Friskis och fräshis

image1455


Idag efter dans-passet som vi för övrigt testade för första gången på friskis så åt vi lite god lunch, jag tog gravad fräsh lax, måste säga fräsh för maten var verkligen fräsh, till det "sommarpotatis" typ.Väldigt fint upplagt, vilket gör det ännu mer aptitligt enligt min mening :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad tyckte du om danspasset? Jag tycker faktiskt det var jättetråkigt, trodde det skulle vara mer som krogendans men istället var det som världens enklaste stegkombinationsdans precis som det finns körer för "alla som kan sjunga", förstod du min liknelse? Vilka pass gillar du annars? Jag har inte hunnit testa så många bara medelpass, dans och aerobics :) Puss puss!

2008-02-01 @ 16:40:21
Postat av: Johanna

Sandra: Jag som annars går på dans märkte ju stor skillnad, ledaren var ju inte direkt en danslärare utan mer en jympa-aerobics lärare, men vad kan man begära när det är på ett gym iof.

Jag tyckte stegen va väldigt lika stegkombinationerna på aerobics, sen just att det var typ små korta snuttar från olika danser gjorde det ju lite annorlunda. Men det funka, man fick ju röra på sig! Men "danslektion" skulle jag inte kalla det. Men precis som du sa det är ett danspass för alla utan några minsta förkunskaper. Då blir det väll sådär lite halvdant. Men helt okej enligt min mening.

Jag har också kört medel, dans, aerobics men även step. Jag gillar aerobicsen mest, det känns som den ger mig mest! Step var iof inte heller helt fel. Dock skulle jag vilja testa yogan, men den har dom så sällan. Vilka friskis tränar du på? :)
Kram kram

Postat av: Sandra

Okej, jo egentligen tror jag det som gjorde att jag inte tyckte de gav något var för när man tränar vill man bli slut och jag blev inte ens lite svettig på det passet, tillskillnad på aerobic kan man ge mer ;) Har du varit på aerobic 2? Det är mer avancerat :)

Jag ska testa på det mesta jag med, det är kul :)
jag går på ett friskis i Borås, utanför götet, så det är en bit ifrån dig ;)

Kramar!

2008-02-02 @ 13:09:33
Postat av: Angelicas Closet

Mm gott med lax!
=)

2008-02-03 @ 16:10:06
URL: http://angelicascloset.blogg.se
Postat av: Johanna

Angelicas Closet: Ja, lovely! :)

2008-02-03 @ 16:53:27
URL: http://johannnaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback