Today's 27/5

Bättre sent än aldrig eller hur?
Mitt internett krånglar satan ska ni veta, har försökt blogga hur många ggr som helst nu!
Vill bara tacka er för era fina och gulliga kommentarer i inlägget nedan.
Känns verkligen skönt att höra folk som är i samma situation.


Och såhär ser man ut efter man suttit i baksätet på en öppen cab!
(håret ser för täskigt ut!)



♥ Tunika, Lindex
♥ Kavaj, H&M
♥ Mockapumps, H&M
♥ Armband, present av älsk
♥ Hjärthalsband, doppresent tror jag?

Kommentarer
Postat av: Patricia

oou vilken fin tunika!

Du har alltid så fina och söta outfits!:D

Postat av: Anonym

Vill bara säga att du har en jätte fin stil och skriver bra på din blogg! Du har ganska länge varit lite av en förebild när det gäller stil och nyttighetsmänniska ;) Jag undrar ungefär vad du äter på en dag och hur ofta du tränar? :)

2008-05-28 @ 19:54:27
Postat av: Johanna Gelinder

Patricia: Tack, va gullig du är, kul att du gillar det jag klär mig i! kram på dig :)



anonym: åh, förebild, det va fina ord det :) Kul att man kan vara för andra! Jag brukar ju dansa en gång i veckan, men nu är det ju uppehåll under sommaren. Sen brukar jag köra aerobics och jympa men ska jag vara helt ärlig var det säkert en månad sen jag va på gymet och körde det. Fy skäms på mig. Ska sätta igång igen såfort allt med skolan är över. Så vanligtvis tränar jag kanske 2 ggr i veckan :)



hmm.. det är så olika det där men kan ju ta gårdagen som exempel: till frukost äter jag oftast lättfil med honung och müsli i och sen ett kokt ägg (försöker skippa kolhydraterna sisodär ibland) till lunch brukar jag göra kyckling med sallad till och avokado ibland keso och om jag orkar brukar jag laga qunioa till. mellanmål brukar jag inte hinna med så ofta men annars bara en frukt. Till middag äter jag det som bjuds vilket igår var flintastek potatis och sallad (grönsallad,tomat,paprika)



Jag tror det viktigaste med mat och träning över huvudtaget är att man äter rätt mängd för det man gör av med. Jag tränar inte så ofta och har verkligen inte gjort det på flera veckor nu, därför har jag dragit ner på kolhydraterna endel då jag faktist inte gör av med dom. Tränar du mycket ska du absolut inte strunta i kolhydrater helt. Ät lite och ofta! Lycka till vännen och kram på dig :)

2008-05-28 @ 22:04:48
URL: http://johannnaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback