2 lägenheter

Det blev att vi kollade på två lägenheter som hade visning sammtidit. Den första (som jag visade er) föredrar jag mest, den var så snyggt renoverad och allt, med öppen spis osv. Men tyvär skulle hyran bli för hög med lån, amortering och ränta.. 12 000 eller något vilket egentligen är helt sjukt för en stor 3a/liten 4a.

Att det blir mindre är jag beredd på om vi flyttar men till vilket pris? 
Vi får nog leta vidare helt enkelt :)

Kommentarer
Postat av: R

Ja du, 12 000 är rätt saftigt för en 3a. Men samtidigt inte så värst mycket överpris. Om det är en stor 3a/liten 4a så brukar priserna ligga på ca 8 000-10 000 kr. Med tanke på att det är nyrenoverat och beläget i sumpan så är det faktiskt (sad but true) ett korrekt pris. Jag blev faktiskt lite intresserad när jag såg bilderna! Vet du när det är visning igen?

2008-05-27 @ 03:40:38
Postat av: Johanna Gelinder

R: Jo fast det är ju en gammal lägenhet det syns på utrymmena osv. För en nyrenoverad ny lägenhet vet jag att priserna ligger sådär. Absolut! men men. Jag tror faktist sista visningen var igår på den. Det var en dagen innnan okcså. Men du kan ju testa att gå in på hemnet.se och leta upp den på bostadrätter i centrala sundbyberg :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback