8/1-09 Dagens outfit


Idag är jag så gott som ledig. Ska bara jobba lite i stan en snabbis men annars så. Skönt att få komma ut lite och iväg. Ska möta upp Emelie i stan och bara strosa runt, det är avkoppling för mig det.

♥ Bastop, H&M
♥ (under) Volangtop, Gina tricot
♥ Stuprörsjeans, Bik bok
♥ Stövlar, Sko punkten
♥ Halsband,
favoriten ni vet!

Ute åker Zarajackan på och pälsmössa!

Kommentarer
Postat av: Katrin

Får man som läsare och följt dig länge fråga vad som hände mellan dig & Jenifer? förstår att ni är vänner fortfarande men ni verkade så himla tajta i början tillskillnad från nu. Om det känns för privat behöver du inte publicera det här. Pussskram!

2009-01-09 @ 14:26:59
Postat av: johanna

Katrin: Självklart får du fråga :) Vi är absolut vänner fortfarande, och lika tajta när vi träffas. Vi hade en sjukt kul sommar, med ganska mycket ledighet båda två vilket gjorde att vi sågs jättemycket. Nu pluggar hon och jobbar samt att jag jobbar extra på mycket kvällstider. Det är ett pussel att få ihop allt. Men skulle själv också vilja träffa henne mer! :)

Postat av: Clara

undrar om man inte skulle kunna få en närmare titt på dina stövlar? Och kanske länka skorna från deras hemsida? (A) Det skulle varit jättesnällt av dig!

2009-01-09 @ 23:52:10
Postat av: CHICSTYLE

Vill du ha en chans att synas, visa upp din stil eller bara ge inspiration till andra? Skicka in dina bästa outfit-bilder till [email protected]

2009-01-11 @ 23:24:37
URL: http://chicstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback