Outsiders

Sitter och kollar på outsiders, där det handlar om överviktiga och onyttigheter . Folk som får bekräftat att om dom inte går ner drastiskt i vikt kommer dom att dö i förtid, och det snart. Det nämns även att 1 miljon svenskar kommer dö i förtid pga detta beteende. Jag tycker det är hemskt och tragiskt, jag verkligen hoppas att dom som lider av detta tar hjälp och om inte annat dom som det inte gått så långt för, tar tag i det, nu!

image1347

Kommentarer
Postat av: Linnea

Svar; jag fick den i julklapp, men jag har sett att det finns kvar här i sthlm iallafall :D

Postat av: sanna

usch vad jag blev irriterad på det där programmet! liksom, alla som var med utom han i norge gjorde inget åt saken utan bara satt och jämrade sig för att sedan hälla upp en skål popcorn eller smaska bullar... "jga satt vid datorn mycket, blev rätt mycket godis" KONSTIGT att du är tjock då?.. man framställer också dessa människor som byfånar.. för så dumma kan de väl inte vara? säg att det inte finns såna i sverige..:P

2008-01-14 @ 21:01:26
Postat av: Johanna

Sanna: tyvär finns det sånna i Sverige, som inte äns ser vad som händer, det som dock stör mig är att deras fruar/tjejer inte är med och peppar dom och förstår att det är allvarligt, dom behöver ju all push och stöd dom kan, kanske tillåme att man förbjuder vissa saker, sätter lås på kylskåp osv..

2008-01-14 @ 21:04:36
URL: http://johannnaas.blogg.se
Postat av: Linnea

Kanske. Eftersom jag har min, har jag lixom inte kollat in strl, utan har bara sett som hastigast att det finns, och inte bara stora strl.
Lycka till, iaf =)

2008-01-14 @ 21:14:30
URL: http://neafashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback