Lillördag

Japp idag är det onsdag, skönt! :) Nästan som helg för mig snart, mina veckor är så korta!
Är dock lagomt stressad såhär på morgonen, därav dom snabbt tagna bilderna men lite annorlunda uttryck och miner.
 

image826  image825 

 
♥ Lång cardigan, Monki
♥ Under- svart tröjja, MQ
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Stövlar, Din sko

Kommentarer
Postat av: mathilda

funderar på att köpa den där tröjjan, är dne skön och vad kosta den? :) Puss

2007-10-24 @ 11:52:21
Postat av: Johanna

Mathilda: Den är jätteskön, 100% bomull. kostade 250kr

Postat av: Anna

Jättefin outfit :) Jag har en liten fråga som jag tänkt på med tjejer som du, alltså ni som verkligen tänker på vad ni har på er topp till tå varje dag, bryr dig mycket om vad andra har på sig? Skulle du kunna vara kompis med tjejer som inte är intresserad av mode? Eller bryr du dig bara vad du har på dig? Du är iaf jättesöt =)

2007-10-24 @ 21:25:39
Postat av: Johanna

Anna: Tack :)

Jo alltså, klart jag bryr mig om vad andra har på sig, men mestadels för inspiration. Ser jag någon med en ruggigt snygg outfit eller plagg så blir man ju själv inspirerad, jag brukar inte tveka på att gå fram att fråga ibland heller vart det kommer ifrån! :)
Dock så har alla olika intressen och framförallt olika klädstilar.
Ser jag en person vars kläder inte faller mig i smaken så är det ju inget mer med det, det är ju personens egna val!
Därimot kan jag inte hjälpa att jag ofta tänker kring vad man kan göra. Ser jag en jäkligt snygg tjej/kille på stan fast med helt knasig stil kan jag inte låta bli att tänka, gu va han/hon skulle va snygg i det där, o det här. etc.

Angående din andra fråga om jag skulle kunna vara kompis med tjejer som inte är intresserad av mode? Klart man inte behöver vara jätteintresserad av samma saker, men troligen har man ganska många gemensama intressen med sina nära vänner, det är ju det som för oss människor samman. Det jag heller inte tror du tänker på är att alla är vi mer eller mindre intresserad av mode, mode är ju så brett ämne oxå, det jag kallar trendigt kan vara något helt annat i någon annans ögon. Oavsett om du inte bryr dej om vad du sätter på dig på morgonen så har du antagligen köpt plagget i någon affär, dvs någon annnan har valt ut vad du ska ha på dig och designat det åt dig! Vi har bara alla olika stilar, och tur är väll det! :)

Jag har vänner som både är mer eller mindre intresserade av mode. Men självklart, om intresset finns så kan man ju alltid hjälpa varandra och tipsa varandra! :)

Men som svar på din sista fråga så bryr jag ju mig mest om vad jag själv har på mig, det är ju jag som ska trivas i det jag har på mig. Jag kallar inte allt jag har på mig "trendigt" utan snarare min stil. Vissa plagg är väll mer eller mindre trendiga men då mode och kläder är ett stort intresse för mig så är det ju alltid kul att kunna sätta på sig något nytt och fräscht! Dock får man inte glömma att jag gärna oxå myser ner mig i gamla mjukisplagg. Det gör vi nog alla!

Hoppas du fick svar på det du undra, om något långa kanske! :)

2007-10-25 @ 14:07:30
URL: http://johannnaas.blogg.se
Postat av: Anna

Tack för ditt långa svar, jag förtår, alla har sin egen stil och det var mest det jag syftade på, om du bara vill vara med människor som är trendiga och har din stil eller om du skulle kunna vara kompis med någon som är en rockig tjej eller liknande? Absolut som du säger man trivs bäst med dom, som har sina egna intressen, ja gvar mest nyfiken på om tjejer osm är väldigt modemedvetna egentligen ser det mer som en slags konst typ som en annat har intresse för dans tex men kan umgås med alla möjliga =)

2007-10-25 @ 18:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback