tjohej

Nu drar jag upp till falun, ut till landet. Hoppas ni får en trevlig helg!
puss och kramar till er!

tjohej

Nu drar jag upp till falun, ut till landet. Hoppas ni får en trevlig helg!
puss och kramar till er!

Dagens outfit


♥ Jeansjacka, Vero Moda
♥ Randig tröjja, Gina tricot
♥ Kjol, H&M
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Tygskor, H&M young
♥ Halsband, Studentpresent
♥ Lucky words armband, Cocoo.se
♥ Flätat armband, a la Littmarckarmbanden

En liten fläta på sidan fick förgylla min tråkiga hårdag.
Flätan gjorde jag av luggen och fäste med en hårnål på sidan.
Resten av håret har jag i slarvig knut

Leverans

Jag väntar med spänning på Chinosen som jag har beställt, Var även ett erbjudande på denna söta top när jag gjorde min beställning, så denna fick slinka med för billiga 50kr !


Söt, eller hur?

Gulleponken


Min söta kusin fyller 3 år i helgen och ska ha kalas på söndag. Därför tänkte jag och Mamma ta tåget upp till Falun imorn, hälsa på några vänner till familjen och därefter ta oss till bjursås och träffa några säkerligen solbruna gullungar. Dom kommer hem från Mallis imorgon och jag är så avis. Mamma och jag bor nog hoss dom några dagar så är tillbaka på måndag eventuellet tisdag. Tänkte ta med kameran och fota så mycket jag kan :)

puss på er och gonnatt!

Smekmånaden


Ikväll går filmen Smekmånaden på 3:an 21.00
Har sett den många gånger förut men som ni vet är ju romantiska komedier min favoritgenre :)

Solsken och en "ny-gammal" bikini

Idag har jag och Emma tagit vara på solen genom att slå upp filtarna här mellan husen och stekt. Syster kom ut med glassbåt och sisodär fram till 12 var det rätt behagligt men därefter blev det nästan för jobbigt.

Hittade min gamla bikini imorse, har inte använt den på 3 år snart tror jag så den känns lite som ny. Dock är trosorna för stora och hänger i baken (gick bara att köpa ihop i samma strl) Men överdelen passar, känns lite som när man använde bikinisar i "bh-modell" men denna går halterneck istället. Undra om man kan sy in bikinitrosor? haha, vore ett projekt att ta tag i.










Torsdag och sol

Härligt att solen hittat hem igen, undrar bara för hur länge?





♥ Klänning från H&M young
♥ Ballerinas från Sko punkten

Pojkvänn

Eller ska jag säga boyfriend? Än är man inte 40 och behöver säga "manfriend" som Carrie gjorde i filmen när hon inte ännu blivit gift. Den var för bra alltså! (mycket tjat om filmen men det får ni tåla!)

Hur som haver är min pojkvänn bortrest (i jobb) över helgen, han har hitils varit borta ett dygn och jag saknar han redan.


Lycka för mig är ha en vänn, en vänn att dela allt med

Huvudbonader

Hattar och liknande är väldigt roliga accesoarer tycker jag, jag änvänder dock det sällan, för ska man ha det ska det verkligen vara pricken över i:et i en outfit inte bara tynga ner den. Dock har det ju blivit rätt "inne" med just självaste hatten. Och denna från Urban Outfitters skulle faktist passa bra i min garderob! (då kan heller ingen här hemma komma och klaga på min ständiga shopping o säga men du har ju så många, för det har jag faktist inte! ;)



Vad säger ni om självaste hatten, Hit eller Diss?

Torsdagens outift

























♥ Jeansjacka, Vero Moda
♥  Volanglinne, H&M
♥  Leggings, Gina tricot
♥ Ballerinas, sko punkten


.

Suktar


Just nu sitter jag och suktar efter en resa, helst till någon grekisk ö. Bara komma bort från allt och koppla av, en sol och värme som man förhoppningsvis kan lita på. Jag och älsklingen har planerat att resa en vecka utomlands i sommar (sista minuten) och helst någonstans i grekland (jag avgudar maten!) men nu när jag fått extrajobb får vi se om det blir någon vecka som blir helt ledig. Just nu vet jag knappt någonting om hur jag kommer jobba. Ska snart upp och lära mig stå i postens kassa också. Hoppas chefen är där så jag får veta direkt lite jobbtider.

Ska ni resa utomlands i sommar?

Lunch


Idag var det riktigt varmt ute ju! Mamma kom hem med revbensspjäll och till det åt vi bulgur och sallad ute på ballkongen, smaskens!

På bio


Innan filmen igår, laddade till tusen med popcorn, smågodis och bigarråer!

Love..

.. säger jag lite klychigt men som den romantiker jag är kan jag inte säga mer än att filmen var underbar, bäst. Efter att ha sett avsnitten gång på gång blir det nästan som att man "känner" tjejerna. Eller ska jag säga är. (Jag - Carrie, Emelie- Miranda, Charlotte - Emma, Samantha - Frasse. haha) Man identifierar sig ofta när någonting berör än tror jag. När man ser liknelser i tankar men även andra saker. Filmen hade också så otroligt många bra budskap så mycket man kan dra paraleller till i sitt eget liv. Jag tror det handlar lite om att man följt avsnitten under så många år också. Man är verkligen insatt i någon annanas liv och bara hoppas att det ska finnas lycka i det man vill se lycka i. Det behöver inte alltid vara logiskt, känslorna har faktist mycket att säga till om också. Och Carries alla brake up med Mr.Big, alla gånger hon låtit sig såras för att hon ser att det finns något där, något hon drömmer om, ger hopp till. Det är det som kallas Kärlek, inget annat. Man måste våga för att få känna av all den kärlek man önskar. Det handlar ju om att genom livet kunna växa. Inte bara som par men inombords som person, enskild individ. Det man går egenom, speglar den man är. Vilket jag inte tror alla lägger så stor vikt på. Det är inte bara glädjen och det som är "rätt" som formar dig till den du är, det är även misstagen, kanske dom mest. Det är okej att gräva ner sig, det gör vi alla, men i slutändan.. "Its all about forgiveness"
Älska, Glömma och Förlåta

Gonatt tjejer!
(och ni som inte sett den, se den, om inte för eran så för min skull!)



Abso-fucking-lutly


Ikväll blir det bio för mig och tjejorna, Sex and the city filmen som jag har höga förväntningar påska bli så grymt kul att se den, är taggad! Drar in till stan redan nu så ni får ha en underbar lillördag!

Någon som sett filmen, vad tyckte ni?

Onsdagens



♥ Pärlhalsband och armband, Guldfynd (presenter)
♥ Spetsklänning (använder som  top), Gina tricot
♥ Stuprörsjeans, Dr denim
♥ Bruna skinpumps, Euro Sko
♥ Axelremsväska, Second hand

Förra veckans outfits

Bättre sent än aldrig eller hur, hade helt glömt bort. Här kommer iaf vecka 25s, outfits!

1.      2.      3.

Vilken är din favorit? :)

tisdag

Hej på er
Har blivit lite dött i bloggen idag, största anledningen är väll att jag känner noll inspiration just nu. Vädret deppar verkligen ner mig och sen går jag med ständig huvudvärk på det, tror det kan ha att göra med mina allergitabletter men är inte säker. Ikväll eller rättare sakt om en halvtimme blir det jobba för min del. Känner mig helt slut redan, men det gör väll det bara ännu skönare att få sova sen ikväll!

Hoppas ni har det bra och är mer positiva och glada än vad jag varit idag.
kramar till er and wish me luck!

Chinosen från H&M

Fick lite frågor igår om vart dom egentligen fanns på hemsidan och tro mig det tog tid innan jag hittade också vilka det var exakt, men om ni följer den här länken  så kommer ni till byxor, på sida 3, bild 2 hittar ni en byxa som en tjej på den här bilden bär

 

Det är alltså dom fast i färgen Ljus kitt som jag har beställt för 98:-

Hoppas dom sitter bra, fick rådet av Frida att kanske gå upp en storlek då chinos helst ska sitta lite lösare och inte så tajt som på bilden, jag är normalt en 32/34 så jag beställde både en 34a och en 36a så skickar jag tillbaka dom som inte passar!

Chinos på G



Har letat ett bra tag efter ett par snygga chinos.
Dom från Mango tog slut i storlekarna innan man hann blinka
och dom jag sett från H&M tycker  jag har varit så otroligt stora i allt.
Vill gärna ha tajt nertill.

Dessa chinos som för övrigt tillhör
Frida.
Har jag beställt på REA hos H&M för 98:-
som förhoppningsvis kommer bli ett kap, jag väntar med spänning!


Midsommardagen

midsommardagen åkte vi ner till sjön och grillade tacos eller rättare sakt wookade kanske man säger, över elden. Jättemumsigt. Därefter bestämde vi oss för att sova kvar i bastun jag och Emil. Kanske låter lite lustigt men ute på stenpiren ligger det en röd liten stuga (bastu) som pappa byggt. Ni kan tänka er det som i en grume tvättsåpa reklam ungefär, sådär pytteliten röd stuga med flaggstång på sidan och vatten runt om.

Vi la ut täcken och annat på bänkarna, tände alla fotogenlampor som hängde i taket och även värmeljus. Ett mysigt litet runt fönster gjorde att det nästan känndes som vi sov i en båt. Dock var det inte lika bekvämt att sova där som det var mysigt. Jag är nog ingen campingmänniska med liggunderlag,madrasser och sovsäckar trots allt.











Jobb på ICA


Dåligt med uppdatering i bloggen idag. Försov mig nämligen imorse så fick väcka mamma så hon kunde köra upp mig till ICA, har äntligen fått lite jobb över sommaren, Extrajobb på ICA i kassan. Känns helt okej att bara jobba extra nu i sommar då jag ändå hade ställt in mig på att vara ledig hela sommaren pga att jag inte fått något jobb tidigare. Hur mycket jag kommer jobba har jag ingen aning om än, förhoppningsvis så man får ihop lite iaf.


Jobbar ni nu på sommaren?

Ibland glömmer man bort

Satt och bläddrade runt lite på Stockholm streetstyle min stil. Kul att spana in olika stilar tycker jag och mitt i allt hitta jag min egen stil. Hade helt glömt bort att jag publicerat den. Ni kan ju alltid spana in och rösta! :)


Midsommarhelgen

Nu är jag hemma efter en midsommarhelg i Dalarna. Är inte alla där på midsommar egentligen? känns ganska så "typsikt" att midsommarfira där . Hur som helst var vädret riktigt växlande , precis som vanligt. Men det klarnade upp och alla blev förvånade av strålande solsken. Det blev mat, dricka,mat, fika, dricka. ja ni känner säkert igen er :)
Trots solen så är det "tropiska" klimatet som vi hade för några veckor sen inte detsamma (helt sjukt va skönt det var!) så leggingsen och jeansjackan fick åka på!

Har ni haft en mysig midsommar?


Glad Midsommar!

Jag ville bara önska mina söta läsare en trevlig midsommar, med massa mys, god mat och umgås umgås! :)
Föresten vad har ni för väder?

Här uppe i Dalarna växlar det mellan moln, regn och lite solglimtar, typist midsommarväder!

Midsommar på landet

(bild tagen förra midsommar)


Nu bär det av upp till landet (Dalarna) årlig tradition det där. Har nog bara varit i stockholm en enda midsommar i hela mitt liv och det var när jag var med Emma i skärgården. Hur som helst får vi hoppas att vädret blir bättre än förra året. Varför ska det alltid regna på midsommar i Sverige? (och ja, det är jag i gummistövlarna och luvan på huvet!)

Trevlig Midsommar på er alla söta läsare, vi hörs på måndag igen! :)

Kärlek..

.. vid första ögonkastet. Den omtalade blommiga klänningen från H&M trend som jag gnabbat om så länge här i bloggen är nu äntligen min, tack vare en läsare som sprang på den på H&M i Uppsala och la undan den bums för att sedan köpa den till mig om jag fortfarande var intresserad, och klart var jag det! Hon skickade iväg den igår så jag skulle hinna få den till midsommar och mycket riktigt damp den ner i min brevlåda idag!

Jag blir så glad när folk verkligen bryr sig och  visar omtanke! det handlar ju i det stora hela om att ge och ta, tack så jättemycket säger jag, bara till dig! :)



Så vad tycker ni nudå, Var den värld all längtan? ;)




Äntligen...

.. hemma säger jag bara. Har haft fullt upp hela dagen. Kom precis hem från stan, städat och lite annat. jobb jobb. Hur som helst så kan ni kanske gissa vad som står på kvällens schema? plugga TEORI! .. att det aldrig sätter sig det där, kommer ständigt nya frågor i det där dataprogrammet.

Här får ni iaf en dagens även om det är lite sent!

 

♥ Jeansjacka, Vero Moda
♥ Fodralklänning, American Apparel
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Tygskor, H&M barn
♥ Armband, Köpt på mallorca
♥ Halsband. Snö

Någonting blått..

..Sas det att man skulle ha i garderoben inför denna säsong. Och visst har jag det. Och nu har jag även en nykomling i form av en söt liten kofta, små fickor som detaljer och gulliga knappar. Denna köptes på MQ,s REA för 199:-  (ord pris:399:-)

Om ni undrar varför bloggen gapar tomt rätt mycket är det för mitt (JÄVLA) internett som lägger av hela tiden. Just nu sitter jag här och försöker skriva lite snabbt då jag lyckades ta mig in på någon annans trådlösa internett här i huset. Signalstyrkan är väldigt låg så jag hoppas det går att publicera inlägget




lite..

.. nervös börjar jag faktist bli för teoriprovet. Mycket bilprat här nu men jag tror det står 50-50 om jag klarar det eller ej. En veckas pluggande är ju ganska mycket "snabbinlärning" så om man har "det" när det gäller är frågan. Slumpen avgör ju frågorna så man ska nog ha lite tur också. Pappa gjorde iaf provet idag fast för motorcykel och han klarade det. Men som sakt han har ju kört bil i x antal år också så då har man ju grunderna. men men nogpratat om det för ett tag. blir till att läsa tills jag somnar sen.

Nu ikväll har vi varit uppe hos Sussie som fyllde år (mammas kompis, vänner till familjen) blev två olika sorters tårtor, jättefina! (visar bild imorgon) och juste, jag köpte en liten kofta på MQ's rea i blått. Har verkligen fastnat för färgen blått känner jag nu. Har blivit ganska mycket sånt på sistone. Men jag tycker det är snyggt och just det här marinblå/mörkblå funkar ju även i höst också då färgen är ganska mörk. Den visar jag för er imorgon också.
Sov gott nu och ..


Gröna Lund

Tänkte bjuda på lite bilder från igår, Jennifer fotade med moben!


Sara, Sanna och Jag (lägg märke till att vi alla bar jeansjackor av bara slumpen. haha)


Jennifers jobb bjöd på goda ciabatta mackor med rostbiff och fetaost!


Kön till extreme, Jennifer och Sara syns i bild. Men jennifer bangade så jag och Sara fick åka själva (Du skulle gjort det Jennifer! :)


krångel

Idag har mitt internett krånglat hela dagen. Därav inte kunnat nå bloggen =/ Jobbigt det där. speciellt när det gäller sånna här tekniska saker och man verkligen inte kan styra över det, man blir galen!


Hur som helst kommer dagens outfit här, det har blivit endel jeans här på sistone, mycket pga vädret men sen så har jag fastnat så mycket för uppkavlat, både näre gäller på jackor och kavajer men även på jeansen. Snyggt!

 







♥  Skinnjacka, köpt i en butik i gamla stan
♥  Svart lång kofta, JC (NY)
♥  Vitt linne i oversize modell, H&M
♥  Uppkavlade Stuprörsjeans, Dr denim
♥  Pumps, H&M





.

Förra veckan

1.   2.     3.     4.    5.

Nu är det ny vecka och nya tag, men för att se tillbaka på veckan 24 som gått så är jag självklart nyfiken på vilken outfit som var eran favorit?
Rösta!

myspys

Dagen på grönan blev jättemysig, vi åkte alldeles sådär lagomt mycket. Strosade runt, käkade, kollade lite på några artister som gjorde framträdanden på scenen (childhood grejs) och vädret var toppen under hela dagen!

Just nu ligger jag och älskling i sängen, har precis duschat. Han kollar på fotboll, jag kollar bloggar. Ovanligt? no no. Imorgon är det måndag igen men ärligt talat spelar inte det så stor roll för mig vilken veckodag det är, ibland vet jag knappt. Man är ju ledig nästan dygnet runt känns det som. Men det blir nog till att plugga mycket teori, jag måste klara provet!

Gonatt på er vänner! kram

Söndagens



♥ jeansjacka, Vero moda
♥  Blommig tunika, Lindex
♥ Flätat Skärp i midjan (som visst inte syns på bilden)
♥ Strumpisar, Lindex
♥  Pumps, H&M
♥  Väska, Cubus


Nu bär det av till grönan för min del, trevlig söndag på er! :)


Gröna Lund


Bild fotad av mig förra sommaren

Paradiset som liten eller hur? Inte ofta man åker dit nu för tiden, det blir iaf mindre och mindre åka. Men själva Gröna lund gillar jag. Mysigt ställe att strosa runt på. Igår frågade nämligen Jennifer och hennes vänner om jag ville följa med, så varför inte, vädret ska vara sol hela dagen lovar vädersnubbarna! :)
 
Men vad att ta på sig? det går verkligen upp och ner ena dagen är det  tropisk värme andra dagen känns det som en novemberdag.

Vad ska ni hitta på idag?


Och den sög!


1-1
genom hela jävla matchen o så på slutet ,
på tilläggstiden så gör dom ett mål, fan säger man ju bara!
Jag trodde faktist att matchen skulle bli oavgjord,
men man ska väll aldrig ta ut något i förskott, vad som helst kan ju hända.
2-1 till Spanien.
Skit också!





Strandklänning

100%bomull, mjuk kvalité, tajt resår över bysten och utställd.
En typisk strandklänning enligt mig.
Bara att dra på och dra av hur enkelt som helst.
Jag hade en i svart förra året från barnavdelningen på H&M
men den gick sönder men hittade en ny häromdagen i vitt och svart blommönster.
Perfekt tycker jag för lata dagar, sen är det hur söt som helst också.
Även denna från H&M's barnavdelning till den ynka priset 98:-





Den fanns även i flera mönster så spring och råffa åt er en ni med!
(mamma köpte en till sig själv också ;)

btw så har jag fortfarande inte bestämt mig angående
volangkjolarna. Det råder delade meningar om färgval här hemma sammtidit som jag hoppar ur och i dom stup i kvarten, kan verkligen inte bestämma mig! Och till råga på allt har ni röstat lika många på den blå som den rosa!

Vilka problem jag har eller hur ;)

Slutbetyg

Slutbetygen från gymnasiet damp ner i brevlådan igår.
Bortsett från några betyg från 1an så är jag nöjd.


18 MVG
  7VG
  3 G


Gv mig ett snitt på 17,7. Hade räknat med 18 men det var ju nära så det är inte fy skam det heller.
Sen kom vi till det roliga som jag nästan hade glömt bort, betygspengar. Jag vet att det finns folk som får flera tusen för sina betyg likaså som att det finns dom  får någonting alls. Vad jag menar är att man inte ska prestera för pengar.
 
Men i min familj (gäller både mig och min syster) så har vi alltid gjort (sen betygen i 8an) att man får en liten slant för VGn och MVGn, som en liten push i baken på att man gjort något bra. För varje år räknar jag alltså ihop hur många vg:n och mvg:n jag fått alltså under två terminer inte under hela gymnasietiden. 700kr har jag alltså att inkassera och det känns verkligen bra när man både är utan studiebidrag och arbetslös. På tal om det så har jag ett jobb på gång men mer om det när jag vet hur det blir.

Har ni/ fick ni bra betyg under er gymnasietid?

Rysningar

Hur snyggt är inte detta?
modenörd eller inte jag blir iaf helt till mig av hur stilfullt det här är. Skulle dessa plagg finnas i min garderob skulle jag
kunna lova att inte shoppa på månader.
Ultimata höstplaggen enligt min mening om man nu får tänka så långt.
Sen gör ju våran Gossip Blair endel av jobbet också, självklart. lovely


Tips!

Jag blev tipsad av min vänn Jennifer för ett tag sen
att prova tabletten betakaroten som hon själv äter.

Betakaroten är en bra antioxidant som ger
din hud en fräsch och lätt guld-brun nyans,
den skyddar även huden inifrån mot
farlig UV-strålning. Den skyddar huden
mot åldrande pga. solen, ger jämnare
pigmentering och kan lindra soleksem.

Jag har testat nu i kanske en vecka, dock har man ju solat endel så jag har svårt att avgöra om det är tablettens verkan eller om det är på naturligt sätt som jag blivit brun, jag skulle tro att det är ett samspel då betakaroten hjälper mot farliga uv-strålar som annars kunde ha gjort mig röd. Min brunfärg känns iaf mer ihållande vilket betakaroten även står för.

Än så länge ger jag den ett stort plus, vi får väll se om jag fortsätter att köpa den efter solsässongen och se hur det håller i sig!

Har ni testat betakaroten?

Min morgon

Vet ni vad jag sysslat med hela morgnonen medans älskling ligger och slumrar fortfarande. Läst körkortsteori och kört programet på datorn.. Tusan va mycket grejjer det är man ska kunna alltså, jag blir helt snurrig. Stressad om inte annat då jag troligtvis ska göra skrivningen redan i nästa vecka. Men ingen press intalar jag mig man kan alltid skriva igen (men vill inte det!) Jag måste klara helt enkelt. plugga plugga plugga står på schemat för mig hela helgen.


Har ni skrivit provet? Eller har ni kanske till och med körkort?

Dagens I-landsproblem

Nu ska ni få höra här något som inträffar mig ganska ofta, beslutsångest!
Jag var idag på jakt efter en supersöt volangkjol i blått och vitt mönster. När jag stiger in på Gina tricot visar den sig finnas i även rosa och vitt. Jag testar båda och kan verkligen inte bestämma mig. Efter sisosär 20 testningar fram och tillbaka (utan att överdriva) så kan jag fortfarande inte bestämma mig. Först var jag mest inne på den blåvita men sen tyckte jag att den rosavita passade ganska bra till mitt hår osv.
What to do?



Ta hänsyn till vad ni själva tycker är snyggast men även till vilken som ni tror passar bäst på just mig!
Hoppas ni hjälper mig!
Tacksam för era åsikter tjejor :)

torsdag



♥ Blommig top, Gina tricot
♥  Svart kjol, H&M divided
♥  Mönstrade ben, H&M
♥  Skoletter, Sko punkten
♥  Halsband, Snö

Studenoutfiten

Jag fortsätter med massa snack om studenten, det var ju en så underbar dag så varför inte glädjas åt den så länge man kan! Jag fick jättefina presenter som jag hade tänkt visa upp här i bloggen sen om så önskas? Men tills dess tänkte jag faktist lägga upp min studentoutfit, ni såg den på många bilder iof men som en ´"dagens outfit" helt enkelt, vad allt kom ifrån osv.


♥ Min vackra klänning som jag blev mer och mer kär i tillhör Jennifer och kommer från Gina tricot
♥ Pumpsen är ett par 10cm klackar med en liten platå i trä och träklack, Din sko
Armbandet är mitt favorit som jag fick av Emil i 18års present
♥ Halsbandet (som knappt syns på bilden) har jag köpt på Rhodos
♥ Studentmössan är från ABC gruppen (och jag rekomenderar dom inte då dom lurar folk samt varit med på programmet PLUS just pågrund av detta) men fin var den eller hur! :)

för mina nattläsare


För visst finns det sånna också? Jag tänkte, Emil fotade ju faktist min outfit imorse trots att vi befann oss i en rusch påväg till bussen så Bättre sent än aldrig eller hur? :)






♥ Randig tröjja, Gina tricot
♥ Mörkblåa stuprör, Koola Anna
♥ Pumps, H&M
♥ Silverhjärta, Pärlshopen
♥ Väska, Cubus















.

Betyg


Ni kanske minns att jag skrev att jag köpt denna
fotkräm
Nu har jag använt den ett tag lite till och från, smörjer in på kvällarna och har mjuka fötter när jag vaknar. Anledningen till att jag köpte den var för att jag ofta går runt barfota på sommaren,
i skorna har man sällan strumpor och fötterna får stå ut med mycket.
Jag tycker den här fotkrämen hjälper, den känns tjock och verkligen sådär att den sjunker in i huden.Jag har inte testat några andra fotkräms-produkter så för mig finns det inte så mycket att jämföra med. Kanske finns det någon bättre? Därför ger jag den ...

betyg


(av 5)

Jag kan erkänna..

.. att jag är en riktig dokusåpa-tittare, speciellt när det gäller kärlek. Program som bonde söker fru, Ensam mamma söker passar mig som handen i handsken. Även om det ofta kanske inte håller i längden så är just den där spänningen efter romantiken så otroligt härlig att följa. Såklart har jag då heller inte missat Frusna män söker kärlek. Har dock inte sett alla avsnitt men ikväll har det varit dubbelavsnitt och det är i slutet inför valet. Spännande spännande.
Kärlek kan aldrig bli tråkigt!


Full rulle

Idag har det varit full rulle för mig, kanske inte gjort dom roligaste sakerna men det känndes nödvändigt. Internet krånglade hela morgonen så outfiten fick utebli imorse. Min dag började med att jag gick upp till arbetsförmedlingen så nu är man registrerad som arbetslös eller arbetssökande eller vad man ska kalla det. Välkommen in i vuxenvärlden säger jag bara.

Därefter bestämde sig jag och Emma att träna ett pass på friskis, det var flera månader sen vi gjorde det och jag skäms nästan av att säga det. Slöisar. Ju varmare det blir ju skönare är det att bara slöa i solen. Hur som helst har vädret varit kasst idag så träning blev det. Och vad man har tappat säger jag bara, gamlingarna var tusan mer aktiva än vi som flåssade runt där. Nu blir det till att träna åtminstone en gång i vecka, minst!

(just jag har städat också på jobbet, likabra att ta allt på samma gång!)

Vad har ni gjort idag?

In a world full of people there's only some want to fly


Miracles will happen as we dream ..

10 juni



♥ Kavaj, H&M
♥ Linne, Gina tricot
♥ Väska, Cubus

♥ Jeans, Dr denim
♥ Ballerinas, Sko punkten


chocolate

Nyss hemkommen från en sväng i jakan med mamma och Emma. Vi bytte min ring till en mindre storlek som jag fick i studenpresent. Den är hur fin som helst i gult, vitt guld och med tre diamanter. Efter det tog vi en sväng till Max. Emma och Mamma köpte denna glassen

Våffla med vaniljsglass och choklad uppepå (stelnad)


9 Juni

       


♥ Linne/tunika med blommönster, Carlings (present av tjejorna)
♥ Svart kjol, H&M divided
♥ Kavaj, H&M
♥ Väska, Second hand 
   Ballerinas, Sko punkten 





Outfits v.23

Denna vecka har det mest blivit bikini och lättare kläder men några outfits har ni att rösta på iaf!


1.
        2.            3 

Klänningar är mina storfavoriter
Vilken föredrar ni?

Student-mat

När jag kom hem till min mottagning var all mat redan upplagd. Jag hade valt precis vad jag ville ha och det blev faktist perfekt. Mycket beröm för maten fick vi och gott var det.
Det bästa av allt är att det blev så mycket mat över.
Jag klagar inte på att äta skagenmacka till frukost och rostbiff,parmaskinska och fetaost/mozarella sallad till lunch!







På bordet fanns:
Potatissallad (vit sås)
Potatissallad (hemmagjord med vinäger)
Rostbiff
Rostbiff (vitlök)
Parmaskinka
Mozarellasallad
Fetaostsallad
Oliver
Soltorkade tomater
Lax
Räkor
Avokodo

Fruktfat med:
vindruvor
vattenmelon
Jordgubbar
Honungsmelon
Färsk Ananas
Plomon
stjärnfrukt



Till efterätt: (finns inte på bild)
Jordgubbspajer med
Vaniljsås, glass, sorbét
Delicatobollor




 


Sommarens sötaste

Denna klänning skulle mer än gärna få finnas i min garderob, den är väldigt lik modellen på denna eftertraktade men jag tycker faktist att mönstret på denna gobit från Asos är ännu läckrare!


Vad tycker ni?

Dock känns den aningen dyr för en student arbetslös mena jag! =/

Sol vind och vatten


Idag har vi befunnit oss nere vid sjön. Var annars ska man vara när temperaturen ligger uppåt 30 strecket. Sjukt varmt alltså. Det fläktade skönt och mamma kom senare ner med pankakor, hur underbart är inte det? 

Det brukar ta ett tag för mig att bygga på brännan, sakta men säkert alltså men jag börjar redan märka tydliga linjer, solen är stark alltså!





Förståelse

Som ni kanske märkt har jag inte bloggat på ett tag. Anledningen till detta är att ibland måste det "verkliga" livet få gå före. Ni som läst inlägget nedan förstår förhoppningsvis mig. Jag har läst era kommentarer på detta och jag är så glad för att ni stöttar, men har valt att inte publicera dessa kommentarer. Det  kanske må vara lite olikt mig att vara så privat här på bloggen som jag var, men det var ord som behövde få komma ut för att lätta hjärtat.

Jag hade mina funderingar på att lägga bloggen åt sidan helt ett tag men sammtidigt tror jag att det är viktigt att man inte tappar sin glöd, sina intressen osv när man hamnar i olika slags kriser.

Jag tänker alltså försöka blogga på så ofta jag känner för det och jag hoppas ni har lite överseende med det just nu. Solen regerar ju ute nu så jag har även märkt på er, läsarantalet att ni är lite färre vilket är fullt förståligt . Så oavsett hur ofta det dyker upp inlägg här hoppas jag att ni trogna stannar kvar och följer mig
Ni är guld värda

När livet tappar mening

tårar tårar tårar. Ilska och besvikelse.
Lämnad och borttappad. Gråter och skriker.
Nere vid vägen. Mer ensam än
någonsin. Tårarna flödar. Så rädd. Mitt i natten.
Jag vänder mig om gång på gång för att se vart han är någonstans. Den
enda människa som jag tror älskar mig över allt annat.
Hjärnan kanske säger annat, det är förståligt i all ilska
Men hjärtat då? Hjärtat måste ju alltid känna någonting
om den finns känslor inlblandade. Han måste finnas där,
annars är allt jag kämpat för och försökt få tillbaka hopp på, förgäves
Allt jag försökt förlåta under snart ett års tid, var utan mening?

Man kan inte mer än känna sig sviken när man får höra
jag vet inte varför jag lämnade dig och lät dig gå ensam
när du var påväg att bryta ihop för sista gången.
det är bara ett oärligt svar, ingen föklaring

hjärtat vet inte varför? Det känner då alltså ingenting.

Man vet alltid någonting. Jag kan inte vara med någon
som inte vet varför den vill vara med mig. Som inte
känner varför den vill vara med mig. Som inte känner.
någonting alls i motgångar. Och som väljer att lämna mig när jag har
det som svårast.


Livet är hårt, men jag trodde att jag skulle kunna lösa allt
med min vilja och mina hopp.

Nu vet jag att man inte kan lösa andras problem. Man kan inte
ta på sig andras handlingar och tro att nästa gång så kommer
allt bli bra.


Man måste vara två om man ska vara ett VI.
Man kan inte vara ensam i tvåsamheten.


Systers bal

Min syster hade bal igår och hon var så otroligt vacker i röd klänning som mamma hade sytt. Frasse körde ut dom till balen i hennes cab och jag kom för att fotografera med Mamma och Adam.





Min dag

Det har blivit väldigt tomt på bloggfronten idag, anledningen är att min älskling tog studenten idag och det har varit full fart hela dagen. Om sisodär 20 minuter drar vi oss in mot stan för mer partajj!
Ni kan iaf förvänta er mycket bilduppdatering imorgon!


Och såhär såg jag ut



Mitt finfina volanglinne åkte på och till det bärde jag guldsmycken


Utspring (del2)
























Utspring! (del1)

Vilken härlig känsla det var att springa ut, jag var helt skakig i kroppen men lycklig!


Den absolut skönaste bilden måste vara denna på mig och Emma när vi kommer springande!


Puss och studentkram av älsklingen


Kram av Sussie


Ännu mer kramar


Glada jag!


Jag och bäste vänn med våra plakat!
(dom valde mig som pippi, älskade att klä ut mig som liten!)



Jag och min söta kussin Andreas



Jag har världens finaste pojkvänn



Lycka



coolare grabb får man leta efter!



farfar min




Mamma o Jag







Champangefrukost

Jag hade en alldeles underbar dag igår, utan att överdriva en av dom bästa i mitt liv!

Tänkte visa er bilder från hela dagen så jag delar upp det och börjar med Champangefrukosten då det bjöds på champange, jordgubbar och pankakor hos Simon





















Jordgubbspuss


Nu gäller det!

Okej alla, nu åker jag! Är ganska nervös faktist. hihi. Vart uppe sen halv 6 imorse. Jag lovar att det kommer massa bilder på allt sen! Antingen ikväll om jag får in en lucka eller imorgon! :)

puss puss puss på er och ha en bra dag, det ska iaf jag försöka ha! hihi


Bara för att

Bara för att det är studenten imorgon så har jag fått en spricka i mungipan. Har använt läppsyl som bara den för att få den att försvinna, tjocka lager och då ploppade det upp en liten finne brevid (jag som aldrig har finnar!) Huvudvärk regerar hos mig just nu och min förkylning blir bara värre. Hitils har mitt motto varit att får jag inte feber så är jag nöjd och allt kommer gå bra. Endå kan man inte låta bli att klaga lite. Mina I-lands problem inför morgondagen verkligen.

Men såhär ligger det till, imorgon går jag upp vid halv 6. Emma kommer hit 6 och vi fixar håret o grejjar på varandra. Kvart över 7 kör mamma mej, emma, emelie, emelie och crippen till Sollentuna, hem till Simon. Där champangefrukosten med pankisar och jordgubbar håller till. Vid halv 10 är det samling i skolan med våra klasser för lite fika. Sen ska lärarna hålla i nått tror jag och sen blir det fotografering av oss. Halv 12 gäller det, då ere utspringet! Därefter åker vi flak och klockan 5 börjar min mottagning.

Yes, där har ni min morgondag, wish me luck!

Och här en liten smygtitt av min klänning ;)

Dagen före..

...studenten är det idag! så sjukt nära att man inte äns kan förstå det riktigt.


Bilden är kanske inte den mest charmerande,
men jag hade så bråttom till studentlunchen i skolan
att jag bara hann fota en bild. Så det får bli denna.

 ♥  Randig klänning i klockad modell, Vero Moda
 ♥  Skinnväska, Indiska
 ♥ Mockapumps, H&M
 ♥  Armbandskedja, present av Emil

Outfits v.22

     

   

Vilken är din favorit? :)

Foot care

Tvättar ni era fötter? Smörjer ni in dom? Peelar? osv.. Fötterna är väldigt lätta att glömma bort tycker jag. Men nu när det är sommar och man ofta går barfota i både heels, ballerinas och sandaler så kan det vara bra att åtminstone smörja in dom. Mina fötter brukar få såndär sommarhud när jag går barfota, gärna lite hårda. Därför tänkte jag prova den här produkten



Scholl Foot Care
protecting balm

Hjälper mot hård och sprucken hud.
Utmärkt som återfuktande nattkräm.
Innehåller kamomille och Aloe Vera



.

Mongolisk

Idag åkte jag in till stan med Emma, behövde bla städa lite på jobbet, men det gick ganska fort. Några timmar nere vid sjön hade inte varit helt fel men vi försökte vistas ute så mycket som möjligt. Vi lyxade tex till oss lite med mongolisk buffé till lunch då vi självklart satt ute, så skönt!



Nu blir det fortsätta att städa här hemma inför studenten på tisdag,
shit va nära det är nu! :)

1 june

 

 ♥ Wayfarers, Accent
♥ Jeansjacka, Vero Moda
♥ Linne, H&M
♥ Halsband, Snö of Sweden
♥ Shorts, Gina tricot
♥ Flätat smalt skärp
Armband i svart och brunt
♥ Remsandaler (mammas), Wedins