Kör hårt!

Idag satte dansträningen igång. Och jag måste bara säga, va otränad man blivit! En hel sommar utan träning sätter sina spår. Var helt slut efter kvällens pass, men det känns grymt skönt att vara igång igen. I år ska jag dansa två kvällar i veckan och sen gymet. Det får bli en lagom kombination för mig.


Så kör hårt nu alla, höstsäsongen är igång!


Vivistyle.se


Hos vivistylee.se finns inte bara ett par boots man kärar ner sig i utan hur många som helst. Kan knappt bestämma mig för vilka som är mina favoriter. Det är nitar, spännen, snörning, grova klackar, platåer mm. Hur läckert som helst. Vilket par är din favorit?

Kat Bootie
Ankel Bootie
Buckled biker boot

Trendy Zipper Boot


Lace-up Bootie


Dagens Vill ha

Jag suktar och suktar efter en paljettkavaj så det skriker om det. Tycker det är så grymt snyggt och skulle gå att matcha med i stort sett alla outfits som jag föreställer mig bära i höstmörkret.

Den här kommer från Dorothy Perkins och kostar runt 800 kr

 
Erkänn, ni vill också ha? ;)


Camera broken

Igårkväll var vi på 50-års fest hos vänner till familjen. Var jättelänge sen vi sågs allihopa så var kul att träffa min barndomsvän också. Hade tänkt ta lite bilder som vanligt, men iförrgår på kräftskivan fick jag inte igång min kamera. Trodde det var batteriet, så laddade upp den till fullt. Men icke, den går inte igång. Den har ju trots allt några år på nacken och har kanske varit med om för mycket party party både av mig och syster. Aja, anledning att köpa en ny kamera, men budgeten den här månaden tillåter inte det.


En rosa som denna hade inte varit fel. Matchar min laptop. Men nu vill jag ha en riktigt bra kamera som ger fina bilder ute i partyvimlet när man inte vågar ta med sig systemkameran. Jag minns på min 20-års fest att Saras bilder blev väldigt fina, vad heter den kameran vännen?

Annars ni alla där ute,
vad använder ni för digitalkamera? tips tips tips!


A womens right to bags


Den omtalade Alexander Wang inspirerade väskan har vi sett i ett flertal former. Den från Gina tricot tyckte jag var helt nej nej. Men den här från Lindex ser ut att vara riktigt läcker. Måste kännas på i Butik.

Vad tycker ni om snyggingen?

mina kära vänner ....

.... kräftorna, ska huggas in på ikväll. Åh så smaskigt. Har än så länge bara ätit kräftor en gång i år, på tok för lite. Ikväll blir det en liten kräftskiva med mej Emil, Emelie och Alex. Ska bli väldans trevligt och mysigt. För att inte tala om gott såklart ;)


Hur förgyller ni eran fredagkväll?

Dagens vill ha!

Jag har ett habegär zebratightsen känner jag. Jag var och klämde på H&Ms leopardtights i svart och vitt för någon vecka sen men lät dom hänga kvar. Nu när dom kommit i Zebra känner jag mig mer sugen.  Därför har jag gått upp tidigare idag för att hinna förbi centrum när dom öppnar innan jag åker till jobbet. Vi får se om jag har turen med mig...

20090825

Vad tycker ni om Zebratightsen?

090827


♥ 
Leopardmönstrade örhängen, (syns ej på bilden tyvär), Lindex
♥ Skinnjacka, H&M
♥ Svart klänning med fransar, Cubus
♥ Glansiga tights, H&M
♥ Skor med nitar, Sko punkten
♥ Väska, Second hand

Nytt i bloppisen!



Klicka här för att shoppa!

090826



♥  Zebramönstrat linne, Gina tricot
♥ Kofta, Cubus
♥ Trashade jeans, Gina tricot
♥ Ballerinas, H&M
♥ Nitarmband, Lindex

Vem är du mest lik?

Gjorde ett test om vem som man är mest lik av tjejerna i Sex and the City. Innan när jag följt serien har jag alltid känt mig mest lik Carrie. Och resultatet blev....

Grattis! Du är en äkta Sex and the City-tjej och du liknar:

Vackra och eftertänksamma Carrie Bradshaw
Om du liknar vackra Carrie Bradshaw har du ett rikt inre liv och ägnar mycket tid åt att analysera och tänka över ditt liv.
Du är tolerant och öppen för andra sätt att tänka och leva på och är sällan fördomsfull.
Du tänker också över dina kompisars liv och säger vad du tycker fast inte om det inte för något gott med sig.
Du är kreativ och generös och du inspirerar dina omgivningar och så tror du på kärleken.


Som jag trodde alltså ;)

Gör
testet ni också och skriv en kommentar om vem just du liknar!

090826


Go morgon mina söta!
Vaknar upp till världens ösregn. Jättetråkigt ju. Planerna var en shoppingrunda nu innan jobbet, med en vän som jag inte träffat på grymt länge då hon bott i londen. Men men, inte deppa ner sig för det. Vi får styra upp något en annan dag istället. Jag hade iaf tänkt mysa ner mig i soffan nu med en kopp té och nybakat bröd. mys

Pälsväst

En pälsväst i höst är något jag hade tänkt satsa på. Köpte ett antal pälsjackor förra säsongen men en väst införskaffades aldrig. Jag vill ha någon liknande den jag hade i moderepotaget nedan.

Tips på vart jag kan hitta en?



090824

Har en ledig dag idag, känns toppen. Och nu kan jag äntligen klä mig som jag vill också, slippa dom tråkiga jobbkläderna. Har varit lite snålt med outfits här på sistone, jag vet. Men det beror som sakt på att jag jobbar varje dag och endå måste gå runt i jobbkläder. Men nu kommer en dagens! Ha en bra måndag! :)





♥ Volanglinne, Monki
♥ Jeansshorts, Crocker
♥ Avklippta tights (under), H&M
♥ Boots med nitar, Sko punkten
♥ Väska, Second hand
♥ Fjäderörhängen (syns dåligt på bilden), Ur och Penn
♥ Nitarmband, Lindex 

I väntan på Coldplay

Igår var konserten och det var grymt! Flera tusen människor på ett och samma ställe. Vi köade i flera timmar men när vi väl kom in höll jag på att få panik inne i klungan, lilla korta jag skulle ju inte se någonting och det var sjukt varmt. Men så helt plötlsligt släpper dom upp där framme och vi springer framåt och hamnar nästan längst fram. Helt Perfekt!


Hemmafix

Fixet här hemma fortsätter. Häromdagen bestämde jag mig för att göra om min lilla röda pall. Eftersom jag har vita tapeter och har svarta tillbehör i rummet så ville jag göra den färgsprakande pallen svart såklart. Gick ner till sumpan och handlade tyg och sen vare bara att nita fast.




Vad tycks?

Coldplay på stadion


Vi har väntat i snart ett år nu. Ståplats längst fram. Det här kommer bli grymt.
Såfort regnet avtar åker vi in för att köa.
Vi ses där!

Accesoarer inför hösten


Om jag känner mig själv rätt blir det mycket svart i alla dess former och material i höst. Vad passar då inte bättre än en liten accesoar som kan lyfta upp outfiten. Leopardmönstrat gillas fortfarande och dom här örhängen kommer passa perfekt.

Kommer från Lindex. Pris? 49:-



Nitarmband vill jag bara ha mer av. Mitt
andra nitarmband är lite bredare och med lite större nitar. Det här armbandet går dock att vira två varv och är då helt annorlunda såklart ;)

Kommer även det från Lindex. Pris? 59:-

Nytt till köket


Stolar i svart skinn och ek. Hur fint som helst. Har länge velat att vi skulle slå till på dom här stolarna med tillhörande bord och nu är dom äntligen beställda. Kommer bli perfekt att ha i "matsalen" eller rättare sakt matrummet. I köket har vi nu fått in nytt kök med barbord att äta vid.

Vad har ni för stil och möbler i era kök? :)


Hiss eller diss?

Gillar ni min outfit? Rösta gärna på dagensoutfit.feber.se



090819


Riktigt vackert och lugnt var det i marabouparken idag. Tror många har börjat jobba annars brukar det ju vara proppat med folk sånna här dagar

 
Mamma köpte glass i kiosken            Så satte vi oss och glassa i solen



♥ Solbrillor, accent
♥ Blommig klänning, Lindex
♥ Smalt nitskärp, Gina tricot (syns inte så bra på bilden)
♥ Axelremsväska, Second hand
♥ Tygskor, Vagabond

Promenad

Go morgon alla söta läsare!
Vilken härlig dag, solen skiner och inte ett moln syns på himlen. Ska jobba kväll senare men tänkte därinnan ta en promenad till marabouparken med mamma.


Marabouparken...


... Sveriges finaste park


Trevlig lillördag på er! :)


Stickat

Koftor och stickat hör hösten till. Storfavoriten faktiskt, så mysigt. Så jag känner nog inte mig själv helt fel om jag redan nu börjar införskaffa lite stickat till höstgarderoben. Den här kommer från Gina tricot och är sådär perfekt oversize och löststickad. Finns i nästan alla färger. Grått är favorit


Hösten är ...

... påväg. Det är iaf något man tror när man ser skorna som är på ingång. Jag måste bara säga att hösten är den härligaste säsongen när det gäller skor och kläder. Så mycket nytt, fräsht, mysigt och läckra plagg. Är det inte roligt? :)


Dom här gobitarna finns nu hos Din sko, åh vad det kliar i fingrarna!

090817



Måndag.. Brukar vara en ganska seg dag, starten på veckan, långt kvar till helgen. Men jag har hunnit med rätt mycket, jobbat, skruvat upp gardinstång köpt nya gardiner, tvättat, umgåts med Emma och dessutom är jag ledig imorgon så då känns det mycket lättare. Ska snart hoppa in i duschen, göra mig lite fräsh, måla om naglarna, jah ni vet. Pyssla om sig själv lite.

Tid är tusan värdefullt, känns som man inte hinner med något alls längre. Mycket kvar i lägenheten att göra, kanske det som tynger lite också. Dock börjar mitt rum arta sig, så snart blir det till att visa upp det för er :)
Nu ska jag käka lite god ostkaka,


natti natti på er!


färgglatt under

Under sommaren har jag verkligen fastnat för korallfärgat. Så när jag hittade dom här trosorna på REA så tog jag dom direkt. Gulligt med leopardkanten också.


Båda kommer från Gina tricot

Kom hem till mig!

Zipper Platform 13 cm Shoes
Funderar starkt på att klicka hem dom här skönheterna i mocka dessutom! Har ju inga partyklackisar i mocka (försöker alltid hitta anledningar) dom finns dessutom i en väldigt fin beige färg, och det är kanske dags att satsa på en ny färgskala. Varför måste alltid svart vara så jävlans snyggt?

599 kr är ganska så saftigt för mig just nu.. ett tag kvar till löning dessutom, men vill ni veta en sak, dom är på REA kostade ju egentligen 1199. då är kanske inte 500 så farligt .....oj, 600 mena jag

härliga tjejor

Fredagen var party och humöret på topp!
Jag blir alldeles glad inombords när jag tänker på alla mina gamla vänner och nya som var med och dansa och umgicks natten lång, känn er träffade!


fördrinkar hemma hos Emmy på kungsholmen


Redo att styra fötterna mot Collage


Blondiesarna på jobbet (okej det finns några fler ;)


Jag och finaste födelsedagsbarnet <3


trion


Just dance...


...dance dance dance!

Baksmällan

Hellu cuties!

Har jobbat hela helgen lång och därimellan varit ute. Igår efter stängningen blev det hem till Emil då jag skulle upp och jobba morgongen därpå igen. Vi såg filmen Baksmällan och jag måste bara säga, fan va jag garva. Helt ironisk och komisk filmen egenom. Dom flest har nog redan sett den, men annars, tips!


Outfit 090814


Igår slog jag klackarna i taket i denna outfit

♥ Fjäderörhängen, Ur och Penn
♥ Volangklänning, H&M Exclusive
♥ Nitarmband, Lindex
♥ Kuvertväska, Gina tricot
♥ Klackar, Din sko
♥ Drink, Emmys special ;)
♥ + Oversize kavaj, H&M trend

girls night out

Igår blev det utgång efter jobbet. Slutade halv tio och gick därefter hem till Emmy för att föra lite. Väldigt mysig liten lägenhet hon och pojken har. Vin och drinkar blev det, vi drog senare vidare för att möta upp födelsedagsbarnet Jennifer på Collage och säkert tiotal tjejer till. Hur roligt som helst! Har verkligen saknat min jennifer. Later drog jag Emmy och Emma (ica girlsen) vidare för att möta upp några till från ny ICA gänget på magenta. Det är rätt kul endå, hur man på så kort tid lärt känna så många på nya jobbet, jag gillar gänget och stämningen som fan!



Lyckad kväll med andra ord, och vi tog endel pics dessutom, men glömde kameran i Emmys väska.
Outfit kommer senare. Nu måste jag kurera mig så jag orkar jobba ikväll.

kram mina vänner!

miss you


Det var ett tag sen nu. Jag fyllde 20, nu fyller du 21. Saknar er babes.
Tiden går alltför fort. Ikväll kör vi Jennifer!


Favoriten

Har ju helt glömt att visa för er. En försenad 20-års present damp ner i brevlådan för någon vecka sen, eller rättare sakt en avi från Smartasaker.se Har ni shoppat där förut? Dom har endel riktigt roliga grejjer såg jag när jag spanade in hemsidan. Hur som helst innehöll paketet den här såkalade "Knäbrickan" Hur perfekt som helst!

  • När du vill äta i sängen eller soffan
  • För laptoppen i knät eller sängen


  •  

    Och eftersom jag ständigt sitter med laptopen i sängen eller soffan så var ju den här perfekt! Jag pajjar inte skärmen så den ligger snett eller liknande och dessutom leder den bort värmen och strålningen så den inte kommer ner i benen. Att jag också använt den till att käka lite framför tvn med är väl en annan sak.

    Men til alla er som använder laptop, stort tips! :)


    Konstig natt

    Har ni varit med om att när klockan ringer och man ska gå upp så känns det som man redan är vaken, som man varit vaken hela natten. Man kan inte riktigt fokusera på om det är verklighet eller om man drömmer att klockan ringer. En sådan natt har jag haft, med massa konstiga drömmar. När jag drömmer konstigt får jag alltid som en klump i magen när jag vaknar. Inte roligt. Jag saknar mina små pluttar, kusinerna. När man är med dom är det bara lek och gullegull som regerar inte massa tankar och funderingar. Visst måste det varit rätt skönt att vara barn endå?


    Påväg till Junibacken med världens goaste pojke

    Trött..

    ... är vad man är. Emil ligger och kollar fotbollen på tv, Sverige Finland som är på råsunda några hundra meter härifrån. Själv kollar jag bloggar, spanar lite inspiration, men det känns rätt dött på den fronten idag, är väll för trött som sakt. En lång dag på jobbet med sjukt mycket kunder, ni skulle sett när man kom på morgonen utanför, såg ut som flera tusen som skulle på en konsert eller något, inte in och handla på en stormarknad. Lyckad dag blev det iaf med nöjda kunder och många leenden.


    Måste även passa på att säga grattis till fina fina Jennifer som fyller 21 år idag. Stora flickan! På fredag ska du firas så det skriker om det! Puss på dej vännen


     


    Premiär Ica maxi Lindhagen

    Idag mina vänner slår vi upp portarna på mitt jobb kl 11.00. Ni är jättevälkomna till Kungsholmen och handla tycker jag. Kommer säkert vara grymt mycket folk och man är lite smånervis att sätta sig i kassan sådär första gången och ta emot tusentals kunder som storhandlar. Även om mycket är likt mitt gamla lilla ICA så är det ju lite skillnad med att lära sig en kod på 7 olika sorters bananer istället för 1. Ja ni fattar. Ni som vill komma till kungsholmen och handla, och kanske hälsa lite på mig, så vore det jättekul  tycker jag. T-bana stadshagen . Och nu när jag endå gör reklam här så kan jag ju säga 50 första kunderna får en mobil, minilaptop finns att köpa för 2500 kr. Bananer as biliigt, pasta 1 kr osv.



    Nu kilar jag iväg till jobbet, vi ses där!

    090811


    Välkomna in i röran säger jag bara, påsar, kassar och flyttkartonger (fortfarande) överallt. Syster knäppte av några bilder på mig innan jag nu ska skynda till tunnelbanan. Jobb står på schemat idag.

    ♥ Stickad oversize tröja, Gina tricot
    ♥ Tights med nitar, H&M
    ♥ Lackväska, Second hand
    ♥ Tygskor, Ellos.se

    Trevlig tisdag på er!

    Nitad och Kedjad



    Ni alla vet nog vid det här laget att tights är min grej. Jag bara älskar det, skönaste modet ever och dessutom jäkligt snyggt enligt min mening. Är så lätta att klä upp men även använda till vardags. Nu finns inte bara vanliga och lackiga i min garderob utan även dessa, ett par med nitar och ett par med dragkedja nertill. Det är detaljen som gör det.

    Änvänder ni mycket tights eller vilken är eran favoritbyxa?

    Markerade axlar


    Bild: mode.feber.se

    Att vi kommer se mycket markerade axlar i höst är det nog ingen som missat. Inte heller axelvaddarna som synts hela våren och sommaren på våra kavajer, det är snyggt, oversizat och speglar 80-tal. Men vad tycker ni egentligen om dom riktigt markerade axlarna, dom som inte bara är lite puffiga utan verkligen raka och markerade.

    bilden ovan tycker jag det är läckert, men jag har sett ännu "hårdare".

     Vad säger ni, kommer ni satsa på markerade axlar i höst?

    påfyllning i garderoben

    Lite nyheter i garderoben i form av basplagg är aldrig fel. Dom här tre kommer från Gina tricot varav franstoppen är köpt på REA. Billigt billigt är det med Ginas basplagg, plus för det!


    Helgen är inte slut än

    Nu är vi hemma i stugan igen efter ett par sköna timmar nere vid havet. Ikväll åker vi hem och imorn är det tillbaka till jobb igen, inget jag vill tänka på nu, men endå förstör man nästan alltid sista dagen på helgen, söndagen alltså med att tänka på morgondagen. Nu blir det iaf lunch här, grillade majskolvar bland annat, mumsigt


    För er killar i höst


    Bild lånad av Karoline

    Jag bloggar sällan om killmode men bilden till höger här var tusan en riktigt läcker outfit så kunde inte låta bli . Bilden är från Jean//phillips senaste visning och om alla killar skulle gå klädda såhär så skulle världen se väldans snygg ut tycker jag. Hur som helst verkar det bli mode även för killar nu i höst med hårbandet/panbandet. Jag vet inte riktigt vad jag tycker än, beror nog på från person till person isåfall. Emil använder det ofta för att få bort det långa håret på sommaren, kanske börjar du bli lite trendig gubben? ;)

    Sol och Bad ute på Torö

    Åh va härligt väder vi har, jag älskart. Igår åt vi kräftor som jag nämnde och idag har vi legat och stekt hela dagen nere vid klipporna, även badat ett flertal gånger. Snart ska vi cykla till Torö butik för att handla lite inför grillningen ikväll. Jag bara älskar skärgårdslivet


    Imorse vid frukosten såg en nyvaken Johanna ut såhär


    Smaskigt värre


    Den härliga uteplatsen med morgonsol


    Superhärligt


    Emmapemma, Johannapanna och Emeliepemelie

    Torö

    Nu har vi äntligen kommit fram till Torö, så mysigt. Som ni kanske märkt har jag fixat trådlöst internet nu, orkade inte vänta på min otekniska familj (jag själv inräknad) som borde koppla in internet hemma. Nu kan jag ju dessutom blogga överallt, toppen med andra ord. Snart ska vi sätta oss ute, dricka lite vin, äta kräftor och baugetter, underbart!


    Bild: Torö

    Tacobuffé på Solstugan

    Igår tog pappa med mig och syster till SolstuganKungsholmen, hur mysigt som helst, högst upp på berget med utsikt över vattnet och där åt vi Tacobuffé, kan inte bli bättre från ett par johannaögon. Är det bara jag kanske, men har bara jag totalt missat solstugan förut? Där kommer jag definitvt sätta mina fotavtryck flera gånger!


     


    Utsikt upp mot Solstugan



    I väntan på mat



     

     
    Tacobuffé                                                   Pappa och syster hugger in

     
    Sol vind och vatten                                  Härlig promenad på maten


    En solig helg i skärgården

    Det är precis vad jag behöver. Ögonlocken är tunga och huvudet trycker efter en lång jobbvecka. Jag är helt klart inte van och inne i rutinerna än. Vädret ser dock ut att bli toppen inför helgen som kommer spenderas med mina tjejor ute i skärgården. Hur underbart är inte det? Både kräftor och grillning står på schemat. Sen massor av sol och bad också.




    Jag måste verkligen rekomendera den här vädersidan. Har hört från många att den är väldigt påltilig och man kan se vädret timme för timme. Det är en norsk sida som du hittar
    här


    Nu blir det jobb för min del, trevlig fredag på er!

    Tips på Lack!

    Mitt favoritlack just nu är utan tvekan ett ljusaktigt korallfärgat från Mavala.
    Jag bara älskar färgen. Hong Kong var namnet.



    Grillkväll

    Hur mysigt är det inte en varm och jummen sommarkväll med grillning, god dricka och gott sällskap :) Det blev flintastek på grillen, mozarella sallad, tzatsiki och sen bacardi, smirnoff och lite shots senare på kvällen.
    Trots att jag har slut på min semester så njuter jag så gott det går av sommarkvällarna!

     

    Grillmästarn i högsta hugg!              Goaste drickan på sommaren är utan tvekan
                                                                 Aqua tini

     
    En riktigt lyckad mozarellasallad

     
    Efter några shots.....                          Blir man lite busig!


    Så skål på er! Imorgon är det fredag ;)

    H&M Favourites

    Hösten är snart på ingång och vad är inte roligare än att uppdatera höstgarderoben? Jag har spanat in höstsortimentet på H&M och detta är mina guldklimpar.


    090804


    Idag är jag ledig från jobbet, och vem tackar nej till det den här fina dagen :)

    ♥ Solbrillor, Accent
    ♥ Nitad tisha, H&M (NY!)
    ♥ Jeansshorts, fått av syrran
    ♥ Gladiatorsandaler, Ellos

    overkneestövlar

    En av dom hetaste trenderna inför höstsäsongen är helt klart den lårhöga stöveln. För mig är bara frågan. Hur får man den att se som snyggast ut? Allt för att undvika pretty vomen stilen, ja ni vet.. Hur som helst är det grymt snyggt och säkerligen varmt och skönt med höga stövlar. Kör man på platta stövlar så ser det ju genast lite enklare ut men om man nu vill ha den här klacken på dojjan. Vad är då snyggast? Kanske en lite bredare klack?

    Foto:
    Caroline kör på dessa från Zara, stiletter med andra ord, men på henne ser det som vanligt grymt snyggt ut.
    Mina stövlar i höst ska vara i mocka, det är ett som är säkert.
    Hur kommer era stövlar se ut i höst?

    Smyckesträd

     

    Det här fina (och välbehövliga) smyckesträdet fick följa med mig hem från Åhléns idag. Har tidigare i min gamla lägenhet hat krokar innanför garderobsdörren, men nu när jag kommer ha skjutdörrar så passar det sig inte. Tycker dessutom att trädet är väldigt fint i sig som inredningspryl också. Nu kanske det dock blev lite överlastat. Vet att det även förut funnits en hand i liknande stil men den fanns inte kvar.


    Finns i svart och vitt hos Åhléns
    Pris? 129kr


    Humor på Bioduken


    Har ni inte sett den? Gå och se den! I helgen var jag och Emma på premiären av Sommaren med Göran. När svenska humorfilmer är bra, då är dom riktigt bra. Att dessutom mina två favorithumorkillar är med i filmen gör den bara roligare. Man skrattar i stort sett hela tiden. Och vem gillar inte det? Tips till er!

    Efter i bloggvärlden

    Jag ligger efter i bloggvärlden, så är det bara att konstatera. Känns inte alls som jag hängt med på sistone. Att blondinbella blivit brunettbella fick min vän Emma, som sällan läser så mycket bloggar, medela mig. Tänka sig va. Jag läser inte Bellas blogg så ofta men jag tyckte faktiskt att den här nya looken passa henne ypperligt. Hon ser både smartare och äldre ut.


    Pluspoäng till brunettbella med andra ord.

    Kickoff på Maxi Lindhagen!

    Först innan jag börjar berätta om nya jobbet och kickoffen vi hade igår måste jag först bara säga, eftersom det verkar vara många som gillar att lägga sig i mitt privatliv på sistone. Mycket handlar kring mig och Emil, vad jag gör ute på kvällarna, vem jag är tillsammans med och inte osv. Jag och Emil har varit tillsammans i över två år, vi har haft det struligt en tid tidigare, med paus, därefter ett försök som senare ledde till ett kort break, ett avslut. Thats it. Ibland kan man behöva något sådant för att senare komma underfund med att man saknar varann. Vi vill finnas i varandras liv, vi har vi nog alltid velat det på ett eller annat vis, vi känner varandra utan och innan, som bästa vänner. Jag och Emil har en nära relation just nu. Vad som händer i framtiden får vi se men vi tycker hur som helst väldigt mycket om varandra och det är det som känns viktigast just nu. Så, färdigpratat? Nu vet ni lite om mitt privatliv så jag skulle föredra om folk inte la sina stora näsor i blöt och påstår vad jag känner och inte känner, gör och inte gör. Både jag och Emil kan faktiskt ta hand om oss själva och varandra, tro det eller ej.

    Tillbaka till det roliga, gårdagen. Vilket härligt gäng vi värkar vara alltså, mycket har kretasat kring nya jobbet på sistone och eftersom mitt nya internet inte kommit än så blir det lite tomt på bloggfronten, sorry guys. Hur som helst hade vi kickoff igår nere på ICAs huvudkontor här i Solna. Därefter drog en större del av gänget vidare till söder för att festa vidare, riktigt lyckad kväll! Måste också säga att det känns så himla roligt att ha kommit nära nya jobbarkompisar så fort. Som när jag, Emmy och Emma gick och pratade om allt mellan himmel och jord igår natt, att vi bara hade träffats för första gången några dagar tidigare under veckan kändes helt konstigt. Riktigt roligt iaf. Imorgon blir det jobb igen, plocka varor och fixa, sen får ni inte glömma att komma på öppningsdagen såklart, 12 aug! Glöm inte det nu allihopa ;)

    Kramar till er mina söta