Ge mig!

Har ett riktigt stort ha-begär på dom här jeansen. Dom är perfekta inför vår och sommarn. Rätt färg, rätt trashade och rätt modell. Finns ett litet problem bara, dom är slut nästan överallt! :(


(Bild lånad av
Frida)


Kommentarer
Postat av: Sussie

I skövde fanns det säkert 20 par kvar när jag var där igår.. synd jag inte visste då hade jag kunnat köpt ett par åt dig.. nu åker jag till thailand men lovar att kika där när ja kommer hem igen om de finns kvar och om du fortfarande inte fått tag på några... :)

2009-01-14 @ 12:30:56
Postat av: Marie

Sv. Jo jag bor nära. Jobbar i stinsen så jag har ofta vägarna förbi kan man säga. Är dock ledig i ett par dagar nu. Jag hade kanske kunnat köpa till dig men det bästa är ju nästan att prova dom själv först. Jag tycker dom är hur fina som helst i verkligheten. Skitsnygga framifrån. Dock satt dom inte alls bra på mig, hängde i rumpan och kunde inte gå ner en strl så det är lite surt. Det är ju så svårt med jeans. Ibland har man olika storlekar beroende på vad det är för sort osv. Hoppas det löser sig! :)

Postat av: jen

jag är kär i dom där jeansen!

2009-01-14 @ 12:40:56
URL: http://jenifers.blogg.se/
Postat av: Linda

Har oxå spanat i dom! Tror tyvärr att de är lite korta för mig, men jag ska definitivt införskaffa ett par liknande till våren!

2009-01-14 @ 19:53:27
URL: http://trueblonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback