Saknar..

... det redan! Shit va kallt det är här hemma, snö är det också till råga på allt! Har varit uppe och jobbat till stängning, verkligen snabbstart till vardagen igen! Skulle inte vara helt fel om jag vakna upp imorgon och befann mig på stranden igen.


Eller vad säger ni?

Egypten, del 1


Första frukosten med färskpressad juice!


Fruktsalladen var gudomlig! Melon, persika, annnas och persika.


Mamma i våran upprvärmds pool på 27 grader


En kväll utanför hotellet


Våran shoppingata i new hurghada


Ett av dom tusen bufféborden


Efterätter...


... fanns det hur många som helst av!


Favoriten var chokladmoussen! Något jag verkligen kommer sakna, ljus och fluffig :)


En liten del av det underbara poolområdet


Ser ni mig? Härligt värre!

Giftun Island

En underbar vecka med sol och värme
och inte minst sakt så besökte vi p a r a d i s e t  under våran snorklingstur, nämligen giftun island. Finare ö och plats får man nog leta länge länge efter.


Elina och Jag

Imorgon..

.. sa kommer jag hem! Visserligen sent pa kvallen men det har ju inte blivit sa mycket bloggande den har veckan. Men vi far se det som en ledig och otroligt harlig vecka for min del da jag slappt nastan allt fran mitt vardagliga liv. Gick ju inte att lagga in bilder har heller sa sag inte riktigt poangen att sitta vid dom har sega sakerna nar det finns sa mycket harligt att gora ute i varmen.

Nar jag kommer hem har jag massa uppdateringa pa G och valdigt manga bilder att visa er! Ah ska bli sa kul tycker jag, hoppas ni fortfarande foljer mig har? Klart ni gor!


Tusen varma och soliga kramar fran mig och Egypten!
(svarar pa alla fina kommentarer ni skrivit under veckan nar ja kommer hem)

Härligt härligt




Som ni kanske läste så gick det segt för Johanna att ladda upp bilder ifrån egypten, så därför laddar jag upp en bild som jag fick på mejlen nyss.

Här ligger hon och glassar på stranden. Avundsjuk? JAA!!! 


/Emma

Sol och Varme!

Ni som laste igar om hur kallt vi hade det kanske aven forstod anledningen. Sandstorm var det! Idag har det varit hur skont som helst, jatttevarmt. Legat och glassar vid poolen hela dagen lang, lite pa stranden oxa saklart. Det ar sa harligt och underbart har! Lite blandade bilder kommer har :)

Bajs, gick inte att lagga in bilder, tog for lang tid, fick inte ans upp dom helt enkelt. Far se om jag kan losa det imorn.

Varma och soliga halsningar, chao!

Halsningar fran egypten!

Hej pa er!
Har varit har en dag nu och vet ni, jag fryser! Igar eftermidda nar vi kom var det jattevarmt och fint men va ju eftermidda da. Ar ju inte sa maga soltimmar pa dagarna nu men idag har det varit kallt. Vi forsokte sola men sluta med att jag lag inlindad i handuken. Bla, vi far verkligen hoppas pa battre vader kommande dagar. Burr burr. Inga varma klader har vi med oss heller! Soldis har det varit med det ar blasten som ar problemet. Laste nu pa vadersida pa internett om stralande sol resten av veckan och 26 grader, skumt tankte jag. Kollade dock dar det stog "vader just nu " ockso o fick dar svaret, 17 grader och sandstorm! Tyckte val att det varit dimigt och valdigt blasigt! 95% av egypeten ar ju oknen so inte sa konstigt kanske iof men dalig tajming for varan del.

Nog om det, dom possitiva nyheterna, hotellet ar superlyxigt, 4 stjarnigt hos ving men 5stjarngt har. Hotellomradet ar sa stort so vi far anvanda karta i borjan. 3 bufferestauranger har vi varav en ar sa stor att det tar flera timmar att valja mat. otroligt lyxigt! Rummet ar hogt i tak med sanghimmel och valdigt stor balkong. Pa balkongen solade vi i diset och sandstormen idag dar var det iaf vindstulla sa gott som.

Bilder kommer imorgon da jag forthoppningsvis har tagit lite fina solbilder!
Nu blir det upp till hotellrumett och mysa ner sig med en bok, vi ar proppmatta efter middagen och aningen yra i huvvet da vi rokte vattenpipa idag pa ett caf'e; Tydligen valdigt vanligt dar, vi gjorde det pa en guidetur!

Pussar och kramar fran mig!

Mot arlanda

Okej allihopa, nu åker jag och mammsen till Arlanda. Får se om jag bloggar lite där om jag får tråkigt men annars när jag kommer fram ikväll eller imorgon. Är lite pirrig i magen må jag säga, känns så overkligt att åka till värmen såhär mitt i vintern! Och sen är jag väll alltid lite nervös för att flyga (alltid haft problem med det som liten) Men hej svejs på er iaf och ha en bra vecka ni med! kraaaaaaaaamaaaaaar




om 4 timmar..

.. ska jag gå upp igen. Därför vore det bra om jag gick och la mej. Men jag har packnojja, jag kommer säkert glömma något! Det sista packas alltid innan man åker, som neccesär och så men endå. Det är alltid något man kommer på i sista sekund. Ganska lite bloggning idag men har jobbat till 8 sen vare packning som gällde. Sa hejdå till mina bästa kompisar och så har pojkvänn varit här och kramat om mig. Jag tycker fortfarande det känns lite overkligt? Inte alls sådär som att jag kommer sitta på ett plan om 7 timmar.

Men vet ni, jag ska blogga för er där nere, det ska jag! Så kika in här då och då iaf, hoppas det funkar att lägga in bilder där, vore ju toppen faktiskt.

Hur klycshigt det än låter så kommer jag sakna er också, bye bye! :)

Gladiatorsandaler

Kom precis på att jag faktiskt inte visat mina gladiatorsandaler som jag beställde från Ellos. Just nu ligger dom väl nerpackade i väskan, redo för egypten!


Vad tycker ni?
Jag bara älskar dom!

some reading

Dom här två böckerna hämtade jag ut på jobbet idag (ica), beställt från adlibris inför resan. Måste ha något att läsa om dagarna när jag ligger och glassar i solen ju! Villfaktist också ge några plus till adlibris, snabba leveranser, fraktfritt och 39 spänn per pocket bok typ, det är bra!

Dom här två blev det, lättsamma och roliga förhoppningsvis!

 

Handling:
Rosie och Alex har alltid varit bästa vänner. Närmare bestämt sedan de var sju år gamla och började skicka lappar till varandra i klassrummet. De håller ihop i vått och torrt, och delar allt: hemligheter, födelsedagar, fyllor. Ända tills de skiljs åt. Alex familj flyttar till USA när han just fyllt 18. Ett år senare ska Alex komma hem till Irland för att gå med Rosie på hennes studentbal. Men han missar flyget, och ingenting blir någonsin som förut

Allt eftersom åren går lyckas Rosie och Alex hålla kontakten trots stora avstånd, nya relationer och ständiga missförstånd. De slutar dock aldrig att undra: kommer det någonsin att bli de två?

Där regnbågen slutar är en varm roman om kärlek, vänskap och om hur saker aldrig blir som man har tänkt sig. Irländska Cecelia Ahern debuterade 2004 på svenska med PS Jag älskar dig! som blev en stor succé hos läsarna.

"Cecelia Ahern fajtas hårt med Marian Keyes om tronen som Irlands största chicklittförfattare och Ahern känns lite piggare."
Stockholm City








Handling:
Jo Miles försöker få ihop sitt liv med maken Jeff, två barn och sitt arbete. Av en slump finner hon en dag bilder på en halvnaken tjej bland Jeffs nyframkallade foton. Jeff erkänner direkt att han har ett förhållande, packar sin väska och flyttar samma dag. Jos värld rasar samman och allt känns hopplöst. Hennes väninna Rosie gör allt för att få Jo på fötter igen och när nya män börjar uppvakta henne känns allt genast bättre. Snart står de på rad och Jo är inte sen att flirta tillbaka. När så en dag Jeff står på trappan och vill komma tillbaka är Jo inte alls säker på att hon vill ha tillbaka sitt gamla liv. Var det verkligen ett bra förhållande? En debutroman som gick direkt in på den engelska bästsäljarlistan.




Någon som läst dessa? Vad tyckte ni? :)

Mitt i röran

Ställer mej mitt i röran för att fota en outfit. Enda anledningen till att jag gör det är för att det är en ännu större röra i mitt rum, låter kanske omöjligt, men sant!

Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt innan resan. Jobbar ju som sakt så jag är hemma halv 10 på kvällarna och på arlanda ska vi vara incheckade redan vid 6 på morgonen på fredag. Men har man inte hjärta att väcka någon som sover så har man inte. Ikväll blir det en sen natt för mej kan jag tro.. Syster har förresten dansuppvisning med skolan ikväll också, ska bli kul att se, vi har köpt biljetter och den hålls vid nybrokajen om jag inte minns fel.


Det blir en enkel och bekväm outfit idag, morgonfrippan är med också. Men vad gör väll det.
Leopardkofta, Bik bok. Linne, Topshop. Kjol,Gina tricot. Strumpbyxor, Åhléns. Overkneestrumpor, Gina tricot. Halsband, studentpresent.

hjälp..

.. jag har inte äns börjat packat. Börjar känna paniken lite, jag jobbar, åker hem och sover, vaknar, bloggar, byter om äter, jobbar ... runt unt. När ska jag hinna packa? nu tex kanske. Men älskling ligger i sängen och sover och jag vill inte tända lampan när han nannar så sött. Jag åker om 2 dagar! om 2 dygn sitter jag redan på ett plan (förhoppningsvis slipper vi förseningar den här gången) Hur packar jag smart nudå. Inte för många skor, bara onödigt, det vet jag, plats tar det också.. hmsi.. Äsh vi tar en sköningbild från hotellet istället!


skinjacka


Den här mc jackan i kortkort modell slank med mej hem för några veckor sen. Den är lovely enligt min mening och även om jag har en mc jacka så är den mycket längre och tjockare. Den här blir perfekt för jumna vår och sommardagar. Köpt på H&Ms barnavdelning för 399kr!

Pasta pesto

Idag har jag lagat mat mina vänner, det händer inte ofta ska ni veta men nu behövdes det både lunch och middag (matlåda) så det fick bli samma sak till båda gångerna, överambitiös är man ju inte på den fronten. Väldigt lättlagat blev det iaf, och gott som bara den!

Det du behöver göra
- Koka fullkornspasta
- Tillsätta pesto (köpt på burk)
- Skära kassler/skinka
- Tillsätt valfri grönsak/er, (jag tog tomat)
- Salta och peppra tills det smakar gottigast!


wierd dreams

Okej brudar, inatt har jag drömt så konstiga saker så jag känner mej helt snurrig i huvet när jag vaknar. Konstigt det där med drömmar, tycker ni inte? Ibland undrar jag varför vissa personer (som tex jag) drömmer så mycket mardrömmar. Inget man valt själv att göra. Beror kanske på att man är orolig av sig och stressad? I dont know. Nu blir det platta håret och lyssna på favoritlåten just nu. Lyssna ni med ;)



Ett par...

.. ballerina i lack var innehållet i påsen. Så söta så, var för små för Emelie så jag fick dom. Prislapp och allt kvar, verkligen gulligt, tack vännen!



Mitt nya
påslakan från ellos skymtar i bakgrunden

Vad är innehållet?


Den här fina påsen kom min barndomsvänn Emelie förbi med imorse. Så gullig och fin alltså. Riktigt ögongodis för shoppingälskare, men vet ni vad som är ännu gulligare? Den har ett innehåll!  Kan ni gissa vad det är? Ni får hålla er tills lite senare ikväll!

Kram

19/1-09



♥ Leopardmönstrad kofta, Bik bok
♥ Vit top, MQ
♥ Jeans, H&M sqin
♥ Skoletter, Sko punkten

Nu blir det jobb för min del och sen ikväll sätter dansen igång igen också, på tiden tycker jag. See you later!

Veckans!

1. 2. 3. 
4. 5.  6.

Såhär har denna veckas outfits sett ut, mycket mysiga koftor och leggings därtill!

Vilken gillar du mest?

Sunday



♥ Kofta, Monki
♥ Baslinne, H&M
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Pumps, Din sko
♥ Pärlhalsband

Till bloppisen!

Ibland känner jag mig bara klantig, sitter med ett helt nytt linne i handen, fint lite lätt transparant tyg som det gärna får vara nu och en gullig rosett med knappdetaljer. Så har man köpt en storlek för liten.... Såhär gör jag ofta. Finns det ingen mer storlek så bara MÅSTE jag ha plagget iaf. Det är inte så att det inte passar egentligen men det skulle behöva vara aningen större över brösten bara. Så frågan är om det kommer användas speciellt mycket just av den lille pettitessen. Jag gillar det verkligen annars, men tänkte ge det en chans att få passa bättre på någon av er!

Strl: 34
Nypris: 149kr Mitt pris: 129kr
Plagget är som sakt helt oanvänt, inhandlades för någon vecka sen bara från H&M divided.
Köparen betalar frakten.


Maila mig på:
[email protected]
Eller skriv enkelt en kommentar i det här inlägget!


memories

Snor den här bilden från Jennifers blogg.
Det är jag, Sara och Jennifer på bilden från i sommras, vilken härlig tid det var,
riktigt varmt där i augusti och den här bilden var efter en kräftskiva tror jag.
Vill ha vår och sommar nu!


my new jeans



En enda stor röra är faktiskt det enda jag ser, men poängen med bilden var att visa upp dom nya jeansen från Gina tricot.
Dom är ganska normala i storleken får jag nog säga, fast kanske något större. Jag har 24 i mina så kunde inte gå ner någon mer storlek men dom sitter som sakt perrffa fram men lite löst så det blir veckat på låren och rumpan men vi får se om jag väljer att sy in dom eller har dom sådär lite slarviga. 

Emelie fotar medans jag kollar åt ett annat håll (i det här fallet på tvn) och så kliver jag sammtidigt med klackarna på mina kläder som ligger slarvigt slängda på golvet. Johanna i ett nötskal?

blogg.se

Bloggen har inte funkat på hela dagen för mig. Har kikat lite andra bloggar och det verkar som att det kanske krånglat för flera då det varit ganska tomt på inläggsfronten. Tänkte visa er mina nya jeans idag nämligen! Kommer snart ;)

chao!

LEts dance


Jobbat hela kvällen lång men sitter nu hemma med Emelie framför Lets dance, så härligt och kolla på. Det spritter i bena på mig och min dröm är verkligen att få vara med i det där programmet. Jag har ju alltid dansat men just pardans, älskar det! För det första, när jag gick en salsakurs för ett tag sen var det bland det roligaste jag gjort så tänk er, vilken upplevelse att få lära sig alla pardanser av en riktigt bra och utbildad danslärare. Jani, får nog drömma vidare ... Nu börjar det igen!

Fredag 16/1-09



♥ Kofta, Zara
♥ Bastop, Gina
♥ Midjekjol, Gina
♥ Strumpisar, Åhléns

baskjol!

En enkel baskjol är ett måste i garderoben, jag har sedan säkert två år tillbaka använt en svart tubtopp för 50 spänn som börjar bli ganska grådassig och utsliten. Den här är dock inget linne utan en riktig kjol vilket märks bättre i passformen om man säger så.


99 spänn hos gina tricot får man hosta upp, nemas problemas!


Today's 15/1-09


Jag tror jag har kärat ner mig lite i den här stora koftan, den är underbart gosig och snygg på samma gång dessutom.
Gina tricot all over, bortsett från bootsen som kommer från Din sko

Förhandsvisning av bröllopsduellen



Ikväll blir det bio! Älskar att gå på bio och recensera filmer så det ska bli jättekul att gå på förhandsvisning. Hade tänkt ta med mig Emelie också, komedier är verkligen passande för oss just nu!


express!

Jag och mamma gjorde en beställning igår från Ellos, köpte ytterst lite bara det "viktigaste". Mamma ville ha bikini till resan så vi beställde med expresspaket så det garanterat kommer fram innan vi åker, och jag köpte .... ?
Jag tror ni har era aningar!


Ett par gladiatorsandaler såklart! Hello, jag ska ju till egypten! ;) Nu är det bara til att hoppas att dom passar, beställa skor är bland det svåraste som finns, och därför så...


.... beställde jag ett par till! haha. Ett par enkla vita tygskor till billig penning. Vita tygskor är verkligen säsongsskor och mina har blivit så skitiga och danna då jag jobbat i dom på ica.


Fina och nätta ska det vara!

Hoppas paketet kommer redan imorgon :)

Tjoho!

Imorgon så är dom här i mina ägor! Så glad! hihi
 Hoppas verkligen dom passar! tjoho!

Outfit 14/1-09

It's never to late. Här kommer dagens outfit!

'
Hur färgerna funkar i min kameran ibland förstår jag inte, jävligt stark blixt iaf. Blek som ett lik, men visst passar det mej rätt bra? haha

♥ Långt linne, Monki
♥ Kofta, Cubus
♥ Sammetstights, Gina tricot
♥ Pumps, Din sko

Ge mig!

Har ett riktigt stort ha-begär på dom här jeansen. Dom är perfekta inför vår och sommarn. Rätt färg, rätt trashade och rätt modell. Finns ett litet problem bara, dom är slut nästan överallt! :(


(Bild lånad av
Frida)


Trött

Jag är så otroligt trött trots att jag har sovmorgon. Vet itne riktigt var det är men tror det kan ha med armen att göra. Det riktigt värker i den. Ska det göra det efter bara lite vaccin? Igår efter jag precis tagit sprutan ömmade det bara lite, vilket säkert är helt vanligt men efter mitt jobbpass riktigt dunkade det i armen och inatt har den varit väldanst besvärlig. Jag som oftast sover i fosterställning och gärna vänder på mig mycket. hmm. Vad ska man göra?

Jobba måste jag ju, och på tal om det. Igår började det brinna i min maskin, jöses säger jag bara. Nog för att jag är förkyld men även jag kännde brännlukten så jag ropade på hjälp men ingen hörde mej, sen kom som tur var en kille förbi och sa samma sak, gu va det luktar brännt! Han fick stop på maskinen och mycket riktigt några brev hade brunnit upp med stora hål i mitten och aska runt om. haha. Vad gör man lixom? Skickar ett brev hem "ursäkta, dina brev brann upp här på posten" Aja, en värktablett får det bli nu.

Kramar på er

Filmmys

Nu blir det filmkväll med älsk som precis kom hit.
Vi ska se en film som han brännde ner idag så jag hoppas den är bra.
Kanske har någon av er sett den?




Handling:

I en liten stad i den amerikanska södern har Buck, Hank och Sonny Grotowski i tre generationer arbetat som fångvaktare på en anstalt för dödsdömda. Hank är chef för gruppen som utför avrättningarna. Buck är pensionerad, men hans åldrande har inte påverkat hans rasism. Hanks son Sonny verkar dock vara immun mot det hat som gått i arv från far till son. En ny avrättning närmar sig, Sonnys första, och medan de förbereder sig är deras känsloliv lika inlåst och tillslutet som den fånge de vaktar. Vid avrättningen utbryter ett våldsamt bråk mellan Hank och Sonny; ett bråk vars efterverkningar slutar med Sonnys död. Slumpen vill att Hank träffar Leticia, änkan till den man han avrättat. De båda inleder ett förhållande, drivna av de tragedier som skakat båda deras liv. Skakade av olika tragedier väljer slumpen att föra två sargade människor samman. Rå passion, våld och sökandet efter något att klamra sig fast vid, leder till en relation som kämpar mot att slukas av deras mörka förflutna.

Dagens outfit 13/1-09


♥ Kofta, Bik bok
♥ Randig top, Indiska
♥  Jeans, Dr denim
♥ Halsband, present
♥ Armband, fått av älsk


Tisdag 13/1-09

Humör: Helt okej, men ser jag framåt under dagen känns det lite tungt asså...
Gjort: Vaknade när klockan ringde och sen dess har jag suttit här, verkar vara något fel min dator den har blivit sjukt seg, bara sådär!
Planer: Äta frukost med mamma sen ska vi till solna och vaccinera oss, hjälp! Ni som känner mig vet, men ni som inte vet, jag är totalt j*vla spruträdd! Har svimmat av det och gör jag inte det så går det inte äns ibland att ta den för att jag spänner mig så mycket. blää, men resan, jag måste tänka på den underbara resan!
Ser på: skärmen.
Lyssnar på: Datorn som tänker så det knakar
Läser: Försöker läsa bloggar, har än så länge lyckats läsa två ...
Dricker: Har inte druckit än idag, men lär ju bli vatten!
Äter: Hm, blir nog macka och kokt ägg
Bästa: Att jag åker till egypten om 10 dagar.
Sämsta: Attt jag är förkyld och att jag jobbar på sega posten =/
Väder: Grått vinterväder, men snart så! :)

Lipstick jungle

Ikväll börjar en ny serie, Lipstick jungle. Det är skaparen bakom sex and the city som ligger bakom även den här serien, så självklart måste den får sin chans! Det är new york new york här med, vilket är lovely! Hade planer på att se serien men eftersom jag jobbar till 8 var det ju bara att glömma att hinna hem till 9 men icke då, världens bästa kompis ringer mig prick klockan 8 och säger "vänd dig om, kolla bakåt!" Skjuts enda från Årsta och hem, jo man tackar!



Säsong 1, avsnitt 1
Tre gamla vänner, Victory, Nico och Wendy kämpar med karriär och privatliv i det tuffa New York. Vägen till framgång är inte utan hinder, men som tur är har de varandra när livet krånglar och karriären krisar

Dagens outfit 12/1-09


Inviger min nya kofta från Gina tricot idag, köpte den på REA och gick upp två storlekar för lite oversizemodell!

♥ Gråmelerad kofta, Gina tricot
♥ Baslinne, H&M
♥ Halsband, gjort själv (tillbehör från pärlshopen)
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Skoletter, Sko punkten


Egypten, here i come!

Okej allihopa. Jag och mamma har gjort något på impuls, något välbehövligt absolut! Men jösses, resan är bokad. Det var för i förggår som jag gick in på ving och såg dereas prissänkningar, 4 stjärnigt hotell i all dess lyxighet som var nedsänkt från 10.000 till 3700. Vad gör man?

Har suttit som fast inne på hemsidan för att drömma och utifall se om resorna finns kvar. 3700 är kanske inte superduper billigt men för ett fyrstjärnigt hotell som dessutom ligger på stranden och har centrumet runt hörnet med frukost och middagsbuffé som ingår, då är det bra! Och nu slog vi till, jag och mammsen! Vet inte hur mycket jag kan säga att jag behöver det här efter den tunga hösten och vintern, allt depp. Bort med det! Är helt pirrig i magen må jag säga, åker om 12 dagar.

Och håll i hatten nu alla, hit ska jag!















Ser det inte fantastiskt ut!

Veckans outfits! v. 2

1.  2. 3.  4. 5.

Såhär ser denna veckas outfits ut, upp till er,
vilken är snyggast? :)


Ballerina


Söta svarta nätta ballerinas fick följa med mej hem häromdagen. Bra att vara ute i god tid! Dessa var dessutom smala i modellen så dom passa mig perfekt. Har man storlek 36 så gäller det att vara snabb med skoköp har jag märkt. Inte många par i den storleken som dom tar in. 129:- hos H&M


Lördag 10/1-09

Idag blev det en tur med Emma och lite shopping. Bytte lite julklappar som inte passade och köpte även en kofta på Gina tricots rea. Annars höll jag i pengarna rätt bra, har inte kommit ut mycket alls i butik än så det var inte speciellt svårt.
Gjorde stan i den här outfiten




♥ Tisha, Weekday
♥ Stickad väst, MQ
♥ Mörkblå stuprör, Gina tricot
♥ Ankelboots, Sko punkten

Mascara tips!

Jag måste bara tipsa er om en mascara som jag faktiskt fick i en goodiebag. Riktigt bra är den. Märket är maybeline och mascaran heter The Colossal Volum' Express Mascara. Just nu är den favoriten här hemma. Ger långa och fylliga fransar precis som jag vill ha det!


Har ni testat den, vad tycker ni?

Fredagsmys





 Soffan framför tvn fick det bli ikväll, säsongstarten av lets dance ägde rum och både jag, mamma, emma och pappa kollade. Till det åt vi marängsvisch och drack vin. Mysigt!

Kollade ni också lets dance? Vad tyckte ni?

Work


Blev jobb för mig idag med, var egentligen meningen att idag och imorgon skulle vara mina lediga dagar men icke. Dom ringde igår kväll och självklart kan jag inte säga nej trots att jag är lite småsjuk. Hur som helst pälsade jag på mig med varma benvärmare och systers kofta.
 
Blä, är lite trött på den här vintern nu asså. Köpte ballerina skor igår tex, tänk att få slänga på sig dom nu istället! Men det lär ju få vänta ...

- Stickad tröjja, H&M
- 50 par leggings, Gina tricot
- Benvärmare, mammas
- Stövlar, Sko punkten

a walk to remember


Såg filmen a walk to remember igår, den fanns med i dvd-blandningen som älskling hade brännt till mig i julklapp, alla slags filmer jag kan tänkas gilla, med bland annat mina favoriter. Den här hade jag dock inte sett förut, men det var verkligen en Johanna film, tro mig! Gu va fin den var, det föll några tårar och var nästan för sorgligt för mig just nu, men verkligen en bra film måste jag säga. Ibland tror jag att jag är kär i kärleken för att det är så underbart. Vackrare går nog inte att hitta.


Handling:

Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...


Grekisk sallad


Tog en sen lunch på jensen med Emelie. Är väldigt mysigt där inne tycker jag men var inte sådär väldans hungrig så tog deras lilla grekiska sallad. Tyckte den var så söt så fotade den. Vitlöksbröd till det är smaskens!

8/1-09 Dagens outfit


Idag är jag så gott som ledig. Ska bara jobba lite i stan en snabbis men annars så. Skönt att få komma ut lite och iväg. Ska möta upp Emelie i stan och bara strosa runt, det är avkoppling för mig det.

♥ Bastop, H&M
♥ (under) Volangtop, Gina tricot
♥ Stuprörsjeans, Bik bok
♥ Stövlar, Sko punkten
♥ Halsband,
favoriten ni vet!

Ute åker Zarajackan på och pälsmössa!

Ett måste!




Ett par läckra sandaler är ett måste i sommar! Dessa tre är mina favoriter just nu. Kan dock inte bestämma mig riktigt om jag ska klicka hem ett par än, men jag har nog en favorit trots allt.
Men era åsikter först, vilket par är snyggast? :)


Grammisgalan

Artisterna som kan vinna ikväll Foto: Anders Wiklund, Henrik Montgomery, Janerik Henriksson, Maja Suslin, Jessica Gow/SCANPIX

Grammisgalan ägde ju rum ikväll, tycker det är rätt kul att se faktiskt, just när det handlar om musik. Jag har dock jobbat till stängning så för mej blev det inge tittande ikväll.
Kollade ni? :)

Jobboutfit

Ganska så oinspirerande och tråkigt enligt min mening, men jag står inte ut att frysa timme efter timme, såhär är det alltså som jag sett ut dom senaste dagarna. Är sjukt kallt i våran lilla butik ska ni veta. Hoodtröjjor (heter det så?) har jag inte använt på år och dagar, men fick låna den här av syster i lite längre modell. Väldigt skönt med en stickad tröjja med stor krage under, sen får vi ju inte glömma den röda fleecevästen som åker på också! Glammigt värre!



Nu ska jag ta min matlåda under armen och gå, kom gärna och hälsa på, uppmuntran uppskattas!

Vår/sommar 09!

Har gått och småiriterat mig på H&M i några dagar nu. Var nämligen en kofta som jag nästan dog för när den dök upp på rean innan jul. Klickade hem den direkt med blandannat lite andra basplagg som var välbehövliga. Men vad händer då? Jo jag får ett brev, i januari(!), i brevlådan måste jag understryka inget tekniskt här inte då jag till och med beställde online, nej nej i brevlådan sisodär 3 veckor efter. Yes tänkte jag, mitt paket har kommit, men icke "ALLA VAROR DU BESTÄLLT ÄR SLUTSÅLDA" hur tusan kan man säga att dom är slutsålda när alla var i lager när jag beställde. Åh.. så har man gått sådär fjolligt och längat efter ett paket, kollat bland alla paket på jobbet (vi sköter all post på ica också för er som undrar) men men. Pappa tyckte jag skulle bojkotta H&M totalt! Han trodde jag skulle klara det sisodär en vecka...

Men men, strunt i H&M ett tag nu, nyss damp nämligen Laredoutes och Ellos tjocka vårkatalog ner i brevlådan, tjoho! Och vet ni vad jag fastna för mest? Ni kan säger gissa, alla skor! Jösses, sandaler, pumps, remmar hit och dit, hjälp va snyggt! Vet inte hur jag ska klara av våran och sommaren utan att drunkna i alla skönheter att ha på fötterna.. Det återstår att se.


6/1-09

Trött, matt och ont lite överallt. Tror jag håller på att åka på en förkylning, blää. Inget funkar speciellt bra i mitt liv just nu, men bara att hoppas på att det ska vända. Har jobbat hela dagen och kvällen lång och kom nyss hem. Om ni undrar vart mina outfits tagit vägen så är det så att jag måste gå i ungefär 5 tjocka mjukiströjor och 50 par leggings för att inte frysa ihjäl i den där butiken.

Neh nu blir det till att mysa ner sig i sängen och kolla på Drömkåken som går på 4an ikväll, sjukt rolig film må jag säga!



Kramar på er!

would you like a coup of tea?





Den här söta tekulan i form av ett hjärta fick jag i julklapp. Jag har alltid varit en hjärta-älskare, allt med hjärtan är lixom lite "måste ha" grejjor för mig. Kärlek överallt eller hur? Tyckte iaf att det här tehjärtat skulle passa mig bra, dricker ju té så pass ofta så varför inte! Kommer från butiken Kahls!

13 snart 30


Den här filmen börjar på 3an 21.00, var flera år sen jag såg den men jag minns att jag tyckte den var riktigt bra då iaf, så det blir till att krypa ner i sängen och se den ikväll. En feelgood film helt enkelt, det behövs!

Handling:
Kvällen innan hon fyller 13 år önskar sig den småtöntige Jenna Rink ett nytt liv. Mirakulöst nog så slår hennes önskan in och hon förvandlas till en vacker och framgångsrik ung kvinna med en egen lägenhet och massor av coola prylar. Men frågan är om det räcker för att göra Jenna lycklig?

grattis farfar

Idag fyller min gulliga farfar år så jag och syster gick dit vid 7 när jag slutat jobbet. Helt slut är jag efter den här dagen. Kanske beror på natten då jag sov ganska så dåligt. Hur som haver bjöds det på massa gott och farmor vill bara man ska äta mer, mer och mer. Till slut lär man ju spricka! Det godaste på bordet var den här delicato tårtan!


vest

Det är mycket västar som syns just nu, allt från paljetter till nitar. Min favorit på marknaden är denna från Bikbok, hur snygg som helst! det enda som bekymrar mej litegranna är priset...


Kyla

Nu vet jag varför jag inte bor uppåt i landet, inte bara för att jag skulle få lappnojja av att bo i en småstad utan för kylan! Jises vad kallt vi har haft det i stockholm idag, 15 minus! Syster kom upp till mig på jobbet när jag sluta, handlade lite inför kvällen men så tvingade hon mig att knata hem i kylan och vet ni? Är det något min kropp inte klarar av att göra så är det hålla värmen. Mina fingrar domnade bort så mycket att jag inte kunde böjja fingrarna när jag gick, jag kännde dom inte, bara som något tjockt lager som det ilade i. Utan att överdriva skulle jag kunnat börja gråta, men avböjde för det skulle bli ännu kallar i ansiktet då. Usch säger jag bara, nu får sommarn ta och komma, med glädje!

image986

Ögonen...

... svider! Utan att överdriva. Igår blev det en helkväll hemma hos Niklas (Emils brorsa) och Therese (hans flickvänn) Jättemysigt, vi åt tacos, drack vin och så klipptes Emil och även lite jag. Vill ju spara ut mina längder men dom växer så grymt sakta, förstår inte vad det är med mitt hår. Men klippte iaf upp mina etapper högst upp så jag kan fortsätta köra på min "toffs-page" som det ofta blir när hårdagarna inte känns helt okej. Hur som helst resulterade gårdagskvällen i att vi kom hem där vid 1 snåret, somnade inte förräns 2, tidigast... och ah 5 timmars sömn är inte mycket att hurra för när man ska jobba ett heltidspass.. bläää vill så gärna gå och lägga mig igen.





















.

Silveramulett


Fick frågan för ett tag sen om att visa en tydligare bild på min silveramulett som jag bär så ofta. Den har blivit lite av favoriten av halsbanden. Är snyggt till det mesta och gillar även den långa kedjan som är lite speciell. Är meningen att man ska kunna ha kort i också, men har inte riktigt tagit mig för att fixa det än.

3/1-09


Kameran fotade lite suddigt på alla bilder idag, men hann tyvär inte ta nya. Ska till jobbet om någon minut. Ett rätt kort pass så det känns helt okej att dom ringde in mig trots att det är lördag. På tal om veckodagar så har jag enda sen julen inte haft någon koll alls på vad det är för dagar, alla blir lixom domsamma när man är ledig. Hur som helst så fyndade jag det zebrarandiga linnet igår på Gina tricots REA, gillas!

♥ Kofta, Bik bok
♥ Linne, Gina tricot
♥ Jenas, H&M sqin
♥ Stövlar, Sko punkten
♥ Silveramulett, present
♥ Armband, Gina tricot

Australia


Gu vilken lång film, börja 9 och slutade nu. Men bra var den.
Berör en film så är den bra och tårarna rann inte bara på mina kinder inne i salongen,
behöver jag säga mer?

2/1-09


Favoritjacka och mysig beige kofta från Zara åker på idag. Blir Bio som står schemat ikväll. Mina knähöga stövlar från Sko punkten värmer gott och min gamla goding till skinnväska från Indiska borde snart falla i bitar. Använd som attan!

Trevlig fredag på er!


då 2008 blev 2009




































hello 2009!

Imorgon kommer jag lägga upp bilder från nyårskvällen! men såg denna på facebook som hastigast. En glad Johanna minsann!



God natt på er sötnosar!

nyårspresent


Chefen haffade mig i veckan på jobbet och gav mig en jul/nyårs-present. Glad överaskning! Utvalda chokladfavoriter och SF presentkort, självklart allt från vår generösa ICA Stig ;)


 


Nytt år..

.. nya tag, heter det nog! Men det får börja imorgon. Nyss hemkommen från vårat nyårsfirande och vi hade grymt kul när vi firade in det nya året! Bilder kommer självklart senare. Men nu blir det slappardag för hela slanten. Jag och Emil tänkte se filmen Twilight. Alla säger den är så bra, så måste ju bara se den!


Har ni sett den? Vad tyckte ni?