090930



♥ Sjal, H&M
♥ Skinnjacka, H&M
♥ Svart Pälsväst, Cubus
♥ Skinnväska, Indiska
♥ Boots, Din sko (Nitade av
Caroline)


(Klickbar!)


Rosett

En liten skymt av dagens outfit i form av en söt liten accesoar. En svart rosett som funkar precis lika bra som att använda vanliga hårnålar. Jag gjorde en fläta och satte dit en.

 Rosetten kommer från H&M och köps i två-pack.


The sims spel för en struntsumma

Jag spelar sällan dataspel eller ah, jag spelar aldrig dataspel rent ut sagt. Dock när jag var yngre spelade jag the sims 1 som jag tyckte var väldigt kul. Det handlar ju mer om att inreda, bygga hus, se till att simarna lever ett bra liv.

Nu säljer vi ut alla the sims spel för 10 krICA Maxi lindhagen. Allt ifrån djurliv, studentliv, Fashion, Fritidsliv, Nattliv. Så gillar du att spela The Sims ska du defenitivt ta dig till kungsholmen och köpa några!
Jag köpte H&M Fashion spelet där man har en egen H&M butik så Simarna får shoppa loss!


Så alla The Sims älskare passa på!

Du hittar oss på Lindhagensgatan 118

T-bana stadshagen eller Kristineberg


Ge mig Fridas Jacka!



Ge mig Frida Fahrmans jacka. Hur fin var inte den? Jag måste bara ha den! Står att den tydligen kommer från H&M, aldrig sett. Måste absolut leta upp den imorgon, bums!

090929


♥ Zebrasjal, H&M
♥ Pälsväst, Cubus
♥ Skinnjacka, H&M
♥ Kofta, Salt (Ny!)
♥ Linne, H&M
♥ Strumpisar, Ica Maxi
♥ Mockaboots, old ones
♥ Väska med kedjedetaljer, Lindex

 


Hösten har kommit till Bikbok

Finns en heldel godingar hos Bikbok i höst. "Kavaj-rock-jackan" på första bilden har jag själv klämt på lite och testat. Riktigt fin faktiskt.







Vad tänker ni satsa på i höst?

My new shorts






Nya skinnshorts har flyttat in i min garderob. Köpte dom häromveckan men såg nyligen att dom även finns i internetshopen. Från H&M divided exclusive är dom. Kommer användas med strumpisar under, till olika boots och pälsvästar i höst.

249:- H&M


Virebergsgymet

Har precis varit nere på gymet som vi har här i huset. Kanske inte det bästa men det funkar, sakna dock "magträningsapparaten" som inte finns där. Men fick köra sit-ups istället. Känns skönt att komma igång på morgonen med träning. Absolut något jag ska försöka få in på schemat!


Nu blir det frukost!
 Sen jobb och därefter dansträning :)


Nästa Sundbyberg

Sitter på tåget, påväg hem från gamla jobbet i kungsängen. Har tillbringat hela helgen där ute på landet, blandat med jobb, bott hos älsklingen och träffat goa vänner. Klart man saknar lite trygga kungsängen endå. Men än så länge trivs jag bäst i staden! Nästa sundbyberg, dags att gå av

xoxo
Johanna

Black


Caroline så fin. En Johanna-outfit helt klart. Gillar pjucksen som gör det mesta av outfiten. Dessutom måste jag spana in den nya jackan från Glitzy.se också! Och förresten Caroline, när du funderade på att klippa upp håret som mig för att få mer volym, gör inte det, ditt hår ser så lovely ut just nu!


The ring

 

Maffiga ringar vill jag ska pryda mina små fingrar i höst.
39 kr, H&M.
Klick!


090926

♥  Zebrasjal, H&M
♥  Hårig tröja, Gina tricot (NY!)
♥  Strumpbyxor, Ica Maxi
♥  Boots i mocka, Old ones


Tajta till det!

Puffiga axlar och lackigt. Kan det bli en bättre kombo? Ingen har väll missat att jag är to die for lackdetaljer. Dragkedjan längs hela ryggen gör hela klänningen. Hot!

Klick klick!

Kommer från Nelly.se


Markera mera

Sprang på den här kavajen med markerade puffiga axlar. Den är grymt snygg och skulle den funnits för några månader sen hade jag köpt den direkt och använt som jacka. Nu känns det dock lite svårt om man ska ha jacka över, då är ju hela grejjen förstörd? Hur som kan man ha den inomhus, när man går ut och partar och vid ett flertal andra tillfällen. Tills vidare fick den dock hänga kvar på galgen medans jag funderar...


Vad tycker ni?
 Hot or not?


H&M Divided Exclusive

Igår fick jag upp ögonen för Divided exclusive kollektionen. Jäklar va mycket snyggt dom fått in nu! Såfort jag såg dom här skorna sa det klick klick!


Tanken var att dom ska bäras på Blog Awards, men jag tror inte dom hinner komma (slutet av oktober stog det) men visst kan man hitta flera tillfällen att använda dessa godingar, utan tvekan!


Stars



Idag  blev det shopping på jobbet, ja ni hörde rätt! På Ica Maxi. Vi i personalen hade nämligen 30% på alla kläder den här veckan så jag passade på att uppdatera garderoben inför hösten med basgrejjer, nivet sånt som är sådär tråkigt att lägga pengarna på annars.

2 par svarta strumpbyxor, 40 den
2 par svarta strumpbyxor, 70 den
3 par svarta strumpor
1 baskofta med lite lapplandsstuk
2 par hipstertrosor med spets

Hittade också det här fina påslakansettet med stjärnor i marinblått och vitt (okej jag hitta det inte bara, hade spanat in det flera gånger när kunder handlat i kassan), hur som var det prissänkt och kostade bara 79 kr, kap!

Ja, va gick nu detta på? 400 kr! Inte helt fel ;)

Bland det ...

... obehagligaste jag varit med om hände idag på jobbet. Vi var tre stycken som satt i lunchrummet och käkade, en tredje kollega kom in och pratade, helt plötsligt faller han ihop på golvet, börjar skaka och nästan studsar upp och ner med alla kroppsdelar, några sekunder efter börjar det rinna blod och saliv ur munnen medans ögonen bara stirrar rätt ut.

 Jag har hört om epelepsianfall förut, har en vänn som haft det och beskrivt det för mig. Men inget eller ingen kan nog förstå hur det ser ut förrän man ser det med egna ögon. Så obehagligt och man blir totalt förstummad. Tog ett bra tag innan vi äns visste vad vi skulle göra, vi tre som satt i chock. Vi ropade på hjälp och ringde på ambulans. Jag hoppas du mår bra nu! Kan inte sluta se bilderna framför mig ....


loose braids

braids-aw

Den lösa långa tjocka flätan kommer definitivt att bli på tapeten. Hur "snygg-vackert" som helst. Tror faktiskt jag ska fläta det jag har kvar av mitt löshår som jag köpte när jag gjorde clips en gång i tiden.
Och vem är först ut med detta?



Snygg Caroline såklart. Sprang på henne på stan häromdagen (ovanligt?) Vi tycks träffa på varandra hela tiden nu för tiden. Hur som, passade hon grymt bra i det och jag blev verkligen inspirerad att testa själv. Även hennes är löshår i ungefär halva flätan.

Tummen upp ger jag till den lösa flätan!

Vad tycker ni?


Stockholm Streetstyle

För ett tag sen sprang jag på Caroline och Daniel på stan, det var även då vi bokade in plåtningen som gjordes sist.  Daniel passade på att ta en streetstyle bild på mig.

Vad tycks?


090923

 

































♥ Pälsväst, Cubus
♥ Grå slätstickad tröja, H&M (Ny!)
♥ Strumpbyxor, Åhléns
♥ Boots i mocka, ? .. Gamla
♥ Lackväska, Second hand
♥ Silveramulett, Studentpresent
♥ Nitarmband, Lindex

 


Coco - livet före Chanel









Nyss hemkommer från Bio. Det är verkligen något speciellt med att gå på bio. Mörkret, stämningen, popcornen man smaskar i sig, den stora skärmen, ljudet, sällskapet. Ja ni vet, och den här filmen var dessutom riktigt bra. Handlingen var fin och väldigt intressant när den är verklighetesbasserad från just hennes liv. Fick dessutom reda på idag att det kommer en uppföljare, spännande!

Today's 090922


♥ Leopardmönstrad halsduk, H&M
♥ Stickad tröja, Gina tricot
♥ Nitarmband, Lindex
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Boots, Din sko
♥ Väska med dragkedjerdetaljer, Lindex (NY!)




johannagelinder.se

http://johannagelinder.se funkar nu som det ska!
Så jag hoppas dom läsare som varit på vift under tiden hittar tillbaka!

xoxo Johanna


090921

♥ Svart poncho, Carlings
♥ (under) Bastop, H&M
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Skinnväska, Indiska
♥ Boots, Din sko
♥ Nitarmband, Lindex
♥ Zebrasjal, H&M


London nästa!

Nu har jag bokat resa. I december drar jag till London, lagom till julshoppingen. Min vän Emelie har bestämt sig för att flytta dit igen, så nu tänker jag inte missa att göra en visit. Ska bli så himlans kul!


Accesories

Lindex har fått in riktiga gobitar vad det gäller smycken, speciellt armband.
Mina favoriter är dessa:


Brett armband med nitar. 79 kr

Läderarmband med kedjedetaljer. 49 kr

Halsband. 149 kr



Guldigt armband med nitar. 59 kr


Halsband med träkulor och glaskulor. 79 kr


Last weeks birthday party

Förra helgen var som sagt Emelies 20-års partajj, wohoo!
Här kommer lite fab pics!








Blocket.se

Go morgon på er mina läsare!
Idag är det lördag men för mig likagärna vilken veckodag som helst, jobbar med andra ord. Hur som helst sitter jag nu och väntar på en tjej som ska komma och köpa två hyllor från mig. Jag tror aldrig jag och min familj använt oss så mycket av blocket som vi gjort under den här flytten. Vi säljer i och princip allt! haha. Nu åker mina hyllor också, hade fått för mig att jag kanske kanske skulle ha kvar någon av dom men neh, dom har varit med för länge hos mig.

Klicka för att se nästa bild

Dom två svarta blir förhoppningsvis sålda idag, men är du intresserad av dom ljusgrå? Då är det bara att maila mig
[email protected] Säljer dom för 50 kr styck men som läsare kan vi säkert komma fram till något ännu billigare ;) Dom har ju trots allt några år på nacken.

SÅLD!


Bianco!


Bild lånad av Annihoney.blogg.se

Jöses, det bara kliar i fingrarna på mig. Kolla vilja heta pjäser!
Dom måste spanas in och självklart prövas!

H&M paket!

Mitt H&M paket ligger nu och väntar på mig på posten.
Lika spännande som alltid, tänkte sticka iväg och hämta det nu innan jobbet!

image1724


My old boots

Förra sässongen köpte jag ett par boots som kommer användas flitigt även den här hösten. Dom har en klack på 7-8 cm, så dom är lätta att gå i plus att sulan är rejäl.

Fick en kommentar om att få se en lite närmare bild på bootsen. Dom kommer från Din sko och deras butiker kryllar av liknande varianter även denna höst.


johannnaas.blogg.se

Fler och fler störs av problemet med min adress JohannaGelinder.se, vet inte varför den krånglar, nu har även jag problem med den. Ska försöka lösa problemet på något sätt, men tills dess mina läsare så använd er av http://johannnaas.blogg.se eller Googla Johanna Gelinderkommer jag upp direkt!


fashion report

Lindex blir bara bättre och bättre. Dom har verkligen ryckt upp sig under dom senaste åren. Outfitsen ovan är enligt mig helt perfekta. Precis såhär vill jag klä mig i höst!

Vad tycker ni om Lindex?


090917



♥ Örhängen, H&M
♥ Slätstickad tröja, Monki
♥ Kavaj, H&M trend
♥ Lacktights, Gina tricot
♥ Boots, Din sko
♥ Väska, Indiska


Pälsväst

Pälsväst, check!
Måste nästan skriva en liten höst/vinterlista snart på vad som ska köpas och inte. Nu finns det så himla mycket i butikerna som jag roffar åt mig att jag nästan får skärpa mig. Något jag dock inte har haft tidigare är en pälsväst och en sådan fick därför följa med mig hem idag, kommer användas flitigt vill jag lova.

Jag har hittat en perfekt grå i kort modell.


Kommer från Cubus, likte it?

på Jakt

Jag är på jakt efter dom perfekta overkneebootsen. Dessa från Friis company är nästintill perfekta. Mocka vill jag ha och klacken ser sådär lagomt stadig och snygg ut. Tycker dock skaftet ser väldigt högt ut på bild för lilla mej. Sen är det kanske ett litet problem till... priset.

Klicka för att se nästa bild


a hairday

 





Fluffet är fixat!
Men det tog nästan hela dagen. Emma har som vanligt hjälpt till med alla dessa folieslingor i hela min utväxt. Slingor ska det vara för att få till skiftningarna. Dessutom erbjöd hon sig att platta det efteråt, hur lyxigt är inte det? (för en som plattar sitt hår själv varje dag) Tar ett tag innan det smälter ihop så silvershampot får kanske följa med in i duschen nästa gång, men det känns fräsht med nyfixat!


Djuriskt

Dagens köp är den här djurmönstrade halsduken.
Jättehärligt material och kommer användas flitigt i höst/vinter.
Från? H&M, Pris? 99:-


Inspiratationsbilder

Modebilderna jag gjorde för mode.feber.se finns nu alla upplagda. Blev sex stycken olika teman. Det är fokus på accesoarerna, nitarna, päls, djuriska mönster och sen är det självklart rätt sexigt också.
Här kommer en överblick över alla bilderna.





















Och nu till frågan, vilken är eran favorit? :)


Veckorevyn Blog Awards!

Nu är det dags igen, för veckorevyns egna blogg-Gala! Ska bli jättekul att gå! I år kommer galan att sändas på TV400. Dom nominerade finns att rösta fram här, dessvärre är inte jag med i någon kategori, MEN du kan rösta fram årets blogg och jag skulle bli så smickrad och glad om ni ville rösta på mig.

Förra året gick jag klädd såhär!

090915 Morgontrött


Här ser ni i mig i rushen imorse innan jobbet.
Han förviso inte lägga upp bilden äns och jag ser lagom trött ut.
Men såhär har jag iaf gått klädd idag.

♥ Vitt oversizelinne med knappar, H&M (Nytt!)
♥ Tights med nitar, H&M
♥ Kavaj, H&M trend
♥ Boots med snörning och spänne, Din sko


this is not the end, this is the beginning





Sista bilden av modebilderna som vi plåtat. Jag gillar hela serien och kommer nog lägga upp alla för en överblick senare. Den här bilden gillar jag extra mycket just för att jag älskade outfiten så, pälsjackan kändes väldigt "jag" i klädväg och kommer nog blir min när den kommer in på Gina tricot senare i höst. Accesoarerna är fantastiska och nu ser ni även vilken bild min nya header är tagen ifrån. Tack så mycket till Caroline och Daniel för ett grymt resultat, perfekt styling och att jag får göra det jag älskar, modella!

Stylist: Caroline Blomst
Fotograf: Daniel Troyse
Modell: Jag

Mitt nästa köp...

... kommer definitvt bli dom här ankel-bootsen med nitar och spännen. Kunde inte slita ögonen från dom. Dom är så himla jag. Så rätt, min pojke tyckte till och med att dom var urläckra (okej han använde inte just dom orden). Jag hoppas bara att dom finns kvar till imorgon, eventuellt övermorgon. För självklart hitta jag dom prick kl 7 (stängning) och utan pengar på kortet... Jaja, jag vet att dom väntar där, jag hör hur dom skriker på mig!



Kommer från Zara och dom blir mina, och kanske dina? för 799:-

Snälla säg att ni också tycker att dom är värda det! (Är en fattiglapp till den 25 denna månad)


090914 lång dag

Sorry mina vänner för dålig uppdatering men har inte varit hemma sen 9 imorse. Stressig morgon blev det med andra ord, springa till jobbet (tunnelbanan),  från jobbet in staden för att träffa älsk på en fika/middag, sen vidare direkt till dansen. Och nu är jag hemma, helt slut och jag har så mycket jag skulle vilja visa er och skriva om. Men kameran vägrar conecta till datorn och känner mig lite halvofräsh efter träningen, så nu duschen!




Bum bags & wife beaters make a great combo!

Inspirationsbilder del 5 av 6. Jag har på mig linne och bh från Monki, fuskskinnbyxor från H&M, boots från Din Sko som Caroline nitat själv med silverfärgade konnitar, armband från Punkt Shop, CCskye, Balenciaga och egengjorda med material från Panduro och ringar från Glitter. Magväskan som bärs som axelväska har Caroline fyndat på en marknad och nitat själv.

Stylist: Caroline Blomst
Fotograf: Daniel Troyse
Modell: Jag


En shopaholics bekännelser

Festen och middagen igår var jättetrevlig. Blev kanske inte lika mycket dans så hoppats, men vi åt sjukt god mat (bilder kommer) och jag träffade massa trevligt folk. Vi spela "drickspel" och liknande och pratade om allt mellan himmel och jord. Trevliga tjejer alltså, måste träffa er mer allihopa! Vi har lite mer planer inför den här hösten som jag känner mig så taggad för. Vad skulle man göra utan vänner egentligen?

Nu är vi bara jag, Emelie och Jossi kvar här, vi har segat hela morgonen, ätit upp det som blev över av maten (som nästan smakar ännu bättre, dagen efter!) och nu blir det bakisdag med tjejfilm, en shopaholics bekännelser!


090912

Befinner mig långt ute på landet, ikväll ska här partas! Jag ska dansa i mina fransar natten lång. Till det har jag nitar på pjucksen, nitar på armarna och sen sotade ögon såklart.



♥ Fransklänning i silver, H&M
♥ Nitarmband, Lindex
♥ Silverkedja, present
♥ Nitade skor med öppen tå, Sko punkten
♥ Kuvertväska, Åhléns


Looking through me



Del 4 av 6, inspirationsbilder. Den här bilden är en av mina nya favoriter. Ni ska även veta att jag har inte sätt bilderna innan dom publiceras, så blir lika överraskad som ni när det kommer upp en ny bild. Såhär vill jag se ut varje dag. när man knatar runt på stan. ner för en trappa. lite nonchalant. Grymt!

Stylist: Caroline Blomst
Fotograf: Daniel Troyse
Modell: Jag


Café




Efter jobbet mötte jag upp Emelie och Jossi, mysiga brudar. Borde ses oftare. Vi tog en fika på Kofi, som blev en sallad för Jossi och en god mozarella/parma macka för min del. Emelie åt en smaskig muffins som jag var med och knapra på, tyvärr han den inte komma med på bild. Inte heller Emelie, men imorn ska hon firas, 20 år, då blir det massa pics på födelsedagsbarnet vill jag lova!


bloggkrångel!

Har ni samma problem som min vän Jennifer som messa mig imorse angående att komma in på bloggen med adressen JohannaGelinder.se Så använd er isåfall av mina gamla adress http://johannnaas.blogg.se

Vet inte varför det blivit såhär, hoppas det bara är tillfälligt!

http://johannnaas.blogg.se alltså!


Silvershampoo, Budget!

Min budget den här månaden har ju inte varit den bästa. Och till råga på allt är mitt silvershampoo slut lagom till slingning av utväxten. Brukar alltid behöva använda mig av silvershampoo efteråt föratt neutralisera lite, mina senaste favoriter är ett från Matrix och ett från Schwarszkopf. Dom hade jag dock inte råd med nu så hittade en billigare variant på Åhléns som kosta kring 80 spänn.



Någon som testat just denna produkt?

090910


Har ännu inte funnit någon bra plats i mitt nya hem som jag kan fota outfitsbilder på. Blir till att testa mig fram. Idag blev det framför tvn.

♥ Leopardkofta, Bik bok
♥ Linne, Weekday
♥ Leggings, H&M
♥ Nitade boots, din sko
♥ Nitarmband, Lindex

För att inte glömma fyller en vän 20 år idag, tjoho! På lördag blir det partajj.
Grattis till dej Emelie!


Klick..klick klick

Genom att bara göra några små klick kan man bränna pengar bara sådär. Jag som har shoppingförbud, jag som för tredje gången den här månaden tagit från sparkontot. Men! Det finns alltid några men, måste ju utnyttja erbjudandet med 25% rabatt online. Älskar rabatter, visst gör vi Camilla ;)







090909 Dagens köp

Idag blev det shopping med Camilla från mitt gamla jobb. Jättekul att ses verkligen. Hon hade shoppingbehov och självklart ställer man gärna upp som smakråd. Men sen så ah... ni vet ju hur det går när det kliar i mina fingrar. 

Kommer bli lika grym till party som till vardags.
149 kr får du hosta upp för denna vackra skapelse.


Solbränna året om?


Igår införskaffade jag mig den här Brun utan sol krämen. Sommaren verkar inte vara riktigt slut än, men det är min semester iaf. Har haft svårt förut med brun utan sol, just pga av lukten. Så har bara använt mig av bodylotions med lätt brun utan sol effekt. Jag har dock hört massa gott om den här, från Åhléns egna märke. Den är billig och bra för plånboken, och en tjej på mitt jobb som använder den har verkligen jättefin bränna. Jag testade den självklart lite lätt på armen innan jag köpte den, och den verkar faktiskt inte lukta BUS doft!(+) Nu gäller det bara att se hur den funkar på hela kroppen.

Har ni använt denna?

Recension kommer!


cropped tops & strong shoulders

Här är del 3 av dom 6 inspirationsbilderna. I fokus ligger dom markerade axlarna, den croppade toppen och sen självklart accesoarerna. Blicken, posen och sminket gjorde sig även bäst under den här bilden enligt mig. I like it! En blick säger mer än tusen ord, right?


The carrie-dress and the boots!

Idag sprang jag på den omtalade Carrie-klänningen. Dock inte i den fina puderrosa nyansen utan svart såklart! Funkar till allt och tror den kommer användas mycket mer än den rosa. Dessutom mötte jag upp Caroline och fick med mig dom bootsen hem, i just love!



Tyllklänning från Bik bok
Nitade boots
från Din sko (är dock duktiga Caroline som nitat dom själv)

 


Dinner with Emelie


Idag efter jobbet blev det en sväng på stan. Mötte upp Emelie för att sedan ta oss hem till mig, för nu är det Idol-kväll. Sitter ni bänkade? Vi gör. Men dessförinnan blev det en middag på stan, med sallad, räkor och avokado. Blev även ett dagens köp.. eller ah, flera (jag som inte ska shoppa förrän nästa lön, skäms på mig!)

how hot does sahara get?

Del två av dom sex inspirationsbilderna är upplagda på mode.feber.se
Det här var min favorit när vi fotade. Gillade outfiten, poserna och miljön.

Stylist: Caroline Blomst

Fotograf: Daniel Troyse

Modell: Jag


Movie and goodiebag

Nyss hemkommen från en Biokväll, filmen Prinsessa var rörande men endå fylld av skratt och verklighet. Det gillas från min sida. Att den dessutom är svensk är något ni säkert förstått vid det här laget att jag gillar. Känns mer nära då. Det bjöds på goodiebags med massa snacks och gott i, sen hade jag självklart väldigt trevligt sällskap också! Men nu sängen.


Natti natti mina söta!


I mitt fönster

Ni har varit endel som undrat och frågat hur det egentligen går med lägenheten. Det är fortfarande endel rörigt och tas en sak i taget. Jag börjar dock få ordning i mitt sovrum. Så här får ni en liten glimt av hur det ser ut.






 


♥ Fransgardinerna är köpta på ICA Maxi
♥ Lampan med fot är från Claes Ohlson
♥ Blomman i plast är från IKEA
♥ Ljusstakar, Iittala

 


Prinsessa

Ikväll blir det förhandsvisning av filmen Prinsessa på Sagabion, Kungsgatan. Tänkte ta med mig min Emma. Så popcorn och mys lär det bli för hela slanten.

Handling:

I en hopplöst bonnig småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum, att alla ska se henne, den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och socialt missanpassad.

Erika Sohlman är 28 år och dokumentärfilmare från Stockholm. När hon träffar på Maja ser hon ett utmäkt tillfälle att skapa tragikomisk underhållning på Majas bekostnad. Lycklig över att äntligen få den uppmärksamhet hon förtjänar, tar Maja tacksamt emot chansen att bli filmad.

Vi får följa Maja och hennes kamp att förverkliga sina drömmar under sista terminen på gymnasiet, delvis filmat genom Erikas dokumentärkamera. Det är en komisk skildring med tragiska inslag.
Fördomarna man möts av när man har ”fel” utseende. Svårigheterna att hitta en egen identitet mellan en egocentrisk mamma och en likgiltig pappa. Den försiktiga förälskelsen till Alex, en snygg, populär till synes ouppnåelig kille i teatergruppen.
Men under en resa till Stockholm får Maja veta att även Alex bär på hemligheter och besvikelser…

Med tiden inser Maja att Erika kanske utnyttjar henne, och hon måste då fråga sig om uppmärksamheten är värd priset. Rollerna blir plötsligt ombytta när Maja inser att Erika behöver henne mer än tvärtom. Hon hittar till slut den styrka och självkänsla som behövs för att verkligen stå i centrum, på sina egna villkor.


fashion bunny redux


Dom första bilderna är klara och även publicerade på Streetstyle. Jag är grymt nöjd! För mig är favoriten närbilden. Där satt allt, blicken, posen och hela kittet. Jag älskar verkligen det här!



Stylist: Caroline Blomst
Fotograf: Daniel Troyse
Modell: Jag


Ensam mamma söker

 





Ikväll började Ensam mamma Söker tv3. Favoritserien såhär efter sommaren. För traditionens skull och såklart sällskapet också, åkte jag hem till Emma efter jobbet för att bänka oss, tacos blev det till. Känns precis som förr!

Kollade ni? ;)


a ride on a bike



Jag har köpt en cykel, nu ska jag bli hurtigbulle. Bye bye tunnelbanan. Igår invigdes den påväg till kräftskivan, med handväskan och kräftorna i cykelkorgen. Smart? Oja! Jag älskar att bo nära staden :)

Cyklar ni?


090905

 



Sitter och smaskar på en magnumglass, mandel såklart. Försöker varva ner efter jobbet, tagga till för ännu en kräftskiva. Klädvalet idag är inte så avancerat, lös slapp tisha från Weekday, det dubbelsnurrade nitarmbandet från Lindex. Svarta denimtights och en oversizekavaj från H&M tend, för att inte glömma min favorit till zebrasjal. Har dessutom köpt en cykel idag också, den ska jag visa er!

 


Bloggalan 2009!



Igår fick jag en inbjudan till höstens bloggala. Ska bli så himla roligt.
Någon mer av er som ska dit?
:)


Can i take a picture with you?

Har fått lite mer backstagebilder att visa upp för er. Var nämligen så att mitt i plåtningen kom några kineser förbi med sina kameror i högsta hugg (som vanligt). Dom tyckte jag var snygg och ville plåtas med mig. Vad säger man? Dom är ju trots allt på semester! ;)




Våga klipp?

article_image_8dc85a73952a47c8
Rebecca har snaggat sig grymt snyggt. Hon har långt fint hår, och passar riktigt bra i det. Lätt att "lägga över" håret om man vill ha vanlig utsläppt frisyr. Tanken var att Daniel och Caroline på feber ville snagga mig likadant inför plåtningen då dom trodde det skulle passa mig riktigt bra. Tror ni jag vågade? ....

...nej, såklart inte. Jag vet att bilderna skulle bli så coolt snygga, även frisyren. Men skulle bli alltför mycket projekt för mig attt ta hand om det, platta dom små stråna i mitt lockiga ruffs när det växer ut. Och även underhålla snagget om man vill ha det längre. Vi löste grejjen på ett annat sätt istället och jag hoppas det blev precis lika bra, väntar med spänning!

Hur som, jävligt snyggt på Rebecca!

Mera accesoarer!

Under plåtningen igår bar jag väldigt mycket accesoarer, mest ringar och armband. Det var mycket nitar (i love!) men även coola stora ringar, mycket kedjor, döskallar osv. Jag ska absolut införskaffa mig lite flera ringar, silver silver silver säger jag bara.

Psst, endel av accesoarerna kan ni hitta på Glitter!


Tjuvtitt

Caroline mailade över en bild från idag när vi plåtade. Bilden är visserligen bara i kameran, men jag tycker det ser så jävla bra ut. Blir så himla taggad av att se en snygg bild, vill bara göra om det, igen och igen!

 


Vip-kväll


Ikväll har Topshop sin Vip-kväll med 40%rabatt i hela butiken. Jag hoppas hitta mig några gobitar som inte kostar alltför mycket för min snåla plånbok.

btw, fotograferingen idag gick grymt bra! Åh, så himla roligt. Världens bästa styling och världens grymaste fotograf utan att överdriva. Väntar med sänning på resultatet.

Nu topshop!


Plåtning

Häromveckan sprang jag på Daniel och Caroline från feber, som plåtade mig förra sommaren. Var jättekul att träffa dom och dom är alltid lika trevliga och roliga att prata med. Vi tog en streetstyle bild som kommer att publiceras på StocholmStreetstyle, det slutade med att vi hade en ny plåtning inplanerad, och den äger rum imorgon. Vad det gäller för slags kläder och stil berättar jag imorgon efteråt, kanske hinns det med att ta lite behind scenes bilder som jag kan visa er. Ska bli så himla roligt alltså, dom förra plåtningarna jag gjort med dom är bland det roligaste jag gjort!


Första plåtningen, SIX A.M. IN THE MORNING


090902


Idag är jag ledig, så blir en tripp intill staden för att möta upp vänner

♥ Kavaj, H&M
♥ Klänning med fickor nedtill, H&M
♥ Nitarmband, Lindex
♥ Klackar, Sko punkten
♥ Zebrarandig sjal, H&M 


100% mocka

Det blir mycket skor nu, men vad är inte roligare än det när hösten kommer med alla läckra gobitar. Jag har alltid gillat mocka extra mycket, dom här är i 100% och liknar faktiskt ett par från förra året som jag letade efter förgäves. Dom här kommer från H&M och är ganska enkla och stilrena. En sån här sko går att matcha med det mesta. Jag gillar dom.

Vad tycker ni, ska jag klicka hem dom?


det kommer mera

Det fylls på för fullt i bloppisen just nu, Jennifer verkar vara på rensningshumör och du kan hitta riktiga gobitar!


helt död ...

Nu har jag jobbat i 10 timmar och är helt död. Vi hade inventering imorse, kl 6! Helt otroligt för tidigt att befinna sig på jobbet. Droppen var när vi hamna på färskvaror, vid frysen hela morgonen. Jag tror jag aldrig frysit så mycket, så länge. Värre än när man blir kall om fötterna när man åker skidor (ni som känner mig fattar hur mycket jag frysigt nu)

Nu så ska jag bara dega, vila, kanske somna, och käka Magnum Mandel glass. (6 st för 20 kr!) Man blir lite arbetsskadad av alla reklambladen och kampanjer.

Tjo hej! Eller natti natti kanske