Ghost Whisperer

Nu ska jag mysa ner mig under ett varmt täcke framför tvn och
kolla Ghost Whisperer, älskar den där serien,
Jennifer love Hewitt (Melinda Gordon) är för övrigt hur snygg som helst,
och gör bara serien ännu bättre!



Blommorna är inte över än



Denna miniklänning/top har man sett rätt mycket och länge ute på gatorna, jag har dock inte tröttnat på blommigt än, tycker det både är gulligt och snyggt. Modellen på bilden framhäver klänningen på ett mer annorlunda sätt, Like it!

Finns nu att köpa i H&M's webbshop, 298:-

Todays



♥  Grå kläning med spetsdetaljer, Gina tricot
♥  Silverhalsband, Studentpresent
♥  Armband i silver och läder, Handgjort
♥  Kilklackspumps, Belle


Nu blir det jobb för min del, jobb jobb jobb känns som att jag jobbar hela dagarna sen sover jag bara. Tråkigt. Aja, får tänka på turkietresan när ni andra är ute och solar! Redan 25 grader här och klockan är bara halv 10.
Have a nice day!


Kärlek vid första ögonkastet


Denna godbit hittade jag på H&M för en vecka sen och
kan inte mer än säga att det är underbar, 199:- och jag slog till direkt,
eller vad tycker ni? Lovely enligt min mening!


Onsdag 30/7



♥ Randigt linne, Gina tricot
♥ Väska Cubus
♥ ballerinas, Din sko

Nu blir det upp till jobbet, vill inte =/
Bloggar ikväll!

jobb+sol

Jag har nästan inte jobbat på hela sommaren förutom lite strötider på ica men nu när sommaren verkligen är här och det är tokvarmt så jobbar jag hela dagar den här veckan. Emil ska snart till Adam och då blir det ner till sjön och bada. Skulle jag inte tacka nej till! Fick iaf en timme på ballkongen nu på morgonen innan det blev outhärdligt (30 grader och vindstilla där nu)



Jobbar fram till stängning ikväll (21.15), men hade tänkt att visa upp ett shoppingfynd senare ikväll!
Ha en bra dag och njut av solen ni som kan! :)

kram /Johanna

Backstage

Har precis fått ett mail från Caroline Feber och hon sa att bilderna blev superbra! Kommer få dom nångång i nästa vecka men fick lite backstage bilder så länge som jag gärna visar för er :)



Nå, vad tycks?

Rea-fynd



Har glömt att visa upp mitt senaste reafynd,
denna playsuit/byxdress kommer från H&M
och passar perfekt inför utlandsresan om två veckor.
Bekvämare får man leta efter. Det flätade skärpet i midjan är pricken över i
och priset 79:- krävde inte så mycket att tänka till om.

Modell för en dag

Vet inte vart jag ska börja, men det har varit  så grymt kul idag under Styling/plåtningen som jag vann. Temat var något i stil med "påväg hem dagen efter en utekväll" Jag var sotat sminkad  runt ögonen, hade kläderna på mig från "gårdagen" osv. Tror jag fotades med ungefär 8 olika outfits. Vi var utomhus lite därrunt kungsträdgården. Vädret var toppen men det blev väldigt varmt när solen låg på.

Hur som helst tror jag och hoppas att bilderna kommer bli jättebra, väntar iaf med spänning! :) Kanske gör ni också det? Förhoppningsvis kanske det dyker upp en liten smygtitt redan ikväll!

Today's



♥ Kavaj med uppkavlade ärmar, H&M
♥ Hjärthalsband i silver, Present
♥ Volanglinne, H&M
♥ Armbandskedja, fått av älsk
♥ Mockapumps, H&M

ModeFeber

Go morgon bloggen
Var uppe med tuppen idag, klockan 6! Ska snart bege mig till bussen för att sedan ta tåget in till söder, klockan 9 ska jag vara på febers kontor. Vädret är toppen ute och utan ljuset hade jag nog aldrig orkat ta mig upp såhär tidigt. Ni får hålla tummarna för mig nu! Så hoppas vi på det bästa, ha en bra dag och kram på er :)

"modell för en dag"



Ni missade väll inte att jag
vann tävlingenDin stil. Hur kul som helst så imorgon gäller det. klockan 9 ska jag befinna mig på febers kontor imorgon och sen blir det styling och modefotografering :) Är lite nervös kan jag faktisgt medge!

Hemma

Hej på er!
Nuså är jag äntligen hemma, får faktist säga äntligen, min resa igår blev upp till 14 timmar i hettan! Ja ni kan ju föreställa er? Vi lämnade stugan klockan 9 och åkte mot fredrikshamn som  tog ungefär 1 och en halv timme. Därefter var jag tvungen att ta en färja hem själv tidigare för att kunna hinna med någon buss, färjan tog 3 timmar, när jag väl var i göteborg åkte jag spårvagn till centralstationen och väntade på min buss som skulle gå 2 timmar därefter, när bussen sen väl ska gå visar det sig att bussen är överbokad så alla som ska till stockholm fick hoppa över i en egen buss och tvugna att byta i jönköping, åkte alltså sen buss i över 6 timmar, var på centralen i stockholm runt 12, hemma vid 1 och nu ska jag jobba till halv 7 ikväll.

Tyvär får bloggen lida, men vad kan man göra. Ikväll ska jag iaf försöka få syster attt skicka bilderna från Danmark, det har varit så grymt härligt (hon och resten av familjen åkte till landet direkt)

Ha en trevlig dag på er! Kramar / Johanna

Onsdag morgon

Hej på er :)
Idag bär det alltså av ner till danmark, blir en ganska lång resa och jag tycker verkligen inte om att bila långt, men man får stå ut helt enkelt , har hört att det ska bli toppenväder hela helgen här hemma, upp mot 30 grader. Men danmark borde ju få minst lika bra? Det är ju sydligare? haha, Hoppas på det bästa


matt

Känner mej helt nere ikväll, eller stressad eller bara matt kanske. Blä säger jag till det, har inte äns packat hälften men orkar verkligen inte, får nästan gråtattacker av att inte hitta ett par solbrillor, tecken på trötthet kanske? Därför lägger jag ner det här irrandet för ikväll, gosar ner mig i sängen och kollar sex and the city avsnitten (som visas igen på 3an) Imorgon blir det upp halv 7, blir hämtad 8a för att bege mig neråt göteborg och möta resten av familjen.
Tur att jag har en pojkvänn som förstår mitt svängande humör, inte lätt alla gånger



Gonatt på er tjejer OCH killar!

Danmark

Imorgon bitti åker jag ner till Danmark, aldrig varit där faktist, vi och några vänner till familjen ska bo i en stuga utmed kusten tror jag det var. Har hört att det ska finnas jättefina stränder där. Är inte speciellt insatt riktigt vart vi ska men högt upp i landet låg det iaf. Var egentligen meningen att jag skulle jobba men kunde byta bort ett pass, så kommer alltså hem på Söndagen, inte så lång vistelse, men som vädret ser ut nu, ser jag fram emot att ligga på stranden och glassa. Tror att jag har några läsare från Danmark? Vart bor ni isf? :)





Tisdagens outfit

















♥ Jeansjacka, Vero Moda
♥ Overseized linne, H&M
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Ballerinas, Sko punkten
♥ Sjal, sytt av mamma
♥ Örhängen, Guld fynd








.

Jag vann?!

Alltså tjejer, vet ni vad? Jag har vunnit en tävling på din stil och priset är en modefotografering som varar 5-8 timmar, ingår gör stylist, make up, smink, kläder, mat  och dryck. Alltså jag trodde aldrig jag skulle vinna en sånhär tävling, blir chockad men ska bli grymt kul! Dom har redan mailat och frågat om min sko strl (hör ni, shoes!) och klädstorlek och min längd och ah. Det här ska bli så grymt kul, va nervös jag blir!
Kolla bara förra vinnaren av tävlingen


Hur snygg bild är inte det!
Går att se alla hennes bilder på hemsidan via länken jag gjorde här ovan.


Nu blir det upp och jobba för min del, men jag är inte det minsta ledsen för det! .. inte längre iaf ;)

Here we go!

Den 13 augusti bär det av, jag och älsk på våran första utlandssemester tillsammans! Vi var inne på massa resebyråer idag och prata men det sluta med ett hotell som jag hittat själv som tjejen på ving tyckte var ett riktigt kap. Alanya blir det för oss, aldrig varit i turkiet, men efter era kommentarer om det så känner jag mig lugn! :) Just nu är det 39 grader där och 27 i vattnet, aldrig varit utomlands när det är sådär varmt i vattnet faktiskt, ska bli superhärligt! Högsäsong here i come!


Vårat hotell!










resa

Jag tror jag börjar bli tokig, har suttit i timmar nu och letat resor, även om jag blir irriterad när priserna är för höga, hotellen är fullbokade eller datumen är fel så njuter jag av det. Helt klart, alla bilder allting. Just nu står det mellan spanien och turkiet för det är i princip det som det finns något kvar av att boka.

Någon som vart i turkiet förresten? Jag har hört att ska man åka dit är alanya bäst,  shoppingen är jättebillig också, men många har fördomar om turkiet fast dom flesta som jag har hört från besökt det har blivit positivt överaskade. Jaja, jakten fortsätter ;)

Sunday


Nyss hemkommen från Bio som sakt, jag, jennifer, jocke, tobbe och Sanna tog bilen till kista, käkade lite gott, jag åt grekisk souvlaki! My favourite och  sen såg vi den härliga filmen Mamma Mia









and this is how i looked:

♥ Kavaj, H&M
♥  Lång linne (som jag använder som fodral), Gina tricot, NY!
♥ Axelremsväska, Second hand
♥ pumps, H&M
♥ örhängen, Guld fynd
♥  Armband, handgjort




.

Mamma mia

Kan inte finna några ord för Mamma Mia filmen, hur härlig som helst. tror ni inte jag längtar mer till min och älsks utlandsresa nu? Hela filmen utspelar sig på en Grekisk Ö, jag säger bara vill ni se en film som glädjer er så se denna. Med risk för att låta klychig måste jag endå säga att den var helt underbar!


 

Någon mer som sett den? :)

Höst hos H&M

Ni har väll inte missat att höstkollektionen redan finns upplagd hos H&M online



Kika in här


Lördagkväll

 



♥ Kavaj, H&M
♥ Tubklänning, Gina tricot (NYTT REA-fynd)
♥ Väska, Charmant
♥ Kilklackspumps, Belle
♥ Armband, Present
♥ Pärlhalsband, Guld fynd
♥ Vinröda naglar, Mavalas Las vegas

Söndagskrångel

Hej på er!
Igår vart det utgång för min del, Jennifers kille hade något med sina gamla gymnasiekompisar. Funny funny och till råga på allt träffar jag på en kille som jag träffat på en fest för 2 år sedan! Hur liten är inte världen egentligen? Hur som helst har jag ägnat hela min morgon bakis och pratande med någon bredbandsbolag-snubbe. Jag säger bara suck, sånna här dagar får gärna allt funka för mig, men inte då. Har sprungit runt och kopplat i och ur alla sladdar tusen ggr tills vi hitta att felet låg i själva huvuduttaget för bredbandet, där det var glapp så nu med tejp och papper har jag tryckt upp det under sladden i jacket så nu verkar det funka iaf! Får se hur länge min uppfinning håller

Kram på er alla! (och glöm inte att kommentera lite då och då, jag blir så glad! :)


Lördag

















Lätt och ledigt :)

♥ Jeansjacka, Vero moda
♥ Linne, H&M
♥ Halsband, Snö
♥ Shorts, H&M young
♥ Ballerinas, Sko punkten





.

Myskväll

Igår var sista kvällen i lägenheten. Känns lite tråkigt faktist,
jag hade börjat trivas väldigt bra där och skulle inte ha något emot
att bo där på heltid men som sakt, man får väll tacka för lånet!
Jag och älsk hade myskväll med tacos och tända ljus





A womens right to shoes


Kilklackar har varit på tapeten ett bra tag, jag har dock inte skaffat mig
några förräns nu. Varför kan man fråga sig då det är så
otroligt bekvämt för fötterna om man jämför med vanlig klack, 
men bättre sent än aldrig, right?
Hur som helst älskar jag dom trots min stora beslutsångest om jag skulle ta svarta eller bruna.
Svart går till allt! Jennifer köpte dom bruna, men vet ni? 
200kr är ett ynkligt pris för sånna här godingar, eller vad tycker ni?

Min stil

rösta gärna på mig sötisar!

REsa

Ving, Apollo, Fritidsresor, ja alla i stort sett har jag snurrat runt på i några timmar nu. Blir helt som bunden när jag kollar resor, jämför priser och letar och letar. Grekland verkar nästan bli uteslutet för våran del, är det inte slutsålt så är det skyhöga priser! Hur som helst ger jag inte upp. Skulle kunna jobba på någon av dessa resebyråer nu för jag kan nästan allt om alla hotell i princip! Längtar något otroligt efter att resa, snart måste våran resa få dyka upp! :)



Har ni eller ska ni resa utomlands något i sommar, vart? :)

Fredag 18/7



♥ Kavaj, H&M
♥ Linne, Gina tricot
♥ Volangkjol, Gina tricot
♥ Pumps, H&M

Sommar

Häromkvällen hade jag jätteroligt med tjejorna  och jocke,! 
Vi var på Sannas altan, åt goda sallader och drack  vin och ja,
det ena ledde tll det andra när man har kul,
massa bilder alltså! :)




















Torsdag 17/7



♥  Wayfarers, Accent
♥  Linne, Gina tricot
♥  Volangkjol, H&M
♥  Pumps, H&M

Eorol Kamomill Blonderingsspray


Blont är fint, men vilket jobb det är med det?
För det första slits det något otroligt men det jobbigaste måste nog endå vara att slinga utväxten så ständigt, därför blev jag tipsad att testa Eorol Kamomill blonderingsspray. På förpackningen står det såhär:


Blonderar ditt hår på ett nytt enklare och snabbare sätt.  Är mer skonsamt för håret då det innehåller konditioneringsmedel.
Gör så här:
Tvätta håret och torka handdukstorrt. Spraya rikligt över hela ditt hår och kamma noga igenom håret från hårbotten ut till hårtopparna. Torka håret som vanligt. Upprepa behandlingen tills du fått önskat resultat.
Om du så önskar kan du även bleka enstaka slingor av håret.

Jag har bara testat en gång men gör då alltså bara på utväxten av mitt hår och redan efter första gången blev det  ljusare. Men efter att ha googlat lite om produkten så har jag läst endel om att om man använder blonderingsspray så bör man inte färga det senare? Huh? Jag fattar ingenting, då det här är en naturprodukt eller? (köpt på hälsokostaffären)

Nu vill jag ha era råd om ni använt den här produkten? Är det sant att håret förstörs om man slingar det eller färgar när man använt sprayen tidigare?

Grattis



Lillasyster fyller 16år idag och det firas här snart med god frukost och tårta!
I paketet från mig ligger söta underkläder

En dag på stan

Om än lite sent ,så uppskattas det nog?  :)






 

♥ Blommig tubtoppsklänning, H&M trend
♥ Svart flätat skärp
♥ Wayfarers, Accent
♥ kavaj med uppkavlade ärmar, H&M
♥ Brun skinnväska, Charmant
♥  Sandaler, Wedins
♥  "norrlands-armband", handgjort



Emelie o jag




Iritation

Dåligt på bloggfronten idag må ja säga. Men när jag och älsk vaknade imorse och skulle slå på tv-skärmen som i det här fallet används som dataskärm med trådlöst tangentbord och datamus så funkar inte tangentbords-skiten. Ni vet hur iriterade man kan bli på tekniska prylar när det bara inte funkar! Hur som helst gav jag upp och tog en heldag med Emelie på stan, mysigt var det och jag hade faktist nästan glömt bort att jag inte shoppat på säkert över 3 veckor, självklart kom jag hem med några godingar! Den som väntar får se :)

kram på er sötisar!

El Resturante



Middag på Alexandra bjöds det av Pappa.
Jag åt en jättegod lassange och njöt av vädret som har varit toppen hela dagen!

Tisdag 15/7



♥  Wayfarers, Accent
♥ Volangtunika, H&M
♥  Sandaler, Wedins

Jennifer och Jag

Idag blev det luch med Jennifer på ballkongen, känns nästan som man har en liten egen lägenhet och jag trivs som fisken i vattnet! Vi gick ner till ICA och handlade ciabatta och avokado, till det hade vi även keso. Mumsade i oss det på ballkongen medans solen stekte.
Underbart!


Gårdagens middag

Igår lagadde Emma och jag middag här hemma hos Niklas (Emils brorsa) Vi har fått låna hans lägenhet i någon vecka eller så medans han är på semester. Perfekt för Emil som jobbar sent och inte kommer hem på annat vis än hit (eller till mig) Det är en Etta men mysig som bara den!


- Chickybits
- Fullkornsrs
- Sallad
- Tomat
- Gräddfil





Today's


Det är alltid lite roligt med nya accesoarer,
idag bär jag ett skärp som jag fyndat på mora marknad,
likaså pärlörhängena är fyndade på REA, hos Guldfynd

♥ Jeansjacka, Vero Moda
♥ Vit top, Lager 157
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Brun flätat skärp
♥ Väska, Charmant
♥ Sandaler, (?)
♥ Pärlörhängen, Guld fynd

Nu blir det upp till centrum, ska möta upp Emma så ska vi laga middag. Älsklingen jobbar sent idag men vi har fått lånat hans brorsas lägenhet i centrum där vi ska bo i en vecka, kul med lite omväxling och lite eget! :)


Sy in

Hade nästan glömt bort min finfina blommiga kjol jag köpte för säkert en månad sen. Anledningen till att den fått hänga i garderoben ett bra tag var att jag var tvungen att sy in den förre användning. Den var nämligen för stor i midjan, då jag vill att den ska sitta i midjan och ingen annanstans. Så nu har jag äntligen tagit mig tid att sprätta upp sömmen och kortat ner resåren.


Resultatet blev bra, kjolen sitter uppe! ;)


Gummistövlar

Efter allt upp och nerväder där på landet så slog jag till på ett par gummistövlar! Rättare sakt så har jag varit intresserad av Viking stövlarna ett bra tag, snyggt och praktiskt men priset har inte varit speciellt tilltallande. Dessa kopior duger prima!

 

Vad tycks?

borta bra..

.. men hemma bäst! Eller hur :)
En ännu gladare överaskning när jag kom hem, var att jag hade vunnit en tävling hos
Shopaholicmamman, två biobiljetter till filmen Step up 2!

Någon som sett den? Är nämligen helt galen i dansfilmer!

Prinsessan på ärten

Hej på er!

Idag är jag sliten och bakis, men det blev trots allt en kul kväll igår, om inte annat annorlunda! Nu ska ni få höra. Tänk er ett studentflak som vi har hemma när vi tar studenten (dom kör visst inte med sånt här uppe) och så gör du det lite mindre, gjort i trä men egengjort inbyggd "ljudanläggning" och så släp med packning där bak, plus en traktor som kör! Jah om ni kan föreställa er det så drogs jag med på ett sånt igår. Det var sommarfest i mångberg så dit drog jag och patric som enda stockholmare med ett tjugotal lantisar, vilket visade sig vara höjdpunkten på året med tanke på allt angagemang dom hade lagt ner på det och tjejerna var sminkade som om det var nyårsafton! haha. Jani, framåt natten  åkte vi långt långt in i skogen upp i fjärden och tältade!

Kan ni se mig tälta? Jag kan knappt det själv, blev kallad prinsessan på ärten när jag kom där med min luftmadrass och ett flertal liggunderlag. Vad kan då charmen i detta ha varit? Jo det var faktist att alla va så sköna, dom snacka på sina dialekter i sin takt vi partade på deras sätt, alla bjuder alla (jo man tackar!) och istället för att dra fyllekäk som vi ofta hemma gör vid donken så grillades det korv framför en mysig eld med spegelblankt vatten framför. Inte ett ljud. Förutom alla oss då!

Upplevelse kanske man kan kalla det, men nu är jag faktist redo att åka hem :)

Hörs ikväll bloggen!

Åska

Idag är vädret helt upp och ner här, ena stunden är det sol andra är det moln, det kan komma korta skurar när som helst och just nu åskar det här. Patric och jag va nere vid mångberg och badade. Eller ah, han badade och jag försökte sola så gott det gick (alltså inte speciellt bra) och precis påväg hem när jag kom in på tomten börja det spöregna. Usch för sånt här sommarväder tycker jag. Jag hörde att stockholm hade prima på väderfronten, jättekul!...


btw, nu strålar solen igen här! men det åskar sammtidigt? helknasigt.
Är ni rädda för åskan?

Lördag

Idag är det lördag och imorgon åker jag hem, bra inledning va?
Neh så farligt är det faktist inte att vara borta men saknar min fina pojkvänn och Jennifer o Emma där hemma. Just nu sitter jag själv också, resten av familjen är i vansbro där syster ska simma vansbrosimmet (en del av tjejklassikern som hon håller på med just nu).

En kopp grönt té gör mig sällskap i väntan på bättre tider? haha. Förhoppningsvis ringer väll Emil såfort han vaknat, men det kan ju ta tid. Detsamma gäller Patric som jag tror ska ringa då det eventuellt är något partajj här uppe i kväll (hör och häpna!) Men det vore ju på tiden efter en vecka i ide nästan. Jennifer har lovat mig lite fart och fläkt hoppas jag när jag kommer hem. Men som sakt än så länge är det lördag.

Vad har ni för planer för dagen? :)

11 juli

Det är inte så lätt att fota dagens outfit på sig själv
men jag tror jag fick ihop det mesta av vad jag bärt idag, bekvämt och enkelt!







♥ Wayfarers, Accent
♥ Jeansjacka, Vero Moda
♥ Tishaa med tryck, Åhléns
♥ Leggings, Lager 157
♥ Tygskor, H&M young


Pappas dag.. och brand!

Idag fyller min pappa år så vi har haft kalas här hemma, det började bra tills min pojkvänn ringde, Emil befann sig utanför MAX i barkarby där han jobbar och alla anställda va som tur var också där utanför. Om jag fattade allt Emil sa rätt (har inte hört något från han på ett tag nu, är väll mycket att ordna upp) så var det när han stog i driven som någon sa att det brann på taket. Han ringde SOS och alla hann ut men resten brann upp, eller?

Jag vet inte hur farligt det är jag vet bara att alla "människor" klarade sig och det är ju det viktigaste. Men visst blir man bekymrad när man är chockad, han pratade om att mobilen låg ju där inne, alla pengar, alla kort, passet till och med, och vi som ska resa sa han och sen nämnde han något om att, "ska jag åka hem i max kläderna nu?" , han är så söt. Men jag blev helt skakig efter det där samtalet, så overkligt. Ville bara åka hem. Väntar på samtal från han nu så jag får veta hur allt ligger till.

Någon av er som hört något om branden?

Idag

Idag är det torsdag och solen skiner här i dalarna, mamma och jag var ute och gick imorse men sen har jag mest solat i gräset och tagit det lugnt. Blir nästan lite för lugnt ibland. haha. Är det sol i hela landet tro?  Hemma i stockholm är det tydligen väldigt bra också iaf. Jag åker hem på söndag förresten, för er som undrar lite :) Då ska det väll till att bli lite mer bloggande hoppas jag.

Nu när jag sitter här på landet så blev jag lite nyfiken på att veta vart ni håller hus i sommar?
Vart brukar ni semestra och vart är ni nu? :) Mina favoriter är björka (där jag är nu alltså), Gotland och sen självklart varma utlandssemestrar! 

Sommar och sol..

... i Björka, och jag säger äntligen.



kvalitén är inte den bästa då jag förminskade dom i paint  (pappa har inte photoshop)
men glad åt solen var jag iaf!


Passade även på att fota lite annat fint på gården!











Suck

Det var meningen att jag skulle visa er bilder som jag fotade igår men pappas dator som har VISTA, jag fattar ingenting? Någon av er som har det som kanske kan hjälpa mig. När man lägger in bilder, alltså sätter in en sladd från datorn till kameran så brukar det ju räcka med att gå in på "den här datorn" och så finns det en mapp som heter flyttbar disk. På vista finns inte detta?
Vart tusan hamnar den flyttbara mappen så man kan lägga in bilderna?

Hoppas nån av er har vista så ni kan hjälpa mig. Tråkigt att inte kunna visa bilder för er =/

Finaly

Solen strålar här uppe i Dalarna och jag passar på att njuta ute på altanen och gräsmattan! Av kommentarerna från igår har jag förstått att vädret var skit överallt igår, hoppas på bättre väder hos er idag med! Nu blir det ut och ta vara på dagen, vi tänkte åka ner till sjön. Kommer lägga upp lite bilder lite senare, så glöm inte att kika in ikväll också, kramar på er!

Nu..

.. för första gången på dagen kikar solen fram, och då menar jag verkligen kikar. Idag har det varit 11 grader här i Dalarna, min dagensoutfit bestod av mjukisbyxor, linne, tröjja, fleecetröjja och skinnjacka, för att inte glömma sneakers till det! Kanske låter skönt men är verkligen ingen favorit hos mig. Brukar knappast vistas ute i mjukisar men vad gör man inte här på landet, till råga på allt gick jag in i detta på en restaurang! Moppehjälmen i ena handen pengarna i den andra så käka jag, syrran och hennes kompis pizza. Ibland måste man bara få. Ren protest mot vädret kallar jag det.

Imorgon står det enligt väderkartan iaf att det ska bli Sol här, jag vågar inte hoppas för mycket. Jag vet dock att det har regnat hela dagen hemma i stockholm så jag behöver inte bli avis eller få vidarevärst hemlängtan iaf!

Får ni 25 grader och sol imorgon tar jag första tåget hem, glöm inte att meddela mig om det!

Kramar till er / Johanna

Gårdagen

Igår kväll var det sommarfest nere vid sjön, kunde ha varit jättemysigt om det inte var för att det blåste så in åt helvete (ursäkta språket) Ute på bryggan spelades det gitarr och en kille sjöng hur bra som helst. Jag tror jag och Emma blev kvar i 3 timmar innan vi åkte hem till stugan och då hade jag endå hunnit fått på mig linne, kofta, fleecetröjja, skinnjacka och pappas jacka. Japp, vi höll ut ett bra tag helt enkelt.



Idag är det söndag och molnen regerar utanför, tråkigt ...
Hur är vädret hos er?

Björka

Det blev brådis igår efter jobbet, tror aldrig jag packat så snabbt, vet knappt vad jag har med mig i klädväg och det är inte alls normalt för min del? Hur som helst är vi på landet nu, Emma är med och idag är det Sommarfest här i skogen, eller ah, nere vid vattnet. Vet inte hur  länge jag kommer stanna kvar här uppe, men ska försöka att blogga lite imellanåt (pappa har trådlöst internet med sig)


ICA

Vilken dag, är helt slut. Inte blev det bättre av att vädret var strålande och alla  köpte glass heller. Slänger in en liten,vad ska vi kalla det "jobboutfit"
Röda pikétröjor i hyffsat tajt modell. Kunde vart värre!



Today's


Man kan ju undra varför jag går helklädd ända ner till fötterna
när det är 25 grader ute, men jag ska ju sitta inne hela dagen
och vi i personalen får inte gå i varesig kjol eller shorts

♥  Kofta, MQ
♥ Fodralklänning, AA
♥  Leggings, Lager 157
♥ Ballerinas, sko punkten
♥  Väska, Charmant
♥  Halsband, Guld fynd

Fredag

Hej på er!
Idag kommer nog bloggen gapa ganska mycket tom, ska nämligen upp och jobba nu, jobbar enda till 7 ikväll. Att det är stora solar över hela stockholm och varmaste dagen på veckan gör ju inte saken bättre. Ibland har man bara otur alltså..
Vad ska ni hitta på idag?

Bara för att

Idag fick jag en liten present av min älskling, bara för att. Så kul med lite överaskningar i vardagen. I paketet låg denna Tishaa med tryck! Hur härlig som helst tycker jag, den är ganska lång så den går över rumpan och kan användas som klänning på stranden eller till leggings/strumpbyxor.

Under helgen i falun var vi på lager 157 (såklart, man får passa på!) Blev lite basplagg och köpte även Frank Dandy kallingar till älsk. Så vi bytte lite kläder helt enkelt, lovely ;)


Från Åhléns

Blond


Jag är blond, har alltid varit naturligtblond men med åren blir det mörkare och mörkare. En råttfärgag nyans har jag nu som bidrar till en ganska mörk utväxt endå. Ingen av er har säkert missat att jag slingar håret heller. Men det sliter ju som attans på mitt redan så plattade hår.

Vad gör man? Mamma ger rådet att låta håret vila från slingning och sådan men vem vill gå råttig i huvvet under sommarens härliga utetider. Det jag borde satsa på är nog egentligen att klippa mig. Topparna ser hemska ut (har inte klippt mig på över ett halvår) Fy skäms jag vet. Men nu har jag pratat nog illa om mitt hår. Även om jag skämms för att det vårdas så dåligt. Och så sitter jag här igen. Med hetta på huvudet och utväxt ifylld.
Kanske dags att skölja ur, såg nyss att jag på köpet haft i det på övertid ...


Dagens Johanna





♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Väska, Cubus
♥ Ballerinas, Sko punkten

sol

Solen strålar över stockholm idag och ser ut att göra dom närmsta dagarna också. Man får ta vara på stunden helt enkelt för sen ser det ut att gå neråt igen (att det aldrig kan hålla i sig längre!?). Ska försöka få upp min sovas till pojkvänn så vi kan ut och sola. Redan 24 grader på min balkong och klockan är bara 10. Det verkar som att vi prioriterar endel olika saker han och jag, men upp ska han! :)


Chinos!

 
   
Chinosen i all ära, vad tycks? :)

Today's



♥ Vit top med söta detaljer, Lager 157
♥ Jeansshorts, Crocker
♥ Armband med sötvattenspärlor
♥ Pärlhalsband, Guldfynd
♥ Väska, Second hand
♥ Ballerinas, Sko punkten


(närbild)

världens...

... snällaste barn måste det här vara. Hur många gånger hörde jag han skrika eller gråta under dessa tre dagar? Han skrattar, ler, "pratar" i och princip hela tiden. Han roar sig själv i flera timmar och kan sitta och kolla på teve med oss utan att klaga. Sen älskar han sin nya röda gunga också!  Goare unge får man leta efter :)


Hannes

Onsdag

Sitter och väntar på att solen ska titta fram, har nämligen bestämt med Jennifer att ta en sväng till vattnet och sola men vart är solen som har lovats? bara mulet här hemma.

Ska även upp till ICA vid halv 3 och prata om jobbtider, vilka pass jag kommer få osv. Passar även på att hämta ut H&M paketet där förhoppningsvis ett par snygga chinos med bra passform ligger. Isåfall visar jag upp dom här i bloggen redan idag  :) Spännande spännande. Nu återgår jag till mina böner (OM ATT SOLEN SKA KOMMA HIT NU!)

Glädje

Världens sötaste 3åring firar sitt kalas




Tårta i maräng,glass och jordgubbar


Och skrattet som får vem som helst att dra på munnen :)