Har ni?

Har ni varit med om att ni någon gång varit så stressade så att ni alltid vaknar med huvudvärk, så stressade att gråten och all arg energi skulle kunna flyga ur er när som helst?

Just nu känns allting för nära , studenten är för nära klockan går för fort... allting är skit helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hej Gumman! Vet hur det känns och vet själv hur det var precis innan studenten, det är inte bara en dag man längtar efter utan man tänker sig om den dagen om och om i sitt huvud och man vill bara att allt ska bli perfekt. När den dagen väl kom var den helt underbar och absolut en av de mest minnevärda dagarna man har i sitt liv. Du kommer se att allt kommer gå jättebra, precis när man ser sin skylt på en när man är liten på utspringet så gråter man nästan, man inser att nu är det över man är stor men sen ser man alla släktingar och vänner och alla är så glada och alla kramas och man är helt lycklig för att inte tala om hur kul flaket är och ens studentmottagning, försök bara att njuta, dagen är guld. Pussochkram från mig!

2008-05-27 @ 14:01:23
Postat av: Linda

Ja det har jag. Har väldigt ofta gråtit jätte mycket för att jag inte orkar någonting. Jag orkar itne ens äta, orkar inte ens sova. Det är jobbigt!

2008-05-27 @ 14:01:53
Postat av: Izabella

jag har nog samma problem. det finns så mycket jag vill och MÅSTE göra, men så lite tid. ibland vet jag inte vad jag ska ta mejj till, precis den känslan du känner. och eftersom att stressen bara tär på en, blir allt bara halvbra,om inte dåligt, istället för det man tänkt sig. det är nog bara att hålla ut och ta hand om sig. stressen är ju förhoppningsvis över snart. men det låter oxå som att du är lite lessen för att din tid på gymnasiet snart är slut? ( eller är det för att du känner att det e för mkt samtidigt ?) kanske en kombo? så känner jag skulle jag tro, så i så fall är du inte ensam om det. ta hand om dej nu och stressa inte sönder dej. håll ut, för det e snart över! //ha en underbar fortsatt dag, pussen!!

2008-05-27 @ 16:30:11
Postat av: Liv

Kjenner igjen den følelsen:( Håper det går bra med deg,da.

2008-05-27 @ 18:12:48
Postat av: Johanna Gelinder

Mikaela: Ja, själva studentdagen ser jag bara jättemycket fram imot! Problemen ligger ju här nu i dagarna innan. Det är bara så mycket och min hjärna eller kropp klarar verkligen inte av det. Det tar stopp lixom. Men som du säger man får försöka se förbi det men det är svårt. Härligt att du upplevde din student så bra! :) Jag hoppas min oxå blir det

kram på dig





linda: Precis, det tar stopp... Men man får inte ge upp, inte du heller!





Izabella: Allt det du säger och nämner är precis rätt. Är nog dock inte så rädd för att jag ska sakna skolan för den vill jag helst bara bli av med. Men kanske tryggheten isf. istället för att kalla sig arbetslös. Du ger så fina ord vännen, det tackar jag verkligen för, ska tänka på dom :)

kram på dig och lycka till med allt, kram kram



Liv: förstår det, skönt att höra flera som känner samma. Hoppas allt går bra för dig med :)

Postat av: Clara

Hej gumman! Studenten innebär slutet på nåt gammalt och början på nåt nytt. Klart det är stressigt!



Efter att jag skrev studenten (2005) hade jag väldigt svårt att anpassa mig till att samma gamla skoltrygghet inte längre fanns kvar. Tappade bort mig själv och hittade inte det som jag ville göra.



Under våren har jag upplevt en massa mer eller mindre trevliga saker som till stor del berodde på all stress som jag hade samlat på mig under åren. Vändpunkten kom då jag tänkte mista min bror i en bilolycka. Då började jag förstå att det är nu jag lever och att jag måste ta hand om mig själv. Inte det lättaste om man har stora krav på sig själv och svårt att tillåta misslyckanden... Har kämpat hela våren och kommer antagligen kämpa ett tag till innan jag blir helt "frisk".



Jag hoppas att du inte tar ut dig! Ingenting är viktigare än hälsan. Jag vet att du vill att din dag ska bli perfekt osv, men glöm inte bort att leva och må bra också! Du säger att det bara är dagarna innan, och det är helt ok att stressa inför en stor dag, men kom ihåg att släppa taget om stressen sen!

2008-05-28 @ 10:03:08
URL: http://cissabelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback