Dags att lägga sig?

Om tre timmar ska jag vara vaken igen, packa ner det sista och sen ut till bilen då det bär av mot Arlanda! Jag kommer vara så trött känner jag redan nu, men man kan ju verkligen inte somna när det enda man tänker på är om man kanske har glömt att packa ner något? Hur som helst ser det ut som kroatien har fått solsting och gömt solen för det är regn jag ser på kartan, usch! bort bort, vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Jag ska iaf njuta och bara vara, ska bli härligt att se ett helt nytt land också! Ska blogga så gott det går om jag hittar internet. Ni får kika in här så mycket ni kan också! Ni är bäst :)
kramar

Robinson finalen!

När jag kom hem från jobbet hade Robinson precis slutat, lyckligtvis hade mamma spelat in det till mig. I finalen blev det alltså Ellinor och Jarmo, Jarmo är den sanna överlevarn enligt mig, han skulle klara sig själv på den där ön minst dubbelt så länge, för sig själv. Men när jag såg dom utröstade deltagarna som skulle rösta såg jag direkt att det skulle komma att bli tre/fyra till Ellenor. Tråkigt att det inte är tittarna som får rösta egentligen! Tror det skulle sätt annorlunda ut då. I finalen hade jag helst velat sett min släkting Anna Lundh och så Jarmo såklart. Men vem kan bestämma det. Ellinor tog ju sej trots allt till finalen.


Favoritdeltagarna

Vad tyckte ni om Robinson, vem var eran favorit, vem borde vunnit i finalen?

Packa

Det här är så typiskt mej, jag tror inte riktigt jag fattat att vi ska åka redan imorgonbitti, rättare sakt runt 3 tiden. Jag har stängningen ikväll (vilken timing va!) så jag börjar 4 och har inte äns börjat packa än! Typiskt mej att vara ute i sista minuten, men allt har gått så snabbt den sista vecka. Jises... har så svårt att komma igång =/


Kunde inte motstå!

Nu är även jag med långklänning. Kunde inte motstå att köpa den, eller rättare sakt Emelie la undan den på sin lunch och Emil åkte sen och köpte den (stort tack till båda er!) Hade inte äns sett den själv i verkligheten, men fastnade redan efter att sett den på Anni bland andra.

Dock uppstod ganska snabbt ett problem som jag störde mig på, den var grymt tajt upptill, jag är ganska så liten runt om bortsett från brösten men inte äns lilla jag passade i 34an. Mamma och jag bestämde oss för att ha lite syjunta, men det var verkligen inte det lättaste, jag höll på att bli tokig när jag satt och försökte sprätta, det gick hål och såg verkligen illa ut. När mamma skulle sy den sen (hon är väldigt duktig!) så fick hon nästan panik och skrek, jag klarar inte det här! Det båda inte gott. Men hur som helst fick vi ihop den till slut så jag slipper nu att den klämmer, typisk sånn grejj man kan störa sig på fast man älskar plagget, och därav inte kan använda.

.


Men vad tycker ni nudå?
Hiss eller Diss?



 


En sen...

.. dagens outfit tänkte jag slänga in, hade så bråttom till jobbet imorse så hanns inte med!























Skinnjacka, H&M

Blommig tunika, Kappahl

Strumpbyxor, Åhléns

Ballerinaskor, H&M


Säljes!

Det är helt enkelt bara att konstatera, inför flytten måste mycket bort, så även kläder (jobbigaste av allt) Säljer därför den här mjukisdressen som är väldigt passande för årstiden. Den är sparsamt använd men grymt snygg att mysa runt i när man fått färg och är brun.





Överdelen är i strl 34 och kostade ordinarie pris 199:-
Nederdelen är i storlek 32 med priset 99:-


Den blir din allt som allt för endast 149:-
Skriv en kommentar i fäletet nedan eller maila mig på
[email protected]
Köparen betalar frakten,
bor du i stockholmsområdet finns möjlighet att mötas upp!
Först till kvarn!

Nitad

Eftersom jag missade första omgången av dom här armbanden med guldiga nitar så var jag inte sen att roffa åt mig ett när dom silvriga kom. Finns hos Lindex för bara 39:- Så snabba er, dom lär gå åt!


Channel Lookie

Den här chanelinspirerade väskan är ju inte i närheten av orginalet såklart, men jag gillar likheterna, billigt men endå sådär riktigt snyggt med kedjan. Har klämt på många kopior men aldrig köpt, den här gången gjorde jag inte det heller. Varför? Kanske hade jag shoppat för mycket redan. Men ångrar mej nästan nu när jag kollar på bilden, jag gillar verkligen stilen på den.


Vad tycker ni?
Gjorde jag rätt eller fel som lät den hänga kvar?

långklänningar


(bild: Annihoney.blogg.se)

Titta vad vackert! Jag har alltid sett förbi bilder med långklänningar och trott att neh, det skulle aldrig passa lilla korta mig. Men minns jag inte fel så är inte Anni speciellt långt heller? Den här klänningen ser grymt fin ut, blir så sugen på att bara testa, enkel modell dessutom :)

Vad tycker ni om långklänningar?

fin på stranden

Testade lite bikinis idag på H&M, gillar en med volang (som Jennifer har), men den fanns inte i min storlek, måste testa en större sen om jag hittar o se hur det sitter. Däremot tyckte mina vänner att jag passa väldans bra i denna. Så kanske skippar jag den andra endå? Måste som sakt testa igen! (är en riktig testare när det gäller kläder, beslutsångest, oh YES!)
Men paljetter is the shit!



149 kr H&M, köpte även underdel också.

some good food



Idag eftet jobbet åkte jag in till staden för att träffa tjejorna. Jösses, var tusan ett tag sen jag var inne i stan, blev som helt tokig när vi började gå in i affärerna, kom såklart inte hem tomhänt, trots att vi bara hann vistas i affärerna i en timme innan dom stängde, det gäller att vara effektiv ;)

Hur som helst åt vi mat i palmhuset (bilden ovan), vet faktiskt inte vad restaurangen/baren heter? Vi hade iaf hur trevligt som helst och jag åt en smarrig sallad med handskalade räkor och avocado.

Onsdag den 27 maj

Today's outfit!




Örhängen, Gina tricot

Klänning, Lindex

Nitskärp, Bik bok
Lacktights, Gina tricot
Heels, Laredoute
Väska, Second hand



cykelbyxor

Nu måste jag höra med er, vad tycker ni om den nya trenden cykelbyxor i sommar? Jag själv tänker på när jag var liten och alltid hade det till stora slappa tshirts med musse pigg på. Ungefär så. Allt går igen?


Volanger

Volanger är fint och gulligt och faller mig i smaken på det mesta. Nu syns det mycket med volang på även badkläder. Min vänn Jennifer hade en grymt snygg volangbikini på sig igår när vi sola, tror den kom från H&M. Den här från Lindex är inte fy skam heller, väldigt söt och färgen är pricken över i. Synd bara att överdelen (som vanligt) är slut i min storlek. Ingen beställning för min del alltså. Men kanske för er?

Bikiniöverdel Rosa
Bikinitrosa Rosa
149 kr för överdelen
 129 kr för underdelen

Ännu...

.. en härlig sommardag ser det ut att bli här i stockholm. Hur härligt som helst, om man inte ska sitta inne och jobba som jag. haha. Men jag tänker unna alla det här vädret iaf och inte vara bitter, för det är lovely att se hur allas ansikten skiner upp pga solen! Jag själv var dum nog och brännde mig igår när jag gick med solen i ryggen bort till brunna. Så jag förtjänar väll att sitta inne och låta brännan gå ner sig, men snart så, croatia!


Sommar i stockholm igen!

Soliga sommardag!

Idag var nog den första dagen som vi kan kalla sommardag, hur varmt som helst! Så underbart! Slängde på mig mjukisshorts och linne och tog en powerwalk som slutade enda borta i brunna hemma hos Jennifer. Där har vi solat hela dagen, ätit pannkakor och bara haft det mys, i like!
På eftermiddagen kom Frasse förbi och hämtade upp oss i sin cab, härligt!





lovely shoes


Såg att
Anni hade visat upp dom här pjucksen för några dagar sen, och dom är verkligen några som faller mig i smaken totalt! Sånna otroliga johanna-älskar-och vill ha-skor. Dom kommer från Bianco och skulle mer än gärna få flytta in hos mig!

Kroatien är nära

Ja, nu är det inte långt kvar innan jag och Emma åker till Kroatien, ser verkligen fram emot det. Vädret ser ut att bli bra men man kan ju aldrig vara hundra procent säker när det inte är högsäsong, men med nuvarande 31 grader i skuggan borde jag inte tvivla. Längtar så mycket! Skulle va jättekul att få höra lite tips och annat från er som varit i kroatien förut? :)

Vädret

31  °C

24 maj 2009


Grillkväll

Tänkte försöka återberätta helgen lite, igår hade vi nämligen Grillkväll hemma hos mig. Hur mys som helst på balkongen. Infravärmen och grillen på, kunde inte bli bättre! Vi åt och drack gott sen blev det även lite vattenpipa där på kvällen, för att inte missa kubb!







 

 

bloggen

Bloggen har fått lida lite den här helgen, det pga allt jobb i  samband med grillkvällar och annat trevligt med vännerna. Tänkte slänga upp lite pics när jag kommer hem från jobbet. Exakt den här tiden om en vecka så sitter jag på planet mot kroatien! Cant wait!

jag är så väldigt ...

.. vääldigt trött. Jises alltså, det är väldigt stor skillnad att gå upp 7 på en vardag och 7 på en LÖRDAG! Jag är trött som bara den och jobbet känns inte allt speciellt lockande. Hur som helst slutar jag vid 2 då alla säkert har vaknat, gjort sig i ordning, ätit en lång och mysig frukost. Sånna här dagar är det bara att kämpa på för om en vecka åker jaag och Emma till Kroatien! Wohooo! Vädret ser ut att bli toppen våran vecka, runt 28 grader. Så jag håller tummarna, känner mig så värd att få njuta lite :)

Trevlig lördag på er alla söta!

Fredag kväll


Det har varit en regnig och ganska grå dag i stockholm idag, likaså blir man själv, seg med andra ord. Jag och Frasse har ätit pizza, kollat på film och bara slappat. Känner mig lika seg inför kvällen så det blir hemmakväll med tjejerna. Imorgon har jag öppningen på jobbet, så det är nog lika bra. Gäsp, är rätt trött endå.

Hoppas ni får en härlig fredagkväll, dansa lite åt mig också!

Fransar!

Jag älskar ju fransar just nu, så jag hoppas det håller i sig ett bra tag. Min vänner är inte sämre med att känna mig. More gifts! säger jag bara. Har mycket kvar att visa er från min födelsedag.


Svart Franstisha, Gina tricot

Fick av Jennifer och Sara, thanks girls! :)

Alexander Wang



Im in love! Transparant är grejjen. Hur cool är inte den här klänningen? Jag älskar transparanta plagg i olika material.
Just nu för er intresserade finns en liknande variant hos topshop till ett betydligt billigare pris!

Bonde söker fru

Skriv personligt! Foto: Jessica Gow

Bonde söker fru visade första avsnittet ikväll. Woho! Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar sånna här program. "Para ihop-träfffa den rätta-leva lyckliga-program". Idag fick man träffa alla bönderna och höra lite vad dom var för personer, ser hur dom bodde och sånna grejjer, en av killarna bodde ju jävligt snyggt, plus poäng!

Hur som helst fatta jag inte riktigt om det är ett avsnitt redan nästa vecka då dom sa att man kunde börja skriva brev nu lixom? Fattade ni det? (ni som såg) Eller kommer det här inte sändas förräns senare i höst då?
Ska iaf bli kul att se fortsättningen! :)

Sminknecessär



I Vitt skinn är den här enkla och stilrena necessären från Tommy Hilfiger. Den Gillas hos mig!

ledig

Hej babes!
Idag ska det bli så skönt att vara ledig. Var tvungen att rycka in på kvällspasset igår på jobbet men idag är jag ledig ledig ledig. Som alla andra eller hur? Röd dag vilket innebär ledighet för dom flesta. Vädret ser ut att vara på våran sida i stockholm idag vilket gör det bara bättre. Vad att hitta på?

Vad ska ni göra idag?

kramar!

Dagens outfit




♥ Jeansskjorta, MQ
♥ Linne, H&M
♥ Nitskärp, Bik bok
♥ Kedjehalsband, H&M
♥ Denimtights, Gina tricot
♥ Gladiatorsandaler, Ellos.se 

accesoera mera!

Fick ett par ursnygga örhängen av Jennifer och Sara i födelsedagspresent. Dom kan min smak kan jag säga! Silvriga, stora. Passar perffa inför sommaren, accesoera mera!


Kommer från Gina tricot

Sheercover mineralfoundation

Via tips från Jennifer, bestämde jag mig äntligen för att klicka hem den här mineralfoundationen i puderform från sheercover. Hon säger att den är jättebra. Jag själv föredrar foundations i puderform, så varför inte. Har hitils använt mig av Kanebos men tänkte nu testa denna då priset till och med är billigare.


Har ni använt er av sheercovers produkter tidigare?

Dagens outfit


♥ Skinnjacka, Ellos
♥ Tunika, MQ (Emmas)
♥ Väska, Cubus
♥ Denimtights, Gina tricot
♥ Tygskor, H&M

bubbelbad

Det är aldrig roligt att vara sjuk. Man är seg, hängig och mår allmänt dåligt. Att ta ett bad (som jag sällan tar mig tid för annars) passar perfekt när man mår dåligt. Borde även passa på att bubbla lite nu när vi flyttar snart och inte kommre ha kvar bubbelbadet. Jag kände för att göra en hel rengöring av kroppen.

Skrubbade mig först överallt med saltskrubb, som tar bort all död hud och man blir len, ren och känner sig fräsh

Min saltskrubb kommer från Shiseido


Efter det är det dags för rakning med rakskum därtill.

Rakgelen gör huden mjuk och len efter rakningen.



Sist men inte minst tvättar jag av hela kroppen med puffsvamp och olivshower
 




När jag torkat smörjer jag in hela kroppen med min favorit bodylotion



Beauty bodylotion fresh från Dove

Min 20-års fest!

Har ni väntat på bilderna?
Här kommer dom! :)
































































































Man kan inte annat än skratta
Lyckad kväll med andra ord! :)

Iittala

Fick jättefina ljuslyktor i 20-års present av min vänn Johanna. Kommer passa perrfa i nya lägenheten. Designen är ganska tidlös och enkel. Gillart!











.

Eurovision song contest

Norge tog hem det!
 Superkul tycker jag att vi i norden ätnligen för en chans pga det nya röstningssystemet bland annat.
Aldrig har något land fått så mycket tolvpoängare.



Vad tycker ni om bidraget? Rätt låt som vann? :)

suck..

.. inte äns hela eurovision kunde jag hålla mig vaken till då det dunkade och värkte i hela kroppen. Är det inte ganska typiskt, såfort man är klar med grejjer man haft framför sig under lång tid, så bryter det ut. Natten var hemsk, klockan fyra mådde jag så dåligt och svettades så mycket att jag var tvungen att ta tempen, 39 grader.. Nu ska jag lägga mig i soffan, kolla på film och tycka lite synd om mig själv. Jag hade ju fan stängningen idag, dubbel ob. Men vad gör man .. suck

Spana in
mig här medans och rösta! :)

delicious

Härlig dag med fint väder, dessvärre fick jag tillbringa den innomhus sittandes bakom kassan. Därefter bjöd vi över farmor och farfar för att fira mig, bjöd på samma mat som under gårdagskvällen, smaskens! Ska försöka samla ihop allas bilder och göra ett långt inlägg med kvällen i bilder. Tills dess får ni skåda den goda maten som vi bjöd på :)








Kvällen...

...var grym! :) Tusan va roligt vi hade allihopa! Hoppas ni också tyckte det. Lyckad kväll enligt mig. God mat, härligt folk, bra musik. Det kunde inteannat än bli bra, men blev bättre ;) Det har fotats massor med ett flertal kameror, så bilder kommer deffinitvt upp här på bloggen. Men nu blir det jobb för en bakis johanna..

Trevlig lördag alla söta!

inför

Är full fart här hemma inför festen ikväll. Ska bli så trevligt när alla mina vänner kommer för o fira mig. Blir riktigt smaskig mat i form av rostbiff, parmaskinka, lax, mozarellasallad, potatisgratäng osv. Har även varit på systemt och handlat för första gången, blev olika sorters cider, öl och så vin såklart. Jennifers rekomendation om jag inte minns fel. Vinet Tania


Emelie har lovat att agera fotograf ikväll och känner jag henne rätt blir det mycket bilder. Så ni kommer självklart få ta del av festen imorgon ;)

arkivet

Det kan vara väldigt underhållande att kolla i arkivet här på bloggen. Man har skrivit om mycket under tre år och speciielt bilderna är väldigt roliga att kolla på. Blir som en dagbok med minnen och annat som man kan gå tillbaka och bläddra i. Se bara här, andra månaden jag började blogga, började redan köra med dagens outfit.

lördakväll



























Såhär såg jag ut för tre år sen då man var 17 år.

Lång jobbdag

Nyss hemkommen från jobbet, jobbat enda från 1 till stängning idag. Rätt tufft, men så grymt skönt när man väl kommer hem. Ska bara mysa ner mig i sängen, kolla på sex and the city som börjar 11.

Imorgon står mycket på schemat. Ska ju ha min födelsedagsfest, så ska handlas massa, ska bland annat gå till systemet och handla själv för första gången. haha. Eftersom vi är mitt inne i röjja, flytta, packa, ha lådor överallt period, pga flytten såklart. Så är det väldigt rörigt här hemma. Sista festen här hemma hos mig i kungsängen!

relationship

Jag har fått många frågar angående mig och min pojkvänn, jag har svarat på dom flesta kommentarer men endå fortsätter folk fråga. Förhållanden är intressant eller hur? Därför tänkte jag en gång för alla berätta hur det ligger till. Jag och Emil har haft en paus ett tag, det har varit välbehövligt av personliga skäl men också för att vårat förhållande inte varit speciellt bra på sistone. Både han och jag måste fokusera på oss själva, speciellt jag. Men även tänka egenom hur vi egentligen vill ha det i ett förhållande. Ett förhållande ska vara stärkande och inte tvärtom. Tid från varandra kan vara väldigt bra, saknaden blir helt plötsligt en annan och man får tid till att längta. Men för er nyfikna så har vi börjat träffas lite igen, det känns bra men vi tar dagen som den kommer. No pressure


gifts

Har ju helt glömt att berätta om mina presenter jag fick i helgen på min 20års dag. Ska försöka fixa fram bilder på det mesta, men till att börja med kan jag visa den här fina klänningen som jag fick av tjejerna. Satt som en smäck och är hur gullig som helst. Kommer från H&M


Stripes

Tror att den här kommer bli en av mina favoriter i sommar. Något att bosätta sig i. Kommer från Monki.





Randigt
Flätat

Bar rygg


Hur kan man motstå?


bollywood

Det numret som gjorde störst succe av våra danser under helgens uppvisningar var våran indiska dans. Jag personligen älskar den dansen, att dansa i kläderna framförrallt, shake it!








Sverige Kvalar!

Malena Ernmans La Voix tar Sverige vidare till final
Ni missar väll inte ikväll då Sverige kvalar inför Eurovision song contest på Lördag. Jag kommer iaf hejja, skandal om vi inte kommer vidare!

21.00 på 1an

12/5-09



♥ Tröja, weekday

♥ Kjol, Gina tricot
♥ Leggings, H&M

♥ Svarta naglar, Mavala
♥ Guldarmband, gammalt
♥ Örhängen, Pilgrim


Hon kan hon


Hur snygg får man bli?
Ge mig din outfit Elin Kling!

5 preview

Har shoppats endel på sistone, men har verkligen inte hunnit lägga upp gobitarna, ska försöka visa allt inom kommande dagar. Hittade den här omtalade linnet i början på förra veckan, i like!


250:- Weekday

Veckans outfits!

1. 2. 3.

Ännu en vecka över, denna en häktisk sådan. Men känns skönt. Dansen är underbar men nu är det slut för den här terminen. Några outfits har jag iaf lyckats klicka fram den här veckan.

Vote!

Lillasyster bloggar..

Johanna som alltid ska vara ute i sista sekund gav mig i uppgift att
blogga eftersom hon själv inte hann det. Då hon nu är på Vasateatern igen
för dansuppvisning. Efter hennes föreställning (som var jättebra) igår blev det
hem och äta massa god mat!
Det blev..                                                                                                                    


Och massa annat gott !

Just dance!

Jag har haft en underbar födelsedag, men är helt slut nu. Kroppen känns matt och det ska bli skönt att tvätta av det översminkade ansiktet. Dagen på teatern var grym, vilken energi vi hade när det väl gällde! I love
Alla tjejor har fotat så mycket och mer blir det imorgon, men en liten smygtitt kan ni allt få :)



Kajsa och jag inför indiska dansen!



Sötnötter, taggade till hundra!


Nu väntar en en natt med förhoppningsvis mycket sömn så jag kan ge gärnet imorgon när alla mina vänner kommer och tittar på mig! Wohoo, vi ses där!

Födelsedagsoutfit




♥ Skinnjacka - H&M
♥ T-shirt - Weekday
♥ Kjol - GinaTricot
♥ Skor - Din sko
♥ Väska - Cubus
♥ Örhängen - H&M

Grattis till mig!

Idag blev jag grattad med frukost på sängen av familjen, så mysigt. Men som vanligt på mina födelsedagar är det dansuppvisning, så jag är uppe i varv och springer runt som en tok här hemma. 20 hela år är jag nu, gammal! haha
Igår hade vi iaf födelsedagsmiddag för mig, jag och tjejorna. Love you all!


 


Uppe i skybaren skålade vi för mig :)


En glad jag som fick superfina paket!

God (stressig!) morgon

Hej alla!
Jag är uppe med tuppen, ovanligt va? Har öppningen idag, på en vardag. Jises va tidigt man får gå upp. Springer runt som en yr höna här hemma, alla danskläder ska vara nerpackade. Är ju hur mycket som helst! Får inte glömmas något. En outfit för ikväll är även nerpackad då jag ska på restaurang med tjejorna, fyller ju 20 imorgon! Har jag glömt att nämna det? (hur kan man glömma?) Hur som helst kommer tobbe och byter av mej på jobbet vid halv 1, tack snälla du för att du skippar skolan för min skull! Sen blir det direkt in till vasateatern.

Trevlig fredag sötnosar, chao!

Vip-kväll






Dagens outfit 7/5-09


Torsdagsfin var klädseln som skulle bäras på vip-kvällen och detta var vad jag lyckades åstadkomma. Inte för mycket, inte för lite, eller vad säger ni?

♥ Guldiga örhängen, H&M
♥ Fjäderhalsband, Lindex
♥ Skinnjacka, H&M
♥ Klänning med volang, Gina tricot
♥ Skor, Din sko

Shoppa billigt


Taxfree katalogen har kommit, nu är det nära. Ska ringa Emma snart så hon får komma hit någon dag så vi kan bläddra i och beställa. Hur långt kan det vara kvar egentligen 3 veckor ungefär. Kroatien är precis vad jag behöver just nu, bort med alla tankar och bara njuta!

Vip-kväll

Finaly home! underbart att vara hemma när man jobbat i tio timmar. Något som känns ännu underbarare är att jag inte ska jobba imorgon. Har lyckats byta bort mitt pass imorgon kväll då jag ska på Sofis Mode's Vip-Kväll. Tänkte ta med mig syrran då hon alltid frågar varför inte hon får följa med på alla mina inbjudningar. Så nu ska hon det, blir toppen!


Någon av er som ska gå? :)


jobb

Nu blir det jobb igen för min del. Är bara att kämpa på, ska bli så skönt med ledighet när veckan är över. Vädret är inte på våran sida den här veckan så det passar bra att tjäna lite pengar medans man väntar in solen.

Förra veckan var det dock toppenväder ute, alla handlade glass och njöt av värmen. Själv såg man inte skymten av den, så jag och Tobbe på jobbet tyckte vi var värda lite jordgubbar som vi gottade oss med bakom kassan.


    

Slut..

... som artist säger jag bara. Har jobbat tio timmar idag och mitt i lunchen var jag och tog festingsprutan. Ont i armen gör det faktiskt lite, kul att sitta i kassan då. Aja, nu vill jag bara bädda ner mig, kollar på sex and the city som börjat elva och sen somna gott. Imorgon står jag inför ett lika långt pass, ussch inte tänka på nu.
 
Nu till något annat, dansuppvisningen är nära och häromdagen köpte jag ett svart nagellack som vi alla ska ha på lördag och söndag. Passar bra till alla våra glitteroutfits.



Blev ett från Mavala, tycker dom har bra storlekar då nagellack dessvärre blir gamla och klumpiga rätt lätt. Köpte oxå nagelacksborttagning från Depend, brukar använda den då den är fri från aceton så inte nageln slits så mycket.
Vilken nagellacksborttagning använder ni? Tipsa gärna!

Bästa skärgårdsdoktorn...

.. blir nu långfilm! Woho! Gu va roligt, bästa svenska serien ever ska nu bli långfilm. Samuel Fröler och Ebba Hultqvist är självklart med i huvudrollerna. Åh vad jag ser fram emot detta! Vi får dock vänta ett tag, nästa sommar spelas det in. Men visst ska det bli spännande, dom har mycket att toppa när det gäller en så pass bra och härlig serie!


Läs hela artikeln här

Dagens outfit


♥ Skinjacka, H&M
♥ Volanglinne, H&M
♥ Denimtights, Gina tricot
♥ Ballerinas, H&M
♥ Fjäderhalsband, Lindex
♥ Guldiga örhängen, H&M

En krånglig...

.. och misslyckad dagens outfit. Tänkte idag fota en dagens outfit på morgonen innan jag bär iväg på dagens schema, men icke då. Självklart ska något stå ivägen för äns planering. Började fota med systemkameran, då lägger den av mitt i så hann inte äns få en bild. Upp med mobilkameran tänkte jag, även om den inte är lika bra på långa vägar så har jag ju bestämt mig för att fota outfiten. Skulle nu lägga in bilderna men neh då finns dom inte? Jag drar ur sladden öppnar kameran igen, där ligger bilderna, men när jag kopplar den till datorn så finns dom inte? Har försökt tusen ggr utan att lyckats. Ger upp? Så illa tvungen då bussen går snart.

Därför snor jag nu en önskeoutfit från Frida då jag verkligen blev sugen på alla dessa plagg, perfekt vår/sommar outfit!



Hur snyggt var inte detta då!
Gör ett nytt försök med min egen outfit later..

Ha en trevlig dag alla söta!


Veckans outfits!

Denna vecka har det blivit en varannan-dag-vecka när det gäller outfitsen.
Har tre vardagsoutfits att bjuda på.
Frågan till er,
vilken föredrar ni? :)


1.
  2.  3.

Dagens outfit 3/5-09

Kanske la ni märke till min outfit i inlägget nedan, men om inte så kommer den här!


Söndagens outfit blev enkel och "köra-bil-vänlig"

♥ Skinjacka, Ellos.se
♥ Top, Gina tricot
♥ Denimtights, Gina tricot
♥ Väska, Cubus
♥ Skor, Converse
♥ Guldiga örhängen, H&M

våfflan

Har varit ute och övningskört idag, blev en tur till sigtuna där vi satte oss nere vid hamnen, café våfflan. Riktigt mysigt faktiskt, trots att solen inte var framme är temperaturen hög. Skön söndag dessutom, sen är jag självklart lite stolt att det börjat gå riktigt bra för mig att köra! (jag som trodde jag var hopplös!)


Nostalgi

Tjejkväll för hela slanten, ätit massa gott, pratat gamla minnen och om barndomen. Slutade framför youtube med bröderna fluff, doktor kosmos, trasdockorna, den vita stenen, allra käraste syster. Finns så många mindre kända astrid lindgren sagor som är så fina. Vackert iaf. Ni tjejor förgyller verkligen mina dagar, betydelsefullt <3





Inte konstigt att man blir lite nostalgisk,
så skönt och enkelt det var att vara liten endå

just laugh!







Tänk va kul man kan ha med funktionerna till en webbkamera. Skrattar så vi gråter!
Ser ni vem som är jag? hahahaha



sommar och sol

Den här dagen har faktiskt känts som en sommardag, så härligt. Tillbringade den på ballkongen innan det blev för varmt, blir tokhett där ute. Invigde iaf min leopardbikini från H&M, med bok, godis och nötter till. Hur kan man klaga?


Valborgsnatten

Efter jobbet igår blev det hem till Sussie (Mammas kompis, vänner till familjen), Tacokväll ute i solen och börjades dricka bubbel. Mysigt!


Lovely!


Emma och Micke kom senare och hämta upp mig, vi åkte ner till brasan, träffa lite folk. Emelie och Alex anlände i sista minuten som vanligt. Men ni hann se fyrverkerierna va?


Vackert!

Vi drog hem till mig allihopa korka upp lite vin. Men bestämde oss ganska snabbt för att dra upp till GC där Samuel skulle spela. Väl där var redan mamma, pappa och gänget där. Haha. Helkvälls festande med päronen med andra ord. Inte helt fel när pappa bjuder i baren dock! Träffa jobbarkompisar, gamla vänner från skoltiden och kunder från ICA såklart. haha. Det slutade med att Sussie skrek, efterfest hemma hos mig!

Så ja, det var där vi sluta. Lyckad kväll med andra ord. Tack alla nära och kära! :)