Internet-krångel

Blir tokig när tekniska grejjer inte bara kan funka som dom ska. Nu är det glapp i vårat bredbandsjack igen och inget funkar som det ska, till råga på allt så verkar det som jag håller på att få nåot slags virus på den här datorn för det ploppar upp rutor hela tiden när man använder internett (när det funkar vill säga). aja, ska iag föröka blogga på som vanligt så gott det går när internett väl funkar.


Trevlig torsdag på er!

Kommentarer
Postat av: Johanna

vilken fin blogg du har

Postat av: Anonym

Att du får popups när du sitter & surfar beror på spyware. Ladda ner "Spybot Search & Destroy" och använd det för att plocka bort allt.

2008-08-28 @ 17:04:25
Postat av: Jennie

Vart får du all inspiration till kläder?

2008-08-28 @ 17:45:27
Postat av: Johanna Gelinder

Johanna: Tack, va kul att du gillar den :)



Anonym: Aha, ere så? Får väll testa! Tack för tipset :)



Jennie: Jadu, mestadels är det nog från butikerna, kollar ofta H&M online och andra kedjor, sen är ju mycket av inspirationen från andra modebloggare. Vi inspirerar ju alla varandra! :)

2008-08-28 @ 22:24:52
URL: http://johannagelinder.se
Postat av: Frank

Ladda ner Spybot Search & destroy och kör den. Då får du bort massa skräp i datorn. Se till att du har pop up blockerare på i webläsaren med.



http://www.safer-networking.org/sv/download/index.html

2008-08-29 @ 07:47:05
Postat av: Johanna Gelinder

Frank: Så, har gjort det nu och körde scannergrejjs som hitta saker och tog bort det men såfort jag gick in på internet igen nu så kom det massa skit som ploppa upp, blir tokig! Vad ska jag göra?

2008-08-29 @ 11:11:21
URL: http://johannagelinder.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback