Träningsoutfit

image1377
Nu är det dags för step då, första gången, men det går nog bra.
Har ju aldrig visat vad jag använder för kläder när jag tränar,
det brukar iof  vara olika från gång till gång, men idag är jag klädd såhär



♥ Gult långt linne, Gina tricot
♥ Magtröjja, H&M
♥ Vit sport-bh, Stadium
♥ Leggings, Gina tricot
♥ Dansskor, Dance and gym shopen












.


Kommentarer
Postat av: Marina

Step är så himla kul! Blir så snyggt också när allt klaffar. Skitsnygg outfit! Själv brukar jag alltid komma till träningen i mina fulaste tråkigaste kläder. Vet inte varför egentligen, känns ju mkt roligare att träna om man känne risg snygg samtidigt.

2008-01-19 @ 14:38:10
Postat av: Johanna

Marina: Ja, det var kul faktist! Dock väldigt tufft, helt slut i bena efteråt men step blir det garanterat igen, tack så mycket trivdes oxå att träna i dom kläderna :)

Postat av: Sandra

Verkligen fin träningsoutfit, visa gärna fler träningsoutfits, inspirerar! vad kostar dina skor? Jag är själv i desperat behov av ett par bra skor att träna i, för tillfället tränar jag barfota :S vet att det är ganska dyrt, men det är det väl värt? tips på tränings/dans skor?

2008-01-19 @ 23:10:24
Postat av: Johanna

Sandra: tack :) Va kul att du tyckte det. Mina skor är ju egentligen "showdance" skor, med öppet mellan trampdynan och hälen alltså vid fotvalvet för att man just ska kunna göra piruetter och grejjer på tå men jag vet ju inte om du dansar? Jag gillar dom dansskorna och kör därför med dom på aerobics och liknande också, tycker det funkar bra :)
Dom kommer från Dans och Gym shopen i stockholm och kostar runt 800 tror jag, jag fick lite rabatt via min dansskola, men dom är i äkta skinn också :)

2008-01-20 @ 12:56:50
URL: http://johannnaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback