&M
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Skinstövlar, Din sko

Dåliga dagar



Dåliga dagar och en rejäl mensvärks vecka har jag haft. Blä. Tror jag stoppat i mig någon godisbit varje dag faktiskt. Nu sitter jag här med en hel chokladask, julklappen från jobbet. Emil delar den med mej men endå så kryper ångesten sig fram. Det här är inte likt mig. Jag som brukar kunna hålla mig strikt med kosten. Men ärligt talat orkar jag inte bry mej i det här läget. I med en naproxen för att lindra värken, sen blir det filmmys för hela slanten. Håll om mig!




.

19/2 -09


Tisha, denimtights - Gina tricot. Cardigan - JC. Väska - Cubus. Boots - Din sko

Vad är bäst i stockholm?

Läs vad några kända modebloggare tycker om saken, här


En kväll med en vän

Jag och Emelie hade det himlans mysigt i förrgår,
vi gjorde bakad potatis och åt godis, popcon i sängen framför en film.
Det är vad jag kallar vardagslyx!



Med bilden vill jag inte bara visa den goda maten
utan faktiskt tallrikarna som jag tycker är grymt fina.
Kommer från Duka för den som är intresserad.

Bounce!

Asså det här var så jävla grymt. Var på bounce ikväll på orionteatern (söder) och det var verkligen hur häftigt som helst. Ni som har biljetter dit har något att se fram emot kan jag lova!

Inte nog med att dom är bästa dansgruppen utan själva föreställning var så välplanerad och spännande. Man förflyttade sig lixom i rummet. Dom var ovanför oss, på sidan om oss, framför oss. Överallt helt enkelt. Hur coolt som helst. Ja jag känner mej bara glad och sprallig i hela kroppen efter detta. Är inte dans det underbaraste som finns! Svårt att känna mer glädje än vad man gör genom dansen iaf!


Den tar vi

Igår när jag var en sväng på min gamla skola i kista så passade jag och mammsen på att ta en sväng i centrum. Hur kan man undvika? Hur som helst blev det inte mycket affärkollande och vet ni varför? Jo för att det pep i varje affär jag gick in i, okej pep var att underdriva, det tjöt om mig!, som om jag var nån jävla rånare. Usch så pinsamt.

Första gången det hända var på Indiska hon i kassan frågade om jag hade något smink i väskan, för smink kan tydligen vara larmat på olika sätt. Jag hade ju hela neccisären med mej då jag skulle sova hos Emelie så inte orkar jag stå och plocka ut vartenda litet puder eller mascara för att testa.

Vi strosa vidare men så kom vi förbi gina tricot. Jag ser dom stora larmpelarna och tänker, kanske kanske är gud med mej när vi går in i min mest välspenderande butik. Men nää, den turen hade jag inte, det tjöt igen, och den här gången ännu högre!

Det första jag gör är att går fram till kassan och berättar vad damen på indiska hade sakt. Till svar får jag, jah okej, men du får gärna vara här inne för min del. Klart som tusan deras trognaste kund måste få vara där inne tänkte jag. Men som sakt, alla i butiken gick runt och kollade konstigt på mig. Jag slet till mig en tisha utan att pröva (okej, jag hade spanat in den ett flertal ggr förut) men iaf, ni som känner mig vet att det alltid krävs ett massa prövande, men nu var det inte läge kände jag. Betalade den ynka summan 99kr och gick ut.. Tjutandes!



Bild lånad av Fridelii.blogg.se

18/2-09

Go morgon på er mina läsare!
Jösses, det är inte lätt att sova länge när det varken finns persienner eller en rullgardin i ett annars ganska så vitt och ljust rum. 8 var jag klarvaken. Emelie är på jobbet och hennes Alex har kommit hem, han står nu och gör frukost till mig. Jag klagar inte om man säger så. Sitter med laptopen i sängen och två täcken runt mig. Nu när jag fått alla mina bilder och allt annat på min externa hdd så nu tänkte jag slå till på en ny laptop! Vill så gärn ha. Fattar inte att jag klarat mig såhär länge med en stationär. Frukosten är klar! Later

girls night in

Jag och Emelie har haft en mysig tjejkväll. Som jag nämnt förut (eller har jag det?) så har Emelie flyttat hemifrån, far away vill jag lova. Idag är hennes pojkvänn på annat håll så vi har haft en skön hemmakväll. Gjorde bakad potatis med massa goa grönskaer, gräddfill, löjjrom, you name it och till efterätt blev det två stora godispåsar i sängen framför the city. Nu ska vi kolla film, jag är taggad! Får se hur länge min workie workie tjej håller sig vaken!.



See you in the morning, sleept tight!

så happy!

Ni ska bara veta, vad jag har gjort idag. Okej, min dag kanske inte varit toppen direkt, men det jag fått ut av den är toppen!
Ni som läst min blogg vet hur ledsen jag varit då min dator krashade, all info, allt rent ut sakt av tre år, putts veck. Mailade därför min gamla datorlärare (datorsupporten på min gamla skola) Och tror ni inte, att han inte äns behöver starta datorn för att få alla mina grejjer, det enda som behövdes var en extern hårddisk. Direkt till Siba säger jag!

Den här fina hårddisken finns nu i mina ägor och rymmer dessutom hela 3 år med min gymnasie tid, jag är happy!



250 GB, Siba

Egypten del 4, Snorklingstur till paradisö!

Man vaknar av att man fryser, att det är snö utanför och igår minst sakt höll jag på att frysa ihjäl. Så jag hoppas ni inte tröttnat på mina egyptenbilder, för jag har sjukt många kvar! Jag längtar tillbaka och blir glad av att se och minnas det härliga man har varit med om.

Den här gången tänkte jag visa er det härligaste på våran resa. En snorklingstur med båt, ut till två korallrev och sen till paradisön, giftun island.

Det finns en helt magisk värd under ytan!


Våran båt hette heros och var rätt lik den här båten som vi träffa på, bara det att vi var mycket färre på våran, najs..


.. detta innebar ju att man kunde få dom bästa solplatserna på däck!


En av dom egyptiska killarna kunde göra allt med handdukar, så till slut låg vi där utan och Jimmy blev till en elefant! haha


Det här var bland det mäktigaste jag sett, delfiner ute i det vilda, och dom var så nära båten!


Hur fint är inte det här!


Jag var helt till mig och sprang runt som en tok för att se alla delfiner, här 4a stycken!


Sen bar det av mot paradisön, där man till och med kunde snorkla vid ett litet rev vid stranden, hur vackert som helst!


Jag och mamma var förtrollade över detta


På bilden ser ni mamma bakifrån, jimmy lite snett bakom mej och så jag och Elina då. Ser ni hur det glittrar i vattnet? ;)


Finaste bilden, ta mig tillbaka!


Sen var det dags för snorkling från båten, mamma står redo!


Det fiskades på båten..


.. riktigt vackra fiskar!


Nöjd efter en dag ute i röda havet, utan tvekan! :)


 


Inspiration

Idag har det varit en lång dag för min del. Jobb från morgon till kväll, sen var vi på en visning (jösses jag vill flytta!) och sen direkt vidare till dansen, för att nu komma hem, slut som artist. Hur som helst får Sofi Fahram stå för dagens inspiration!



Tusan vad snyggt!

Veckans outfits!

Börjar tröttna lite på blogg.se som krånglar sisodär varje kväll. Nu är det söndagkväll, en kväll då man i snitt brukar ha ett högre läsarantal och själv också ett större sug på att blogga! Men icke då, då ska det krångla och ha sig.

Hur som helst tänkte jag försöka publicera min veckas outfits! Och kom igen nu tjejor (och killar!), kommentera mera! Det gör mig glad! :)

1.
  2.   3.   4.

Din favorit är?

Partyoutfit!

I fredags när jag och Emelie partade loss så bar jag mitt nya halsband från H&M som jag dessvärre hade glömt att visa för er, men här har ni outfiten!


Trivdes skit bra i detta, dock lite kallt om rumpen när man gick ute med pälsjackan. Men det är smällar man får ta. Halsbandet med tusen kedjor är supersnyggt dock lite svårt att hålla reda på så att det faller sig rätt. Men bättre bild ser ni här.


♥ Kavaj, H&M
♥ Transparant tisha, Gina tricot
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Boots, Din sko
♥ Armband, ett flätat och ett silver från Mallorca
♥ Halsband med massa kedjor, H&M

Hjälp!


Jag tror jag är kär!

bli kära ni med hos Gojane.com

Jag hade en sån ...

... mysig alla ♥ dag, trots allt. Var nämligen så att Emil jobbade från öppning till 6, jag började klockan 4 och jobbade till stängning, halv 10 ungefär. Inte vidare värst kul direkt. Men vad gör man. Innan jag åkte ställde jag i ordning med ungefär 10 rosa och lila ljus i mitt rum och när älsk hade hämtat mig på jobbet och vi kom hem hade han ställt fram vindruvor, godis, cider och ett litet paket. Så himla mysigt blev det. Lovely! :) Vi kollade mello, gosade och åt skagenmackor. Nu har dock både jag och Emil öppningen idag... Vi är svintrötta!




Hoppas ni får en härlig och lugn söndag mina läsare, precis som det ska vara!
(jag längtar redan hem, trots att jag inte åkt till jobbet än..)

Alla hjärtans dag


Idag är en dag i kärlekens tecken. Egentligen en dag som alla andra, bara att man kanske tänker lite extra på dom människor man tycker om. Jag älskar att visa kärlek och gör det gärna i alla slags former. Har man ingen hjärtevän så har man kanske en bästa vän? En familjemedlem? Eller varför inte flera.. Finns så många att visa kärlek till, glöm aldrig det. Det här är en dag som påminner oss om att kanske visa det där lilla extra, som man kan komma ihåg och visa resten av dagarna på året. Det är ju trots allt bara en av alla kärleksdagar som finns omkring oss, alltid.

Glad och mysig alla ♥  dag på er mina läsare <3

En kväll på söder

Jag känner att jag har endel outfits att ta igen, jag fotar och fotar i förbifarten men ibland räcker inte tiden till för att hinna lägga in, redigera och publicera. Hur som helst hade jag en jättehärlig kväll i torsdags på söder. Började kvällen upp på Götgatan 15, på B A U E R. Riktigt mysigt ställe. För att sedan strosa vidare ner på Gatan, till Göta lejon där det blev härlig musikal premiär av Buddy Holly.
Och kvällen till ära bar jag detta!



♥ Kavaj, H&M
♥ Marinblå randig klänning, Vila
♥Strumpisar, Åhléns
♥ Boots, Din sko
+ Pälsjackan från H&M young såklart!

Utgång!

Nu blir det utgång mina vänner!
Outfit och lite pics kanske dyker upp imorgon.
Den som lever får se ;)

Chill out!

Modemingel


Minglet igår var jättetrevligt. Hade aldrig varit på stället förut men så fort vi satte foten där inne kännde både Emelie och Jag att det här är ett ställe man kommer trivas på. Vi hann aldrig kolla upp om dom hade något dansgolv men om så vore är det absolut inte sista gången vi går dit.

Det var så mysigt gjort, kolla hjärtballongerna, dom röda drinkarna, jordgubbarna med choklad och vaniljgrädde på. Riktigt mysigt. Vi fick en goodiebag också, jättefina boxar. Vi hade trevligt minsann, to bad att jag glömde digitalkameran.

Premiären var grym!



Ta mig till 50-talet säger jag bara! Musikalen var grym och Brolle är en stjärna rent ut sakt. Det slutade med att hela publiken reste sig upp och jag och syrran rocka loss som attan, så himla härligt! Vet dock inte vad vi gjorde i publiken, vi borde ju stått på scenen och kört våran grejj istället ;) Ah, det var grymt som sakt. Det fotades, bjöds på champange och var härlig stämning! Berättar mer imorgon, nu är jag alldeles för trött. Sov sött alla goa!



Modemingel + Musikal

Nu blir det snart in till söder för min del, blir releasfest först och lite mingel sen bär det vidare mot Göta lejon för musikalen.
Tur att det klaffa så bra och låg på samma gata!




Slänger upp en outfit när jag kommer hem, Later darlings!

Buddy holly the musical


Med Brolle i huvudrollen kan det väll inte gå fel?
Ska bli grymt kul att se iaf! Buddy Holly blir det ikväll alltså, på Göta lejon.

Någon mer som har biljetter till den? :)

Heminredning

Ingen har väll missat snacket om att H&M ska börja med heminreding snart?
Spännande och kul tycker jag. H&M är så bra i övrigt så ska bli intressant att se
vad dom åstadkommer när det gäller inredning.
19 februari får vi veta!


Full rulle

Måste först bara börja med att säga, vad är det för fel på blogg.se?, bloggen går otroligt segt att vara inloggad på för mig. Kan knappt göra någonting. Är det så för er alla? Det måste det väl vara?

Aja, ska se om jag kan försöka få det här publicerat. Idag har det varit full rulle för min del. Fikade med några vänner på förmiddagen, sen blev det in till staden, städade på jobbet, åkte vidare direkt till träningen med Emma, sen gick vi därefter och solade solarium, sen kom älsk och körde hem mig och nu sitter jag här.
 
Vet att jag kommer somna gott ikväll, gör jag alltid efter ett tufft träningspass och vet ni, imorn då ska jag på musikal!

Älskar att gå på det. Någon som kan gissa på vilken? ;)

Dagens outfit 11/2-09


♥ Leopardkofta, Bik bok
♥ Linne, Monki
♥ Stentvättade denimtights, Gina tricot
♥ Skinnstövlar, Din sko


Bara sådär

Så blir man väckt bara sådär, innan klockan äns slagit 9.
Det ringer på dörren och mamma pratar högt med sin vännina.
Såhär glad blev jag för det!







Nackdelar med att ha rum nära ytterdörren:
- Man blir väckt av minsta lilla varelse som ska gå ut eller in!


Fördelar med att ha rum nära ytterdörren:
- Man kan smyga in så sent man vill utan att en kotte vaknar!


Men eftersom jag är en positiv männska tycker jag det nedastående alternativet väger upp, så onödigt att väcka andra om man råkar vara sent ute i natten (onödigt att dom ska vakna av att märka att man varit ute sent i natten också)

Asså hörrni den här webbkameran är från 90-talet typ, måste varit en av dom första som gjordes, och den hitta jag nu, jösses vad man ser ut i den! Dålig kamera måste det vara....Men säkert antik!

Ge mig nitar!


Om vad jag vill ha dom här skorna! Dom skriker rent ut sakt efter mig. NI hittar dom hos Zara men jag slår vad om att ni bara kommer höra surrande ljud runt dom, johanna johanna johanna ...

Nej, jag är inte besatt!

Today's 10/2-09



♥  Marinblå Kofta, Zara
♥ (under)Volangtop, Gina tricot
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Skoletter, Sko punkten

tips tips tips!

Det här boken jag tänkte tipsa om har jag skrivit lite om som hastigast innan jag åkte ner till Egypten och eftersom jag läste ut den där nere och blev helt galen i den! Nivet en sån bok som man känner, den får inte ta slut, jag har ju "lärt känna" dom här människorna nu!
 
Hur som helst är det en av dom bästa böckerna jag läst. Man får följa en tjej från hennes barndom och sen enda tills hon fyller 50 tror jag. Det händer bra och mindre bra saker under livets gång, precis som i verkliga livet men det roliga med den här boken är humorn i den hela, som alltid finns där. Man känner sig lite småtöntig när man ligger och skrattar för sig själv, men så är det iaf! Ni som gillar att läsa den här typen av böcker måste bara göra det! Den är verkligen super! Hoppas också den kommer ut på film som PS. I love you gjorde, vore trevlans tycker jag :)


Där regnbågen slutar

Min dag

Har inte blvit så värst mycket bloggande idag. Åt lunch hos famor, den otroligt goda smörgåstårtan från igår vettni (och ja Camilla, jag åt lite åt det också ;) Hur som helst bar det av till stan därefter, mötte upp Emelie och hann kolla några affärer, men är väll bäst att man håller i slantarna lite nu är ju trots allt rätt långt kvar tills nästa lön. Ska försöka komma till det roliga nu, vi åkte hem till Emelie, Emelies alldeles egna hem eller ja, hon delar det med sin pojkvänn som så fint hade lagat mat som stod på bordet när vi anlände. Hur bra är inte det? Helt nybyggda är lägenheterna och riktigt fräsha alltså. Och ja, jag blev avundsjuk. Finns dock ett litet problem, det ligger på fel sida av stan, men jag lär väl få vänja mej, för där vill jag absolut vistas igen! Nivet, ibland så känner man bara när man går in hemma hos någon (ofta känner jag det på direkten), hurvida man trivs eller inte. Där trivdes jag! Och trots detta utan knappt några möbler. Men ett väldigt fint köksbord och stolar Emelie! Jaja, drog till dansen därefter och blev helt slutkörd. Tur är väll det att bästa kompisen kommer och hämtar, var riktigt skönt faktiskt. Tack tobajas!

Och gonatt alla ni söta!

Fyndat igen


Fyndade den här marinblåa koftan med gråa detaljer hos Zara förra veckan.
Den är i sån fin mjuk kvalité och jättemysig samtidigt som den är tajt och ganska elegant på något vis.
79 kr fick jag ge för den, ordinarie pris 250:-

Utmanad

Jag blev utmanad av en läsare att göra en utmaning som går till såhär:

Man går in i sina bilder, går till mapp nummer 6, väljer bild nummer 6 och så visar man upp den.
Rätt kul tycker jag då dom flesta av oss bloggare (säkert många andra också) har datorer som kryllar av bilder varav man ofta glömmer bort allt man har, så here we go!



En bild från i somras tror jag, inte kan det varit sommaren dessför innan. nä, somras måste det va! Gu så härligt med brillorna på och favvoglassen sandwich i handen. Påväg till busshållplatsen ser det ut som med busskortet i högsta hugg. Åh, jag vill ha sommar nu ju!

Jag utmanar alla som känner sig manade! ;)

Veckans outfits!

Ännu en vecka har gått och jag måste säga att tiden har gått väldans fort sen nyår. Redan februari. Kan kanske ha att göra med att jag varit borta en vecka på en underbar semester, men endå!

1.
 2. 3. 4. 
5. 6

Och som vanligt är jag självklart nyfiken på vilken som är eran favorit! :)

Säsongsstart


 


Ikväll kl 19.00 är det säsongsstart för vårat älskade Gossip Girl.
Kuddarna är tillfluffade och mysbyxorn är på.
Ni kollar va? ;)


Dagens outfit 8/2-09


Snart bär det iväg på födelsedagskals och såhär går jag klädd dagen till ära!


♥ Rosa klänning, Gina tricot
♥ Prickiga strumpisar, H&M
♥ Pumps, Din sko 
♥ Pärlor, Guldfynd


Grattis farmor

Idag ska vi fira min kära farmor som fyller 80 år, kan inte tänka mig att hon är så gammal när hon är så pigg och frisk men som sakt, 60 år äldre än mig är vad hon är. På den här bilden som ska ingå i bildspelet vi tänkte spela upp på festen ikväll har jag ingen aning om hur gammal hon är, 25 kanske?


Grattis min fina farmor!

Melodifestivalen deltävling 1


Den stora favoriten från kvällens tävling är ju helt klart Emilia, så himla härlig och skön låt, och dessutom gullig tjej.
Gillar den skarpt. Vad som annars hänt under kvällen, vi har ätit varma mackor och blåbärspajj, druckigt vin varav Emil råkade kasta mitt vin över mig (det sved i ögonen). Sitter nu i kvällens outfit, lacktights och bh. btw skulle det blivit utgång ikväll, men icke. Dock luktar jag ju nu som jag varit ute en helkväll iaf...

Saturday morning

God morgon på er!
Det är helg och jag befinner mej hos älskling som fortfarande nannar så sött. Igår lagade vi god mat här, käka godis och myste framför lets dance och film. Sitter nu och huttrar här i hans kalla rum. Vet inte varför det blir så tusans kallt under nätterna, är väll så att bo i gammalt hus antar jag. En kul grej är att jag hört det gå rykten om att butikskedjan forever 21 ska öppna butik här i Sverige! Vore ju toppen, har många ggr velat beställt från dom men blir så himlans dyrt med frakt och tull. Så nu håller jag tummarna på att det här stämmer!


fynd


Måste bara visa er en smygtitt på den här underbara stickade tröjjan. Nu syns dock inga detaljer men den är så otroligt fin. Finns tyvärr ett problem, den sticks lite. Och ni som känner mej vet att jag inte klarar av sånt, men nu får jag tusan ta att stå ut med det, för den här skapelsen är värd att användas så det skriker om det! 500 kr kostar den ordinarie pris, men jag köpte den på rea för 75kr! Kommer från Zara.

Dagens outfit 6/2-09



♥ Tröja från Monki
♥ Kjol från Gina tricot
♥ Skinnstövlar från Din sko


Happy friday!

Idag har jag vaknat på rätt sida (ni kommer troligtvis tänka att jag vaknat alldeles på fel sida), men jag är glad, det är fredag och spana in mina riktigt fula brillor!, fulsnygga är vad dom är, dom skriker gammal skolfröken (och då inte äns på våran tid)  bågarna är illgula. Och priset är ett riktigt johannapris, 10kr hos Lindex ;)


Morgonfrippan är med, sovtishirten skriker wow till er (bara till er!),
strumpor sover jag i under vintertid och dom fulsnygga brillorna blev som sakt mina för en tia

Om ni undrar ifall jag fått någon slags försenad solsting, så nej! Det här är bara johanna i ett nötskal

Lunchshoppa hos laredoute!

Lunchrea!


Bättre sent ...

.. än aldrig!

Här kommer dagens outfit


♥ Kofta med guldknappar, Gina tricot
♥ Lång tèe, Gina tricot
♥ Strumpisar, H&M
♥ Benvärmare, Gina tricot
♥ Stövlar med rosett, Sko punkten
♥ Väska, från egypten


5/2-09


Sol



Idag har jag jobbat i 11 timmar. Sjukt segt för en som inte är van att jobba varje dag. Hur som helst så åkte jag hem till Emma efteråt och solade solarium, väldigt skönt. Var helt egenomrfrusen Man vill ju hålla kvar brännan lite också ;) Även om det inte är samma sorts "sol". Saknar solen och värmen något otroligt!





.

Burr

Det är kallt när man vaknar. Längesen jag gick upp såhär tidigt som runt 6. Ska öppna butiken idag och de snöade faktist när jag vaknade. Känns som det kommer bli en lång vinter. Något det defenitivt kommer bli är en lång dag för mig, vilket jobbpass hörreni. Outfit kommer upp later!

Trevlig dag på er alla goa!

kraaam


Africa Gympa

Nyss hemkommen från ett gympapass, vi prövade ett nytt pass idag, nämligen africa gympa och jag gillade den härliga musiken, ungefär som i lejonkungen och det var härliga mjuka rörelser, lite dansigt, like it!


Today's 4/2-09

























♥ Gråmelerad oversize kofta, Gina tricot
♥ Transparant vit top, Gina tricot
♥ Ljusa denimtights, Gina tricot
♥ Skoletter, Sko punkten
♥ Armband, från Egypten



.

Inbjudan


Hittade den här inbjudan i mailboxen någon gång i förra veckan men hade nästan glömt bort den OSA datumet är senast imorgon, så vad säger du Emelie, ska vi gå? :)


Dagens outfit 3/2-09























♥ Marinblå/vit randig tröja, VILA
♥ Strumpbyxor, H&M
♥ Skoletter, Sko punkten
♥ Silverarmband med hjärtan, köpt i turkiet
♥ Pärlörhängen, Åhléns



.

Randig tröja från VILA


(bild lånad av Annihoney.blogg.se)


Den här fina marinblå/vit-randiga tröjjan från VILA är nu i mina ägor, den är a-linjeformad och jättesöt. Hade gärna velat haft en till färkombination som är tvärtom, men var tyvär slut i storlekarna.

Jeans-leggings

Mitt shoppingsug var på hög nivå efter en vecka borta från svenska huvudstaden. Igår blev det då inte helt oväntat in till stan för lite spaning i affärer före min dansträning. Blev två plagg, vilket var bra gjort för en shoppingsugen Johanna!

Dessa leggings var jag sugen på redan innan jag reste iväg i en ljus stentvättad nyans!


Ser väldigt "äkta" ut på tycker jag och betydligt bekvämare!
299:- hos Gina tricot

Egypten, del 3


En bild på ballkongen, härligt värre!


Ett dopp i poolen.


Såhär glad var jag!


Vid entrén till hotellet


Vid härliga stranden!


En liten outfit på mig, och så vårat fina om än lite stökiga rum (pga mig då såklart)

Dagens outfit 2/2-09

Har ni saknat mina outfits? Känner att jag måste ut på gator och affärer för att spana inspiration. Även om jag bara varit borta en vecka känner jag mig helt lost med vad jag ska ha på mig nu i vintertider igen, för som det ser ut nu lär det inte bli sommar på ett bra tag!



♥ Tisha, Weekday
♥ Jeans, Gina tricot
♥ Boots, Din sko
♥ Pälsjacka, H&M young
♥ Armband, från Egypten
♥ Väska, från Egypten

Bränna

Har fått några frågor om jag fick någon bränna till slut? Om man säger såhär, jag tror inte man kan vara blekare än man är i januari, inte jag iaf och det brukar ta sin lilla tid innan jag får en jämn och fin färg, antagligen för att jag är så rädd för att bränna mig, rädd för att sola för hårt, hudcancer osv.
 
Men den här gången sa faktiskt mamma åt mig, du är inte röd! Du blir inte bränd, så istället för att köra med solskydd 20 hela veckan ut (jag gjorde det bara första dagen nu) så tog jag olja med solskydd 5 i.

Och här har vi resultatet!



Har trosorna lite lägre för att man ska se min vita kant, och sådär vit var jag på hela kroppen innan! Mörkbrun blir jag aldrig, men lite lätt gyllenbrun är så fint och gör mycket, man känner sig fräshare!

Film

Nu ska jag se på film. Jag är trött seg och orkar inte röra den stora resväskan som ligger ivägen och rör till i mitt rum. Borde är en annan femma. Hyrde den här filmen efter jobbet idag, mamma gillar författaren till boken som filmen utspelar sig ifrån. Sen att mamma hellre kollar på andra tv program än kollar film är ju en helt annan sak. Min säng ropar på mig iaf! Trevlig söndagkväll på er!


Har ni sett den?


Maskara.se

Tänkte passa på att tipsa om en ny sida, maskara.se, en sida för alla som gilar smink! En av tjejerna som ligger bakom den är Lisa Marie, hon sminkad mej under mitt moderepotage för modefeber.se och jag finns även med i hennes portfolio, så kika in vettja!


Egypten, ubåtstur och jeepsafari, del 2


Det underbara, klarblåa vattnet!


Och ganska många fiskar som vi såg under våran ubåtstur!


Även om det var häfftigt att åka bland korallreven så var det efter det här som vi verkligen var tvungna att se allt det här i verkligheten utan glas imellan!


Under samma utflykt som ubåten så åkte vi senare på jeepsafari i öknen, men dessför innan blev det ett stop på donken för lite mat (rätt trygt endå, då jag annars inte skulle föredra att äta ute i egypten). Men varför jag lägger upp den här bilden är för att ni ska spana in menyerna! Jösses asså, drickan går ju nästan upp till axeln på mig. 1 liter innehöll den och pomesen var gigantiska, för att notera är det här en helt vanlig meny och verkligen ingen plusmeny.


Sen blev det ut i öknen med jeep.


Ökenlandskapet var verkligen vackert


Vi såg bara ett träd, lejonkungen trädet! :)


Det var meningen att vi skulle springa nerför det här berget och sanden var jättemjuk och varm.


Vi besökte ett beduinläger (ett folk som lever i öknen)


Vi fick rida kamel, och jag tog täten!
Dom här djuren är verkligen stora alltså, väldigt höga. När man går ner stupar man ner med ansiktet på kamelen först, lite lustigt. Hon som ledde min kamel kunde dock inte prata, dom gjorde teckenspråk mellan varandra. Det var många som inte kunde tala eller höra därför att beduinerna ofta gifte sig inom familjen, till och med med ett syskon är vanligt, därav inavel och dom här skadorna uppkom då.