självfallet




Såklart gick Charlotte vidare igår till finalen på lördag. Dock har jag mina aningar om att alla nederländer där borta kommer ta över tävlingen i år igen. Jag kommer verkligen ihåg att jag var så sur efter förra årets tävling, tror tillåme att jag skrek att jag aldrig skulle kolla på denna skittävling igen. Nej men faktist, tävlingen har ju tappat spåret ganska mycket när länder som ligger brevid varandra bara röstar på varandra osv.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jättekul att hon gick vidare! =)

Postat av: Clara

Men tänk att alla nordiska länder gick till final! Det trodde jag inte. Är ganska kul att skumma genom både finska och svenska kvällstidningar. Överallt ser man liknande rubriker som 2006: finsk rock vs. svensk schlagerdiva. Deja vu! Haha



Jag var också väldigt besviken förra året eftersom jag hejade på The Ark, men kan också konstatera att det inte finns lika många östländer i finalen i år, antagligen för att dom ändrade systemet och hade två semifinaler.



Själv gillar jag inte alls Teräsbetonis låt eller musik överlag! Charlotte är catchy och låten är en hit, men jag tycker tyvärr att hennes framträdande var lite för kyligt och "perfekt". Har många favoriter, bl.a Bosnien & Herzegovina, som e hur söta som helst! Får se vem som vinner.



Äh nu babblar jag på hur mycket som helst! :D Har blivit en riktig ESC-nörd efter att jag fick uppleva spektaklet IRL förra året då jag bodde i Helsingfors! Bland det bästa jag har varit med om måste jag säga.

2008-05-23 @ 17:50:20
URL: http://cissabelle.blogg.se/
Postat av: anonym

som om inte scandinavien gör det?

2008-05-23 @ 21:37:18
Postat av: Johanna

Amanda: Absolut, ikväll gällere!



Clara: Precis, men vi får hålla tummarna för Sverige ikväll, jag gilla Danmarks låt också!



anonym: Jo men scandinavien är ju mycket mindre, bara en bråkdel av alla andra.

2008-05-24 @ 10:44:53
URL: http://johannnaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback