Modell för en dag

Idag är sista dagen att "tävla" om modell för en dag som jag vann förra gången. Ni vet säkert hur mycket jag älskade att stå framför kameran och framförallt hur lyckade bilderna blev! Jag vill bara göra det igen och igen, let me win!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit, ingen skam i kroppen? tycker du inte andra borde få testa på det också? Finns ju inte en chans att dom skulle välja dig igen, vädligt naivt tänkt týcker jag.

2008-08-31 @ 18:58:55
Postat av: Johanna Gelinder

anonym: Självklart vet jag att dom inte kommer välja mig igen angående den tävlingen, inte just nu iaf. Poängen med inlägget var mer att berätta hur kul jag tyckte det var och att jag stormtrivdes framför kameran och gärna skulle vinna igen. Jag vet att jag kommer göra fler fotorepotage med dom (har redan gjort) och vi bestämmde även ett till direkt efter jag fick bilderna. Frågan är egentligen varför du blev så upprörd över det? Och varför är du anonym när du verkar ha så starka åsikter? Borde man inte stå för dom fullt ut då? Kanske är du själv med och tävlar? Hur som helst har inte "rösterna" något med saken att göra det är Caroline och Daniel på feber som väljer ut vem som vinner endå.

Postat av: jossefiin

jag röstade på dig :)

hoppas du vinner sötis. håller tummarna för dig! du passar verkligen så bra som modell!

kram

2008-08-31 @ 21:00:24
Postat av: Johanna Gelinder

jossefiin: Tack vännen, gulligt av dig! Var bland det roligast jag har gjort :)

2008-08-31 @ 21:24:27
URL: http://johannagelinder.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback