Nyårsoutfit

image1265     image1266

image1268    image1267  

     image1270

Nyårsafton i all ära, bråttom som vanligt!
Älskling tog massa bilder så blev endel här på bloggen också


- paljettopp, Gina tricot
- hemmasydd kjol
- Halband, från rhodos
- Armband, fått av Emil
- strumpisar, H&M
- Skinnstövlar, Din sko


GOTT NYTT ÅT PÅ ER! :)





Nyårsafton

image1264


Yes, Idag är det nyårsafton.. redan. Ett år går rätt fort endå. jag minns det som igår förra nyårsafton när vi satt och mumsade hummer.. Var sjuk den nyårsafton, hade halsfluss som vanligt. Men aldrig mer! (har hunnit med att operara bort dom där jädrans halsmandlarna)

Det här året har nog varit det mest omtummlande året för mig hitils, mycket glädje och kärlek men även mycket smärta, besvikelse och sorg.
Får hoppas att nästa år går mer i glädjens tecken än i det sistnämnda. För det är jag själv och mina nära som påverkar hur framtiden blir.
Något jag har lärt mig detta år är att aldrig låta hoppet lämna mig, även om mycket har brustit så har jag hoppet kvar, det kan bara bli bättre!

Så hur tänker ni fira in det nya året?
Jag och mina vänner och pojkvänn hade tänkt börja kvällen med en klassisk nyårsmidda, med förrätt, varmrätt, efterätt, ja hela paketet helt enkelt. Ska bli jättemysigt tycker jag, därefter får vi se vart kvällen tar oss! Vi har fått låna Emelies pojkvänns storersyrras lägenhet där middan tänks hålla rum. Känner på mig att det kommer bli en både kul och mysig kväll, här ska det partas! :)

Just nu känner jag mig lagomt stressad.. Timmarna bara springer iväg och jag har precis fått upp all min packning, men i all röra och irrande hittar jag inte det jag tänkt ha på mig, så har fått rivit ut i stort sett hela garderoben..Dom som känner mig vet att jag kan bli minst sakt galen på detta "inte hitta mina kläder syndrom" Det ska alltid försvinnas när man har bråttom och verkligen måste hitta dom!

Ska försöka hinna lägga upp en dagens outfit också innan jag åker (om jag nu hittar mina kläder!)


Årets

Blev utmanad att göra denna lista, så varför inte sammanfatta året med just en sådan!

Årets Låt Vilken ska jag välja, finns så många, men måste nog endå säga apologize med timbaland, la till och med in ett youtube klipp (med den låten) här på bloggen om jag inte minns fel?

Årets program
får väll nästan ta och säga Idol, följde sedan starten

Årets Bok Jag vet inte riktigt, har läst på tok för lite böcker. Läste i sommras hela serien med gossip girl och läste nu under julhegen ut boken, sushi för nybörjare, så det får väll bli dom!

Årets Film
The notebook, helt klart! Den har väl iof några år på nacken? men hos mig är det den bästa filmen jag sett det här året, och jag har sett många!

Årets Dricka
haha, skulle väll vara kul att säga någon kul drink, men kan ju inte namnet på en enda, så får väll säga té! Något jag druckigt väldigt mycket av under det här året.

Årets Plagg
Åh, vilken svår fråga. Min garderob uppdateras säkert varanan veckan om inte oftare, hur ska man kunna utese ett? Jag väljer nog pumpsen, en sommarplåga för mina stackars fötter, men så jädrans snyggt och sen väljer jag ett till (min lista jag bestämmer!) Kjolen, har inte varit en kjomänniska på flera år så just därför säger jag den nu när jag fastnat för den så mycket, lovely!

Årets Byxor
Strumpbyxor och leggings, helt klart! Kan man hitta ett bekvämare med sammtidigt så snyggt plagg att bära på benen? Har svårt att tro. Att säga på sig ett par jeans i nuläget skulle vara som att dra på sig ett par byxor gjorda av spikar. haha

Årets Sneakers öhm, använder så väldans sällan. Men har ett par som står i garderoben, så fär väll säga dom. Ett par vita reebok

Årets Klocka huh? vilken fråga, tror inte äns jag fatta den. Jag har iof en ny
klocka, med svart läderarmband, den är en snygg accesoar!

Årets Doft Gucci Envy Me (Johanna doften själv!) och så DKNY som jag fick av älsk förra julen.

Årets Smink jadu, antar att det blir rätt tråkigt om jag tar upp en mascara eller eyeliner, vilket oftast är det enda jag bär, men jag får väll säga solpudret från loreal som jag köpte för att använda under sommarn, men som passat min hudtyp nu även på vintern, användes senast idag! haha

Årets Blogg Min egen, tycker ni inte? Neda, men tycker det hänt så mycket med min blogg det senaste året speciellt angående mina besökare och det är jag jätteglad över. Men annars läser jag fortfarande Englas då och då som jag gjort sen flera år tillbaka

Årets Nyårslöften Brukar inte ha nyårslöften, men tänkte försöka komma på något både rimligt och vettigt till imorgonkväll. Löften är till för att hållas!

Jag utmanar alla er som kännde er roade åtminstone en gång under då ni läste listan!

Julklappar

image1263

Tänkte berätta lite om vad jag fick i julklapp, alla klädesplagg, smycken och liknande får ni se lite hipp som happ när jag har på mig. Men tills dess!

- Gitarr
- Presentkort på H&M
- Bio presentkort
- Påslakansett från IKEA
- Halsband (snö of sweden)
- Sött litet armband
- Pengar (!)
- Vantar
- Stickad Lång mysig kofta
- Grå tröjja med rutor
- Stickad grå kort kofta
- Söta kort på lillkusinen


Vad fick ni i julklapp?, berätta gärna om eran favorit! :)

Home sweet home

Hej på er!
Nu är jag äntligen hemma, ja äntligen faktist, även om man inte längtar hem känns det alltid så otroligt skönt närimage1260 man kliver in genom dörren. Kanske extra skönt när jag har fajtats i en trång bil med min satans mensvärk i mage och rygg.

Hur som helst. Jag har endel att ta igen va? Tänkte bla (innan det känns pasé) berätta lite om vad jag fick i julklapp. Är ju redan nyårsafton imorgon! Nyårsoutfit... Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?, men det lutar åt något som glittrar lite ;) ni får se imorgon!



.

mysfaktorn...


image1259

... kvarstår, trots att julhelgen faktist är slut nu? Vi sitter allihopa och myser framför tvn. Käkar jättegod choklad. Granen och alla tända ljus gör verkligen allt mysigare, åh vad jag älskar julen, den borde vara längre egentligen!

Hur som helst,  nu är det bestämt att vi åker hem på söndag, så under/efter nyår blir det iaf mer inlägg här på bloggen, något som är kul är att ni (dom flesta av mina besökare) kollar in bloggen dagligen trots dom dåliga uppdateringarna :)

kramar till er!
 chao

Annandag jul

Sitter framför granen med pappas laptop, tess ligger under granen, den sötnöten :) Idag har det åkts bräda i backen, var där tidigt. Är jättetrött nu efter, somnade en stund men känner mig bara ännu tröttare efter det.. Snart ska vi ut i backen igen och köra pulkarace haha. Efter det ska vi åka ner till Leksand och hämta älsklingen som kommer med bussen! :)

Hur spenderar ni eran annandag
? (en riktig slappardag egentligen, enligt mig)

image1258

REA



Som ni säkert vet börjar alla "reor" att sätta igång snart (vissa har redan börjat) Imorgon öppnar REA:n i alla Gina tricot butiker i hela Sverige, så passa på! Där kan ni verkligen fynda, på deras annars så låga priser kan det inte bli mycket pengar man behöver lägga ut.

Oturligt nog finns ingen Gina i Mora, men tänkte ta mig in någon dag för att kolla REA:n på H&M, brukar alltid vara så utplockat i stockholm, här kanske man kan få roffa åt sig någon godbit iaf, vem vet!  Shoppa på nu! :)

image1257

Juldagen

Hej på er!
ska snart ut till backen, har dock töat ganska mycket igår så blir nog åka skidor ist för bräda. Ni ska se mina blåmärken från i förrgår, bäst att ta det säkra före det osäkra om man säger så.

Jag fick en jättemysig och härlig julafton, hoppas ni också fick det. Tänkte fota och göra en liten julkllappsspecial om vad jag fick, men det får bli senare.

Vilken var eran favorit julklapp? :)

Julafton

image1255

♥ Vit top, H&M LOGG
♥ Svart kjol, sytt själv
♥ Rött lackskärp, farmors gamla
♥ Strumpisar, Lindex
♥ Guldhjärt-halsband, pärlshopen
♥ Maffigt armbad i svart och guld, H&M




Dan före doppare-dan

image1251

image1253  image1252 
(kvalitén är egentligen jättebra, tagen med systemkamera. Men då photoshop inte finns här fick jag använda mig av paint =/ )


En vit jul får jag i alla fall, kan inte bli bättre.
Har redan hunnit åka snowboard idag, ramla dock för många ggr,så blåmärken finns här och var. Skulle jag säga något som saknas så är det älsklingen men annars är allt på topp!
Snart är det julklappsutdelning innan andreas somnar.

Kvällens outfit
Lägger upp en dagens outfit imorgon på julafton också!
Julkramar på er!

♥  Tomteluva
♥  Grå top, H&M
♥  Sidenband, systers
♥  Kjol, H&M
♥  Strumpisar, Lindex
♥  Lackstövlar, second hand
+ Silverhjärta, pärlshopen
Armband, köpt på mallorca







uppesittarkväll

Hej på er!
Är hemma hos kussinerna, där finns det dator :)
Ikväll är det uppesittarkväll här, även lite julklappsutdelning då vi inte ska fira jul med dom imorgon. Jättemys tycker jag, tomteluvan är på och det är mys-stäming här så man kan inte göra annat än att njuta!

Julen är här

Nu så, allt är nästan inpackat i bilen och vi är redo för att åka. Kommer bli underbart i jul det känner jag, årets mysigaste högtid! Jag kommer nog vara borta enda fram till nyår, men på nyår är jag hemma med vännerna såklart. Vet att jag redan sakt God jul, men fick iaf bekräftat av pappa att jag nog kommer få blogga endel iaf, kan inte lova varje dag, men så ofta jag hinner, kan och får! :)

Massa julkramar från mig till er!


image1250

God jul på er!

Tänkte skriva ett litet inläg nu innan jag stänger ner datan. Imorgon bär det av till landet, snö och julstämning med allt där till. Ska verkligen bli jättemysigt och skönt, träffa småtting kussinerna också. Alla julklappar är nerpackade men har näst intill resten av min packning kvar att ta itu med. Är verkligen inte på humör för att packa, men ska man så ska man.

Jag tänkte bara passa på att önska er en riktigt god jul! För det är vi alla värda!
Har ju som sakt inget internett där uppe, blir nog utan bloggning ett bra  tag, därimot ska jag försöka få pappa att ta med sin bärbara så jag kan blogga via hans mobil-internett. Kostar ju endel, men en dagens outfit Julafton måste jag väll endå bjuda på! :)

Ha det bra allihopa och gotta er riktigt mycket nu i allt vad julen kan erbjuda!

image1247

image1248














.

Det här är bara början

Hej på er, har blivit lite snålt med bloggning idag och anledningen till detta är att vi åker upp till landet imorgon, har slagit in dom sista julklapparna och nu även börjat packa inför imorgon, massa kläder håller på att tvättas och har även bytt julklappar med älsk, så spännande! :) Vi ska dock inte öppna dom förrän på julafton såklart, mest spännande så!

Men till saken nu, julklapparna har redan börjar strömma in här hemma, nämligen från alla firmor som pappa jobbar med. Allt från exklusiva badrockar till vinflaskor, men den största och mest speciella julklappen (iaf i mammas och Emils ögon) var godiskorgen! Lika stor som förra året, men med tanke på mitt illamående under dagen så var det inte så lockande, men bortser vi från det så ser det ju smaskens smaskens ut!
Eller vad tycker ni?


image1245

image1246

Sista dagen i skolan

Japp, idag är det sista dagen i skolan , eller som det så fint heter Skolavslutning
Det här har jag på mig idag

image1244

♥  Långärmad top, Gina tricot
♥  Paper-bag-waist skirt, sytt själv
Strumpisar, lindex och H&M

20 december

image1241 


image1242

Idag blev det lite annorlunda bilder,
hittade ingen av våra digitalkameror så fick langa upp systemkameran och försöka fota i spegeln,
första bilden visar skarpt verkligheten hur min nya mysiga tröjja ser ut, perrfa när man kan ha till leggings!
Den andra bilden tog jag mest för att visa mer en helbild!

Nu ska jag in till stan o sen på bio med min älskling!

♥ Basker, Kappahl
♥ Svar långt baslinne, JC
♥ Grå lång sak, Gina tricot
♥ Svarta strumpisar, Lindex
♥ Svarta leggings, Gina tricot
♥ Ankelboots i mocka, Din sko

Shopping

image1240
Ni som känner mig väl och läser min blogg dagligen vet nog att jag hållt mig ifrån shopping ett bra tag nu under åtminstone december, har bara shoppat åt alla andra, julklappar hit och dit, men igår köpte jag mig faktist ett plagg själv.

Jag som väldigt sällan går i mjukisaktiga kläder hittade en både bekväm men snygg sak. Jätteskön att mysa runt i nu under kalla vintern, japp japp, den får ni se later i dagens outfit!

Kan ju också understryka att jag bara har 100kr kvar på kontot, men det är en annan femma..

work

Hej på er!
Sitter i skolan just nu men jag och Emelie tänkte gå ner till centrum snart. Blir väll checka lite affärer innan vi måste in till jobbet .. suck, näst sista dagen iaf, känns jävligt skönt!

Idag blev jag klar med en grej i skolan, en julklapp till mamma och pappa som jag gjorde i Grafisk kommunikation, är så himla nöjd, min lärare med tror ja då hon ville vi skulle gå te rektorn och visa hela projektet. Så det blir spännande på måndag, kan ni fatta? bara 5 dagar kvar till julafton! Ska bli så mys att åka upp te landet (åker på lördag morgon)

Men än så länge är det bara onsdag och dagens höjdpunkt blir att mamma har gjort Tacos i min matlåda som jag ska äta på jobbet! haha

Vi hörs inatt eller imorgon bitti, Chao!

Snygga horn!

.. jo man tackar ja! haha. Jani vart ska man börja, hade ingen som helst tanke på det mina läsare upptäckt, fick nämligen kommentarer om detta i gårdagens dagens outfit inlägg, att jag hade små söta sidenhorn. Först fattade jag ingenting men när jag kollade lite närmare förstog ja, och detta har upprepats på hur många outfits som helst utan att jag lagt märke till det.

Fick även frågan om vad det nu är för en liten filur som utgör detta på varje bild. Och jo visst, det kan jag berätta för er.  Det är Söta lilla Jon Blund, han har varit min lilla trygghet hängandes på dörrn enda sen barnsben.


Och nu är han även presenterad för er, vettetusan om han kanske måste lämna dörren så jag slipper se ut som det är halloween på varje outfit? haha


 

image1238 

image1239



 


19 December

image1236      image1237

Från topp till tå
♥ Vit mössa, Syrrans
♥ Vit stor halsduk, minns inte vart jag köpt den faktist?
♥ Ljusrosa tröjja, Mammas
♥ Vitt baslinne, H&M
♥ Satinliknande kjol, Gina tricot
♥ Svarta skinnstövlar, Din sko
♥ + Silverhjärta, pärlshopen
 Silverarmband med pärlor, present


18 december

image1234           image1233        

Idag blir en enkel och ren outfit, marinblått, vitt och svart med guldiga accesoarer

♥ Vit bastop, H&M LOGG
♥ Mörkblått lackskärp, fått av farmor
♥ Mörkblå cardigan med guldknappar, Gina tricot
♥ Stuprörsjeans, Diesel
♥ Svarta skinnstövlar, Din sko
♥ + Guldkedja
       Guldarmband

Man kan inte mer..

.. än längta tillbaka! Jag vet att det är helt fel årstid nu och att alla har massa julkänslor och julstämning, men jag kunde inte låta bli att publicera den här bilden. Emma satt och skickade över massa minnen, nämligen bilderna från i somras på Mallorca. Helt underbart! Spana bara in bakgrunden, ser nästan ut som en målad tavla, vackert!

image1232

Låt snön komma till stockholm

Tjena brudar!, och killar såklart :)image1231
Vad har ni för er idag? Jag tog nämligen sovmorgon, vaknade  vid 11 och läste lite i min
bok , den är så jättebra! Helt inne i den, käkade därefter en stadig frukost. haha och nu hamna jag här trots att jag har en stor uppsats att börja med. Känns inte riktit läge.. än.. 

Åker till jobbet redan vid 5 igen så dagarna blir korta, något vettigt måste jag väll hinna göra innan det.
Föresten har ni snö där ni bor?
Skulle va så kul och veta, kanske bara är stockholm som är snöfritt. Det enda vi har är frost..

Svart i all ära (2)

Som jag nämnt förut så funkar svart till allt, då syftade jag dock mest på kläder och accesoarer, men självklart funkar svart lika bra på stilfulla möbler och inredning!

image1230

gravid?

Neh det är nog chokladbollarna som spökar i magen. Ska snart till jobbet.. igen! Är så trött på det nu och hela den här veckan kommer vi att sluta halv 12, skulle hellre sitta hemma här och ha Johanna och Emma tid. Var så längesen, nästan så man skrattar dubbelt så mycket när man inte setts på ett tag. Hur som helst stannar jag hemma från skolan imorn. Har bara en lektion och den kan gått få vara. Sover ut!
Tänkte ta med mig en fulkornspaj till jobbet idag, någon som brukar äta dom?

image1229
















.

skönhetssömn


image1228

Jag behöver verkligen min skönhetssömn, jag känner det, men framförallt ser jag det. det märks faktist, inte bara ett uttryck utan även sanning. Sen jag började jobba kväll/natt har inte bara mitt humör och min trötthet smygit sig fram utan även påverkat mit utseende. Man ser inte bara hängigare och dåsigare ut, har även märkt att min hy påverkas. Brukar annars aldrig ha någon problemhy alls men det har faktist visat sig endel orenheter som ploppar upp här och var. Usch. I need my beautysleep och till råga på allt gick jag upp 7 imorse när det visar sig att min tretimmars lektion är inställd, börjar 2! åh, hade gjort vad som helst för att få sovit ut den här morgonen.


Därför tänkte jag rada upp några punkter på hur du får en bättre sömn
(för det kan väll inte bara vara jag som har sömnproblem? tror dock att mina sömnproblem har mest att göra med punkt 1)

  • Stress: Ständig stress utan återhämtning påverkar hjärnan och sömnen ger inte längre den återhämtning den ska ge. Ha inte för många bollar i luften samtidigt - lär dig säga nej!
  • Fysisk aktivitet: Motionera regelbundet, dock inte för sent på dagen.
  • Mat: Undvik tunga måltider nära sänggåendet - matsmältningen håller dig vaken halva natten. En tom mage är heller inte bra för sömnen.
  • Dryck och stimulantia: Alkohol ökar sömnigheten avsevärt men gör att du sover sämre. Undvik kaffe, cocacola och starkt te, som innehåller uppiggande koffein.
  • Oregelbundna tider: Nattliv, sena studier eller småbarnsvak gör att man sover på andra tider, vilket i sin tur gör att man har svårt att somna nästa kväll.
  • Varva ner i tid: En till två timmar innan du ska sova, avsluta alla viktiga saker. Ägna sista tiden före sömnen åt tv, en bok eller småprat. Inget som anstränger hjärnan.


Det ska bli underbart med jul och ledighet!

1 vecka kvar till jul

      
image1224 




Idag har jag på mig:

♥ Vitt baslinne, H&M
♥ Stickad tröjja, MQ
♥ Strumpisar, Lindex
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Svarta knästrumpor, Åhléns
♥ Svarta skinnstövlar, Din sko
♥ Väska, Charmant
♥+ Silverhjärta, pärlshopen

(ursäkta bilden, men tror jag rörde mig eller något precis när den klicka)






.

monday morning

Go morgon på erimage1222
Måndag idag. usch, undra varför måndagar alltid känns extra jobbiga? Som vanligt hade jag jättesvårt att somna igår kväll, ville så gärna så det gjorde bara saker svårare, massa tankar som jag fick försöka tvinga bort gång på gång. Men någon gång måste jag somnat iaf och nu sitter jag här, ska till bussen om 20 minuter. Sitter med min kopp gröna té, hade ju en period när jag drack té varje morgon, ska försöka införa det igen för jag tror faktist jag mådde bättre då, speciellt min stressiga mage.

image1223








.

shall we dance

image1221

shall we dance går på 3an nu ikväll!
Tycker om den här filmen så mycket, har sett den förut men kan inte låta bli att titta endå
Jag som dansare föredrar framförallt dom små salsabitarna som finns med i filmen, jag säger bara att hade jag haft kvar min danspartner hade jag fortsatt med salsan! Utan tvekan den roligaste, sexigaste och för att inte tala om vilken träning den dansen ger!
Är ni sugna på att börja dansa och har en partner som vill, så välj salsa det rekomenderar jag!
Annars om du är sugen på att börja dansa så föredrar jag show, har dansat sen alltid, och det är en skön blandning av olika showframträdanden, man får bjuda på sig själv och ge publiken en rolig show!

men se på filmen vettja

chao!

Undviker gärna

Kom ganska nyss hem från stinsen, vart och shoppat alltså. Dock inget till mig själv, nu är det julklapparna som gäller, gick faktist inte in i en enda klädaffär för eget bruk, förvåning va? Dock så undviker jag gärna att plugga så gått det går, dyker andra alternativ upp nappar jag gärna. För visst är julklapparna viktigare, ja viktigast faktist!
Hur som helst blev det en väldigt bra julklapp till far + lite annat. Tror jag bara har någon enstaka klapp kvar, vilket känns jätteskönt då vi åker till landet om 6 dagar och jag jobbar kväll/natt enda fram tills det!

image1218

såhär får det gärna se ut där jag ska fira jul,och det kommer det att göra. Fina vita gator, täckta av snö.
Vi ses i  Dalarna!
vart ska ni fira jul?

16 december

image1217


♥ Grå v-ringad tröjja, Gina tricot
♥ Vitt baslinne, H&M
♥ Svarta stuprörsjeans, Miss sixty
♥ Skinnstövlar (
favoriterna förra året)
♥ Väska, Charmant
♥ Maffigt armband, H&M

3 advent

Go morgon på er! Idag fick jag äntligen sova ut, och är nu på glatt humör! så skönt så skönt!
Tänkte gå och äta lite frukost innan det blir för sent för det och blir lunch. Idag är det meningen att jag ska plugga, men tänker inte lägga så stor vikt på det just nu, jag nämnde ju precis att jag var på glatt humör! Tänkte istället börja med att slå in lite julklappar, Hannes (kussin på 3 mån) får en söt lite skallra av mig. Mamma, pojkvännen och systers presenter får jag nog hålla tyst om, iaf för att vara på den säkra sidan. Tycker det är så mysigt att slå in paket, kanske låter lite klyschigt men allt som har med julen att göra, gör mig faktist glad!  så sant så sant, favorithögtiden

image1215

Kvällsfront lista

Brukar inte köra listor så ofta, som ni kanske redan vet. Men man får alltid reda på något nytt om människor när man läser deras listor, eller hur? Så varför inte
here we go!

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött och proppmätt
Favoritgodis: Choklad och surisar
Är det nåt du absolut inte äter: surströming och blodpudding, annars äter jag det mesta!
Kläder just nu: sovtée och undies
Musik just nu:  Inget, tvn står på
Vad sa du senast: vart är kamera sladden?
Längd och vikt: 163 cm 47-48 kg
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Favoritväder: Varmt och soligt
Spelar du nåt instrument: Piano, men förhoppningsvis även gitarr snart!
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: sparare tror jag, visst lägger jag ner det mesta av mina pengar på kläder och shopping det kan jag inte förneka. Därimot ser jag alltid till att ha koll på min ekonomi, har nog aldrig varit helt snuspank!
Pratar du fortfarande med ditt senaste ex: nä knappt
Är du kittlig: på vissa ställen
Snarkar du?: nej
Stjärntecken?: oxe
Vad vill du jobba som?: ingen aning faktist men om man får drömma så kanske något inom inredning eller kläder, något man har intresse av alltså, tror man kan ge mer i ett yrke då!
Chips, morötter eller godis?: borde nog egentligen svara morötter, inte för att jag tykker det är godast utan för att jag är lite mer av den där nyttiga typen, som inte gärna äter onyttigt allt för ofta, men visst kan man unna sig ibland, gillar sötsaker mycket mer nu än förr, och med en pojkvänn som är gottegris kan det bli svårt att hålla sig undan ibland :)
Pizza eller hamburgare?: olika beroende på vad man är sugen på
Skriver du dagbok?: Nej, men bloggar ju, om det nu kan räknas
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?:  Har piercing i naveln
Stökigt eller välstädat?: välstadat oftast
Vilken hand håller du gaffeln i?: Vänster.
Hur är din drömtjej/kille?: Pålitlig, snygg, självsäker, omtänksam, gosig. Äsh, går inte att dra alla punkter, som min emil :)
Brukar du sola?: På sommarn japp (annars är brun utan sol bättre för hyn)

something beautiful

image1214
ute på däck i gryningen

På en båt

 
image1210    image1211 
      image1212

Denna dagens outfit blir lite annorlunda i bilderna än vanligt, var ju nämligen på julbord idag, på kryssning. Har ätit så mycket att magen snart spricker, ska jag vara ärlig mådde jag faktist ganska illa på hemvägen, blandat med åksjuka kanske. vem vet. Det här var iaf var jag hade på mig denna dag

♥ Grå tee med tryck, Lillsyrrans
♥  kortärmad kavaj-aktig sak, H&M
♥  Strumpisar, Lindex
♥  Ankelboots, Din sko
+ äppelhalsband och armband från H&M

fridaynight at posten

image1209



Detta är vad jag har på mig idag, hittade denna söta klänning i garderoben och kom på att det var väldigt längesen jag hade på mig den. 
Gulligt och nätt

Så nu bär det av till posten, en fredagkväll. jaja. ob ob ob!














♥ Basker, Kappahl

♥ prickig bomullsklänning, H&M
♥ Svart cardigan, Gina tricot
♥ Strumbyxor, Lindex
♥ Ankelboots i mocka, Din sko

.

Julbord

Ni ska bara veta hur jag har längtat efter julskinka på sistone! Det är nummer ett på julbordet för mig. Och imorn blir det julbord för fulla muggar, ska nämligen iväg imorgonbitti, Viking Line med julbord och hela paketet, familj, pojkvänn, farmor och farfar, lillasysters kompis, ja ni vet. Lite juligt alltså. Största anledningen är att vi firar jul uppe på landet i år och då är inte farmor och farfar med, så vi kör lite julbord sisodär nu innan med dom, trevligt trevligt. Älskar att åka på kryssning och äta god mat! :)

imorn åker jag alltså iväg tidigt på morgonen, kommer hem runt 12 inatt så det blir ingen bloggning imorgon förrän på kvällen tror jag, om vi har tur så tas det lite bilder från båten, och då visar jag självklart upp dessa!

Nu ska jag byta om och gå ner och slänga paljettkjolen på posten, den skickas alltså tillbaka. Sen åker jag till jobbet vid 5, hinner nog slänga in en dagens outfit innan!

image1208

svart. en skönhet!

Svart är alltid rätt!
Säg nån gång det inte gått hem?
Någon gång du vantrivts i svart?
kännt dej obekväm?

För annorlunda?
för synlig?
Nopp nopp, svart är alltid rätt i alla dess skepnader och former!
Funkar till allt, kul att kombinera med små detaljer och accesoarer
kan inte blir för mycket helt enkelt, alltid lagom!

image1207

äntligen

Idag fick jag sova ut, känns som jag inte sovit på sisodär 5 dar? sen jag började jobba alltså. tusan var helt död igår. Så idag tog jag en sovmorgon, men det gör inte dagen längre direkt, snarare kortare så om 4 timmar ska jag till jobbet, vet inte hur man ska få ihop allt egentligen, plugget eller sömnen? Tänkte iaf försöka börja plugga lite nu

chao chao!

titta

Måste bara visa vad min älskade pojkvänn hade gjort medans jag var på jobbet, kom hem nyss och han hade fixat ordning lite på mitt rum och bäddat rent och gjort fint i sängen , blir så jätteglad, har inte haft någon tid alls sen jag började jobba och det här sett kaotiskt ut här, tack tack älsk!

image1206

13 december

image1205



♥  basker, Kappahl
♥  vitt ribbat linne, H&M
♥  Kofta, Cubus
♥  Strumpbyxor, Lindex
♥  Benvärmare, H&M
♥  stövletter med rosett, Sko punkten
♥  + Guldörhängen
        Guldhalsband


Lucia

Idag är det lucia, lillasyster ska gå i ett fint tåg, men jag kan itne komma, pga min satans projektredovisning, vilket även resulterat i att jag sovit 4-5 timmar inatt. Jag känner mig helt död! Tar på kroppen när man är uppe och verkligen gör saker så många timmar om dygnet.
Något som däremot är mysigt är lucia stämningen, har luciatåg i bakgrunden på tvn på, så fint, har alltid gillat!
mysiga sånger och massa tända ljus, hur mycket johanna är inte det!? :)
Kom att tänka på när jag va liten, när jag var lucia, ida och maria (lillasyster) tärnorn och emil (inte min pojkvänn) var stjärngosse, vi lussade nere hos farmor och farfar för massa folk, och vi improviserade alltid, hmm, vilken låt tar vi nu då. Något man aldrig skulle göra nu om ja känner mig själv rätt. Men fint och kul var det! :)
Lucia är här

image1203

Vinn

Elin kling har en tävling, där man kan vinna detta kitt!

image1202
Var med och tävla du också, genom att skicka in din favorit outfit! :)

mitt i veckan

Yes hörrni, nu är vi mitt i veckan igen, det går fort nu när det närmar sig jul! nästan lite för fort?
Hur som helst, min kamera har verkligen gått ner sig, vet inte vad den sysslar med för fuffens men att ta bra bilder vill den dock inte. Så jag hoppas ni har överseende med den dåliga kvallen, bättre än inget eller?

image1201

♥  v-ringad tröjja, H&M
♥ krämvit top med volang, Gina tricot
♥  svart kjol,H&M divided
♥  Mörkgrå ribbade strumpisar, Åhléns
♥  Lackstövlar, Second hand
♥  Brun väska, Charmant
♥ Guldkedje- halsband, present
♥  Guldkedje-armband, Gina tricot
 

Julmusik

Mamma hade letat fram en gammal julskiva "Johannas och Emmas jul-låtar" Jag o Emma gjorde den för några år image1200sedan, bara bra och härlig julmusik, riktigt uppiggande, så den har jag lyssnat på hela morgonen :)

 
image1199

bedtime

Hallå där! image1198
hemkommen från jobbet, någon mer som är vaken? sitter och läser min blogg kanske? Rätta takter isf! Varför sova? haha. Neda. jag ska själv hoppa i säng snart, skolan imorgon, men har mig en liten sovmorgon som tur är.
Hade tänkt läsa lite innan, var så längesen jag läste men nu när Emelie äntligen fått mig att komma igång med en bok så är det rätt skönt att göra när man kommer in i den! Boken jag läser heter "Sushi för nybörjare"

Och för er som är intresserade kommer här nedan en handling om boken!

'Sushi för nybörjare' handlar om tre trettioåriga tjejer i Dublin - Lisa, Ashling och Clodagh. Under ett års tid får man som läsare följa deras liv och deras strävanden efter att hitta lyckan.

Lisa får jobbet som chefredaktör för det nystartade irländska tjejmagasinet "Colleen" och fast hon är jättebesviken över att hon inte fick det mycket flashigare redaktörsjobbet i New York gör hon allt för att "Colleen" ska bli en succé. Lisa är tjejen som har allt, utseende, karriär, pengar och god smak. Ändå är det något som saknas. Hon vill ha en man - och inte vilken man som helst, en riktig man med stil, utseende, pengar och som inte har något emot att hon är arbetsnarkoman.

Ashling är andraredaktör på "Colleen" och hon är Lisas raka motsats. Ashling är jordnära, fiffig och effektiv. Hon jobbar hårt för att vinna Lisas förtroende och göra sitt jobb så bra som möjligt trots ett ganska uselt självförtroende. Ashlings mamma var djupt deprimerad under hela Ashlings uppväxt och detta har påverkat henne mer än hon tror. Ashling är vidskeplig, hon spår sig själv och sina vänner i tarotkort, hon gnuggar sin tur-buddha, nuddar sin tursten och stryker över sin turkristall för att få lycka och vägledning i sitt röriga kärleksliv. Hon har en handväska stor som en resväska och i den samlar hon på sig allt som hon kan tänkas behöva. Hon är alltid redo, hon är "Fröken Fiffig".

Clodagh är Ashlings bästa vän, de har känt varandra sedan barnsben. Clodagh lever med sin tjusiga man och två barn i ett vackert hus och hon har allt hon kan önska sig, ytligt sett i alla fall. Idyllen spricker när tristessen tar vid och Clodagh börjar leta efter något som kan förgylla hennes enformiga liv. Hon söker ett äventyr och detta äventyr visar sig vara ödesdigert för hennes tidigare så trygga liv.


Blev lite långt detdär, hitils har jag inte kommir så långt i boken, men än så länge verkar den jättebra! Enkelt,lättläst och humoristisk i  en kanske inte alltid så solig vardag!


11 december

nu är det bråttom till jobbet! 
Fick ta en dagens som hastigast!

image1197

♥ Pärlörhängen, Åhléns
♥ Vit stickad tröjja, H&M
♥ Svarta strumpisar, H&M
♥ Bruna stövlar, Din sko
♥ Väska, Charmant

julstrumpa i all ära

image1196

Kolla bara vilka söta julstrumpor, jag smälter!
Den stora tomtefotöljen och bakgrundens öppna spis gör det bara ännu mysigare.
Brukar ni ha julstrumpa? ett paket som hänger på dörren på julaftonsmorgon?
Nog för att jag är 18 år så har jag fortfarande inte valt bort den traditionen, klart man ska ha julstrumpa!

Jul, jul, strålande jul!

13 dagar kvar till jul

God morgon på er :)
Ni ska bara veta hur skönt det var att sova ut imorse, morgonen har jag hitils ägnat åt att slagit in några julklappar, har över hälften kvar att handla, och har ingen som helst aning hur jag ska få tid till det. Åker till jobbet varje kväll ungefär vid 5 så dagarna försvinner fort undan, en uppsats i filosofi står på schemat idag, men vi får se hur det går med den.

fina paket jag slagit in va? :)
(
dock alla i samma papper, men vadå, gillar man grått,svart och vitt/silver, så gör man!:)

image1195

prov och plugg

Idag har det varit både redovisning och prov i skolan. fy fy, företagekonomi prov just, sitter med kramp i handen. Inte van att skriva för hand i den här skolan då vi annars använder datorer hela tiden.
Kommer inte bli så mycket bloggande idag, ska nämligen direkt till jobbet, och kommer hem halv 1 inatt , jobbigt :(
Men ha en bra dag hörrni! Jag är helt slut och trött redan ...

Wish me luck!

image1194

new week

image1192                     image1193

Från topp till tå!

♥  Mössa, Åhléns
♥  Långt fodral, (NY, glömde visa igår)
♥  Svart cardigan, Gina tricot
♥  Dubbla strumpisar, H&M
♥  Lackstövlar, second hand
♥  Silverhjärta- halsband, Pärlshopen
♥  Silverarmband, Köpt på Mallorca
 

Vill ha snö till jul

Allt är så grått och trist här hemma, ute alltså..
La in mammas bilder från förra helgen på landet, gu så mys med mycket snö!
Skönt att vi ska fira jul där uppe iaf, så det blir mycket julstämningsmys,
men självklart vill jag snön ska komma hit till stockholm också,
det är ju faktist ingen riktig jul utan snö! :)

image1189 

image1190

image1191

pjuuh

Äntligen hemma, vart inne i stan och fotat idag igen, dom sista bilderna. Guuu va skönt att komma hem till värmen. Man fryser ju satan av att stå och fota. Men nu är det klarrt, ska bara få ihop en powerpoint presentation av dom bästa bilderna. Nu är det därimot plugga som gäller, har ingen som helst lust men har ett företagsekonomi prov imorn =/ Blev faktist lite shopping också, fast jag borde hålla hårt  i pengarna nu innan jul, fy på mig!


¤ En julklapp fick jag med mig hem, kan inte säga vad och till vem (dom läser min blogg)

image1185




¤ Två enkla bas-tshirtar, var två-pack från H&M LOGG, va egentligen bara ute efter den vita, då den passar bra till min
paper-bag-kjol och den andra jag sydde. Emelie är lite sugen på att få tillbaka sin vita som jag använt hitils. Hitta dock ingen enskild vit, så det fick bli ett tvåpack med Vitt och svart
Pris: 98:-
image1186 image1187



¤ Denna lilla filur har jag kollat på tidigare i höst, men vettetusan om jag vågat mig på, men nu fick den komma med mi hem iaf, det är en pälsaktiga krumelur att ha på huvudet! Självklart fejk, kommer från Åhléns
Pris: 149:-

image1188


sweet sunday

image1182     image1184

♥ Basker, Kappahl
♥ Bolero?, H&M
♥ Vit bastop, Gina tricot
♥ Svarta stuprör, miss sixty
♥ Lackstövlar, Second hand

Sista chansen

Kan kanske verka tjatig, men för nya läsare som kanske inte bläddrat i kattegorierna så kör jag det en gång till!image1181
Nu är sista chansen för paljettkjolen! På måndag skickas den tillbaks annars.

Jag vet att den är slutsåld överallt i storlek 34. men väljer  hellre att sälja den till nån av er om det finns intresse istället för att skicka tillbaka, så om ni är intresserade, skriv en kommentar här nere så fort som möjligt, annars skickas den motvilligt tillbaks på måndag.

100:-
köpte jag den för och säljer den därför inte för mer,

(är ni intresserad av mått och liknande kan jag skicka det via mail!)

Storlek 34, pris 100:-
(köparen betalar frakten, om du inte bor i sthlm)




.


Ikea

Idag var vi som sakt på ikea, mest för att hitta vanliga enkla ramar som jag och lillasyster kunde sätta in våra skolkort i och ge bort till bla. farmor och farfar, som tjatat så länge. Sen blev det lite andra julklappar som jag tyvär inte kan visa då dessa personer läser min blogg.

Men blev som sakt en hel rad med ramar, lite julklappspapper och paketsnören! :)

image1177 image1178


image1180



Ond mage och nytt té

Har precis ätit tacos, men det tog imot. Kan vara svårt att tro då det är så himla gott!, men med tanke på att min mage återgått till orolig stress mage.. så är det inte så kul. Har knappt ätit nått idag för att det gör så ont. Vaknar illamående och med hugg uppe vid revbenen. Julstressen? eller är det bara allmänt.
Mamma har iaf köpt ett nytt till mig som ska vara bra för magen.

Ingefära och citron

image1176

Någon annan som har bra tips för stressig mage? (har både haft magkatarr och lättare magsår) Så förutom att tugga novalucol, så skulle jag bli jätte glad, och framförallt mitt humör, min sömn och min mage av lite tips!

Dagens outfit

image1175    image1174 

Idag får ni se mig i en klädsel det var längesen jag bar, jeans och skjorta!

♥ rutig skjorta, Zara
♥ Ribbat linne, H&M
♥ Svarta stuprör, Miss sixty
♥ Guldkedje-halsband
+ Nya toffsar i bruna nyanser! :)


Stockholm streetstyle

Såg att jag var uppe på streetstyle igen, med "min stil"

image1173

Måste julhandla

Hallå där!
Har fortfarande inte kommit så mycket längre än vad jag nämnde i senaste inlägget. Har suttit och räknat lite och kommit fram till att idag, denna lördag är den enda lediga dag jag kommer ha innan jul? Vilket betyder att jag måste handla julklappar idag! vettetusan, har ett prov att plugga på, men går inte alla nära och kära före? :)
Ska försöka få med mamma till Ikea en sväng, där brukar man alltid kunna hitta lite gobitar.

btw, måste bara nämna gårdagen, regnade i streck från morgon till kväll och jag o Emma var ute o fotade, gissa om det var en pers, efter det blev det jobbet direkt. uscha buscha,var genomblött och totalförstörd i håret, spret åt alla håll och lockar hit och dit.

Har inte bytt om än, så har ingen dagens att bjuda på, därimot kan jag bjuda på en annan god morgon bild
lockigt och busigt!


image1172


















Vad ska ni gör idag ? denna lördag den 8 december




.


Lördag

Hej på er!
Kom hem ruggigt sent igår, så blev ingen bloggning, kollade ju även idol-finalen som mamma spelade in. 51,3% eller vad var det? Verkligen jättejämt, jag trodde faktist Amanda skulle vinna, men Marie är absolut en värdig vinnare. Nu ska jag och älsklingen gå och äta lite sen lördagsfrukost, bloggar later!

Kram kram! :)
image1171

7 december

     image1169     image1168
                                   


♥ Gammelrosa kofta, Monki
♥ Ljusgrå tunika, Gina tricot
♥ Strumpbyxor, H&M + Leggings, Gina tricot
♥ Äpple-halsband, H&M
♥ Silver armband, Present från Emil
+ vinterjacka, lackstövlar och benvärmare

Små ljus överallt

Jag älskar julen, jag älskar stämning och jag älskar framförallt alla små mysiga ljussken överallt. Visste ni att det bara är rent dagsljus ute 3 timmar per dag nu? Man känner verkligen att man behöver alla dom här ljusstakarna, stearinljusen, julstjärnorna och...

..Desssa!


image1167


Dom här kvistarna eller vad vi ska säga står på vårat hallgolv i ett hörn och lyser upp, dom ger ett så fint sken så jag bara var tvungen att visa upp dom här!

Juljobb

Hej på er!

Idag är det fredag, har mycket att göra idag. Vaknar upp och ser att vädret är piss, gu va det regnar, jag ska nämligen ut och fota stockholm idag med, fick max 2-3 bilder förra gången och vi ska få ihop 10 specifika motiv..
Så in till stan blir det, men snälla låt det sluta regna, för mina bilders skull!

Ikväll ska alla se Idol-finalen, visst?
Och jag säger bara, den som skriver en kommentar om hur det gick här, blir avvisad från bloggen! haha, neda.. inte så farligt. Men jag ska nämligen jobba ikväll och varje kväll fram till jul (utom lördagar och söndagar) Så jag kommer börja min första dag idag, och missar därmed finalen, helt blä känner jag, som följt hela alltet sen det börja. Jaja, jag ska spela in iaf. Så inget idolsnack här förrän imorgon, okej? ;)

Agerar tomtenissa i år igen, på posten alltså, väldans drygt jobb, sitta och sortera kuvert i timmar..men jag behöver pengar pengar pengar! Och jobbar man kvällar är det ob som gäller! Kommer alltså komma hem runt 1 inatt.. vill inte äns tänka på det =/

image1166

Lyxfällan

Nu tänkte jag slå mig ner framför tv:n och checka lyxfällan.
Man känner sig alltid så fyndigt smart och bra med sin ekonomi när man jämför sig med dom i detta program. Helt sjukt hur man kan hamna i sånna situationer som människor som söker till programet har gjort? Jämför vi med dom tror jag alla vi skulle kunna samtycka med att våran ekonomi är sjudundrande bra om man jämför med deras!

image1165

H&Ms vårmode

Fick mail från H&M idag, där man kunde få tjuvkika på vårmodet, men ska jag vara ärlig var det inte mycke som föll mig i smaken. Fanns endel söta klänningar/tunikor, men annrs var det på tok för mycket färger, skrikiga! Ser ut som vårens mode för kanske 4-5 år sen, vad hände med vårat trendiga fashion? Tror det är för tidigt att börja kolla på dom där färgskalorna, vi har ju inte upplevt klart vintern än!  Neh, får hoppas att det kommer in bättre saker och att min inblick i det hela var fel!


Denna tunika var iaf sockersöt

image1164

Hemma-klädsel

Hej på er!
klockan har bara tickat iväg idag, har inte gjort någonting?
Min pappa kom nyss hem, väldigt ovanligt, tror det händer sisodär en gång om året att han kommer hem innan klockan 7. Hur som helst hade han shoppat igår, ännu ovanligare! Självklart kom det fram en anledning till varför, det var julfest igår med jobbet och han hade glömt kläder (hur sjutton kan man glömma kläder!), han köpte både jeans, "fintröjja" och skärp, vart då undrade jag?, svaret blev "i affären som har allt... Stadium!"
Vi har nog lite olika uppfattningar jag och pappa om vad som räknas till allt..




I världens skönaste tröjja myser jag runt här hemma, till den har jag mina mystofflor såklart!

image1163

Städ och plugg torsdag

image1160
Ni som läst min blogg regelbundet ett tag lär ju veta vad torsdagarna innebär för mig.
Det är min hemmadag, vilket har lett till plugg och städ torsdag. Inte vidare värst kul, men måste göras. Speciellt nu när det är så mycket plugg som står på schemat.

Det knäppa med mig är att jag kan verkligen inte "slå mig till ro" och plugga om det är ofräsht runt omkring mig. Frågar man min pojkvänn så tror jag han kan bli rätt smågalen på mina ryck ibland när jag går och plockar. Det jobbiga är att det går bara några timmar sen är det en stor röra igen. Någon som känner igen sig?

aja, back to work!

Julstämning



Nu vill jag ha lite julstämning här på bloggen, har ju julat till det endel med designen, men den här låten slår ju allt! Dock tror jag videon är jättegammal, haha. Men som sakt, man kan ju bara lyssna på låten också! :) Last christmas

kläder glöms bort

Hittade denna bild på Stockholmstreetstyle

image1159
Enkel outfit, men snygg och stilren enligt mig, den fick mig att tänka på min magtröjja som säkert ligger långt in i garderoben? Har använt den en gång tror jag. Varför vet jag inte? Går ju att kombinera till mycket. Men det blir som med mina flesta kläder, dom glöms bort när det kommer något nytt. Inte bra, inte bra. Skönt att man kan hitta inspiration från andra iaf, så inte plaggen glöms bort totalt!

Älskar att få inspiration, men framförallt att inspirera!

Tack för alla fina kommentarer jag fått idag, blir så otroligt glad för all respons :)
mera mera mera!

så rätt

image1158


Den här stilen är för mig, så rätt!
Mörkblått, grått och svart,
en liten glimt av päls och stora markerande knappar,
kan inte bli snyggare.
 En klockren Ashley helt enkelt!

5 december

image1156




















♥  Vit sjal
♥  Kofta, Indiska
♥ (under) Vit bastop, Gina tricot
♥ kort svart kjol, H&M
♥  mörkgrå ribbade strumpisar, Åhléns
♥  beiga stövletter, Lillasysters


.

Fixa och trixa

Hej på er, brukar alltid börja dagen med en outfit, men när jag platta håret imorse var det en fråga som slog mig, nämligen hur många som fixar håret dagligen? Som går upp sisodär en halvtimme tidigare för att lägga ner den tiden på håret? Jag är den människan ungefär var tredje dag, då jag plattar håret och fixar, dagarna därimellan låter jag det "vila" bara hängandes som det är eller uppsatt i en toffs/knut

Men hur gör ni?
Fönar? plattar? lockar? sprayar? eller använder ni regelbundet speciella produkter?
Sånt här tycker jag känns jätteintressant att veta, är nämligen så intresserad av hår och produkter, tycker det är jättekul!

Jag har iaf plattat håret idag, använde mig av
värmeskydd, mina silkes droppar och så självklart plattången!

image1155

.

nytt hos cocoo

Nu är det dags att fynda julklapparna hörrni!
Inom kort kommer det att komma in mycket nytt hos
cocoo, bla. visas det mycket snygga klockor!, även mycket nitar men framförallt decembers nyhet, Väskor!

Spana in och fynda! :)

image1154

SÄLJES PALJETTKJOL

Glöm inte att kolla inlägget här nedan, eller kolla kategorin säljes, där jag säljer H&Ms-paljettkjol för 100:-!

Intresserad?
Skriv en kommentar!

En julklapp

Årets första julklapp är köpt, blev endel fotandes, men gu så kallt det var, fingrarna frös sönder! Och nu kommer jag ihåg varför jag inte gillar att göra saker ute på vintern (bortsett från åka skidor och snowboard).

Hur som helst hann jag en sväng in på H&M och årets första julklapp blev köpt, till lilla kussinen Andreas (2år)

image1153


Ursöt cardigan enligt mig, inget nyhet att jag älskar cardigans, speciellt på killar, men även små pojkar! :)

Fota Stockholm

Sitter i skolan men ska snart dra oss in till stan. Har nämligen ett fotoprojekt, att fota vissa delar av stockholm, alla ställen ligger utspridda över stockholm så kommer nog ta ett bra tag, kanske blir det att kika i någon affär också, har svart att hålla mig! Dock borde jag försöka hålla i pengarna inför julklapparna. men vem har sakt att man inte kan köpa julklappar till sig själv? ...

image1152

4 december

image1151
Go morgon på er!
4 december, 20 dar kvar till julafton, gu va tiden går.
Om jag ska erkänna har jag inte köpt en enda julklapp än.. fy tusan hur ska jag hinna när jag börjar jobba på freda o sen enda fram till jul!
Hur som helst, det här är det jag har på mig idag
















♥  Vit bastop, Gina tricot
♥ Gamma favorit kofta, bikbok?
♥  Skärp, Gina tricot
♥  Svart kjol, H&M
♥  Strumpisar, H&M
+ mina
lackstövlar med benvärmare

Besvikelse

image1150

Den efterlängtade paljettkjolen hämtades idag innan dansträningen, kunde inte låta bli att prova den innan jag började, men till min stora besvikelsee var den för stor! Hör och häpna, kjolen som alla säger är liten i storleken och som jag köpt den minsta i 34 är för stor? Totalt omöjligt att sy in i paljetter säger mamma.. åh, känns så himla tråkigt! Ville verkligen ha. Men vad ska man göra?

Jag vet att den är slutsåld överallt, så nu ger jag den till er höll jag på att säga, så mena jag inte, därimot så väljer jag hellre att sälja den till nån av er om det finns intresse istället för att skicka tillbaka, så om ni är intresserade, skriv en kommentar här nere så fort som möjligt, annars skickas den motvilligt tillbaks.
100:- köpte jag den för och säljer den därför inte för mer, därimot om flera är intresserade så kör vi budgivning!, bor du långt härifrån(stockholm) får köparen stå för frakten

Alltså, storlek 34, utgångspris 100:-!

Mysiga tofflor

Kom hem genomblött och frusen,
och gissa vad mamma köpt till mig, dessa vita luddiga tofflor från Ikea,
syster har ett par i rött men dessa vita passar perffa till mina
pyjamasbyxor som jag myser runt i just nu! 29:- perffa!


image1149

porträttbilder

Idag så fotade vi porträttbilderfoto-lektionen,
Emelie fotade mig, och duktiga hon fick fram det här resultatet

image1144

image1145

image1146

image1147

Vill ha min paljettkjol

image1143


Hittade denna bild på stockholmstreetstyle, blir bara mer och mer sugen på min paljettkjol, idag måste väll paketet endå komma? Hoppas!

Monday in december

image1140    image1141

♥ Basker, Kappahl
♥ Mönstrad tunika, Lidex (lillesysters)
♥ Axelremsväska, Second hand
♥ Strumpisar, H&M
+
Kappa, JC

Merci

image1139


Sitter med Emma och smaskar på lite merci choklad, mums mums.
Tänkte kolla på
van veeteren och sen nanna.

mysig kväll på er och Natti Natti sen! :)

Juldesign

Vad tycker ni om min nya design på bloggen?
nu är det julstämning för fulla muggar med glögg!

Första advent

image1136


Första advent, och ingen snö.
Mamma ringde nyss, hon och pappa är på landet, 4dm snö tror jag dom hade, så det är inte helt omöjligt att dom öppnar i backen redan nästa helg, då blir det åka bräda för fulla muggar!
Jag och lillasyster tänkte iaf gå ner till farmor och farfar nu.
Trevlig första advent på er :)














♥ Blå tunika med knappar, Gina tricot
♥  Svarta leggings, Gina tricot
♥  Silverarmband, mitt favvo! fått av älsk
♥  Silver-hjärt halsband



the notebook

Nu mina vänner ska jag berätta om en av världens bästa filmer, The notebook
(Romantisk dramakomedi)

image1134

Jag sökte dig och fann mitt hjärta är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton (Ryan Goslig & Rachel McAdams). Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skiljda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok. Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft.

Den här filmen får det att stocka sig i halsen vid många tillfällen, har du lätt för att tårarna ska droppa fram i vanliga fall så är det nog inte bara droppar som kommer denna gång.

Jag rekomenderar den här filmen så mycket, den berör verkligen hela filmen igenom, man vill inte sluta titta en enda gång och den ger än som en drömvärld av lycka. Jag kom på mig själv flera ggr med att bara sitta och le samtidigt som man vid flera tillfällen ville gråta. Jag kan inte fatta att det gått 3 år sen den här filmen släpptes och jag helt missat den? Ni får inte missa den, så har ni inte sett den, se den nu!
En av världens bästa filmer

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (♥)/♥ ♥ ♥ ♥ ♥
( 5+/5 hjärtan)


Middasmys

image1133

Här får ni endel av kvällen i bilder, Alex och Emelie har precis åkt hem och Älsklingen är kvar hos mig, det blev klassiska tacosen till midda och massa godis till filmen, som var jättebra! Skriver mer om den imorgon, för nu ska jag krypa ner under täcket med min Emil :)

Kram på er!

Dagens


image1135
♥ Topp, Salt
♥ Strumpbyxor, Åhléns
♥ Armband, H&M










.

Första luckan


 

Hej på er :)
Idag är det första december, har ni några kalendrar att öppna kanske? hihi
Jättemys med första advent  tycker jag och igår fick jag iaf upp lite julstämning här hemma, guld,vitt och rött fick det gå i, härliga julfärger.


image1131