Channel Lookie

Den här chanelinspirerade väskan är ju inte i närheten av orginalet såklart, men jag gillar likheterna, billigt men endå sådär riktigt snyggt med kedjan. Har klämt på många kopior men aldrig köpt, den här gången gjorde jag inte det heller. Varför? Kanske hade jag shoppat för mycket redan. Men ångrar mej nästan nu när jag kollar på bilden, jag gillar verkligen stilen på den.


Vad tycker ni?
Gjorde jag rätt eller fel som lät den hänga kvar?

Kommentarer
Postat av: Emmeli

SV: Och nu kan du få se resultatet :) Och väskan var riktigt snygg, strunt samma om det är en Chanel "look a like".. Köp den!

Postat av: !

Det är ju ingen skam i att köpa kopior. Billigt och de flesta vet inte skillnaden om man klär sig som att man KAN äga det plagget eller den väskan :)

2009-05-29 @ 08:05:05
Postat av: Anonym

Den gillade jag! Den skulle du köpt! :)

2009-05-29 @ 08:29:32
Postat av: Popruta

ag skulle köpt den! beroende på priset då såklart. Men jag tycker dom är såååå fina! Spela roll om det är "äkta" eller inte, herregud alla har ju inte råd med äkta varan (iaf inte jag som lever på csn). Spring bums tillbaka och inhandla :D

2009-05-29 @ 14:00:49
URL: http://popruta.se
Postat av: Nathalie

Jag tycker du gjorde rätt! Jag har också sett och klämt på den inne på GT och jag kan säga att den ser riktigt plastig ut! hade den haft ett annat material som gjorde att den såg lite dyrare ut hade du gjort fel i att hänga kvar den men du kommer att ångra dig om du köper den. Spara och köp den rikiga chanel väskan istället, om du verkligen vill ha den såklart =)

2009-05-30 @ 00:27:01
URL: http://ernheim.blogg.se/
Postat av: Ajna

Den var snygg, jag köpte två Chanelinspirerade väskor på Asos, en svart och en röd :) Ångrar det inte

2009-06-03 @ 19:04:50
URL: http://cipkacrvena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback