Egypten, del 1


Första frukosten med färskpressad juice!


Fruktsalladen var gudomlig! Melon, persika, annnas och persika.


Mamma i våran upprvärmds pool på 27 grader


En kväll utanför hotellet


Våran shoppingata i new hurghada


Ett av dom tusen bufféborden


Efterätter...


... fanns det hur många som helst av!


Favoriten var chokladmoussen! Något jag verkligen kommer sakna, ljus och fluffig :)


En liten del av det underbara poolområdet


Ser ni mig? Härligt värre!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Ser jättehärligt ut :D

Postat av: anonym

gud vad härligt det ser ut ! :) toppen bra blogg har du ;d

2009-01-31 @ 15:49:48
Postat av: Elin

Ååh det ser helt underbart och lyxigt ut! :)

2009-01-31 @ 17:26:52
URL: http://distinguish.blogg.se/
Postat av: Fina

gud så härligt!! vill verkligen åka till egypten :)

2009-01-31 @ 21:54:19
URL: http://w
Postat av: Emma

Åh vad härligt! Men ingen bränna??

2009-01-31 @ 23:38:05
Postat av: Johanna

Emma: Joda, en liten bränna blev det trots allt ;) (notera att jag tar bilderna lite i ordning, så bild 1 är också dag ett, blekare än blekast!)

2009-01-31 @ 23:53:45
URL: http://johannagelinder.se
Postat av: Loco

Hejsan Johanna!



Fina bilder. :) Har själv fotografering som Hobby!!

Jo, Tänkte be dig om en liten tjänst! Jag och fästmön samt barnen ska ner till Hurghada och samma hotell som du varit på! Grand Resort!! Men vill ha lite mer "riktig fakta" Som T.ex vad kostar Kläder, Mat, Utflykter och sånt du vet!! Hur är det på hotellet rent allmänt!?!? Skulle vara kul om du hade tid att svara mig!! Ja ja, Hadé gott och Trevlig Helg.



Tack på Förhand



Loco Älgebrink

2009-02-06 @ 14:41:11
URL: http://www.extremez.se
Postat av: Johanna

Loco: Hej hej!

Va roligt med resan. Hotellet var jättebra tycker jag. 5 stjärnigt där nere och bra standard :) Det finns tre restauranger som ni kommer kunna välja att äta på (som ingår i halvpensionen) 2 av dom har buffé och en a la carte. På hotellet fanns det massor av personal. Dom städar och byter sängkläder dagligen. Lägger ut handdukarna när man kommer till poolen, håller upp dörrar osv. Väldigt vänliga och hjälpsamma alltså! Så enligt mej var hotellet toppen. En av poolerna är uppvärmda till 28 grader så där är det underbart att bada och sola. Vad kläder kosta har jag ingen aning om, shoppingen var väll kanske det som var mest "krångligt" då dom är väldigt "på", ropar in än hela tiden och man måste verkligen ligga i och pruta, guiden sa att man ska pruta minst 50%, men är man bra på det så är det ju toppen! maten, alltså lunchen för våran del köpte vi på hotellet. Vi vågade inte äta ute då vi va så rädda för att bli magsjuka. Annars så kunde man gå till mc donalds där vi åt en gång också, vi försökte hålla oss på den säkra sidan alltså :) Utflykterna som ving ordnade åkte vi på en, "family fun" hette den, det var ubåtstur bland korallreven och jeepsafari i öknen och sånt som ingick i den. Säkert väldigt roligt om ni har barn med er :) Men våran bästa tur vi gjorde var faktiskt våran snorklingstur ut i korallreven och till en paradisö, den resan kosta ungefär 500 svenska kronor tror jag, genom ving. Men vi lärde känna en kille där nere som fixade den till oss för 100-150 svenska kronor, så det var verkligen toppen! Var även några andra svenskar som var med på den och hade letat runt på nätet hemifrån och mötte sen i egypten upp några "lokala" arrangörer, så man kan ju få det betydligt billigare även om ving är pålitlig och bra :)



Hur som helst, hoppas ni får en otroligt härlig resa! Och glöm inte att ta med handsprit eller köpa där nere på apoteken, går bra också. Vi "spritade" oss hela tiden typ, speciellt viktigt för den som har hand om pengarna som är väldigt skitiga och så.



lycka till!

kram

2009-02-07 @ 18:25:11
URL: http://johannagelinder.se
Postat av: Anni

Vilket hotell bodde du på? Ser exakt ut som hotellet jag bodde på när jag var i Egypten! Iof ser väl alla hotell ut ungefär så kanske :P Kramar

2009-02-21 @ 01:13:54
URL: http://annihoney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback