Natti natt tajm

image746


Nu är det dags att hoppa i sängen, friskna till, till imorn förhoppningsvis!
Orkar verkligen inte med den här förkylningssjukan, vill vara frisk o glad!

Det är konstigt hur man tänker egentligen. När man är sjuk så klagar man verkligen på hur jobbigt det är, att man skulle kunna göra vad som helst för att få vara frisk, att gå till skolan vore inte äns jobbigt, bara man slapp skiten!
Men när man väl är frisk så finns inte äns dom där tankarna kontaktbara, då beklagar vi oss över andra saker, då är dittan o dattan jobbig. Vi är verkligen aldrig nöjda? Visst är vi inte. Vad är det med oss? eller är det bara jag?

Man kommer verkligen till vissa stunder i livet då man funderar lite extra på sånna här grejjer. Jag har på sistone gått igenom jätte mycket både fysiskt men framförallt psykist, och det är verkligen inte värt att slarva bort saker. Inte äns när det gäller en själv. det är inte värt att deppa ner sig i sig själv. för det blir inte bättre av det, och kommer aldrig bli! Vi måste lära oss att uppskatta små små ting i vardagen, som faktist är viktiga, som faktiskt gör än glad! Vi har ju inte direkt svårt med att prata kring problem eller hur? Dom finns det gott om!

Jag har en familj som jag älskar över allt annat, en pojkvänn, fina vänner och en glad frammåt personlighet. Kanske inte den personligheten setts så mycket av på sistone, men det ska det bli ändring på! Ingen idé att inte vilja ändra på det, att inte vilja bättra sig. Man kan bara stå för sig själv. inte för andras handlingar eller andras sätt att reagera på saker. Därimot kan man hjälpa andra, ta del av andra, och förstå varandra. Vi människor mår faktist otroligt bra av att göra goda gärningar och hjälpa andra. Det är värt det! Tvivla aldrig på det!


Oj, vilket långt inlägg..Var egentligen bara meningen att säga go natt på er, hoppas ni orkar läsa!
Bli iaf sängen nu. Och ni, glöm inte att spana in under SÄLJES kattegorin där jag säljer lite kläder! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback