Sommarbilder

Nu har nya jobbet satt igång för min del. Känns ganska bra, har dock hört att 30-graders värmen ska komma tillbaka om någon vecka, så grattis till dom som har semester eller varför inte ännu härligare, sommarlov! :) Jag får njuta av det som varit istället, bland annat Gotland, här kommer lite pictures!


Stranden på Gotland är som att vara utomlands tycker jag, fast nästan mysigare med alla små sandgropar man kan ligga och sola i. Här är i holmhällar, påminner ganska mycket om fårö stränderna.


Hur härligt är inte detta? Insmord med olja, stekigt!


blå blå vindar och vatten....


Lillfot och storfot ;)


Solen värmde även inne i visby,  puss på er!


I likadana brillor :)


Härligt att kunna cykla överallt, måste skaffa mig en cykel här hemma i stockholm också


090729



Inviger mina haremsbyxor idag.

♥ Kavaj med nitar, Gina tricot
♥  Ribbat linne, H&M
♥  Haremsbyxor, Cubus
♥ Gladiatorsandaler, Ellos
♥ Armband, från Egypten
♥ Amulett halsband, Present

Så vad tycks om haremsbyxan, hiss eller diss?

Summeroutfit

Hej på er!
Äntligen får man blogga lite, håller på att få lite abstinens. Längtar väldans tills vi får till internet i nya lägenheten nu, börjar känna mig lite smått handikappad. Vart tror ni jag sitter och bloggar någonstans? Jag snyltbloggar på Max (hamburgestället) så det är hit jag får gå om jag ska få någon kontakt med er och omvärlden.

Bjuder på en outfit från Gotland, längtar redan tillbaka :)





♥ Kofta, Cubus
♥ Klänning, H&M trend
♥ Gladiatorsandaler, Ellos.se
♥ Axelremsväska, Second hand
♥ Solbrillor, Prestige
♥ Nitarmband, Lindex

home sweet home


Inattt åkte vi färjan hem från fina Gotland. Har varit ett par sköna dagar där borta. Välbehövda. Vi kom hem tidigt imorse och var tvungna att sova lite, jag ska nämligen jobba ikväll, stängningspasset här hemma i kungsängen. Tror faktiskt jag alltid kommer kalla kungsängen för hemma, trots att jag inte bor här längre. Imorgon börjar jag även mitt nya jobb, så semestern är nu slut för min del. Håll tummarna för att jag inte kolapsar ikväll på jobbet, för somna imorse kunde jag inte...


Trevlig söndag på er, ska försöka lägga upp härliga Gotlands-bilder såfort jag kan :)


älskade gotland

Första dagen på Gotland, inleds med sol och värme, heldag på stranden. Hur underbart? Jag älskar det! Nu ska jag bara hålla tummarna för fortsatt bra väder sen ska jag njuta!
Ha det så bra där hemma, huggs!


Här bada vi idag, lite utanför burgsvik där vi bor, lovely!

Destination gotland!

Nu åker jag och Emil till gotland och kommer hem på söndag!
Ha det så bra så länge! Ta hand om er :)



Bloppis

Ännu en rensning har jag behövt gå igenom för att få plats i nya lyan.
 Så nu kör vi billig bloppis här!





Svart tunika med söta detaljer och klädda knappar. Kommer ifrån Cubus
Storlek XS/34
Pris: 60:-



A-linjeformad top i volangmodell. Kommer från H&M
Strl: 34
Pris: 30:-


Grå tröja i lång modell. Kommer från H&M trend.
Strl: 34
Pris: 70:-


Rutig skjorta. Kommer från MQ
Strl: 34
Pris: 70:-


Söt sommarklänning i bomull. Kommer från H&M
Pris: 30:-


Söt kofta i kort modell. Kommer från Gina tricot
strl: XS
Pris: 50:-


Vit top i längre modell med puffiga ärmar. Kommer från MQ
Strl: S
Pris: 50:-


Kontakta mig via mail [email protected] eller skriv en kommentar. Köparen står för frakten.

Investeringar för hösten!

Har man inte en jacka i mc-stuk så ska man defenitivt skaffa en i höst! Jag har ju mina två i skinn men skulle mer än gärna ha en i mocka, eller varför inte den här nedan äkta skinn också, snygg som attan. Frasse slog till!





Båda kommer från MQ

Bio på Råsunda



Mysigaste biografen måste ju endå vara Råsundabion. Kort gångväg från mig är det dessutom. Stockholms första är det, så gammal är den, men lite av det gör ju charmen för att gå på bio. Det blev Harry Potter hela kvällen lång!


Märstasvir

Igår slog jag  på stort, provade på partylivet ute i märsta. För Frasse är det rena vardagen så hon fick visa vart det gällde. haha. Ganska spontant blev det nog trots allt, så hem med bil kom vi inte heller. Träffade trevliga människor, får absolut göras om!






here comes the sun!



Det blev en härlig dag nere vid huvudstabadet. Äntligen får man lite sol på sig igen, behövs! Tror faktiskt det ska bli lika fint väder imorgon, jag håller tummarna :)



Har tillbringat många dagar nu med min bäste vän.
Så avslappnat och skönt.


   
Bryggan fylldes snabbt och det blev riktigt varmt efter ett tag.
Men va gör det när man har den härliga utsikten mot stan! :)

To many clothes



Vet inte hur jag har bärt mig åt förut, med två garderoben och en byrå. Nu har jag två garderober, en byrå och en mini walk in closet och endå ligger två flyttkartonger med kläder kvar uttömda över min säng, det får bara inte plats. Jag blir galen! Emma och jag svimmade nästan i röran så till slut gav vi upp. För att inte tala om skorna, men dom är mina käraste ägondelar som dom kan jag bara inte göra mig av med.

Men vad säger ni om att komma hem till mig och plocka hälften av alla kläder? haha. Skulle nästan behöva göra så. Jag flydde iaf hem till Patric nu och tänker inte gå hem i första taget. För hemma väntar en säng full med kläder, kläder, kläder..... suck

Dagens i-lands problem mina vänner ...

Ica maxi

Idag kom en riktigt härligt solig dag. Och jag jobbar första dagen på över två veckor. Härligt? haha. Har alltid otur alltså. Hur som helst fick jag jobba mitt i semestern, men lite så är det när man är extra anställd. Nu är jag iaf ledig i en och en halv vecka framöver, sen börjar jag på mitt nya jobb ICA MAXI på kungsholmen som ska nyöppnas.

Vi kommer att vara 140 anställda ungefär, varav vi var 5000 sökande, inte helt illa va ;) Tror det nog kommer bli ganska kul iaf. Blir intressant att se hur det går för den första stormarknaden som öppnas i innerstan. Rätt konstigt att det inte funnits någon innan. Hur som helst håller jag tummarna för att det blir bra, ett stort plus är att jag bara har 3 minuter med tunnelbanan från mitt nya hem till mitt nya jobb!



Har inte äns sett butiken själv, då det inte varit klart, men såhär ska det komma att se ut.

Premiär idag!

Idag har Harry Potter filmen premiär. Jag är ett litet "harry potter fan" i hemlighet. Filmerna är grymma. Jag och Emelie brukar alltid gå och se på premiären men nu krockade det med hennes semester. Brukar dom förresten inte ha premiär runt jul? Har för mig det. Hur som helst ska jag absolut gå och se den på bio framöver. Kanske ska ni gå på premiären? Slutsålt är det med andra ord.


Movietime



Någon som sett den?


Träning på G



Syster och jag beslöt oss för att köra lite träning imorse. Vi begav oss till SATS och tur var väll det. För så fort vi satte igång kom regnet,, bra tiiming där. Något som jag däremot har varit dålig på i sommar är att träna över huvudtaget. Jösses alltså. Inte mycket krafter man hade i den här kroppen. Blir alltid sådär på somrarna för mig när dansen gör uppehåll. Hur gör ni med träningen på sommaren, håller ni igång? :)


090713



Imorse när jag packade upp en till låda kläder hittade jag min favoritklänning från förra sommaren, kap!

♥ Wayfarers, Accent
♥ Guldiga örhängen, H&M
♥ Klänning, H&M trend
♥ Vit kofta, Cubus (NY!)
♥ Ballerinas, H&M
♥ Väska, Cubus

Cykelbyxan

Foto:

Caroline har gjort det igen. Hon klär sig grymt. Cykelbyxan syns mer och mer på benen i sommar. Och jag har själv införskaffat ett par svarta från Monki. Kanske skulle ett par mönstrade vara något?

Nu kan jag nog ...

... äntligen landa. Har sovit ynka två nätter i nya lägenheten pga semester hit och dit. Landet, norrland osv. Nu är vi hemma, nu är det dags att ta tag i allt igen. Känner ingen ork, vill bara vara ledig egentligen. Men det kommer bli bra, det vet jag. Så jäklans snygg ska den här lägenheten bli.

Helgen i sig har regnat oavbrutet uppe i Dalarna. Ibland undrar man alltså, inlandet kan inte vara så toppen att bo i. Tur att man bor i stockholm som åtminstone ligger lite på kusten. Vi hade dock jävligt kul endå, det där årliga flaket börjar bli lite tradition nästan. Party party för fulla muggar blev det iaf, och sen tältande i regn, kan ni tänka er, mej? Hur som helst är det väldigt skönt att vara hemma, i sängen, i storstan. Bilder kommer på lantlivet kan jag lova, och ni, jag har hunnit med att shoppa en hel del!

Sheer Cover


Tänkte skriva en liten recension om foundationpudret från Sheer Cover.

Jag använder mig av färgen Buff i deras färgskala och den funkar perfekt om man har ganska ljus hy men som endå är lite solbrun. Ni kan kolla in färgskalan här på
deras hemsida. Innan använde jag mig av foundationpudret från Kanebo, men jag måste faktiskt säga att det här pudret är ännu bättre! Man blir jämn och len som en porslinsdocka och dessutom så är det bra för huden.

Betyg: ♥/

Regnet...

.. smattrar mot rutan och vi sitter framför brasan, dricker té och tar det lungan. Senare idag blir det in till Mora för att träffa kussinerna. Gu så jag saknar dom. Har inte sett dom på månader, dom växer och blir stora så snabbt. Andreas har till och med fyllt 4 år. Och Hannes har börjat springa runt och pratar.


Andreas på sitt 3-års kalas förra året


Lackigare!

Ni som följt min blogg ett tag vet nog att jag mer än gärna går klädd i tights, framförallt mina lacktights. Mer använda byxor i min garderob hittar man nog inte. Används till fest som till vardags, så lätt att klä upp och klä ner. Nu har jag äntligen hittat ett par ännu lackigare tights som jag kan bära till fest och mina andra mer till vardags. Perfekt tycker jag!



Ni hittar dom hos Bik Bok

Härliga sommar










Vart tog den vägen? Den härliga sommaren som man bara njuter av. Som det ser ut nu kan man inte äns fatta hur det va så varmt o skönt. Jag håller tummarna, för när man kollar tillbaka på bilder som dessa kan man inte mer än längta. 30 grader, glassa på en båt, i härliga stockholm. Det är livet på en pinne som jag och Jennifer skulle sakt ;)

Ge mig sol värme!

På stan

Nu har vi varit "på stan" här uppe som man så fint säger. Piteå är en ganska mysig liten stad tycker jag. Vi har kollat runt, Ida har storshoppat och jag har agerat smakråd. Sen blev det fika inne i gallerian. Mys!



Monday morning

Hej på er alla söta!
Ännu en morgon här uppe i norrland. Jag kan väll inte påstå att vi har någon speciell värme här om man jämför med hur det varit på sistone, men jag har hört det inte är så varmt hemma heller. Idag blir det in till Piteå för att kolla in utbudet på klädfronten. Småstäder är rätt mysigt att gå runt i och kolla affärer, även om det inte finns femtioelva H&M till att springa in på om det är slut i äns storlek. Hoppas ni får en härlig dag, och sola lite åt mig också om solen skulle dyka upp!

kramar

Outfit 4/7-09


Igår trotsade vi vädret och var ute hela kvällen, klädde mig i detta.

♥ Kavaj med nitar, Gina tricot'
♥ Volangklänning, Monki
♥ Örhängen, H&M

♥ Nitarmband, Lindex
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Klackar, Din sko


Fest i piteå!

Igår var det ju som sakt Stefans 50 års fest. Vi var väll kanske omrking 70 pers, varav vi är 25 pers som sover i huset här. Kvällen blev riktigt rolig och slutade med flera timmars bubblande i bubbelpoolen. Hur najs som helst med andra ord. Titta och njut! haha



Ida och jag i början av kvällen


Riktigt god mat serverades, fetaostsallad, grillat, nachos osv. Jag och mamma gillart!


Så hamna vi i polen och fick skåla med rödvin, den vita vinboxen tömdes alltför fort under "ge och ta" spelet.


Hela gänget! Och  det blev Emils (till vänster) första riktiga fylla!


Jag kör mitt partytrick!


Blondinerna försöker sig på att se heta ut!


Och det blev kramkalas som alltid ;)


Lyckad kväll med andra ord, får göras om. Skål på er alla sköna Norrläningar!


Mer volanger

Volanger är min grejj, jag älskart. Det faller sej så snyggt på nästan alla plagg så när jag och Frasse var inne på Monki kunde jag inte hålla händerna borta. 50% rea dessutom!


Klänningen fick jag för 200kr och den är i en så fin gammelrosa färg. Går att göra axelbandslös och tänkte invigas på festen ikväll.


Volanglinnet i bomull är enkelt och funkar  till det mesta. Pris? 100kr!

Vilken modebloggare är du mest lik?

Tester gillas, så körde det här när jag hitta det.
Gör testet ni också ! Vem var ni mest lik :)

Så var man i ...

... Norrland! Här skiner solen men temperaturerna har gått ner. Men ska inte klaga, hörde det regnade i stockholm idag. Jag och mamma tog flyger upp till Piteå imorse för att träffa vänner och imorn är det även födelsedagsfest. Känns jätteskönt att äntligen få lite ledigt mitt i all flytt. Bara få koppla av, parta lite och umgås.

Ida som kom hem från peace and love för någon vecka sen har visat massa härliga bilder från några helger sen när hon även var och hälsade på mig i stockholm. Vi hade grillkväll, spelade och sjöng! Hur härligt är inte det? Älskart!







Shoppingrunda på söder

Idag blev det en shoppingtursöder. Så härligt att knata runt längs götgatan. På somrarna har jag svårt att klara av drottninggatan, med allt folk och turister. Jag var hur som helst med för att hjälpa Frasse (Emelie) att hitta lite gobitar. Men ni känner ju mig eller hur? Kom hem med minst lika många påsar. Blir till att visa er såfort jag packat upp kameran.

Vi varvade ner efteråt på Fridays. Börjar bli till mitt favvoställe.
Älskar att sitta ute där med en drink i handen.