Jag har flyttat

Flytten är äntligen klar. Vi bor iof i världens röra men imorn blir min första dag på över en vecka som jag kan få göra vad jag vill. Känns skönt. Vädret ser ut att hålla i sig, härligt! Och man kan se fram emot fler kvällar som denna.


Underbara tjejor på ett härligt fridays!

Världens skönaste ...

... ICA gäng är vad vi är! haha. Kan inte sluta skratta åt bilderna. Chefen är med och var på G också. Var en av dom roligaste kvällarna på länge. Tänk att man kan ha så kul med jobbarkompisarna. Kommer sakna er nu när jag slutar. Tänker försöka vara kvar så länge det går och inte krockar iaf! Om inte vi fanns vilka skulle då göra våran lilla håla osäker!


Yey! På danssgolvet såklart! Mange ( våran chef, brevid mig) bjöd på shotar hela kvällen ;)


Om ni vill träffa oss, här är våra öppettider! haha. Kan inte sluta skratta. Roligaste kommentaren på fylllan. "Vi måste fota oss utanför ICA!"

Klump i magen...

.. har jag. Vet inte varför. Kanske är det oro som smyger sig på. Sista natten i mitt hem som jag bott i under 20 långa år. Mitt barndomshem. Jag vet att jag inte varit så aktiv i bloggen på sistone. Allt är en enda röra, har ingen kamera och är som sakt helt upp i varv med allt som händer. Jag har förlorat läsare, många har börjat klaga. Kanske börjar det gå utför helt med den här bloggen? Jag som gillarmycket och skriva, gillar framförallt allt den respons ni bruka ge mig. Var sak tar sin tid och just nu får bloggen lida helt enkelt... Jag lovar att allt kommer bli mer som vanligt när allt kommer i ordning, frågan är bara om ni tänker stanna kvar?

Hej bloggen!

Hej på er alla söta!
Äntligen kommer jag åt internett för första gången på flera dagar känns det som. Att flytta i 30 graders värme är sjukt. Bästa veckan på sommaren säkert och bara massa slit. Vi smälter snart i värmen. Inatt är sista natten vi sover här i kungsängen, sen blir det solna framöver. Tror jag kommer vara utan internett ett bra tag. Men vem av er sitter inne i värmen endå? Nu blir det upp och jobba, ha det härligt allihopa!

Kramaaar


Idol

Kommer ni ihåg när man var yngre, och hade idoler. Min idol var Michael Jackson. Hans plötsliga bortgång har nog ingen missat idag. Så jag fäller en liten tår inombords för min gamla favvoartitst. Musik i toppklass utan tvekan.


På 1:an ikväll kommer dom visa en dokumentär med Michael Jackson,
tror den har visats förr, men jag sitter nog bänkad endå.

Äntligen...

....fick jag också ta del av solen! Har legat och glassat nere vid lillsjön med Jennifer, Camilla och Maria. Hur härligt som helst är värmen, har faktiskt badat två ggr också! Ska man sola så är det vid sjön man ska vara, där det fläktar. Underbart!

 
Min fina Jennifer :)

Nyheter i badrumshyllan!

Häromdagen var Emma och slingade/färgade/klippte håret hos Therese. Tre flugor i en smäll alltså. Och det blev verkligen grymt resultat. Jag passade på att få lite rabatt hos henne och tips på Shampoo och Balsam. Känner att alla produkter som finns att köpa på tex ICA och Konsum mattar verkligen ner mitt hår och gör det nästan guldigt.

Hon tipsa mig om Loreal expert, Shine Blonde. Det är inget silvershampoo men det innehåller lite liknande men vårdar samtidigt. Så det ska alltså neutralisera gula reflexer och liknande. Tror det blir bra. Recension kommer när jag testat!



Några av er som använt er av den här serien?  :)

Dagens outfit 25/6-09

  
     



Det blev en mysig kväll hemma hos Emil, vi åta tacos på ballkongen, kollade på en Wallander film och tog det lugnt. Känner det nu att jag skulle bara vilja vara, slappa på dagarna, sola och bada. Men allt det där får väll komma sen, när  flytten är klar. Ni som flyttat förr vet nog hur det känns, men jag som aldrig gjort det förut, jösses vad mycket det är att göra. Det rensas för fullt varje dag, endå tar det inte slut?
Fler lugna kvällar som denna är vad jag behöver just nu!

♥ Randigt långt linne med flätade band, Monki
♥ Kofta, H&M
♥ Leggings, H&M
♥ Gladiatorsandaler, Ellos.se
♥ Väska, Second hand
♥ Nitarmband, Lindex
♥ Solbrillor, preestige

Fridays

Igår hade vi en jättehärlig kväll på Fridays!
 Vi firade Sara som fyllde hela 21 år, gammal tant snart ;) haha. Skämt åsido.
Tänkte showa bilder senare ikväll, ska iväg på Tacokväll hemma hos Emil nu. Men bjuder på denna medans!


Jag var klädd i ett svart fodral med fransar längs ärmarna, till det hade jag en nitad kavaj och guldiga accesoarer.

På bilden: Maria, Jag och Sanna

Im moving on...

..Flytten fortsätter även idag. Strålande väder har vi! Ikväll står annat på schemat, kameran åker med!


Allsång premiär :)

Sitter just nu framför Allsång på skansen. När det programmet börjar så vet man att det är sommar. Dom fick riktigt fint väder på skansen ikväll också. I det här programmet gästas bland andra Måns Zelmerlöv som jag är lite småkär i. Fråga mig inte varför. Charmig  kille helt enkelt!


Allsång på Skansen 20:00. Foto: Scanpix


Har ni planerat att ta er dit någon tisdag?
För mig blir det nog att kolla en gång under semestern iaf, så mysigt där på skansen :)

Här är sommarens program:

PROGRAM 1: tisdag 23 juni (IDAG!)
Måns Zelmerlöw
Tomas Ledin
Henrik Dorsin
Anna Maria Espinosa
Owe Thörnqvist

PROGRAM 2: tisdag 30 juni
A Camp
Malena Ernman
Lisa Ekdahl
Johan Palm
Ann-Louise Hanson
Mia Skäringer och Klara Zimmergren

PROGRAM 3: tisdag 7 juli
Caroline af Ugglas
John ME
Claes Eriksson
Anne-Lie Rydé och Lotta Ramel
Rolandz

PROGRAM 4: tisdag 14 juli
Alexander Rybak
Larz Kristerz
Marcus Birro
Elisabeth Andreassen
Pauline
Anna Book
Stockholms Gosskör

PROGRAM 5: tisdag 21 juli
Lars Vegas Trio
Lili & Susie
Monica och Carl-Axel Dominique
Wille Crafoord
Magnus Carlsson
Jack Vreeswijk
Jonas Karlsson

PROGRAM 6: tisdag 28 juli
After Dark
Malena Tuvung
Timo Räisänen
Per Myrberg
Glada Hudik Teatern
H.E.A.T.

PROGRAM 7: tisdag 4 augusti Finalprogram
Svenska Lyxorkestern
Allmänna Sången
Markus krunegård
Bosse Larsson
Björn Skifs


Today's 23/6-09



Nu är sommaren här på riktigt, underbart väder har vi haft idag!

♥ Ballerinas, H&M
♥ Jeansshorts, Crocker
♥ Linne med öppet rygg, Monki
♥ Axelremsväska, Second hand
♥ Solbrilor, Åhléns
♥ Nitarmband, Lindex
♥ Flätat band i håret, Indiska

syster på Malta

Just nu befinner sig min lillasystersoliga Malta. Vi ska väll inte klaga som har sol här hemma också. Men det låter ju inte helt fel att få höra att dom bor i en stor villa och baksidan består inte mindre än av självaste havet och stranden. Underbart ju! Dom verkar trivas och det känns vktigast för mig. Vill inte att det ska hända henne något. Tre veckor är lång tid. Kommer sakna dej hjärtat  <3


Jag och Syster på Midsommarafton

Toppenväder!

Vilket väder vi haft idag, underbart! Och det ser ut att bara bli bättre och bättre här i stockholm. Torsdag, Fredag ser just nu ut att bli varmast. Tråkigt att man ska sitta i en bil eller fajtas i en hiss med massa prylar. Men jag ska nog se till att få lite sol på mig iaf!



Vad ska ni hitta på den här härligt varma veckan? :)

En vecka kvar...

.. sen är inte mitt hem i kungsängen längre. Bloggen får lida lite just nu, men det av anledningen att vi flyttar som tokar här hemma, flera lass om dagen blir det nu när vi om en vecka ska vara helt klara med flytten. Då kommer dom nya som ska  flytta in här. Vi har mycket kvar att göra, så det är bara att ligga i. Tror inte att jag kommer fatta det förrän vi står där i nya lägenheten och inte kan åka hem till kungsängen igen. Skumt. Har bott på samma ställe i 20 år. Men nu kör vi!


Sommar sommar sommar

20090620midsommar

Hur somrig är inte Elin Klings klänning här. Perfekt till midsommar, och så det lantliga därtill. Jag gillar. Såg dock att hon hade köpt den på H&M för länge sen... synd.

Midsommar

Glad midsommar från mig till er!




Puderrosa

Jag älskar den här nyansen på kläder så när jag hitta den här oversizade koftan på REA kunde jag inte motstå. Den kommer från Cubus.


Bild lånad av fridelii.blogg.se


Vad tycker ni?
149 kr är den allt värd i mina ögon!
Den får åka med upp till landet i helgen, mys!

gästoutfit!

Skönaste outfiten på länge,
och den bjuder inte jag på, utan Adam!
Rolig kille alltså! Åker in i mjukisar, shoppar till sig en outfit och byter om i provrummet.
Sen var det bara att tuta och köra!


Är ni sugna på att kapa den rätt av så är det H&M ni ska bege er till,
brillorna kommer från Gina tricot men råkade tappas i vattnet under kvällen.
Stackars pojke :(




Snart så

blogg.se har verkligen krånglat på sista tiden. Problem att publicera inlägg, men även att godkänna kommentarer och liknande. Blir så jobbigt att skriva ett inlägg 5 ggr innan det publiceras, man tappar lusten. Men nu hoppas jag iaf att det ska funka!

Snart är det midsommar och då bär det av upp till Dalarna för min del, tradition som sakt! Och vem förknippar inte riktigt midsommar med härliga Dalarna! Emelie följer med så det kommer nog bli väldans trevligt!





Midsommar 08


Shampoo!

Jag har länge hållt mig ifrån shampoon för slitet hår och liknande, inte för att jag inte behöver det (tro mig skulle behöva det dagligen!) men mer för att jag vill ha volym i håret och  ha det ganska matt. Repairshampoon brukar ofta göra blonda hår lite mörkare i sin färg. Men när vi var nere i Kroatien stod Emma för Shampoo och Balsam och hade med sig detta:



Eftersom det är Weightless så tynger den inte ner som andra repairshampoon brukar göra. Mitt hår höll sin volym men såg endå fräshare ut, har en riktig risbuske nu! Vet att det är dags för klippning, men så mycket just nu så det får vänta lite. Kan iaf rekomendera dettra shampoo med balsam därtill!

Gårdagens outfit!

Gårkvällen slutade ute i vimlet må jag säga. Och idag mår man som man förtjänar. Vi hamnade alla hemma i Emils lilla lya och fick sova fyra pers i samma säng. Att knata hem i gårdagens kläder är bland det värsta jag vet, smutsig i håret, allmänt ofräsh och utan make up. Bilder kommer garanterat att publiceras senare, men nu outfiten!

 


In the sumertime

Utgång på G, blir kolla på Samuel som spelar i stan, träffa goa vänner och så kanske lite drinkar på det? Eller vad säger ni ;)

Flytten fortsätter!

Och så var var vi igång igen. Idag ska ännu fler grejjer över till lägenheten. Nu börjar det kännas lite som på riktigt. Har tidigare inte fattat det riktigt. Igår städade jag och syster och rev bort papp men nu ska lite möbler in!


Lägenheten

Mycket kretsar kring nya lägenheten just nu. Idag var vi över med massa lådor och imorn ska jag och Emil köra över ett las med bland annat min sängram, min byrå och sånna grejjer. Har städat ur och fixat rumet där så ska nog gå bra. Tack måste jag också säga till en läsare som fattade vinken direkt gällande mitt tapetval.

Midbec Saturnus heter tapeten jag vill ha. Måste bara hittra någon återförsäljare så jag får tag på den



Ska alltså ha den som en fondvägg och resten vitt.
 Vad tror ni?



Party in Crotia!

Lite partypics tänkte jag bjuda på denna gråa måndag.
Från härliga Kroatien såklart!
Vi träffade ett tyskt gäng där nere som vi hade riktigt roligt med, bara att snacka Engelska en hel kväll på fyllan gör ju hela grejjen rolig. Tror varken jag eller Emma garvat så mycket på länge.






























Hösten 09 hos Gina tricot

Bild

Bild

Bild

Bild
Bilder: Caroline.feber.se

Hur snyggt är inte allt detta som kommer in på Gina tricot i höst! Åh, jag älskar verkligen att shoppa till hösten. Personligen är det min favoritsäsong när det gäller shopping.
Vilka av plaggen föll er mest i smaken? :)

Tapet- hjälp!

Blir nästan yr i huvudet av allt tapetletande. Har dock inte hittat någon bra tapetsida på internett. Det finns mycket inspiration att spana efter men inga egentliga bra tapetsidor. Jag är inne på det vita. Mitt rum kommer vara vitt i övrigt men jag vill ha någon medaljong liknande tapet, helvit alltså men med mönster och mönstret ska vara lite mer blankare sådär. Jag har den i huvudet!
Tips på tapetsidor?


Tapeten i bakgruden här är åt det hållet, vill dock ha mer kringelikrok än stora mönsterbitar. Hajjar ni?


Klingen



En av mina favoritbloggar som jag läst sen start är Elin Kling, hon har nu bytt plattform från kanal 5 till tv4 minsann. Ni har inte missat det va? Stor inspirationskälla är hon för mig iaf!

Nitade shoes!

Vädret är verkligen riktigt tråkigt just nu. Blä på det. Börjar tröttna rätt rejält alltså. Kvällen har tillbringats i Vireberg, så mycket pyssel med lägenheten även om det är pappa som gör största jobbet vill man endå vara med, nyfiken som jag är. Det känns riktigt bra nu alltså. Storstadsflickan blir det nu! Vill bara börja inreda mitt lilla rum och min mini walk in closet. Ska också bli så kul med det nya köket och allt men nää... Är det någon mer än jag som märker av mina inlägg att jag tappar ämnena rätt snabbt?
 
Var egentligen skor jag tänkte skriva om. I det här tråkiga vädret behöver man muntra upp sig själv lite, eller vad säger ni?. Var ute efter ett par snyggingar från Sko punkten, men när jag väl kom dit hade dom sålt slut på direkten. Typiskt. Men hur kan man komma hem tomhänt om man heter Johanna Gelinder? Skorna gör sig inte så läckra på bilden, men i verkligheten, oh yes.



Älskar nitarna och den öppna tån. Skit snyggt till trashade upprullade jeans kan jag lova.




Men morsning på er, nu blir det dusch, tv, dricka te och äta macka.

Dagen efter

Hej på er!
Måste bara nämna gårkvällen lite här, det var fan grymt kul! Vilket härligt jobbgäng man jobbar med. Sjukt kul hade vi. Att Mange stod för drickan även ute i barerna var inte dum, och ja magnus, jag ska komma ihåg "chefen som partajja med oss och bjöd!" haha. Hur som helst är det nog svårt att hitta skönare människor ibland. Det blev grymt lyckad. Något jag dock blev påpekad var att sjukskrivning och allt vad det heter exastera inte idag, och jag skulle nämligen öppna butiken. Snubbla hem till Emil runt 3snåret och sen var det bara upp vid 7 igen. Mår som jag förtjänar idag.
 Nu blir det Sushi här!


Grillfest ...

.. med ICA!
Tro det eller ej men ikväll är det personalfest med jobbet. Woho, första gången jag går på en sådan. Men kan nog bli riktigt trevligt. Ska möta upp Camilla vid systemet om ett tag sen bär det av hem till Anita. Ha en trevlig fredagkväll mina vänner!

pusss!

Today's


















Franstop, Gina tricot (present av söta jennifer och Sara)
Jeans med slitningar, Gina
Ballerinas, H&M
Guldiga smycken, H&M och Guldfynd


Bättre bild på franstoppen

Prenumerera på...

... tamponger och bindor!




Jag måste bara tipsa er om en sida där man  faktiskt kan prenumerera på tamponger och bindor som kommer hem direkt i brevlådan en gång i månadpen (precis så ofta som man behöver det!)
Hela grejjen känns nästan som att vara inne och handla godis eller liknande då man plockar en vara i taget, vilket jag tycker vara det bästa. Du kan tex välja, 5 mini tamponger, 5 vanliga, några bindor till natten osv. Du köper det alltså styckevis. Perfekt om man inte vill ha 4 stycken stora paket ligga och skräpa i badrumsskåpet. Jag testade med att bara köpa tio produkter (vilket är minimum) och då alltså inte tio paket utan tio stycken tamponger, som nu finns ekologiska och i mini!

Lite konstig grejj att blogga om kanske, men vad har jag inte skrivit om i den här bloggen egentligen? ;)
Ni som vill testa eller bara kika, klicka er in
här.


Vi hade i alla fall tur med vädret, igen!

Ikväll har jag jobbat, mamma var uppe hos mig på ICA och hyrde filmen, Vi hade iaf tur med vädret igen! Ska bli skönt att se något lätt och roligt. Hoppas på att den är bra.



Någon av er som sett den?

Säljes! Kavajer och Jackor!

Nu kör jag igång på riktigt här. Förådet håller på att rensas och jag visste inte äns hur mycket jackor och kavajer jag hade som inte används. Skäms på mig.


Kavaj från H&M i strl 34
Använd fåtal gånger. Innerfoder finns.
Materialet är bomull men som närbilden visar är det lite manchester-randigt.
Ärmarna är hellånga, men gör sig snyggast uppkavlade (som jag tycker med det mesta!)

Pris: 100:-





Mörkbrun Kavajtrench från Vero Moda.
Storleken är XS. Använd fåtal gånger.

Pris: 90:-



Svart kort vinterjacka med muddar i midjan och längs ärmslut.
Storlek XS.

Pris: 150:-



Grå/Svart kavaj i tunnare tyg. Använd fåtal gånger. Strl: S men passar mig som är en XS.

Pris: 100:-



Intresserad? Först till kvarn gäller. Maila mig på:
[email protected] eller skriv en kommentar i fältet nedan. Köparen betalar frakten.

Some pool pix!

Vem gillar inte att ligga och glassa vid den härligt medelhavsblåa poolen.
Det här är verkligen semester för mig!
Titta och njut :)















 


REA hos Din sko




Spanade precis in Din Sko's rea. Just nu får man som medlem även 10% på reaköpet. Hittade inte speciellt mycket online som föll mig i smaken men däremot skorna nedan tycker jag är läckra!

DS_245366_A.tif    DS_245366_B.tif

8,5 cm i klackhöjd, perfekt enligt min mening! Och med platå på det blir det ju rena rama promenadskorna. Dom blir dina för 299:- (100 kr rabatt). Finns dock bara från strl 38 kvar på hemsidan.
Så jag med mina minifötter kan ju glömma det.

plus hos skopunkten!



Hade jag fått gissat hade jag aldrig gissat på sko punkten när det gäller dessa läckra pjucks. Jag shoppar mycket budget själv, så även sko punkten men just sånna här snygga heels brukar dom aldrig ha!

Vad tycker ni?
Rusa till första bästa sko punkten tycker jag!

Sun oil




Köpte med mig sololja hem från Kroatien, den luktar kokos, alldeles ljuvligt enligt min mening. Och jag tänkte att eftersom vi fick så soldagar där borta kunde jag ju fortsätta bygga på brännan här hemma. Det största problemet verkar dock inte vara solskydd här hemma. Utan självaste solen! Vart tusan är den? :(

Min söta

Det är mycket på gång här hemma, rörigare hem får man leta efter. Och borta i solna är det rörigt också, det målas och fixas. Men nu känns det faktiskt bra. Flytten är så nära att jag knappt hunnit med själv. Har inte äns börjat packa ner mina grejjer. Måste försöka göra mej av med mer kläder dessutom (någon intresserad? ;) Dock kommer jag få en liten mini walkincloset där borta. Valde en sån inbyggd istället för större rum. Har jag en stor skön säng och plats för mina kläder, då är jag nöjd!

Hur som helst kommer min lillasyster, mitt i flytten åka iväg på språkresa i hela 3 veckor! Så länge har hon aldrig varit hemifrån förut. Är lite smått orolig trots att jag vet att hon kommer klara sig bra. Men jag kommer s a k n a henne, lillsis!



Ha begär på hög nivå!


Jag säger bara, ge mig!
Denna gobit till jacka/kavaj ska tydligen finnas på Gina tricot just nu.
Hur kan jag missat det när jag var inne där idag?

Project runway

Igår var finalen i projekt runway. Jag måste bara säga, gu va duktiga dom är! Sjukt fina kläder har dom lyckats åstadkomma och vinnaren Leanne Marshall hade skapat kläder som jag mer än gärna skulle vilja ha.


Outfiten längst fram var min favorit. Volym upptill och tajt i midjan, i like!

9/6-09

När man kommer hem från semestern blir man alltid lika ställd när det gäller vad man ska ha på sig. Känns som jag inte riktigt landat än. Är så kallt här hemma... Kom sommaren!






















Fick bli en enkel och bekväm
 outfit i form av:


Marinblå/vit-randig tröja, Gina tricot
Vayfarers, Accent
Denimtights, Gina tricot
Ballerinas, H&M
Nitarmband, Lindex



Säljes - först till kvarn!

Efter många om och men kom jag fram till att sälja dessa helt oanvända jeansen med snygga slitningar. Anledningen är att jag helt enkelt inte kommit mig för att använda några som helst jeans på sistone, jag har alltid haft lite svårt för jeans (trots att det är supersnyggt!) då jag är ganska bekväm av mig när det gäller byxor, tycker det inte är så skönt helt enkelt. Men det tar emot att sälja dom. Så roffa åt er dom innan jag hinner ändra mig!


Storlek 24/32
Pris 350 kr (helt oanvända!)

Maila mig på
[email protected] eller skriv en kommenttar i fältet nedan.
Först till kvarn gäller!

SÅLD!

The dress

Invigde ju min nya långklänning i Kroatien,
 finns nog ingen mer passande plats än att glida runt i en sådan längs havet.




The beach

Vet inte riktigt hur jag ska styra upp det här, har sjukt mycket bilder att visa er, tänkte börja med bilderna från stranden och havet :)





















Paradiset

Vackrare plats får man leta efter...



Eller vad säger ni?

Back to sweden

Hellu alla brudar! och for all del alla killar!
Imorgon kommer jag hem, sa det ar jag back on track igen. Har i kroatien ar det inte Johanna och Emma som galler, utan Sweden ar varat namn. Helloo Sweden! We love Sweden! haha. Igar nar vi satt och at fruktsallad med glass och en vinare pa ballkongen, kom nagra tyskar forbi (som for ovrigt har levt rovare hela natterna har!) Dom drog med oss ut pa "Disco" Riktigt skona lirare alltsa, tror inte jag skrattat sa mycket at nagra sa otroligt roliga manniskor pa lange! Bara det att man pratar helt olika sprak och att engelskan blir lite flummig gor hela grejjen annu roligare! haha. Bilder kommer, i promise!

Vi hors imorn mina vanner, chao!

Hej pa er!

Nu sitter jag har igen, eller har rattare sakt suttit och vantat pa en tjej ett bra tag for att kunna lagga in bilder, men icke da, det finns varken nagon startmeny, nagon "den har datorn" eller liknande pa datorn, sa  vettetusan hur jag ska fa in  bilderna? Verkar helt enkelt bara ga att anvanda internett. Jag som hade ett par riktigt harliga bilder fran havet att sukta er med. Solen kom fram idag igen och vi har haft det toppen, ser ut att bli samre men det lagger vi ingen vikt pa, vi haller tummarna istaller for mer sol!  Aker hem pa sondag for er som saknar mig lite ;) Jag saknar iaf er, kramar!


Halsningar fran Kroatien!

Hej alla mina sota! :)
Nar vi kom ner hit till kroatien var det ingen sol, men vi tankte att det bara var tillfalligt, men sa igar kom ingen sol heller. Nastan lite deppigt tankte vi, tank om det ska vara sahar hela veckan! Men sa nu idag fick vi varan forsta fina soldag. Ar sa himla vackert har nere! Som en skargard fast utomlands! Rabac dar vi bor ar en gammal fiskeby, det ar sma vikar langst hela stranden, underbart! Man har sitt lilla egna dar man ligger lixom. Det ar restauranger langs hela strandpromenaden. Imornn ska det bli fint vader ockso, sa vi haller tummarna! Vore ju kul att fa lite sol pa sig innan man aker hem om man sager sa. Aldrig varit med om daligt vader utomlands forut, men den har dagen har varit perfekt! Tankte lagga in lite bilder har imorgon om det funkar :)
Hors da, kram pa er!