Iris


Vad vore livet utan massa härlig musik, eller hur?

Sov gott mina läsare


Translation
What would life be without music?


Hemmakväll

Ikväll blir det till att vara hemma för min del. Rätt skönt, är ganska så slut efter träningspasset ikväll och sen ska jag även upp och jobba imorgon bitti. Så Idol står på schemat här näst där dom kör schlagertema!



Ha en trevlig fredagkväll alla söta!



Translation
Tonight I am going to look at Idol 2008!

Träningsoutfit

Nu blir det träning för min del, har fått med mig både Emma och Emelie så det blir great! Erkänn att det är lite hurtigt att träna på en fredagkväll? ;)



♥ Tröjja, Adidas
♥ (under) sport-bh, Stadium
♥ Byxor, H&M sport
♥ +
Danssneakers



Translation
Today I am going to train with Emma and Emelie.

Hanky panky lockalike



Dessa Hanky Panky liknande trosor från Gina tricot ser väldigt söta ut, och absolut bättre för plånboken! Har själv några par hanky pankys men att hosta upp 200 spänn för ett par trosor är väll kanske inte det roligaste.
 
Därför undrar jag om ni har testat dessa från Gina tricot, hur är dom i kvalitén?
 Är passformen lika bra som orginalen?



Translation
Have you tried this panties from Gina Tricot? In that case, tell me about it!

regnet ...

.. smattrar mot rutan. Tror det har regnat hela natten faktist? Jag hörde att det skulle komma snöblandat regn upp hit under morgonen, men kanske har vi missat det? eller så kom det inte. Igår var jag inte ute på hela dagen.. så för att kompensera det lite hade jag tänkt träna ikväll. Måste röra på mig känner jag, blir tokig annars. Tess sitter i mitt fönster och tittar ut. Man kan ju lugnt påstå att hon passar in i inredningen iaf! :)



Regnar det hos er också?


Translation
The weather is rainy.. How is it at your place?

Världens goaste ...

... Tacopaj!

Här har ni receptet alla ni som är sugna på den. Servera gärna med en god sallad till så blir det perfecto!


(På steg 1, sätt ugnen på 200 grader, under står det "blanda ihop mjukt margarin" och sen fortsätter det där uppe, "med torra ingredienser" osv.)


Blev lite suddigt nertill, men ska nog gå att läsa resten sen, smaklig måltid!



Translation
Here is the recipe if you want to do this delicious tacopie!

Haloween helg

I helgen är det ju haloween och även om det inte firas på något speciellt sätt för mig så är det mysigt när det kan lysa upp mörkret. Syster har gjort en jättefin pumpa som nu står och lyser i köket!



Translation
Look what my sister did today!  A pumpkin! :)

Jakten är över



Häromdagen när vi va på stinsen hittade jag som hastigast en franväska. Har ju letat som tusan efter en snygg än men alla har varit antingen för små eller på tok för stora och fyrkantiga. Den här hittade jag och Emelie när hon stod och provade jeans inne på Bikbok, den hängde i skyldockans hand, och nu hänger den i min! Sista exet, ibland ska man ha tur! (finare i verkligheten än på bild kan jag lova!)


Translation
I bought this bag today, it's from BikBok.  Do you like it? :)

Loréal telescopic mascara


I
goodiebagen igår låg den här mascaran från Loréal. Jag har själv aldrig testat den förut så det ska bli spännande. Enligt endel recensioner som jag läst ska den vara bra. Men vem vet.

Har ni använt den här mascaran, vad tyckte ni? :)


Translation
This mascara was in the goodiebag we got from Mango. Do you know if it's good?


Missa inte

Hej på er!
Just nu sitter jag och jobbar på min första artikel till
modelejon.com, ni får inte missa, 3 november kör vi igång! Nära nu. Hörde att några av er ville ha receptet mammas tacopaj vi åt förra helgen, så hade tänkt lägga upp det för er som vill göra den nu i helgen kanske. Tänkte också visa upp lite shopping som jag tror ni inte sett. Så lite gobitar blir det alltså under dagen.

Vad ska ni göra idag? :)



Translation
Don't forget to look at my second blog at Modefeber.com on monday.

Mango

Nyss hemkommen från staden, åkte in direkt efter jobbet, därför ni inte hört av mig så mycket idag. Den här bloggen börjar bli till ett riktigt beroende för mig känner jag, det första jag gör när jag kommer hem och det sista jag gör innan jag går är att blogga. haha.

Hur som helst hade Cosmopolitan en helkväll på Mangobutiken, som jag och Emelie var på. När man gick därifrån fick man en liten mini-goodiebag med Cosmopolitantidning, mascara och ett halsband. Det hände dock något ganska tragiskt inne i butiken, jag blev kär i ett par skor, och dom här var verkligen speciella. Jag såg hur mycket Emelie ville jag skulle ha dom, men hon sa tvärt emot (för att hon hade lovat min mamma att hålla koll på mig gällande skoköp!) Jag tror jag ångrar mej. Speciellt när Tobias kallade mej snål som inte köpte dom. Ska han säga? Dom var ju totalt opraktiska, alldeles för många cm (eller ska jag säga dm!) för att kunna parta i och alldeles för kalla för årstiden och för dyra och.... helt underbara helt enkelt. Med platå! Som faktist är rätt bekvämt, eller hur?


mini-goodiebagen



Förbjuden kärlek



 

Translation

Mango had a customernight today and I found those beautiful shoes. I wanted to buy them but they were too expensive and a little bit too high. Oh i love them!


 


Black



♥ Kofta, Lindex
♥ (under) Bastop, Gina tricot
♥ Strumpisar, H&M
♥ Boots, Din sko
♥ Pärlhalsband, Guld fynd

En liten bit av paris

Min söta vänn Emelie har varit i Paris ( jag vill också!) och häromdagen gav hon mig ett par silverörhängen som hon hade köpt där. Invigde dom igår, jättefina!




Translation
My friend Emelie bought this earrings to me in Paris, I like them.

Vanilj

Syster bakade vaniljbullar idag, så himlans gott. Sällan jag äter bullar men när det är vanilj och nybakta då kan man faktist inte hålla sig ifrån! Jag och Emil satt och gotta oss ett bra tag. mums!






Låt den rätte komma in


Lite oväntat sådär så gick jag och Emil på Bio (jag kan bli tokig ibland av att bara sitta hemma sånna här gråa dagar). Så varför inte gå på Bio på en tisdag egentligen? Vi jobbar nästan varje helg båda två, så man får ta vara på dom lediga dagarna. Dock var kanske inte filmvalet det bästa. Jag gillar svensk film mycket men det här var nog lite för äcklig för min smak om inte även sorglig.

Har någon av er sett den? Vad tyckte ni?

Tisdagens!



♥  Kofta, Gina tricot
♥  Tshirt-klänning, Gina tricot
♥  Strumpisar, H&M
♥  Skinnstövlar, Din sko

Flickavdelningen

Har Shoppat en så mysig kofta på lindex barnavdelning, inte ofta man äns kollar där. Men lindex har blivit bättre, även på barnsidan. Den här koftan är i lång modell (över rumpan ungefär), lätt utställd och med söta klädda knappar. Kostar 199:- ordinarie pris (men hade rabattcheck på 30%)



(Den är svart, men fick ljusa upp den för att kunna visa detaljerna)


Inspiration tack!

Idag känner jag inte så mycket inspiration alls. Vädret är grått, älskling skulle säkert sova hela dagen om han fick och jag sitter fortfarande i pyjamasen. Något i den här stilen skulle jag gärna klä på mig idag, kavajen från Monki är klockren och skorna från H&M hann jag inte äns råffa åt mig trots att jag var på hugget så länge... Aja, dom finns ju kvar på bild iaf!


btw, kan ni gissa vilken storlek det var på dom? 40! Och jag har vanligvis storlek 36 haha... Men på bild blev det bra, riktigt jävla bra! Vill plåtas igen... älskade det.

Julstjärna


Den här julstjärnan fick följa med mig hem idag. Den är vit och stilren, med en snygg fot i rostfritt stål och trä. Gillar den skarpt. Det smarta med den var även att man fick med en vanlig skärm i naturvitt med lite oval form (fanns ingen bild på denna), så man efter julen kan byta ut den och fortfarande ha kvar den. Perfekt! Och vet ni vad som var ännu bättre, priset dom har just nu 98:-!

Ni hittar den hos Clas Ohlson

Måndag 27/10



♥  Bastop, Gina tricot
♥  Kofta, Bik bok
♥  Skinnjacka, Ellos
♥  Strumpisar, H&M
♥  Skoletter, Din sko
♥  Skinnväska, Indiska

Shopping


Nu blir det shopping, eller åtminstone kolla shopping. Jag ska försöka hålla i mina pengar då jag faktist shoppade lite i stan igår, visar er när jag kommer hem!

Ha en bra dag alla söta!

Idag

Humör: Pigg!

Gjort: Ätit frukost, knäppt på datorn.
Planer: Till stinsen (shoppingcentrum) med mamma, syster, farmor och Emelie! (hur kan man inte känna sig pigg inför det?)
Ser på: Skärmen och hoppar mellan mitt inlägg och andra bloggar.
Lyssnar på: Tvn som står på i bakgrunden..
Läser: Bloggar!
Dricker: Rött té

Äter: Fullkornsbröd med ost, fil med müsli.
Bästa: Jag har planer för dagen! Stinsen runt 12, Emma kommer hit efter jobbet vid 5-6, älsk kommer och sover hos mig efter sitt jobb fram mot 12 (jag vet, sent! Men vi träffas ju iaf :)
Sämsta: Jag gillar bara att tvätta håret på kvällarna, så jag borde gjort det igår, känner mig som en risbuske i huvet  just nu. (i-landsproblem jag vet)
Barn: No children.
Väder: Tänkte precis skriva grått men nu titta solen fram, härligt!


Veckans outfits!

1.    2.  3.  4.   5.


Vilken outfit föredrar du? :)

söndag 26/10



♥  Klänning, gina tricot
♥ Strumpisar, Kappahl
♥ Knästrumpor, Åhléns
♥ Skinnstövlar, Din sko
♥ Päls, H&M

Modelejon.com

Ni kanske har läst om det på andra bloggar? Vad vet jag. Men nu tänkte jag iaf berätta om det här. Den 3 november kör jag och ett gäng tjejer till igång på Modelejon.com. Hur det kommer sig att jag ska vara med på detta och blogga därifrån var helt enkelt så att jag blev tillfrågad av killen som ligger bakom sidan, och jag hoppas på att det kommer bli grymt och att ni följer med mej där också! För självklart kommer min egna privata blogg (http://johannagelinder.se) finnas kvar! Så vill ni ha ännu mer av mig, så följ med!


Rosa bandet kampanj


Genom att klicka på bilden så går 1kr  till Rosa Bandet- kampanjen, klicka på!

Party party!


rolig kväll igår alltså, vet att jag nämnde det förut, men den var toppen! (att jag skulle jobba klockan 12 idag var en annan femma).
Längesen jag och Emma var ute ihop också, det borde vi vara oftare! Emma stog för fotandet igår, vilket annars jag brukar behöva göra om man ska få några roliga bilder att kolla på dagen efter. Men icke då, allt blev perrfa och tobias bjöd på drickat, vad ska man säga?
 Underbara vänner man har! haha



on the train


Vänskap!


Några boys..


..Och här några till


Världens finaste Emma!


Jag verkade ha något viktigt att säga, och en trogen lyssnare


Coolingarna själva, Claes och jag


Röda naglar och röd ros, vackert!


Några var aningen packade vid slutet av kvällen, men humöret var på topp!

I love my new jacket

Igår blev det efter många om och men utgång iaf, tobbe lura med oss till en krog i hans trakter och tusan vilken kul kväll det blev, kan man ha några bättre vänner än Emma och Tobias? Antagligen inte.

I detta dansade jag runt denna gång!




♥ Päls, H&M
♥ Klänning i siden och tyll, Gina tricot
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Sandalpumps, Laredoute.se
♥ Kuvertväska, Second hand
♥ Silvdermedaljon
♥ Röda naglar, Mavalas Las vegas

caroline så fin


Åh, det här är verkligen en outfit i min smak helt egenom! 
Kort midjehög kjol (som jag bär nästan dagligen under alla mina plagg!).
Och stor mysig kofta, till snygga skor, svarta strumpbyxor och i det här fallet en läcker YSL tishaa!

Today's (again!)




Såhär mycket snyggare blev outiften när pälsjackan åkte på. Gillar den starkt! Jag och älsk knatade ner till farmor och farfar och blev bjudna på hundra sorters kakor och cider. Ibland är det skönt att få känna sig som ett litet barn.

Today's



♥ Tisha,Gina tricot (NY!)
♥ Svart kjol, H&M
♥ Strumpisar, Kappahl
♥ Skoletter, Sko punkten
♥ Silvermedaljong, studentpresent

The new york girl



Har precis kollat på Sex and the City filmen med älsk och Mamma (som inte hade sett den, hallå, skandal!) Självklart såg jag den på premiären och jag och mamma har redan beställt hem filmen för längeseden (dock inte fått den än), så kunde ju inte låta bli att hyra filmen när jag gick från jobbet. 19kr är en struntsumma för en så pass bra film som denna. Jag älskar den, den framkallar leenden, kärlek och tårar. Jag älskar den, en film att känna igen sig i helt enkelt. (råka visst skriva älskar den två ggr inom två meningar)
Men vet ni vad som är ännu bättre, det känns som en härlig fredag kväll just nu, och det är bara torsdag! :)

Tacopaj



Mammas tacopaj är mums, och när jag kom hem efter jobbet mötte jag upp Emil och sen åt vi Tacopaj, tände ljus och bara hade det mysigt!

look into my big blue eyes


Tror aldrig jag visat den här bilden för er, är egentligen mer en makebild till hon som sminka mig men jag tycker den är fin, gillar håret. (väx ut nudå!)

Vi kan kalla det nödvändigheter

Okej, jag har shoppat lite, men den här gången var det faktist något jag letat efter riktigt länge men som jag tykker är så svårt att hitta (kanske för att det inte är min största prio i shoppingväg direkt), nämligen träningskläder. Ett par träningsbyxor hittade jag på H&M för 149:-  och med klubbrabbaten blev det lite billigare. Ett trepack med hotpants fick även följa med i vanliga basfärger. Sen köpte jag även en enkel baströjja från Gina tricot som Caroline tipsade om på modefeber. Mer basplagg till min garderob tack! 


Tishaa, 129:-, Gina tricot. 
Hotpants, 69:-, H&M  
Träningsbyxor, 149:-, H&M



lillördag

Bland det skönaste jag vet en ledig dag är att vakna upp i hyfsad tid. Ha något förbestämt att göra under dagen, och som i det här fallet äta god lunch med en vänn och verkligen ta vara på dagarna. Då mår jag som bäst! Att sitta hemma och till slut deppa ner sig har jag fattat inte är min grejj. Jag vill ha liv och rörelse i mitt liv. Gärna fullspäckat schema så man kan få komma hem, pusta ut och känna fan va skönt att vara hemma efter en toppendag.

Det blev en god salladstallrik för min del, och jag valde massa fetaost, kyckling, sallad och lite pasta i botten. För att inte glömma så var det Jennifer som sällskapade mig, var längesen vi sågs nu. Skratt och leenden blir alltid summan när vi umgås, och det gillar jag.



Dagens outfit



♥ Kofta, Indiska
♥ (under) Fodralklänning, American Apparel
♥ Strumpisar, Kappahl
♥ Boots, Din sko

Pälsjacka

Ni var dåliga på att gissa på inlägget nedan, om vad som för pälsigt hade flyttat hem till mig. Vad har hänt med era kommentarer på sistone? Där gapar det ganska tomt, ge mig respons söta ni!

Det blev en pälsjacka iaf, skare va ,så skare vara en inte alltför dyr, säsongsvara anar jag på pälsen. Jackan kommer från H&M divided, kostade 398:- men med H&Ms klubbrabatt blev det 350 ungefär, inte illa för en jacka eller hur?


Så vad tycker ni, bra köp?

Stella och Sebastian

Jag måste faktist ta och tipsa om en bok som jag läste ut häromkvällen. Jag har mina perioder när det gäller läsandet, men när jag väl gör det så vet jag att jag sover mycket bättre än att ligga och grubbla eller kolla på tråkiga tvprogram natten lång.


Stella och Sebastian har varit ett par i åratal. De är det perfekta paret, som gjorda för varandra. Tror de i alla fall. När det blir tal som husköp och förlovning börjar Sebastian komma med en massa skumma bortförklaringar. Och mitt i allt trampar Stella snett på skivbolaget där hon jobbar. På en fest "råkar" hon vara otrogen med en artist som hon har hand om... Hoppsan - både privat och professionellt.

Stella flyttar ut och återupptar livet som singel i storstan. Hon hänger med sina vänner på barerna runt Stureplan i Stockholm och fortsätter sin tacksamt okomplicerade romans. Trots snedsteget är hon och Sebastian dessutom fortfarande bästa vänner. Baksmällorna är många, men Stella njuter av la dolce vita.

Men så händer det oundvikliga: Sebastian träffar Anna och känner sig redo att inleda en seriös relation. Stella reagerar inte riktigt som Sebastian hade trott. Och för den delen reagerar Stella inte riktigt som hon själv hade trott heller...



Ja köpte faktist boken genom CDON.com för 1kr! Var något erbjudande dom hade, och jag gillar extra mycket att den utspelar sig i stockholm, läs den!

Träning!

Ikväll blev det träning med Emma, step up körde vi. Och jag måste bara säga, tusan va dåligt tränad jag är konditionsmässigt. Dansen är långt ifrån tillräcklig på det planet.  Nu blir det skärpning för min del!



Vad tränar ni? :)

Tisdag 21/10



♥ Stickad oversize tröja, Gina tricot
♥ (under) Fodralklänning, American Apparel
♥ Strumpisar, Kappahl

Veckans outfits!

När jag kom hem i söndags så hade jag helt glömt bort att jag brukar publicera veckans outfits, men bättre sent än aldrig. Här kommer dom.

1.
    2.  3.   4.

Vilken är din favorit? :)

Något luddigt...

... är defenitivt ett måste i garderoben i höst, jag har övervägt mellan pälskragar, jackor och liknande och eftersom det känns att det är lite som en säsongsvara (men vem vet), så får det inte tömma plånboken alltför mycket.

Igår när vi var en sväng på stan jag och Emil så provade vi även pälsmössor. Ingen jättehit på mig dock, men visst är det mysigt med det där mjuka luddiga.. Hur som helst blev det ingen mössa för min del, utan något annat, kan ni gissa?




Sushi, mongolisk och asiatisk

Ibland måste man faktist få lyxa till sig lite  i vardagen.
Speciellt när det är måndag och nystart på veckan. Älskling följde med mig in till stan och städade (mitt andra extrajobb, hos pappas företag nivet) och det är väll kanske inte det roligaste. Men efteråt innan min dansträning så gick vi och åt på restaurang, buffé.

När det är buffé äter man verkligen för mycket, men jag kan ju inte låta bli, gourmeunge som jag alltid kallats. Sushin där är hur god som helst, och ni som känner mig vet ju att jag älskar mongoliskt också! Det var mumsigt som sakt, och att sen dra vidare och träna bort maten är ju inte heller helt fel!..


smarrig sushi


Min efterätt består självklart mest av frukt


Och Emils av glass i stora lass! :)


För er som undrar så ligger Restaurangen på Odenplan och har ni inte prövat den, så gör det! Verkligen prisvärd mat också!





20 Oktober


 
Måste bara säga till er att när min dator krashade med alla filer och program så försvann även mitt kära photoshop som jag använder dagligen till bloggen. Nu har jag istället på min stationära kört med en demo som räckte i 30 dagar. Den har gått ut nu! (gaaah!) Så bilderna kan varken klippas eller ändras i kontrasterna nu. Så hela fula omgivningen kommer med på varje bild jag kommer att lägga upp. Ska försöka få tag i något nytt photoshop på något sätt, vet bara inte hur...

Hur som helst är det såhär jag är klädd idag

♥ Halsduk, Bik bok (från goodiebagen)
♥ Linne, H&M
♥ Kofta, Bik bok
♥ Jeans, Dr denim
♥ Boots, Din sko
♥ Amulett i silver, studentpresent

Hösten i bilder

Passade på att fota lite när jag och mamma var ute på promenad på landet. Hösten är inte min favoritårstid egentligen, kanske beror det på att det blir snabbt så kallt, att man lätt känner sig deppig och sånna saker men utåt sett, och framförallt i bilder nu då, så är den jävligt vacker!


















Translation

The autumn is really beautiful, look at this pictures from today..

In her shoes

Nu blir det jag som agerar tv tablå igen (ibland känner jag mig faktist som en!) Men jag måste bara tipsa om den här filmen som går ikväll på 3an 21.00, I Hennes Skor, med Cameron Diaz i huvudrollen. Var verkligen längesen jag såg den men den är definitivt värd att se igen! Jag som skoälskare kan heller inte låta bli att bli lite avis när skogarderoben öppnas, ge mig!




Translation
It was a long time since I saw this movie but it's really good.

Gossip Girl

Kom hem precis lagom till Gossip Girl, så nu blir det tv för hela slanten.
 Ni kollar också va?



Translation
Do you look at Gossip girl?

Söndag 19/10

Man märker verkligen hur statistiken här i bloggen sjunker när jag är borta.
Ganska logiskt iof men ikväll är jag hemma igen och då hoppas jag
ni hittar tillbaka hit igen! haha. Nojjig jag är va?
Känner mig nästan handikappad utan bloggen såhär.
Jag är verkligen ingen landettjej
som kan åka iväg slappna av och bara vara. haha.
Hur som helst har jag en grejj att berätta för er nu i veckan! 
Ha en trevlig söndag nu alla!

Kramar



Translation
I can see that my readers disappears when I'm in the country, but to be honest, I'm not a countrygal.

Värt att nämnas

Ibland blir man bara så glad, speciellt av att läsa sånt här. Då spelar det faktist ingen roll om man vinner eller ej utan att man bara har några med sig som hejjar på än och gillar det jag gör, glädjer mej något otroligt!
Tack söta Nathalie!



Translation
Thank you Nathalie!




Landet

Nu åker jag upp till landet, träffa mina små söta kusiner på 3 och 1 år och bara ta det lugnt. Kommer hem på söndag, så blir en kort vistelse. Uppdaterar såklart lite endå, kan inte hålla mig borta från bloggen sörrni ;)

kramar!


Translation
I am going to the country now, I will be back in a couple of days.

Bloggalan i bilder

 


Jag och gulliga
Akiire hade sällskap till galan .



Här nedan följer massa prisutdelnings och vimmelbilder!































Blev hämtad efter galan av söta Tobias,
som tog mej och min tunga
goodiebag hem!




Translation

Here is some pictures from Veckorevyn blog awards..


Tack Veckorevyn!



Goodiebagen innehöll detta:

- Volym hårspray från Schwarzkopf
- Svart halsduk med luva, Bik bok (jättefin!)
- Randig halsduk från Accent
- Filmen Step up 2
- Termos Mugg
- Extra delight
- Försvarets hudsalva (rosa bandet)
- Fyra parfymer av Date
- Bodylotion från Dove
- Mascara från Maybeline
- Boken Fantomerna av Klas Östergren
- En Singel
- Fotfilar från Bianco
- Almanacka
- Smoothing cream från Schwarzkopf
- Hairspa  crememask från Seah



Translation
This is the goodie bag, thank you Veckorevyn!

Goodiebagen



Nyss hemkommen från Veckorevyns blog award, blev hämtad som tur var för att bära hem den här tunga påsen hade inte varit något hit. Kommer berätta och visa bilder från kvällen, imorgon och självklart innehållet i goodiebagen! Fanns en heldel bra grejjer hörreni, överst ligger iaf en svart jättefin halsduk från Bikbok!

så imorgon blir det mycket uppdatering,
sov gott söta ni och tack för alla fina kommentarer på min galaoutfit,
ni är så goa!

kramar!



Translation
Thank you for all the comments about my outfit, you make me so happy. This is the goodiebag..

Galaoutfit





Nu bär det av till Veckorevyns Blog Awards på Sturecompagniet,
wish me luck!



Translation
I'm off to the party!

Om några timmar....

.... är det blog Awards som gäller på sturecompagniet. Jag kommer bära detta och jag hade tänkt försöka hinna ta en outfitbild och lägga upp innan, blir ju faktist mycket roligare så för er! Än att få se den i efterhand. Här är iaf en liten tjuvtitt över vad som ska bäras under kvällen...





Translation
This is what I'm going to wear tonight..

Andra hand



När jag slog till på
denna tröjjan till Emil så köpte jag även den här västen för en billig peng (30 kr närmare bestämt). Den är från märket bläck som har herrkläder på MQ och den ser ut att vara helt ny. Hur kan man låta bli? Blir sådär snyggt oversizad på mig som jag vill ha det!


Translation
I bought this at a second hand shop, very cheap..

Blog Award

Imorgon är det Bloggalan som står på schemat och klänning är äntligen helt fixat. Har faktist inte varit ute och köpt någon utan lånat av en vänn. Den är hur fin som helst så jag tror det kommer bli bra. Blir nog ett par ganska vanliga klassiska pumps till, det gör sig bäst så. Och sen hade jag tänkt pärlörhängen och pärlhalsband, min lilla korta kavaj över och svarta strumpbyxor.

Såg även att en gästlista med
alla som kommer imorgon nu finns upplagd och det är faktist en heldel bloggar som jag inte läst, kul!, kanske hittar man några nya favoriter!





Translation
Tomorrow it is! You can see the guestlist here.

Kanebo - Total finish

Som ni säkert vet är jag inte den personen som lägger ner stora summor på smink men när Emelie rekomenderade detta foundationpuder och bad mig testa det (dom testsminkade mig med det på Åhléns), så kan jag inte förneka att mer lik en porslinshy kan man inte få. Jag har aldrig haft problemhy så därför har jag heller inte gillat att täcka över med foundation och liknande då det känns orent men med detta puder så känns det lättare att matta ut och man behöver inte heller så mycket. Har läst en heldell recensioner om det och folk verkar som helt galna över det. Även dom som haft problemhy innan med finnar och liknande sägs ha blivit bättre med just den här sorten.

Så nu när jag endå behövde nytt puder så slog jag till på Kanebos Total finish. 360:-Kicks, och känner jag mig själv rätt så kommer det räcka länge.


Någon av er som använder Kanebos total finish, vad tycker ni?



Translation
Today I bought this foundationpowder, Emelie told me about it and I can see that it's very popular.


Bonde söker fru



Bonde söker fru började ju förra veckan och det är ju verkligen kul att titta på sånna här program! Jag och Emma sitter bänkade och roligast att följa hitils är ju faktist bögen Peter! (som för övrigt är snyggast av dom medvarkande också)

Kollar ni? :)



Translation
Me and Emma like this programme, we are going to look at it tonight.

Säljes!


Min kompis Emma ska nu sälja sin peak jacka från förra säsongen (fattar inte varför då den är supersnygg!) Hade den varit en storlek mindre och i svart hade jag slagit till direkt.

Storleken är S
ord pris: 3799:-
Hon säljer den nu för 2500:- (på blocket och tradera inom kort)

Men om någon av er är intresserade så kan ju ni få lite förtur här! :)
Den är i jättebraskick och i färgen mörkbrun alltså.

Skriv en kommentar eller maila mig vid intresse.



Translation
Today you can buy Emmas jacket, send me an email if you are interested.

Today's



♥ Randig tröja, H&M
♥ Strumpisar, H&M
♥ Boots, Din sko
♥ Amulett, Studentpresent

Second hand

Att shoppa second hand är verkligen roligt när det blir bra. Denna ribbade farfarströjja köpte jag till Emil för inte alltför länge sen, märket Emilio och 30 spänn pejjade jag för den, ingenting.

Fräsht och snyggt basplagg!




Translation
I bought this for my baby at a second hand shop, very cheap! I like it very much.

desperate housewives

Att en ny säsong av desperate housewives hade börjat, hade jag helt missat. Så nu ligger jag nog lite efter. haha.

Jag och Emil struntade i bion och hyrde en film istället, köpte hem sushi till mig, pizza till han, färsk annanas lite mandariner o så självklart choklad!





Trevlig kväll på er sötisar!



Translation
I didn't know that Desperate Housewives had begun. I bought sushi for dinner today and my baby bought a pizza. We also bought chocolate and fruits, yummie!

Dagens outfit



♥ Grått baslinne, H&M
♥ Kofta, Bik bok
♥ Kjol, H&M
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Boots, Din sko

Stövlar..

... kan man aldrig ha för många av känner jag och just nu är jag mest sugen på ett par enkla, helsvarta med klack. Väldigt neutrala och gärna lite höga i skaftet.


Dessa från Sko punkten är inte långt ifrån dom jag letar efter, dock skulle gärna klacken få vara lite högre!



Enkel, snygg och funkar till det mesta!





Translation
I want this type of model but with a higher heel!





Lång morgon

Har blivit en lång morgon för mig och älskling, men ibland kanske det behövs också? Det är lite som min helg nu med tanke på hur mycket jag jobbade hella förra veckan och helgen. Emil är också ledig så vi tänkte hitta på något trevligt, men istället har vi bara slöat och myst här hemma. Vi funderar dock att gå på Bio ikväll, lite vardagslyx!

Har ni någon film att rekomendera? :) (har noll koll på vad som går just nu)


Transkation
Emil and I want to look at a good movie tonight, do you have a tip?


A lot like love

Älskar den här filmen, den är så fin.
Så jag och älsklingen ska ta och titta på den nu ikväll innan det blir sova.
För övrigt är jag alltid på topp på måndagkvällar efter dansen,
blir så tusans pigg och glad.

Nu filmmys!


A Lot Like Love



Translation
I love this movie, me and my baby are going to look at it tonight.


Ny vecka



♥ Jacka, Ellos
♥ Lila/vinröd tröja, Monki
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Boots, Din sko

Veckans!

1.   2.  3.  4.   5.

Ännu en vecka har gått och det här har jag bärt upp.
Vilken outfit gillar ni mest? :)
 


Translation
Which is your favourite?

En utekväll

Johanna x2 var i farten. Och när två små tjejer, blonda och med samma namn kommer till en redan rätt pågående fest så skapas det självklart förvirning hos andra om hur mycket dom har druckigt egentligen? Hej, Johanna, Hej hej, Johanna. haha. Hur som helst var Johannas kamera med så det blev lite lajbans bilder.



Pussar på fyllan förekommer alltid och har man inte pojken med sig får någon annan agera snuttegull (jag föreslår att man väljer en kompis!)


Vi och någon snubbe


skål skål!


Stenskärpta! då vi blev fotade på tåget. (fråga mig inte vem som agerade fotograf dock)


Men sen släpptes det till igen!


Några outfitposer kunde inte låtas bli att ta (ni anar säkert min skärpta blick, eller hur;)



Och fler blev det kan jag lova! haha


Johanna väntade in tåget sisodär som vanligt.


Sen kom vi på den briljanta idén att byta pjucks under kvällen, vi glömde dock att byta på båda fötterna. Vilket resulterade i en ännu vingligare promenad....


Att komma hem vid slutet av kvällen var inte att tala om (vi bor faktist nästan på landet) Så Johannas pojkvänn fick agera hotell.



Translation
Me and Johanna had really fun yesterday, we went at a party!





gårkvällens outfit


Blev lite impuslivt igår, när jag och johanna drog iväg och hamnade på fest. Detta fick åka på i farten och jag säger bara att när två Johannor sätter igång då kan det inte sluta annat än i party! Bilder från kvällken kommer troligtvis later.. om jag vågar. haha







Och såhär såg jag ut:
♥  Linne, H&M
♥  Flätat skärp
♥  Stickad väst, MQ
♥ Prickiga strumpisar, H&M
+
Boots, Din sko 








.

Utmanad

Min söta vänn Jennifer utmanade mig för några dagar sen att fylla i denna lista, och ni har även skrivit endel om att ni vill höra mer om mitt smink och liknande så det här kanske kan glädja några att läsa iaf, here we go!


Sminkar du dig varje dag? Oftast gör jag nog det, dock använder jag väldigt lite smink, mestadels maskara och eyeliner, ibland lite puder/rouge på kindbenen. Men en hemmasittardag är jag sminkfri

Hur mycket tid lägger du på att sminka dig till vardags?max 5 minuter

Hur mycket pengar lägger du på smink varje månad?
Oj, öhm. 0? När maskaran, pudret eller eyelinern tar slut så köper jag nytt, men sånt där brukar ju hålla rätt längre. Brukar försökta hitta nya favoriter oxå. Mascaror är verkligen svårast. Vilken är perfekt egentligen? Tips tas gärna emot!

Föredrar du budget eller lyx när det kommer till smink? Beror helt på vad det är, har köpt alltifrån budget till dyrare. Men jag föredrar nog budget då jag inte har hittat  min storfavorit än när det gälller smink. Men när man väll gör det, så kosta vad det kosta vill! Men ni känner ju mig, budgetshoppern! ;)

Vad använder du för smink till vardags? Just nu Maskara från loreal, double extansion men innan dess var det lancomes som gällde. Använder även solpuder från loreal i två olika toner och eyelinern kommer från H&M's egna märke. Har en foundation från Max factor, age renew men den åker oftast bara på när det blir utgång (gillar inte det där kletiga som läggs fast på huden, känns som man blir smutsig) Därför skulle jag nog hellre föredra en puderfoundation då det är så lätt att stryka på lite där det känns bra, har en på gång som kanske ska köpas i veckan....

Om du fick välja endast en produkt, vilken skulle det vara? Mascara! helt klart. Jag är så ljus i det mesta så färg på fransarna behövs!



Translation
I wear make up everyday but not so much of it, mascara, eyeliner and sometimes powder/rouge. It takes five minutes for me to apply it. I do not spend much money on make up, I buy new things when it's time to do that. Mascara is the most important thing in my make up bag.

Lördag 11/10



♥ Tröjja, H&M
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Boots, Din sko
♥ Silveramulett, studentpresent

work

time for work, have a nice day!

Kvällen i bilder

Blev en mysig kväll med tjejorna, åt massa gott, tacograttäng och sen frukter med vit smält choklad som efterrätt (kommer inte ihåg namnet på den). Sen blev det självklart Idol också och tjejsnack!











Translation
I had a cosy night with my girls, we ate good food and looked at Idol.

Finaly Friday



Inte lätt på morgonen när man har bråttom och tusen saker i huvudet. Men det här blir iaf dagens outfit och även kvällens. Efter jobbet blir det vidare till Frasse för tjejkväll!
För övrigt vet jag inte varför jag ser så bitter ut på bilderna. haha. Men ni får kolla på kläderna ist!

♥ volangtop, H&M trend
♥ pärlhalsband, mormors gamla
♥ pärlörhängen, guldfynd
♥ jeans, Bik bok
♥ boots, Din sko


Translation
I don't know why I look so angry/sad, but look at the clothes!

Bio

Nyss hemkommen från Bio med mammsen.
Jobbade till 6 ikväll sen åkte vi in till city.
Vi såg filmen Patrik 1,5 och ni som inte sett den, se den!
Så himlans bra, när svensk film är bra, då är den bra!
Härligt värre :)



Handling: Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5".
Men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än den de trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.

Någon av er som sett den? :)



Translation
Me and my mum looked at this movie at the cinema today, I loved it!

Have you seen it?

Torsdag 9/10

längesen jag la in suddiga mobilbilder men nu är det brådis här och systemkameran har lagt av. suck







Translation
Excuse me for the bad quality of the pictures.. im on my way to work

Bättre sent än aldrig



Pga mina datorproblem idag så kommer bilderna på dagens outfit lite sent.
Men som sakt, bättre sent än aldrig, eller hur?

Myste runt i min fina jacka från Zara idag, det är ljuvlig!


♥ Beige kofta, Zara
♥ Strumpisar, H&M
♥ Stövlar med rosett, Sko punkten
♥ Jacka, Zara



Translation
I love my jacket from Zara!

vilken dag....

Hej på er!
Bloggen har gapat tomt  idag. Vet inte vart jag ska börja,  men har iaf jobbat i 9 timmar nu. Dagen började med stress på morgonkvisten, tänkte varva ner med en kopp Té, men vad gör man inte då? Jo spiller kokhett té över mig själv och ännu värre, över datorn! Datamusen pajjade men jag hoppas att tangentbordet funkar och att det inte kom för mycket på högtalarna. suck. Först pajjar bärbara och sen det här. Jag har verkligen otur när det gäller teknikprylar. 

Sitter nu hemma hos
Johanna med bärbara i sängen, om jag sknar min laptop nu, oja! 

 Tomten, jag önskar mig en rosa lapotop :)




Translation
have been at work all day long. Right now I'm at Johannas place with her laptop in my knee. Santa, I want a pink laptop this year!

Rabatt tips!

H&M brukar ha dåligt med rabatter tycker jag, på klubbdagarna är det bara tio procent och vad är det för rabatt egentligen. Skare va så skare.  Nu planerar dom dock att hålla webbshoppen stängd under helgen så fram till fredag får man shoppa loss för 25% rabatt på dyraste varan och  10% på resten! Hittar man inget speciellt kan man ju alltid passa på att shoppa lite underkläder (som för mig ofta får hamna lite i skymundan då det kostar en slant) 


Shoppa loss med koden: 8259 !


 


Translation

Use this code and get 25 % off at hm.com.

Luggen är på plats!

Jag nämnde för några dagar sen att Therese hade klippt en finfin lugg på min syster och jag tror faktist hon bara fått bra respons på det. Passar hennes ansikte så grymt bra, nästan så man blir sugen själv! Synd att man inte har rakt hår naturligt. Blir så mycket jobb annars ...




Translation
Look at my cute sister with her bangs!

Boots

Efter många gångers testande slog jag äntligen till.
 Älsklingen tyckte dom var läckra och jag kännde att jag verkligen behövde ett par kängor i höst. Dessa lite mer rejäla. Sulan är tjock och likaså klacken,
bekvämt och bra för vårat klimat här i Sverige!




Bilden visar inte skons rätvisa, så ni får se dom imorgon!
449:- , Din sko!


Translation
Look what I bought today. I will show you more pictures tomorrow.


lager på lager



Idag kör jag lager på lager i grått, svart och transparent. Material - stickat och skinn!

♥  (underst) Svart fodralklänning, American Apparel
♥  Grå kofta, Gina tricot
♥  Skinnjacka, Ellos
♥  Stickad cape/poncho liknande sak, Indiska
♥  Strumpbyxor, H&M
♥  Ankelboots, Sko punkten

Något luddigt

.. måste bara få finnas i min garderob i höst och gärna då som ytterplagg. Oavsett om det blir en pälsjacka eller bara en halsduk/halskrage så vill jag ha något i fuskpäls. Det är gosigt, värmer, men framförallt riktigt läckert!



Vad tycker ni jag borde satsa på, den ultimata pälskappan, pälsväst eller varför inte pälssjalen?
(inte hittat någon storfavorit än dock)


Translation
What do you think I should buy with fur? A jacket, or something like this?

Veckans outfits!

1.    2. 3.   4. 
5.  6.  7.  8.


Här är plaggen jag burit denna vecka, vilken/vilka gillar du bäst?



Translation
Which is your favourite?


Sushi på jobbet



Idag lyxade jag till denna regniga och gråa dag med sushi till lunch.
 Mums säger jag bara! 
Blir sugen bara jag ser på bilden


Translation
Today I ate sushi at lunch, I love it!

Dagens Enkla


 Idag är det söndag och vädret är verkligen skit. Det regnar och blåser, vilket faktist gjorde det lite lättare att åka upp till jobbet imorse. En enkel och bekväm outfit fick det bli.

♥ Kofta, H&M
♥ Bastop, Gina tricot
♥ Kjol, H&M
♥ Strumpisar, H&M



Translation
The weather is not good in Sweden today..

autumn



Min gamla höstkappa fick idag invigas för i år, och tur var väll det då jag vart tvungen att gå hem från jobbet ikväll.

♥ Vit sjal, gammal som gatan
♥ Kappa, JC
♥ Strumpisar, H&M
♥ Stövlar, Sko punkten



Translation
I took my coat for the first time this year. It was good because I had to walk home from work.

old photo


Letade lite i arkivet och hittade denna gamla bild,
dammade av den lite och visst är den inte så pjåkig endå? ;)



Translation
What do you think? ;)

Era helger är mina vardagar



Idag är det lördag, men för mig skulle det likagärna kunnat varit söndag eller varför inte måndag? Jobbar hela helgen lång så även idag. Tog en powerwalk med Emelie på förmiddagen så då fick denna outfit ihop med dessa
sneakers åka på.

Nu blir det nog snarare ett par vinterstövlar som får ta mig upp till jobbet, är verkligen kallt att jobba i matbutik!








Enkelt och osminkat alltså!

♥ Baslinne, H&M
♥ Blå/Lila kofta, Vila
♥ Tights, Gina tricot
♥ 
Stövlar - Sko punkten




Så, vad ska ni göra denna lördag?
Gör mig avundsjuk nu med era kommentarer!




Translation
I am going to work today. Before work Emelie and I took a powerwalk. What are you going to do?

Beyond retro - pälsspaning!



Var inne på beyond retro (den stora på söder) häromdagen för att spana efter fina fuskpälsar. Och dom hade faktist endel men desvärre inga som passa mig. Antingen var dom för stora, eller så var dom malätna eller helt enkelt fel färg. Sen ska vi inte tala om priserna. När man handlar second hand föredrar jag faktist att priserna är lägre än vad ett helt nytt plagg skulle kosta. Är inte det hela grejjen med det? Fynda andras gamla grejjor till en bra pris! Hur som helst känns det mer som att Beyond Retro har  blivit som en "kläd-kedja", ett märke helt enkelt. Så fynda loss får man göra på andra second hand butiker.



Translation
The second hand shop Beyond retro has very expensive clothes..

Fotloose!

Jag var själv på musikalen fotloose, och jag kan inte mer än säga att Idol-Kevin gör detta minst lika bra. Så jävla klockren!




Translation
I have seen the Footloose musical and Kevin is as good as the artist were.

Slår på stort



Hej på er, har jobbat hela kvällen lång. Och det gick riktigt segt om jag ska vara ärlig. När jag väl sluta spöregna det ute men tur som jag hade så kom pappa och hämta mig. Idol var inspelat här hemma så jag slog på stort och fick med mig en delicatoboll och två minichipspåsar hem! Dock så åt mamma upp den ena och så fick jag bara i mig halva chokladbollen. Svårt att äta för mycket socker (skräp) på samma gång. Men i måttliga mängder så är det smaskens!

Lack





♥ Kofta, Bik bok
♥ Baslinne, H&M (Nytt, likadant som mitt
vita)
♥ Kjol, American Apparel (NY!)
♥ Strumpisar, H&M
♥ Lackstövlar, Second hand

Grease

Ikväll har det blivit lite filmtajm här hemma.
Älskar musikal och dansfilmer och dirty dancing är den solklara favoriten.
 Men på listan finns även såklart, grease!

Fick höra idag av älskling att han inte hade sett den, skandal säger jag bara,
så den åkte på snabbt som ögat!




Translation
My baby have not seen this movie, catastrophe! I know what we are going to do tonight.

like it



Idag myser jag runt i min nya tröjja från Monki


Translation
This is my new sweater from Monki, I like it.

En klänning är uppskrivet!


Självklart tackade jag, ja till denna tillställning och igår fick jag min bekräftelse på veckorevyns inbjudan. Nu återstår bara en sak, att hitta en outfit! Jag vill bära klänning, kort och gärna lite puffig i fint material. Men vart att hitta?
Har ni några förslag på något ni sett ute i butik kanske? Länka, tipsa, allt! :)



Translation
The question is.. what to wear? What do you guys think?

Höstens alla förkylningar..

... har nog bestämt sig för att bo hos mig. Men dom är tusan inte välkomna. Inatt har knappt sovit alls pga min täppthet och hosta (och ja, jag åt pencelin för bara några veckor sen mot den här skiten). Så halv 9 gav jag upp. Nu sitter jag här (dödstrött) och har hela dagen framför mig, åh så härligt. Apoteket nästa eller? suck ...

(ni kan ignorera det här inlägget om ni vill, var mest för min egens skull att få avreagera mig nånstans!)

Och ni, om man kunde shoppa till sig ett  imunförsvar så skulle det stå högst på min inköpslista!



Translation
I didn't sleep at all this night, I feel sick AGAIN.

Var med och tävla ni också!



Såg nyligen på
modefeber att dom har ett nytt "system" gällande att vinna en modefotografering. När jag vann var det dom på feber som valde ut en vinnare av alla "din stil inläggen."
 
Nu är det tydligen så att dom tio som får flest röster blir finalister vilka dom sen väljer ut en person som vinnare. Jag såg nyss mig själv där nere i hörnet, tack ni sötnosar som har röstat! När dom har gått igenom en rad sköna bloggare borde det väll få bli min tur igen? haha, Väntar med nöje!

Glömde föresten säga att det var söta Ester som vann, Grattis grattis! Ska bli så kul att se resultatet :)



Translation
Congratulations to Ester, she is the winner!

Stickat

Älskar stickat! Så när jag hittade den här på Gina tricots REA kunde jag inte riktigt låta bli att gå ifrån den. Har dessutom inget stickat i vitt tror jag!



(Kvalitén är kass, men det får vi stå ut med)

För 99:- kan den bli din också, finns även i grått och brunt



Translation
I bought this on sale at Gina Tricot, what do you think about it?

Onsdag 1/10


Idag var jag uppe med tuppen, tänkte ha god tid på mig att blogga och lite annat innan jag beger mig in till stan, men icke då. Publishme.se (blogg.se) har legat nere hela morgonen så där bröts ju den planen. Nu verkar det vara igång igen så här kommer en outfit!
















♥  Kofta i angora, Zara
♥ Skärp, köpt på marknad
♥ Linne med
snygg rygguringning, Monki
♥  Strumpisar, H&M
♥  Stövlar, Sko punkten
+ Skinnjacka på det!






Translation
I woke up early today and choose this clothes.